80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cnm nedne kızayım aşk olsun neden resim ekliyoruz ? fikir almak içinn
eleştiriyede açık olcaz tabükü ...
ne rahatsız etti snei elbisede acaba:18::18::18::18: alt tarafn duruşu filan mı acaba?
bende gögsü otury alt taraf bol göbek ve simitleir kapatıyor diye almıştım
açıkcası çokda bi para vermedim bu elbiseye 12 liraya aldım kapanan bi mazadan

tunige gelince ben bunu aldıgımda 76 kilo filanım aidl ışıkta bakıyorum öle taytlara tuniklere filan
tezgahtar bakın bu çok güsel gri ve siyah taytla giybilirisniz dediii
bend eöle gelişi güsel aldım yanları sarkıyor cnm modeli böle yani
ve ilk kez giydimm degişik en azından

ayyyy nilgün alem kadınsın walla çıkaramadım dio ne güldüm .... hem zayıflıos hem danışmanlık yapıos hem eleştirios hem gülüos seviom sizi yaaaa

Herkesde övüyor twisti nilgünüm :26:

Tabi ki o göğüs kol hareketlerini yapacağız zaten birlikte..İsteyen gene platesini yapar tabi..
Yani cicişlerinden mağdurlar grubu kuruyoruz bir anlamda
Sen de yaparsın tabi istersen, destekle bambaşka oluyor

Banucum e yavrum çek elini de görelim bakalım ne kadar çıkıyor, biliyorsun ne olursa olsun dürüst oluruz
Ama ne olursa olsun ben kafaya takılacak bir şey göremiyorum..

tatlım ortilik şöyle oldu.kızlar baktılar benim toto kalkmıyor yerinden.gel bize katıl biz sana hesap sorarız dediler.öyle katıldım iyi oldu.
daha önce 2 li ortilik denendi ama pek uzun ömürlü olmadı.ama istenirse yeniden yapabiliriz.

istersen ortim olabilirisn mutlu olurum...

Banuş kendi adıma elbisenin etek kısmının ikiye bölünmüş olması, ucundaki hareket ve üzerindeki desenler rahatsız etti..Yoksa modeli güzel

ne çok çene yapmışsınız yaa oku oku sahur geldi nerdeyse

banu bende nilgüne katılıyorum canım bu elbise sana pek uymamış gibi sen daha çok bele oturaklı pensli dar kesimli elbiseler giysen seni daha hoş gösterir gibi geldi birde bu tarz basma desenli çiçekli falan elbiseler uzun oldugunda daha güzel duruyorlar sanki.taytta senin bacak kaslarını fazlamı göstermiş nee hoşgörüne sıgınarak söylüyorum çok hoş bi bayansın canım kıyafetlerle lütfen bunu kapama

ayy sorma derya yaaa angut gibi elimi oraya koymuşummm
sonradann dank ettii amaa özgrü ikna edemezdim 1 kez daha
yarın çekinirim inşşşş

yarın özgürle biraz alışveriş yapcaz tatil için amaa ne alsam bilemiyorum yaa
şort ve kot etek alıcam bi tane keisn bir ikide elbise alırım

nilgünnn
sen beeyaz elbisemi diyorsun evet cnm o elbise zaten süperr kusuru eörtüyorr

bugün bekunis içicektim ama ne olur ne olmaz yarınki alışveişim ziyan olmasın dedimm

üzülerek ayrılıyorumaranızdan.kızları yatırmam lazım.ben kk dayım diye sıpalar hala çizgi film izliyorlar sessizce.artık uyumaları lazım..

iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.

banu seni ve elbiseni düşüneceğim arkadaşım gece boyu.yarın yazarım yine yorum.

sen ne giyersen giy güzel bir kadınsın ve iyiki arkadaşımızsın tatlım...

ayy sorma derya yaaa angut gibi elimi oraya koymuşummm
sonradann dank ettii amaa özgrü ikna edemezdim 1 kez daha
yarın çekinirim inşşşş

yarın özgürle biraz alışveriş yapcaz tatil için amaa ne alsam bilemiyorum yaa
şort ve kot etek alıcam bi tane keisn bir ikide elbise alırım

nilgünnn
sen beeyaz elbisemi diyorsun evet cnm o elbise zaten süperr kusuru eörtüyorr

bugün bekunis içicektim ama ne olur ne olmaz yarınki alışveişim ziyan olmasın dedimm

banu yanlarım kapansın diye bol kesim aldım diyorsun ama bu seni oldugundan daha fazla kilolu gösterir canım ama bele oturaklı giysen bel oyuntun daha çok var gibi durur ve daha ince ve zarif gösterir bence tabi yinede sen kendin için en dogru olanı bilirsin tatlım

ve bildirim zamanı...

