aaa ilk defa gördüm
süpermişş
ben yüzücü giyeceğim zaman çapraz takıyorum askıları, o zamanda hiç görümüyor, sırtın ortasından çapraz geçiyor
bu da tuhafiyede filan bulunur sanırım
etek çok güzel dimi derya yaa
ben zaten kahve rengi delisiyim görür görmez keşke bende bulabilsem bundan dedim
derya sizin bu çember dediğiniz şey
ben iç bacak için almıştım hatırlıyormusun yaylı
resmini bulabilirsem ekliyim, onunla da olur sanırım
kolunu kaldırıp sıkıyorsun dimi :26::26::26:
kızlar bu benim iç bacak için aldığım alet
arada bir aklıma gelince tv seyrederken filan yapıyorum ama düzenli yapmadım yalan söylemiyim
kipadan 15tl ye almıştım, bende memişleri onunla kaldırım bari
Eki Görüntüle 240090 Eki Görüntüle 240091
Ellerine sağlık harika gözüküyorlar midem dolu ama gözüm aç iyiki yokta yemiyorum bugün irademe yeniğimEki Görüntüle 239952 Eki Görüntüle 239951
umarım başarmışımdır sevvdaa buyur canım....
afiyet olsun....
Cancağızım al benden de o kadar. Zaten çok formda olmayan cicişlerim kilo verince iyice söndü gitti
Plates zaten yapıyorum, o haraketleri sırası gelince yaparım ama şu 1'er kiloluk sularla çalışmak çok toparlıyormuş kaç kişiden duydum ama yapacak adam nerde
Bir orta sehpanın üzerine sırtüstü yatıp en aşağıdan en yukarıya kadar kaldırıp indireceğiz şişeleri..
Gelin başlayalım kızlar birlikte her akşam soralım kaç yaptın bugün diye :26:
Soğuk duş olayını zaten yapıyoruz ama sporsuz bir hiç tabi..
Gordün mü gordün mü
Gordün mü gordün mü
Pideleri yemeyi gördünmü, tatlıları hüpletmeyi gördün mü
Gördük anacım gördük, bizim vicdan azabımız bize yeter
nunumi talım bak bu şekilde kendine akşam hazırla.yemeği mümkün olduğunca erken ye, sonra acıkırsan bunlardan yersin.zaten bunlardan 3 tane yesen (kayısı+ceviz yada hurma+ceviz gibi) üstüne de su.karnın şişer.
kızlar sizlere de alternatif iftar sunumları ..deneyenler memnun kaldı.denemeyenler de mutlaka denesin.
Eki Görüntüle 240008 Eki Görüntüle 240009 Eki Görüntüle 240010
canım bakmadım daha videolara..hep beraber başlayalım.ne lazım ne almak gerekiyor sen yaz alalım hemen...
çember
lastik
başka var mı?
top alalım mı?
izlem bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel tesettürlülere bile uyar eteğe bayıldım üstede uzun kollu uydurdum mu süper nerede bulacaz bunu şimdi ya birde 44 ü varmıdır ki :84::84::84:çok sevdim kızın bu kombinini
forever new den almış sanıyorum :26::26::26:
Eki Görüntüle 240041 Eki Görüntüle 240042 Eki Görüntüle 240043
teşekkürettim ortim hepsinden alıyorumKızlar çok güzel fiyatlar buldum, kampanyaların bazıları bir kaç güne bitiyor, ihtiyacınız varsa ona göre düşünün
Ben çemberi sipariş verdim hemen, yarın da havalesini yaparım
Diğerlerini sıra geldikçe alırım artık..
Deltanın daha ucuza (15 tl) bir çemberi vardı ama ben bunun tutuşunu daha çok beğendim
Yoksa normalde tercihim delta olurdu..
Buyrun efendim linkler ;
Çember ;
Hepsiburada.com : Remax Long-Life Comfort Deluxe Pilates Çemberi ? RMX 3085 | Spor ve Fitness
Minik top (26 cm çap)
Hepsiburada.com : Delta Dura-Strong 25 cm Deluxe Pilates Topu | Spor ve Fitness
Orta sertlikte lastik
Hepsiburada.com : Delta Mavi Pilates Bant - Medium Tensıon ( Orta Sertlik ) - Ds 450 | Spor ve Fitness
saol canım. Allah kimseye yaşatmasın.
