80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun oğlumu bi marketin oyun parkına götürdüm ve bende bir kitap okuyayım dedim. orda osman müftüoğlunun kolay diyet adlı bir kitabını aldım ve hızlıca okudum. hepimizin çoğu bildiklerini anlatıyor. ben bi kaç alıntı alarak yazdım kağıda. sizlerlede paylaşmak istedim.şöyle:

1 lahmacun : 250 kalori: 2 ekmek + 1köfte + 1 tatlı kaşığı yağ
1 çig köfte : 50-60 kalori
1 haşlama içli köfte : 150-200 cal.
4 kaşık mantı : 200-250 cal
1 simit : 263 cal---bunun yerine kepekli ekmekle yağsız tost : 195cal.

aldıgımız her 7 -9 kalori 1 gr yağ demekmiş.

Zeytin tüketimi günde 4-5 adet olmalı.
Peynirinizi tuzsuz alın ya da suda bekletin.
Günde 3-5 porsiyon meyve-sebze tüketin

Bir kahve molasını 400-500 kalori ilave yaparak kâbusa çeviren kekler, kurabiyeler.Diyeti bozan içecekler, aşırı miktarda kahve kreması ve şekerle tatlandırılmış büyük bardak (330 ml) kahve çeşitleri

Kilo tuzakları

1: Diyet ve light ürünler kilo aldırmaz!

2: Şok diyetler daha çok yağ kaybettirir!

3: Bitki hapları, hızlı kilo verdirir!
4: Limon-greyfurt, ananas zayıflatır!

5: Yağ kıran aletlerden faydalanalım!

6: Masajla kaslara elektrik vermekle, yağ kaybediliyor

Bütün dünyada araştırmalar hangi yaş ve kiloda olursanız olun sağlıklı bir vücudun ayda 2-4 kilodan daha fazla kaybı kabullenmekte güçlük çekeceğini gösteriyor.

Birde üzerine limon sıkılan yiyceklerin glisemik yükünün azaldıgını ve kilo aldırıcı etkiyi sınırladığını okudum.

çok karışık oldu sanırım. kusura bakmayın

izlemcim
sehercim benimde çok fena haldeler yaa içi boşalmış balon gibi nasıl düzelirler bilmiyorum

herkese merhabalar
İzlem ilk resimdede gayet taşsın maşallah birşey sorcam ya memişlerde oldumu bi kendinden geçme hali benimkiler pörtledi :18: özel egzersiz varmı önereceğiniz

Cancağızım al benden de o kadar. Zaten çok formda olmayan cicişlerim kilo verince iyice söndü gitti
Plates zaten yapıyorum, o haraketleri sırası gelince yaparım ama şu 1'er kiloluk sularla çalışmak çok toparlıyormuş kaç kişiden duydum ama yapacak adam nerde
Bir orta sehpanın üzerine sırtüstü yatıp en aşağıdan en yukarıya kadar kaldırıp indireceğiz şişeleri..
Gelin başlayalım kızlar birlikte her akşam soralım kaç yaptın bugün diye :26:
Soğuk duş olayını zaten yapıyoruz ama sporsuz bir hiç tabi..

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun..
Ben geçen sene 5 ayda 5 kilo, bu senede 7 ayda 13 kilo verdim..Daha da 6 kiloluk bir yolum var..

Kızlar bende plates hareketlerini mi yapsam yoksa şişeyle mi çalışsam bilemedim :26:

Zeynepçim bir arkadaşın tavsiye ttiği kahve-limon karışımı hem selülite, hem çatlağa çok iyi geliyor..Benim bacaklarımın üstünde en etli yerinde var ama o kadar rahatsız etmiyor açıkçası..
Sen bu karışımı dene bence biraz zahmetli ama güzel sonuç alırsın, ben sadece 1 hafta yapmıştım, o kadar kısa sürede bile sonuç aldım..

canım lingini verebilrimisin ben aradım ama sapık zihniyetler ebrunun göğüs ucu firikikleri çıkıp duruyor bulamadım ya

