ben de her akşam twistle 300-400 yapıyorum ama sanki işe yaramıyor gibi geliyor...
geçmiş olsun canım..
canım yok yok ben şey zannettim yani verilen videolarda sadece göğüs hareketleri var zannettim.o yüzden rahatlıkla herkes yapar dedim.
ama 2 sene önceki pilates hocası eski yeni farketmez demişti.sadece önce başlayanlar daha rahta yapacak siz geride olacaksınız ama bunu zamanla aşacaksınız.grupları yeni başlayanlar yada eski grup diye ayırt etmiyoruz demişti.o yüzden dedim.doğrusunu siz bilirisniz.
resimler bu sefer daha doğru açıyla çekilmiş.ama elbisen güzel de sana pek uymamış gibi.hani daha önce resmini koyduğun bir elbise vardı dizin hemen altında olan.duruşu nefisti.bu elbise de hoşuma gitmeyen bir şey var ama çıkaramadım.
taytın da hayırlı olsun.pek tarzım değil böyle şeyler.üstüne giydiğinin kenarları neden sarkmış?normal düz bir tunik bluzla giysen daha iyii olur sanırım..
umarım kızmadın yorumuma..samimiyetimize güvendim..
ben de her akşam twistle 300-400 yapıyorum ama sanki işe yaramıyor gibi geliyor...
canım yok yok ben şey zannettim yani verilen videolarda sadece göğüs hareketleri var zannettim.o yüzden rahatlıkla herkes yapar dedim.
ama 2 sene önceki pilates hocası eski yeni farketmez demişti.sadece önce başlayanlar daha rahta yapacak siz geride olacaksınız ama bunu zamanla aşacaksınız.grupları yeni başlayanlar yada eski grup diye ayırt etmiyoruz demişti.o yüzden dedim.doğrusunu siz bilirisniz.
kızlar bende ortim olsun istiyorum. orti olma özellikleri sizin için nasıldır bilmiyorum. yani önceden belirlenmiş kilo yakınlığı , başlama zamanı falan varmıydı bilmiyorum ama bende ortim olsun istiyorum. hani daha gaza geliriz.aman ortim az yemiş sporu çok yapmış bende ona yetişeyim derim birbirimize destek oluruz diye düşündüm. elbette hepimiz desteğiz birbirimize ama birbirini takip eden , daha rahat eleştiren, ne biliyim kilolarımız birbirine yakın oldugu için daha azimli oluruz diye düşündüm.olurmu sizcede...
ayyy cnm nedne kızayım aşk olsun neden resim ekliyoruz ? fikir almak içinn
eleştiriyede açık olcaz tabükü ...
ne rahatsız etti snei elbisede acaba:18::18::18::18: alt tarafn duruşu filan mı acaba?
bende gögsü otury alt taraf bol göbek ve simitleir kapatıyor diye almıştım
açıkcası çokda bi para vermedim bu elbiseye 12 liraya aldım kapanan bi mazadan
tunige gelince ben bunu aldıgımda 76 kilo filanım aidl ışıkta bakıyorum öle taytlara tuniklere filan
tezgahtar bakın bu çok güsel gri ve siyah taytla giybilirisniz dediii
bend eöle gelişi güsel aldım yanları sarkıyor cnm modeli böle yani
ve ilk kez giydimm degişik en azından
Herkesde övüyor twisti nilgünüm :26:
Tabi ki o göğüs kol hareketlerini yapacağız zaten birlikte..İsteyen gene platesini yapar tabi..
Yani cicişlerinden mağdurlar grubu kuruyoruz bir anlamda
Sen de yaparsın tabi istersen, destekle bambaşka oluyor
Banucum e yavrum çek elini de görelim bakalım ne kadar çıkıyor, biliyorsun ne olursa olsun dürüst oluruz
Ama ne olursa olsun ben kafaya takılacak bir şey göremiyorum..
Herkesde övüyor twisti nilgünüm :26:
Tabi ki o göğüs kol hareketlerini yapacağız zaten birlikte..İsteyen gene platesini yapar tabi..
