lavitacımm iyiyim bende ne olsun işte.. buralardayız kaydirigubbakcemile3
cnmm bizim kilo çizelgesi yaptığımız sitede sorun var sanırım.. sabah benimki görünmüyodu başka yerden yaptım bende.. şimdi farkettim seninki de yok...
lavitacım bak cnmmm bakk tabii.. süper bol kalorili tatlı tariflerim var.. bide kurabiye :)) ama kararında yenilirse zararı olmaz...
ay kız kararında derken mikatrını iyi ayarlanırsa demek istedim.. benden bazen böyle kelimeler çıkabilir kızlarr.. yunanistan göçmeniyizz... olcek o kadar demi kızancıklar hehehehe....
Lavİta bebeg nasılsınız canlarım
herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim bi de geçse aaaaah
flatliners incir kürünü bir arkadaşım uyguladı. daha sonrada tüp bebek yaptırdı şimdi ikiz hamile,tüp bebeği öncedende denemişlerdi olmamıştı bu sefer incir mucizesi olabilir canım.hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun inşallah
lavita sınavlarda başarılar şansın bol olsun
scapula canım benimde oğluşum yaşına yaklaştı,allah herkese bu sevgiyi yaşatsın dimi çok tatlı oluyorlar çünkü :)
bebeg bahsettiğin geciktirici ilacı dudum fakat hiç kullanmadım kullananıda tanımıyorum,canım hormonlara direk müdahele ediyor bence kullanmasın derim ben hem yeni evleniyor ne olur ne olmaz dimi,bende aynı durumda idim,salona gelince gelin odasından herkesi çıkartıp değiştirmiştik bi arkadaşla:) tabi arkadaşımın olması yanımda şansmı diyim şansızlıkmı bilmem ama çember falan zor tek başına yapmak ama çok utanmıştım.neyse hayat hikayeme başladım yine :)
flex geçmiş olsun,benimde bir dişim çürük 20 lik korkumdan gidemiyorum,kurtulmuşsun sen
eflatun hayallerine bayıldım ya çok orjinal kız hoşsun valla çiğ köfte künefe :)))
bebeg tatlı filan diyorsun jujum zorluyorsun beni . bu arada karnındaki şişliğin nedeni başka bişi olmasın,ayrıca ilk 4 ay zaten kilo almıyorsun kendini besliyorsun bebek 4 aydan sonra besleniyor yani eğer hamileysen 4 ay boyunca yine yediklerine dikkat edebilirsin.tabi bende böyle yapmayı düşünmüştüm fakat 4 aylık hamileyken 16 kilo almıştım.
ebrar hoşgeldin aramıza başarılar diliyorum
eflatun boşver desin eşin kız öyle derler zayıf manken gibi şıkır şıkır bayanları görüncede gözlerini ayırmazlar yani biz bile bakıyoruz dimi, sen istikrarını kaybetme şekerim
handeryayı bende göremedim kızlar yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?