nurancım geçmiş olsuntahmin edbiliyorum çektiğin acıyı bende buna benzer yaşadım.[/B]
izlem bayıldım ya eteğe,kombine herşeye...ah ah darısı zayıflayıp bize inş...çok sevdim kızın bu kombinini
ya akşam yemeden nasıl duruyorsun kuzum ya ,hem yatana kadar arada yapmamışsın benim kör boğaz illaki bişi yemek-içmek ister,formülü varmımenüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 dilim sütlü irmik tatlısı
bitki çayı
ara
öqlen
1 kase yuvalama çorbası
ara
domates
salatalık
1 dilim kaşar peynir
2 şekerpare
akşam
1 bardak tarçınlı süt
3 litre su
mama da ne ola kiselam kızlar herkese ..iyi geceler...
bu sabah kalkınca k koydum kaseye süt de ekledim ama hepsini yiyemedim geç kalıyordum dışada bozulur diye dolaba koydum çıktım..akşam eve geldim canım bişi yemek istemiyor açtım dolabı bakınıyorum bunu gördüm bir baktı m sütü iyice çekmiş şişmiş hadi yazık olmasın yiyim dedim..kızlarrr ağzıma bir attım diyet güllaçbuz gibi nasıl iyi geldi ohh mis..bundan sonra azcık kaseye koyup dolaba atıp çıkıcam alın size diyet tatlı üzerine de tarçın dökün yiyin gari..
bugünkü menüm:
sabah:yarım kase k
yeşil çay
öğle:karışık tost+zero
ara:şeftali
akşam :yarım kase k
yarım doz mama
ara:şeftali
bugün 3 soda içtim
spor yok ..
ne güzel canım heleki bayanlardan iltifat almak,Allah'ım banada nasip et,insanların gözününn içine bakıyorum ama kimseden tık yok dahabugün alisverise ciktim ...kiloluyken güzel olan kiyafetlerin hep 36-38 bulurdum simdi begendiklerimin hep 42-44 lerini görüyorum bu ne ya...türkiyeye gittimde hep güzel seyler duydum ,2 cocuklusun ama cok hos fizigin var ....özellikle görümcenin kaynasinin iltifatlari beni ucurdu baska yerde görsem kesin bekar kiz derim,negüzel zayifsin felan .....ne güzel oluyormus böyle iltifatlar duymak ...
sorma ya Menemen 'de 3 bim var hemsine baktım ama bulamadım 8 liraymış hemde görümcem almış ,gidip çalsam mı acepTwister bime gelmişti geçenlerde keşke alsaydım, siz böyle anlatınca pişman oldum :26:
bi arkadaş vardı 2 yıl önce merdivenlerden inerken ayağı burkulmuştu ,2 yıl sonra başşına ameliyatla sonlanacak ağrılar yaptı.Aksatma aman inşallah önemli bişi değildir nihalcim...Keşkem bende ist.da olsam çok özledim orayı 2 kere geldim ama gönlümce gezemedim..Nilgüncüm bne de çok seviyorum tadını özellikle de nesfitin çikolatalısını..ama bu ara 2 öğün tükettim sürekli bir de üstüne sütü de çok içince tiksindim..artık 1 öğün yapıcam..
dene nilgüncüm..yorumlarını alayım sonra
ay başım çatlıyor ya gün yetmiyor bana..işten geldim makineye çamaşır attım evi süpürdüm mutfağı toparladım ...yatak odasındaki kıyafetleri toparladım..şimdi de siiznle muhabbet edip bir de leslie yapayım diyordum ama başım çatlıyor..
yarın dr randevum var bileğim ağrıyordu düşmüştüm tatilde yıllar önce de düşmüştüm şimdi bazen bir bardak kaldıramaz hale geliyor röntgen mr dı çektireyim de aradan çıksın sonra malum yaptıramam..işallah basit bişidir..sonra da eminönüne gidip çikolata için kutu ve bebek kurabiyeleir için birkaç eksiğim var onları almam lazım ama pazar da adalara gidicez kızlarla yüzmeye eve gelip dinlensem mi diyorum ayy bilemedim..
linki açamadım ama hayalini kuruyom böle hop hop hoplyır .Benimkilerde 112 cm ile ne hoplaryacanım ya benbeni unuttunuz banne bende isterim benide haberdar edin
ben bu alıntıyı neden yapmışım unuttum ne yazcaktım acabaolsun bi öpem bari kuzum
nilgüncüm tabiki hepsi bi günlük deyil her biri ayrı günlerin arkadşlara seçenek olsun diye 3 günlük link verdim
anlat tatlım, gordünmü nasılmış bana güldüler. ben içi dolu kırlentleyapmıştım, ara verdiğim için çember almadım ama bu hafta alıcam
deryasen neyle yaptın canım. hadi :122::122: hop hop kızlarrr.... sizde deneyin
biz olalım tülincim .Bende böle bir arayış içindedim ne dersinkızlar bende ortim olsun istiyorum. orti olma özellikleri sizin için nasıldır bilmiyorum. yani önceden belirlenmiş kilo yakınlığı , başlama zamanı falan varmıydı bilmiyorum ama bende ortim olsun istiyorum. hani daha gaza geliriz.aman ortim az yemiş sporu çok yapmış bende ona yetişeyim derim birbirimize destek oluruz diye düşündüm. elbette hepimiz desteğiz birbirimize ama birbirini takip eden , daha rahat eleştiren, ne biliyim kilolarımız birbirine yakın oldugu için daha azimli oluruz diye düşündüm.olurmu sizcede...