Yani cicişlerinden mağdurlar grubu kuruyoruz bir anlamda
Sen de yaparsın tabi istersen, destekle bambaşka oluyor
Banucum e yavrum çek elini de görelim bakalım ne kadar çıkıyor, biliyorsun ne olursa olsun dürüst oluruz
Ama ne olursa olsun ben kafaya takılacak bir şey göremiyorum..
nilgün tebrik ederimve bildirim zamanı...
başlangıç: 88
geçen hafta: 81
bu hafta :80.5
giden : - 600 gram
toplamda giden: 7.5
hedef : 65
beden : 44
boy : 1.65
spor : 490 dk
nurancım geçmiş olsunsaol orticim.dün pansumanda ölü deriyi aldılar o zaman canım yandı ama şimdi daha iyiyim. yarın tekrar pansumana giidicez.inş geçer bi an önce
sanada geçmiş olsun canımNilgüncüm bne de çok seviyorum tadını özellikle de nesfitin çikolatalısını..ama bu ara 2 öğün tükettim sürekli bir de üstüne sütü de çok içince tiksindim..artık 1 öğün yapıcam..
dene nilgüncüm..yorumlarını alayım sonra
ay başım çatlıyor ya gün yetmiyor bana..işten geldim makineye çamaşır attım evi süpürdüm mutfağı toparladım ...yatak odasındaki kıyafetleri toparladım..şimdi de siiznle muhabbet edip bir de leslie yapayım diyordum ama başım çatlıyor..
yarın dr randevum var bileğim ağrıyordu düşmüştüm tatilde yıllar önce de düşmüştüm şimdi bazen bir bardak kaldıramaz hale geliyor röntgen mr dı çektireyim de aradan çıksın sonra malum yaptıramam..işallah basit bişidir..sonra da eminönüne gidip çikolata için kutu ve bebek kurabiyeleir için birkaç eksiğim var onları almam lazım ama pazar da adalara gidicez kızlarla yüzmeye eve gelip dinlensem mi diyorum ayy bilemedim..
tabiki fark var, çok hoş görünüyorsun, bu açı daha iyi olmuş, tunik ve taytını daha çok yakıştırdım seni daha genç göstermiş, güle güle giy, ve fazlalıkda görünmüyor...
ne özelliği olabilir canım sende :89: benim için sorun yok sende bize katılabilirsin nedersin . azimli olman yeterlikızlar bende ortim olsun istiyorum. orti olma özellikleri sizin için nasıldır bilmiyorum. yani önceden belirlenmiş kilo yakınlığı , başlama zamanı falan varmıydı bilmiyorum ama bende ortim olsun istiyorum. hani daha gaza geliriz.aman ortim az yemiş sporu çok yapmış bende ona yetişeyim derim birbirimize destek oluruz diye düşündüm. elbette hepimiz desteğiz birbirimize ama birbirini takip eden , daha rahat eleştiren, ne biliyim kilolarımız birbirine yakın oldugu için daha azimli oluruz diye düşündüm.olurmu sizcede...
bir daha buraya reism eklemiycem bunlar nasıleleştiri böylee
yok kaslarınçıkmış yok sana uygun degill
yok kilolu gösterir seniiiii
size mi sorcam nasıl giyincegimiiiii:)))))))))))))
dermişimmmmmmmmmmm:)))))
şaka tabiki hepsiiiii çok teşekür ederim hepicinizee yorumlarınız içinnn
açık yürekli yazılarınız içinnnnn bend eolsam sizin yaptıgınızı yapardım eger begenmediysemmm
elbiseye zaten çok para vermedim arada bir giyerimmm belkimmm:)))) yada daha güsel olan birine veririmm:)
taytın rengi açıkkk yada benim bacaklarmı kaslandı yaa yoksaa((
leopar deseni var üzerindee ilk kez leopar desenli bir şey giyiniyorummm
açık renk oldugundan içim göründümü görünmeidmi derdidee yokkk
amaa eleştirileir göz önünde bulundurarak yaraınki alışverişimde dikkkat li olcammm bacularrrrr:))
banuşş
elbisede sütyenini boynundan dolayaydın ya kuu
görünmese omuzlarını bölmez daha hoş dururdu kuşum...
yoksa rengi filan senin tarzın, modelide simitleri saklayan cinsten iyi seçim olmuş
tuniğin güzel de
altına giydiğin taytı kısa giy dizaltı filan olabilir
birde bu renk gitmemiş sanki altına, siyah iyi olur gibime geldi benim
uzun tayt yazın böyle fresh durmuyor sankim :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?