Yavrum iyi de elmaların en belirgin özelliği bacaklarının ince olması biliyorsun, bizimde yani armutların en sorunlu yeri basen kalça göbek..dua et sende göbek sorunu yok..
O yüzden elmalarla karşılaştırma kendini..Bakılınca gayet ince duruyorlar, zaten plates var daha kuu

Koca kolda dolaşmalık mı tabire gel

Ay bende bunları düşünüyordum nasıl olur diye.Eylüldeki düğün için straplez ya da tek omuz elbise istiyordum, ama güvenemem ki ben ona ya çıkarsa rezilliğe gel biri aşağıda biri yukarıda

Favorilerimden

seviyorum cuma gününü ohhhhhhhhhhhhh olsun tatlı börek pide pilav makarnacılar nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :92:

Gordün mü gordün mü
Gordün mü gordün mü
Pideleri yemeyi gördünmü, tatlıları hüpletmeyi gördün mü

Gördük anacım gördük, bizim vicdan azabımız bize yeter

selam kızlar herkese ..iyi geceler...
bu sabah kalkınca k koydum kaseye süt de ekledim ama hepsini yiyemedim geç kalıyordum dışada bozulur diye dolaba koydum çıktım..akşam eve geldim canım bişi yemek istemiyor açtım dolabı bakınıyorum bunu gördüm bir baktı m sütü iyice çekmiş şişmiş hadi yazık olmasın yiyim dedim..kızlarrr ağzıma bir attım diyet güllaçbuz gibi nasıl iyi geldi ohh mis..bundan sonra azcık kaseye koyup dolaba atıp çıkıcam alın size diyet tatlı üzerine de tarçın dökün yiyin gari..

bugünkü menüm:
sabah:yarım kase k
yeşil çay
öğle:karışık tost+zero
ara:şeftali
akşam :yarım kase k
yarım doz mama
ara:şeftali
bugün 3 soda içtim
spor yok ..

selamm derya platesle ilgili verdiğim linklere baktınmı canım 30. cu dk. larda bi dene istertsen senin için zorda olmaz bikaç defa yap nasıl kaslar ağrıyorr.. bana güldüler ama resmen hop hop oynuyor..

Havalar azicik isinsa da bisikletime binip, azicik oksijen alsam

Spordan bi haber kaldim, hayret ediyorum kendime..

En iyisimi ben geciyim spor yapiyim, mekik cekiyim bisy yapiyim ama yapiyim...

SIKILIYORRRUMM COOOOOOK SIKILIYORUMMM YAAAAAAAAAAAA

selamm derya platesle ilgili verdiğim linklere baktınmı canım 30. cu dk. larda bi dene istertsen senin için zorda olmaz bikaç defa yap nasıl kaslar ağrıyorr.. bana güldüler ama resmen hop hop oynuyor..

Filizcim gördüm ama bakmamıştım şimdi bir bakayım belki indirir keserim o kısmını sadece eklerim platesime
Teşekkürler

Gülçinim, tatlı diilim, güler yüzlüm allahınaşkına neden böylesin bir de bize, çare bulmaya çalışalım, konuşalım ama bu halin..
Yapma ne olur biz seninle tanışmamış ama yeri geldiğinde herkesden daha yakınların değil miyiz

deryacım ben varımmm bak salı gibi denizlide olcam inşallah platese de varım twisttede varım su şişesine de varpm motivasyon tavan eskiye döndüm korkun benden tek istediğim bi an önce eve gitmek ve cumaları çizelgemi hedefime doğru değiştirmek sen bana sayı ver ve bırakma yakamı tamamııııı

çeneniz kopmasın emi.... oku oku bitmedi yahuu..sizi okuken 5 bardak çay bitirdim....

tatlım ben 2 sene önce pilatese gittiğim de hiç de ilk yapan daha önce yapan diye ayırmıyorlardı.sadece hareketleri yaparken başımızda duruyorlardı.yani sen de yapa yapa öğreneceksin.o kadar kadın evde pilates yapıyor.onlar yapıyorsa biz de yaparız.

tatlım sally hansen in bacak spreyi var. 3 çeşit rengi var tenine uygun olanı seçiyorsun.sıkıyorsun ve biraz bekliyorsun.asla kıyafete geçmiyor.sadece banyoda yıkayarak geçirebiliyorsun.mükemmel bir şey..

