80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

harika olmuş ellerine sağlık canımmmbu kendi kendinemi ilerliyo kıslar yoksam bizmi değiştiriyoz anltın nolur çok cahılem ben bu konularaa

ben bugünkü listemi yazayım
sabah--1 d kepek ekmk,1 h yumurta,1 kk kaşar,5 zeytin,dom,sltlk,1 t kaşığı reçel
ara--elma
öğle--1 kase şehriye çorbası,cacık
ara--3 tane mavi-yeşil bisküvi,nescafe
akşam--1 tabak zytinyağlı(yağı çok az)kabak yemeği,cacık
akşamı 17:15te yedim..1 saat sonra yürüyüşe çıkıcam..meyve ya da çay içebilirim..acıkırım diye düşünüyorum..yatana kadar idare etmez..
2lt su içtim..

harika olmuş ellerine sağlık canımmmbu kendi kendinemi ilerliyo kıslar yoksam bizmi değiştiriyoz anltın nolur çok cahılem ben bu konularaa

rica ederim kaydirigubbakcemile2
her hafta degistircen
ben yaparim sana ablam

hahahhahahaha sende atlayarak hahaha

benim adımlar büyüktür laf aramızda bebeq duymasın az önce tartıldım hemde tok yani ii gidiyorum işe giderken yolu uzattım eve gelirkende hiç araç kullanmıyorum bebeqi düşünrek tam gaz yürüyorum uçarcasına

doldui burasiiiiiiii: gözünüzü sevim yavas yazin yetisemem yoksa :)

offffffffffofffffffffff burası ne kalabalıklaşmış böle uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim yahu aylin merve rakip olmuşsunuz kızlar ben de rakip arıyorum kendime beni tek geçicek varmı teklifimi kabul eden hım arkadaşlık teklifi gibi oldu:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cevaplarınızı bekliyorum telkaydirigubbakcemile3

flekscim biz bebeqle rakibiz canım ya sende güzel bir tatlı tarifi varmı atsana bana :)))) bebeqe mail yolluycam şöyle resimli filan olsun :)))
bebeqcim mail ini aldım canım teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…