başlangıç: 88
geçen hafta: 81
bu hafta :80.5
giden : - 600 gram
toplamda giden: 7.5
hedef : 65
beden : 44
boy : 1.65
spor : 490 dk
nilgün tebrik ederim

saol orticim.dün pansumanda ölü deriyi aldılar o zaman canım yandı ama şimdi daha iyiyim. yarın tekrar pansumana giidicez.inş geçer bi an önce
nurancım geçmiş olsun tahmin edbiliyorum çektiğin acıyı bende buna benzer yaşadım.

sanada geçmiş olsun canım

tabiki fark var, çok hoş görünüyorsun, bu açı daha iyi olmuş, tunik ve taytını daha çok yakıştırdım seni daha genç göstermiş, güle güle giy, ve fazlalıkda görünmüyor...

ne özelliği olabilir canım sende :89: benim için sorun yok sende bize katılabilirsin nedersin . azimli olman yeterli

kızlar başım çatlıyor..tülincim sağolsun leslienin 5 milenin linkini göndermiş yükledim hemen onun hatrına 15 dakcık yaptım sallandıkça başımın ağrısı zıpladı..
tarçın çayımı da içtim..2 yorucu gün beni bekler..
izninizle nihal kaçar..
öptüm hepinizi...
herkese iyi haftasonları...

bir daha buraya reism eklemiycem bunlar nasıleleştiri böylee
yok kaslarınçıkmış yok sana uygun degill
yok kilolu gösterir seniiiii
size mi sorcam nasıl giyincegimiiiii:)))))))))))))

dermişimmmmmmmmmmm:)))))
şaka tabiki hepsiiiii çok teşekür ederim hepicinizee yorumlarınız içinnn
açık yürekli yazılarınız içinnnnn bend eolsam sizin yaptıgınızı yapardım eger begenmediysemmm
elbiseye zaten çok para vermedim arada bir giyerimmm belkimmm:)))) yada daha güsel olan birine veririmm:)

taytın rengi açıkkk yada benim bacaklarmı kaslandı yaa yoksaa((
leopar deseni var üzerindee ilk kez leopar desenli bir şey giyiniyorummm
açık renk oldugundan içim göründümü görünmeidmi derdidee yokkk

amaa eleştirileir göz önünde bulundurarak yaraınki alışverişimde dikkkat li olcammm bacularrrrr:))

bugünkü menüm

sahur 2 dilim ekmek
biraz peynir
3 kaşık yoğurt
domates salatalık

iftar 1 kase çorsa
3 kaşık patates
3 kaşık yoğurt

yarım şekerpare
yarım muz
1 erik
2 incir

1 litre su

banuşş
elbisede sütyenini boynundan dolayaydın ya kuu
görünmese omuzlarını bölmez daha hoş dururdu kuşum...
yoksa rengi filan senin tarzın, modelide simitleri saklayan cinsten iyi seçim olmuş

tuniğin güzel de
altına giydiğin taytı kısa giy dizaltı filan olabilir
birde bu renk gitmemiş sanki altına, siyah iyi olur gibime geldi benim
uzun tayt yazın böyle fresh durmuyor sankim :26::26::26::26:

bak yatmadan sana bi resim ekliyim
bende bu etekten istiyorum pzaar günü bakınıcam bakalım

çok hoşuma gitti ama yıkayınca ütü olayı naal olur bilemiyorum :26::26:

banuşşş zaraya kotona filan gir, hepsi indirimde şimdi 40-50 liraya 2 elbise alsan bırak tatili seni 2-3 sezon götürür
minik çiçekli elbiseler çok tatlı

Yani bir an amanin demedim desem yalan olur

Banuş bacaklarının ne kadar ince olduğunu zaten biliyoruz, sadece taytın deseni alacalı ve alacalı desenler kilolu göstermeye çoook müsait bence sadece bundan kaynaklanmış..Leopar desenini hiç sevmiyorum ya, incecik bacağı bile çirkin gösterir bence ki sende de belli ne kadar farklı gösteriyor..

Fıstıksın fıstık, hepimiz mi yalancıyız yeter inan artıkın

elbiseyiiii zati dışarda giymedim hiççç rsize göstermek için giydim yoksa şeffaf askı ile kullanırım zaten
ya bu taytta aptallıklarımdan birii valla bazen olur ya hani öle alırsın düşünmedennn
ince bişey ku kışın giyilmez kiiii rengi nasıl sencedemi çok bacaklarımı kaslı göstermiş
bird eüzerine siyah yada füme giysem dahada kapatır sanırımmm

anam bu taytta elimde patladııııı:)))))

yarın lcw ve defaktonun aoutlet mazalarına gidiyourzzzz biri beni durdurur umarım orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…