80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offfff birde bunun üzerine servis ederken soğuk çikolata sos böyle kenarlarından akmış süper olur ya cokacimcoook

ay ablam napiyorsunnn bi suss yahuu, zaten regl önceden tatli krizim tutucak suss kaydirigubbakcemile3

ok canım paketimi alıp geliyorum... bende mutfakta içiyorum cnmm.. malum kızımızdan dolayı.. bide böyle olunca ev kokmuyo :)) ayy hem içiyoz hem kokusundan dert yanıyoz :)))

aynen öyle canım ya ben çıktım eşim erken gelcek galiba bugün ii akşamlar

bebeg tatlı falan neler oluyor kızlar hadi ben söylesem neyse cünki hep artıdayım ana size neler oluyor

bugünkü listemi de yazayım.. baharnaz çıktı.. ben daha buralardayım..eşim 9 buçukta evde olucak. buralardayım yani.. listemi yazıp mutfağa geçicem ama yarım saate kadar burdayım :)))

sabah------------ 1 dilim kepek ekmek,3 zeytin,1 çatal peynir,domats-sltlık,2 köfte(canım istedi sabah sabah:)
ara---------------- -
öğlen------------ 2 yemek kaşığı taze fasulye kavurması,salata,1 dilim k.ekmek
ara---------------- 2 çatalcık ıslak kek(tatlı krizime yenik düştüm)
akşam---------- daha bişey yemedim..kekin vicdan aabı geçerse belkiçilek yerim bi ara...

1 saat yürüyüş,3 lt. su, 3 bardak iksir(dahada içesim var)

iksiri geçen gün çok kaynatmışım da ondan acı olmuş sanırım... bu sabahki valla 3 bardak içtim .. tutmasam kendimi bi 3 daha içerim ama zararı olur diye korkuyorum :))) en çok kaç bardak içebiliriz ki? limonata gibi serinletici.. iyi geliyo :)))

selmacım benim reglim bu cuma... tatlı krizlerindeyim.. acayip... benim eklediğim tariflerden konu açılıyo genelde :))) gördünmü sen

sahi selmacım yaa kaçırdımmı oarayı benn.. senin öbür üyelik noldu.. yeni açmışsın bunu???

bebeg yeni üyelik degil aslında bu eskisi ama bununşifresini unutmuştuk ondan acamıyordum şimdide öbürü acılmıyor o masa üstüydü bir sorun var herhalde pek anlamam

evet baktım tariflerine eskiden buraya üye olmadan önce tüm gün yemek topiklerindeydim şimdi hic bakmıyorum

kızlar şimdilik cıkayım gene gelirim yürüyüş yapacagım yemek yiyecem sonra görüşürüz bay bay

allahımm ben geldim herkes kaçtı birer birer.. 2 saat çıkayım bisürü sayfa birikiyo.. bana mı gareziniz var arkadaşlar...

lavitacım yaa .. görmedimki ben seni... kusura bakma canmm. seni hiçe sayar mıyım hiiç :))

ilk listemide yazalım bakalım
sabah.... 2 dilim k ekmek dometes salatalık kk peynir 3 zeytinyağıda var salatanın şekerli 3 tane çay
ara 4 adaet kayısı
ara 3 kaşık yoğurt
öğle....şehriye çorba bir kase 1 dometes 1 dilim kepek ekmek
akşam ..bir kase şehirye çorba kabak yemeği slata 1 dili k ekmek
2 itre su içtim yatana kadar 3 olur umarımm

yine tak başıma kaldım allahım yaa... neyse ben de komşulara gezintiye gidiyorum yokuuumm :))))

bu arada bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı:1 kk peynir,4 zeytin,saltlk,dom,iki çatal kızarmış ekmekli yumurta
ara:kahve(malesef şekerli)
öğle:12-13 adet yaprak sarma(çorumluyum ya yufka ekmeğin içine dürüp yedim),yarım b.ayran,iki kaşık patlıcan salata
ara:yarım kase yayla çorbası,iki çilek
akşam:bir dilim börek,dom,saltlk,bir bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…