bu arada dr dan utanılır mı kristal kelebek ya?göster neren ağrıyorsa ,sorunluysa..dr ilacını versin.anam sen evlenince ne yapacaksın?kadın doğumcular kankin olacak..

süpersin canım.prensese rağmen ve o kadar olumsuz koşullara rağmen vermişsin.tebrikler..

teşekkürler, canım sen yeterki iste :89: gör bak içi nasıl dolacak balonların

filizciğim bu videoları sırayla bir günde yapmıyoruz değil mi ?her gün birini yapalım.ne dersin?

filizcim 23 evler diyolrlar hep evler yanyana hava lmıoooo su gibiyim şu annn yaaa

ben de bugün tüm camları kapattım soğuktan ve üstelik eşofman giydim .(şortla dolaşıyordum da evde)

Ben simdilik kacar, hayirli aksamlar, iftarlar hatunlar

tatlım hayrola neden canın sıkkın?bu koşturmacalar seni yoırdu mu?kusmaya kadar gelen bu rahatsızlık ne ?canın bir şeye mi sıkılıyor?anlat ferahlarsın.

oo harika bak şimdi reimde ekleyeceğim birazdan.okulda akşam yemeğini ye.yedikten sonra ders çalışırken de enerji harcıyacaksın ya bu resimdekilerden hazırla.az kalori bol enerji alırsın.

ilk kilo bildirirmim:)

geçen hafta: 85.2
bugün: 84.2
boy: 171
spor: yok

tatlım tebrikler yanlız bildirimde eksik noktalar var.bizim bildirimleri dikkatli incele eksikleri tamamla..

slm seninle aynı boy ve kilodayız ve bebişlerimizde aynı aylarda ve bende zayıflamak istiyorum. Bu arada ilk defa yazıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum kasımda işe başlıcam 10 kilo verebilir miyim acaba?

inşallah verirsin sana bağlı.hoş geldin ben nilgün..

tülin çok güzel yazdı bir de kaptan banu (masumm) gelsin .onun da önerileri harika olur.

evet hanımlar her gün mü tartılıyorsunuz?

ben haftada 2 kez tartılıyordum ama geçen gün ünlü diyetisyen yasemin bradley in bi yazısını okudum.diyorki ben her gün tartılırım sabah aç karnına.bakarım kilom idealse yani sabitsem normal beslenmeme devam ederim .eğer bir kaç gr da olsa kilo aldıysam o gün yediklerime dikkat ederim ve hemen veririm.

düşündüm de hep tartılardan kaçtım.aslında sık sık yani her gün olmasa da sürekli tartıya çıksaydım,kötü gidişatı görür ve dur derdim kendime.bu kadar fazla olmazdı kilom.o yüzden tartı manyağı olmayalım ama sık sık tartılalım.

ama bildirim günümüz cuma canım.2 hafta düzenli menülerini paylaş.2 cuma bildirim yap.o zman listeye girersin.

işte bu.anlatmak istediğim buydu..

bide erken kalkyıorum ve gün içinde uyuyamıyorum tabi.
buda zayıflamaya yardımcı oluyor bnce.
bide oğlum biraz huysuz s,ürekli kucağımda ve ayaktayız

aslında kadınların doğum sonrası kilo almalarının en büyük sebebi buymuş.benim de kilomun sebeplerinden biri bu.ben uyumayı sevmiyorum.kışın 12 de 1 de yattım sabah 5-5.30 da kaktım.eğer yeterli uyumazsak o zman vücut ertesi gün daha çok enerji ihtiyacı hissediyormuş .bu da daha şekerli kalorili şeylere yöneltiyor bizi.

ama az uyumak değil de bebekten dolayı sürekli hareket halinde olman sanırım zayıflamana yardımcı olabilir.

zayıflama çayı olarak neler içiyorsunuz?

yeşil çay,5in1,form çayları,tarçın çayı ve meşhur iksirimiz..(o da yeşil çay aslında)

hem k dan sıkıldım diyorsun hem de yine k ya devam.ye güzelim ya ne güzel tadı ben seviyorum.arada içine ceviz fındık falan koy.iyi olur.

bu arada diyet güllaç bayıldım.kızlar süper laflar çıkıyor sizden ha.önce serumsever sonra diyet güllaç.süpersiniz...

nunumi talım bak bu şekilde kendine akşam hazırla.yemeği mümkün olduğunca erken ye, sonra acıkırsan bunlardan yersin.zaten bunlardan 3 tane yesen (kayısı+ceviz yada hurma+ceviz gibi) üstüne de su.karnın şişer.

kızlar sizlere de alternatif iftar sunumları ..deneyenler memnun kaldı.denemeyenler de mutlaka denesin.