bende bende bendeeeeeeetatlım ortilik şöyle oldu.kızlar baktılar benim toto kalkmıyor yerinden.gel bize katıl biz sana hesap sorarız dediler.öyle katıldım iyi oldu.
daha önce 2 li ortilik denendi ama pek uzun ömürlü olmadı.ama istenirse yeniden yapabiliriz.
istersen ortim olabilirisn mutlu olurum...
izlem 10 numara valla bayıldım tam tarzım gerçi biraz boyum olsa daha güzel olur ama yinede zayıflayınca ilk giyceklerim arasında ..ama ben pabuçları beğenmedimçok sevdim kızın bu kombinini
çok güzel hiç görmemiştimAllahım sana geliyorum bu nasıl etek
Böyle bir şey aradım işte uçuş uçuş ama bulamadımÇok güzel çok
Evet canım deseni alacalı ya hem göz yoruyor, hem daha iri gösteriyor..Evde giyersin canım sakın üzülme, iş yaparken taytlar rahat oluyor, hele ki top üstünde plateste olmazsa olmaz..
Bak benimde aklıma geldi, spor yüzücü atlet giyerken askıları toparlamak için şöyle bir aparat var, geçen gün aldım harika gizliyor, kullanımı da çok pratik..Üzerine tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 240081 Eki Görüntüle 240082 Eki Görüntüle 240083
kızlar bu benim iç bacak için aldığım alet
arada bir aklıma gelince tv seyrederken filan yapıyorum ama düzenli yapmadım yalan söylemiyim
kipadan 15tl ye almıştım, bende memişleri onunla kaldırım bari
Eki Görüntüle 240090 Eki Görüntüle 240091
canımmm tabiki söleyebilirsin verikçe yaz sen hem bizi hem kendini sevindirrrrr tebriklerrr ilk zamanlar daha hızla verirsin aman pes etme azmin bol olsunnnnnnşimdi ben 4 gündür yaptığım yürüyüşün ve dikkatin etkisiyle 1 kilo verdiğimi buraya yazabiliyo muyummmm ?? :97:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün bende düne göre 600 gr eksiğim düzenegirmeye başladı süperim yaaaaa biliom öddemm ama olsunnnnnnnnnnnnnnnbilgiler eksik demiş bi arkadaş
bende düzeltim dedm
başlangıç 85.2
geçen hafta 85.2
bu hafta 84.2
giden 1000gr
toplamda giden 1000 gr
hedef 70
beden 44
boy 1.71
spor yok
kizlar buda benim son halim ....bende tayt giymeyi cok seviyorum
Eki Görüntüle 240151 Eki Görüntüle 240152
kizlar buda benim son halim ....bende tayt giymeyi cok seviyorum
Eki Görüntüle 240151 Eki Görüntüle 240152
tatlım ortilik şöyle oldu.kızlar baktılar benim toto kalkmıyor yerinden.gel bize katıl biz sana hesap sorarız dediler.öyle katıldım iyi oldu.
daha önce 2 li ortilik denendi ama pek uzun ömürlü olmadı.ama istenirse yeniden yapabiliriz.
istersen ortim olabilirisn mutlu olurum...
ne özelliği olabilir canım sende :89: benim için sorun yok sende bize katılabilirsin nedersin . azimli olman yeterli
rica ederim canım. 15 dak bile yeter şimdilik. maşallah. hatrıma yaptıgın için ayrıca teşekkür ederim...kızlar başım çatlıyor..tülincim sağolsun leslienin 5 milenin linkini göndermiş yükledim hemen onun hatrına 15 dakcık yaptım sallandıkça başımın ağrısı zıpladı.....
tabiki yazz... ne güzel bak.cuma bildirimi yapmışmıydın canım. yapmadıysan sende bizler gibi yaz istersen bugun.şimdi ben 4 gündür yaptığım yürüyüşün ve dikkatin etkisiyle 1 kilo verdiğimi buraya yazabiliyo muyummmm ?? :97:
biz olalım tülincim .Bende böle bir arayış içindedim ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?