80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bulunur canım, ben de tuhafiyeden aldım zaten..
Hem de çok güzel izlem
Bunun böyle şifondan değilde biraz daha kalın ama yine tiril tiril bir kumaştan etek pantalonları var hep görüyorum ama aman bana yakışır mı diye elim gitmiyor..Ahdım var, seneye alacağım onlardan

derya sizin bu çember dediğiniz şey
ben iç bacak için almıştım hatırlıyormusun yaylı
resmini bulabilirsem ekliyim, onunla da olur sanırım
kolunu kaldırıp sıkıyorsun dimi :26::26::26:

İzloşum hatırlamıyorum ama aynı şeydir mutlaka. Bak juu'nun eklediği ilk videoda 30. dakikadan sonrasını izle bu nasıl bir göğüs hoplamasıdır resmen ben çalışıyorum diyor
Kolunu kaldırıp sıkıyorsun ama bunu farklı açılarda yapıyor izle mutlaka..
Ben çok etkilendim açıkçası, platesime hemen ekleyeceğim bu hareketleri
Umarım hayalimizdeki gibi toparlar

kızlar bu benim iç bacak için aldığım alet
arada bir aklıma gelince tv seyrederken filan yapıyorum ama düzenli yapmadım yalan söylemiyim

kipadan 15tl ye almıştım, bende memişleri onunla kaldırım bari

Eki Görüntüle 239952 Eki Görüntüle 239951
umarım başarmışımdır sevvdaa buyur canım....
afiyet olsun....
Ellerine sağlık harika gözüküyorlar midem dolu ama gözüm aç iyiki yokta yemiyorum bugün irademe yeniğim

Ben ben ben yapacağız ama pek bi cahilim ya toptan çemberden bahsetmişiniz alıym gari bende hiç video izlemedim nasıl kullanılacak amma bilgisizim işiniz var benimle söyliym hepsi burada eklediklerini alıyorum başka bişi lazım olacakm ıcanım hangi videolardan yapacaz vs vs

canım ya misafirlerime yaptım aa böyle kaça aldın dediler bayıldılar

canım bakmadım daha videolara..hep beraber başlayalım.ne lazım ne almak gerekiyor sen yaz alalım hemen...

çember
lastik
başka var mı?
top alalım mı?

fffffffffffff öok heveslendim alıymda hemen gelse başlasam

çok sevdim kızın bu kombinini

forever new den almış sanıyorum :26::26::26:

Eki Görüntüle 240041 Eki Görüntüle 240042 Eki Görüntüle 240043
izlem bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel tesettürlülere bile uyar eteğe bayıldım üstede uzun kollu uydurdum mu süper nerede bulacaz bunu şimdi ya birde 44 ü varmıdır ki :84::84::84:
teşekkürettim ortim hepsinden alıyorum

banu mesajını okuyunca kalbim atmaya başladı aayyy dedim ben ne dedim sonra rahatladım canım senin incecik bacakların bu desen seni kaslı gibi göstermiş yoksa bacaklar sütun gibi maşallah bende ne zaman aceleyle bişiy alsam mutlaka bi sorun çıkar içime sinmez nerde vakit şöyle saatlerce gezip gezip alışveriş edecek

izlem bayıldım etege bunun şifondan değil deryanın dediği gibi daha kalın kumaştan olanları varda yıkandıktan sonra nasıl olurlar bilmiyorum oyüzden almadım bende

şu saat oldu hala ayaktayım yarın akşama iftara miafirm var ezan okunsada namazımı kılıp yatsam