Son düzenleme:
bugün alisverise ciktim ...kiloluyken güzel olan kiyafetlerin hep 36-38 bulurdum simdi begendiklerimin hep 42-44 lerini görüyorum bu ne ya ...türkiyeye gittimde hep güzel seyler duydum ,2 cocuklusun ama cok hos fizigin var ....özellikle görümcenin kaynasinin iltifatlari beni ucurdu baska yerde görsem kesin bekar kiz derim,negüzel zayifsin felan .....ne güzel oluyormus böyle iltifatlar duymak ...

ve bildirim zamanı...

başlangıç: 88
geçen hafta: 81
bu hafta :80.5
giden : - 600 gram
toplamda giden: 7.5
hedef : 65
beden : 44
boy : 1.65
spor : 490 dk

ayyyyyyyyyy süpersinizzz :)))) bunları hazırlayıp okulada götürebilirm gerçi benim arkadaşlarım benden önce yer bitirir onları

Beım yazımdı canım.Tartı yok sanıyordum buldum hemen aldım getırdım bıze .Ama cok dengesız bır tartılıyorum 85 bır tartılıyorm 84 fılan enson banyoda soyundım tartıldım 83 oh tamam dedım.İnş vermısımdır.
okadarda oruclu hareket yapıyorm.
Brdenhaytta kesemem cnm hadı kestım 1 hafta dıyelm 2.hafta yerım bolca oyuzden cnm bırseyı ıstıyorsa yıyorum ama eskısı gıbı kocaman degıl kucuk parca.

ah canım bende aynı hatayı yaptım biliyorsundur. tatlı yedim. bida yemiyelim olurmu?

ah canm yemeyım yemeyım dıyorum ama olmuyor orucluyken seker dusuyor tatlı gorunce bıraz sekerım yukselsın dıye 1 catal alayım dıyosn gerı gelıyor.
bu aksam kucuk brdılım sutlu ırmık tatlısı yedım.ah nasıl ıcım gıttı kocaman dılım almamak ıcın zor tutum kendımı.mısafırlere kocaman verdım kendıme de kucuk bır dılım ayırdım.

Son düzenleme:

Ayşecim sen de beni bırakma lütfen biri kontrol ederse cesaret edemem asmaya

Salı gelirsin çarşamba başlarız o zaman diğer kızlarla birlikte

Filiiiizzzz en kısa zamanda bir çember almam lazım nasıl çalışıyor göğüsler öyle
Kızlarla hepimiz alalım hatta çemberle çalışalım su şişesi yerine
Ay acayip heveslendim dışarıdan görülüyor çalıştığı

canım bakmadım daha videolara..hep beraber başlayalım.ne lazım ne almak gerekiyor sen yaz alalım hemen...

çember
lastik
başka var mı?
top alalım mı?

mrb kızlar bir elimde kızım olduğu için uzun yazamıyorum geçmişi de okuyamıyorum malesef
nilgünüm dolapta sütü bulamadığım için k sade yedim :)

bugün
sabah k 2 ceviz 1tk bal
ara 3 top dondurma
ara 1avuç fıstık
1kk peynir biraz pide
akşam çorba
börek 1k pi,lav 2k yeşil fasulye
ara dondurma menü şaştı malesef

kilo bildirimi bugün oluyordu değil mi
işte sıra geldi güzel habere
başlangıç 90
geçen hafta 88
bu hafta 86.7
boy 168
giden 1300
hedef 65
bu sizin sayenizde yardımı geçen herkesden Allah razı olsun
iyi gecelewr canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…