80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tarif biliyorum ama resimli yok maalesef istersen yazabilirim ay bebege tuzak hazırlıyor gibi oldu kaydirigubbakcemile3

amanda amaaann.. maşallah topikimize.. uzun zamandır böyle kalabalık görmemiştim diyorum ama 6 kişiyiz sadece.. ben başka bi komşu topike uğruyom arada hızlarına yetişilmiyo valla.. sürekli en az 12 kişi açık yani.. bi,z yavaşız bu konuda... :)))
slm kızlaaarr ... unutuyodum az kaldı

bebeq napıyorsun bana tatlı tuzağımı kuruyorsun :)) şu bumbada tatlısının tarifine bir bakayım nasılmış hani akşama belki yaparım :)) bayılırım çukulatalı kakaolu tatlılarada

kaydirigubbakcemile3 delikafadulden lülülülülülü laelaelaelaelae :roflol:
ayyy siz tuzak kursanız kaç yazarr... işlemez bana... ama bu hafta cidden idda etmiyorum baharnazcım seni geçicem diye...
üzerimde bir ağırlık,bir yeme isteği,bir rehavet.. sürekli ağlama isteğii :)))

iyiyim baharnazcım yaa.. gerçi iyiyim demek adet olmuş... iyi değilim aslında... :çok üzgünüm:

kendimi tekrar 90 kiloymuşum gibi hissediyorum baharnazcım yaa... neden anlamadım...dün sabah 83 düm ama tartılmadım bi daha... hiç bişey yapasım da yok zaten...

kendimi tekrar 90 kiloymuşum gibi hissediyorum baharnazcım yaa... neden anlamadım...dün sabah 83 düm ama tartılmadım bi daha... hiç bişey yapasım da yok zaten...

regl öncesidir canım ya şişkinlik filan huzursuzluk gerginlik iştah açılması bunlar olağan şeyler üzülme :teselli:

baharnazcım tavsiye ederim kümbet pastayı.. süper oluyo... ben ilk yaptığımda çok şaşırdım.. neden mi? 1 gece içinde muhallebiyle bekletiliyo ya.. ertesi gün ters çeviriyosun .. kekin içinde oynak bi krema oluyo. ama kesince dilimler hiç bozulmadan çıkıyo ve akışkan olmuyo kreması... dene
ve gör canmm. ciddiyim bak...

iyiyimmmmmmm sen nasilsinnnnnselmaa

off bilmiyorum cnmm yaa... bende normalde sinirlilik harici bi sıkıntı olmaz... sıcaklardan da oluyo sanırım... ama patlıcam sanki şimdi.. ağlasam hıçkıra hıçkıra rahatlıcam ama boğazımda bi yumruk tıkadı beni sankiii..
neyse sizi, de sıktım kendi, derdimle...

offfff birde bunun üzerine servis ederken soğuk çikolata sos böyle kenarlarından akmış süper olur ya cokacimcoook

aaa aşkolsun bebeqcim ya bahardanda olur yani istersen hadi birer sigara içip gelelim ben mutfakta içiyorumda

valla süper olur baharnazcım yaa.. bana tatlı olsunda farketmez.. aslında şu an canım ne istiyo.. ayyy coştuk valla :))) haşhaşlı revani olsa şu an üzerine krem şanti... offf cokacimcoook

ok canım paketimi alıp geliyorum... bende mutfakta içiyorum cnmm.. malum kızımızdan dolayı.. bide böyle olunca ev kokmuyo :)) ayy hem içiyoz hem kokusundan dert yanıyoz :)))

yediklerimide yazayımda
sabah..1 simit şekersiz çay 2 zeytin
ara bir avuç kayısı
öğlen yarım biber dolma 3 kaşık çorba
ara.. yarım tabak makarna
akşam ?
2 lt su 30 dk yürüyüş 2 bardak iksir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…