Son düzenleme:
şimdi ben 4 gündür yaptığım yürüyüşün ve dikkatin etkisiyle 1 kilo verdiğimi buraya yazabiliyo muyummmm ?? :97:

bilgiler eksik demiş bi arkadaş
bende düzeltim dedm

başlangıç 85.2
geçen hafta 85.2
bu hafta 84.2
giden 1000gr
toplamda giden 1000 gr
hedef 70
beden 44
boy 1.71
spor yok

ya akşam yemeden nasıl duruyorsun kuzum ya ,hem yatana kadar arada yapmamışsın benim kör boğaz illaki bişi yemek-içmek ister,formülü varmı
mama da ne ola ki şu herballife mamalarından mı merak ettim anlat acık ne amaca hizmet ediyor bu mama
ne güzel canım heleki bayanlardan iltifat almak,Allah'ım banada nasip et,insanların gözününn içine bakıyorum ama kimseden tık yok daha
Twister bime gelmişti geçenlerde keşke alsaydım, siz böyle anlatınca pişman oldum :26:
sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acep
bi arkadaş vardı 2 yıl önce merdivenlerden inerken ayağı burkulmuştu ,2 yıl sonra başşına ameliyatla sonlanacak ağrılar yaptı.Aksatma aman inşallah önemli bişi değildir nihalcim...Keşkem bende ist.da olsam çok özledim orayı 2 kere geldim ama gönlümce gezemedim..
linki açamadım ama hayalini kuruyom böle hop hop hoplyır .Benimkilerde 112 cm ile ne hoplarya
biz olalım tülincim .Bende böle bir arayış içindedim ne dersin
bende bende bendeeeeeee
çok sevdim kızın bu kombinini

forever new den almış sanıyorum :26::26::26:

Eki Görüntüle 240041 Eki Görüntüle 240042 Eki Görüntüle 240043
izlem 10 numara valla bayıldım tam tarzım gerçi biraz boyum olsa daha güzel olur ama yinede zayıflayınca ilk giyceklerim arasında ..ama ben pabuçları beğenmedim
çok güzel hiç görmemiştim

izlem bu iç bacak içinde süper bişi .Banu nun iç bacak sorununu anca bu çözer..göğüs için birazzorlayabilir iri ya ,ama aynı işide görür.ucuza kapatmışın ,bayıldım

Son düzenleme:
şimdi ben 4 gündür yaptığım yürüyüşün ve dikkatin etkisiyle 1 kilo verdiğimi buraya yazabiliyo muyummmm ?? :97:
canımmm tabiki söleyebilirsin verikçe yaz sen hem bizi hem kendini sevindirrrrr tebriklerrr ilk zamanlar daha hızla verirsin aman pes etme azmin bol olsunnnnnn

bilgiler eksik demiş bi arkadaş
bende düzeltim dedm

başlangıç 85.2
geçen hafta 85.2
bu hafta 84.2
giden 1000gr
toplamda giden 1000 gr
hedef 70
beden 44
boy 1.71
spor yok
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün bende düne göre 600 gr eksiğim düzenegirmeye başladı süperim yaaaaa biliom öddemm ama olsunnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnn
herkeze güzel, az kalorili ve bool enerjili bi hafta sonu diliyorum..

günaydıııınnnnnnn orucumu tutmaya başladım çok şükürrrr....

canımmmmm çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum. daha çok motive olacağıma inanıyorum. ama senin eski ortin ne der ??

ne özelliği olabilir canım sende :89: benim için sorun yok sende bize katılabilirsin nedersin . azimli olman yeterli

canım hani kilosu birbirine yakın 2 kişi yada başlangıçları aynı 2 kişi diye düşündüm. çok teşekkür ederimmmmmm

kızlar başım çatlıyor..tülincim sağolsun leslienin 5 milenin linkini göndermiş yükledim hemen onun hatrına 15 dakcık yaptım sallandıkça başımın ağrısı zıpladı.....
rica ederim canım. 15 dak bile yeter şimdilik. maşallah. hatrıma yaptıgın için ayrıca teşekkür ederim...

tabiki yazz... ne güzel bak.cuma bildirimi yapmışmıydın canım. yapmadıysan sende bizler gibi yaz istersen bugun.

biz olalım tülincim .Bende böle bir arayış içindedim ne dersin

canım teşşekkür ederim. 2 li daha kolay ve azimli olurus diye düşündüm. nilgüncümde olabiliriz dedi.ondan bir cvp alayım canım. ikinizlede çok güzel olacak eminim. hatta şimdi 3 lü bile olabilirizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…