izlemcim
sehercim benimde çok fena haldeler yaa içi boşalmış balon gibi nasıl düzelirler bilmiyorum
herkese merhabalar
İzlem ilk resimdede gayet taşsın maşallah birşey sorcam ya memişlerde oldumu bi kendinden geçme hali benimkiler pörtledi :18: özel egzersiz varmı önereceğiniz
selam hanımlar ben 22 yaşımdayım 89 kiloyum ve 1 sene de 63 ten 89 a yükseldi kilom çok üzülüyorum rahatsız oluyorum ama bir türlü diyet yapamıyorum sizce ben de verir miyim bu kiloları....
sizler ne kadar zamanda kilolarınızı verdiniz?
canım size platesi önerirm ebrunun son haftalarda yaptığı meme kaldırma operasyonugerçekten çok işe yarıyuor ramazan sonrası tekrar başlarım. resmen memeler top sekiyoo yapmanızı öneririm
filiz aklımd abişiy var diyordum evet buydu bende yazıcaktım kızlar
bütün sorunlarını pltesle halledebilirisniz keisnlikle bend eşuanda son 2 haftayı yapıyorum
ve tatile kadar hergün yapıcma sektirmeden eminim ki 15 günd ebile degişimler olacaktır.
memeler içinde tavsiye eidyorum bend eplatesi
Günaydın kızlarr
Canım Çok Sıkkın Sorunumsa Bacaklarımın Arkasında Çatlaklar Kafama Çok Takıyorum Onları
Ne Giyeceğime Ben Değil Onlar Karar Veriyor
Ten Rengi Çorap Giysem İyice Göze Batıyor
Düşünmekten Sıkıldım Artık Ben Kısa Diz Üstü Elbiseler Etekler Giymek İstiyorum Ama Giyemiyorum
Dikkat Çekiyor Ağlıyıcam Artık Şimdiden 1 Yıl Sonra Olan Mezuniyet Balosunu Düşünüyorum Lise İçin
Herkes Giycek Minileri Diz Altı Elbiseleri Ben Giycem Uzun
Kesin Çözümüde Yok Sanırıım Çok Araştırıyorum
Artık Cilt Doktorunamı Gitsem Bilmiyorum Gidincede Utanıyorum Bana Bunun İçinmi Geldin Demesinden
Püffffff Biraz Önce Bir Elbise Gördüm Mesela Sitenin Birinde Ama Giyememki Diz Üstü :84:
Sizdede Varmı Varsa Bir Şeyler Falan Sürüyomusunuzz
canım lingini verebilrimisin ben aradım ama sapık zihniyetler ebrunun göğüs ucu firikikleri çıkıp duruyor bulamadım ya
beniii nasılll unutursuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşaka şaka
ilk resmim işte göbek filan çıkmaz bende kıyafetlerde, sırtım da ince olduğundan orası göze batıyordu
ama şimdi biraz iyi gibi 61cm de olsa
baksana yeni başlayan elma tipli bayanlarla aynı ölçüde bacağım :26:
taytı daha önce de demiştim, nbb korsajlı tayt
çok şık duruyor, üstüne salaş bir bluz tam koca kolda dolaşmalık
Bareup, göğüslerinizi dilediginiz gibi şekillendirebilirsiniz
memişleri yukarı kaldırmaya alternatif sistem
seviyorum cuma gününü ohhhhhhhhhhhhh olsun tatlı börek pide pilav makarnacılar nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :92:
canım yeşilçay, form çay ve beşibiyerde çaylar tabi bebeğin varsa sadece yeşilçay içebilirsin, farklı çeşitleri var sade, nane limon veya meyvelizayıflama çayı olarak neler içiyorsunuz?
selamm deryaplatesle ilgili verdiğim linklere baktınmı canım 30. cu dk. larda bi dene istertsen senin için zorda olmaz bikaç defa yap nasıl kaslar ağrıyorr.. bana güldüler ama resmen hop hop oynuyor..
Havalar azicik isinsa da bisikletime binip, azicik oksijen alsam
Spordan bi haber kaldim, hayret ediyorum kendime..
En iyisimi ben geciyim spor yapiyim, mekik cekiyim bisy yapiyim ama yapiyim...
SIKILIYORRRUMM COOOOOOK SIKILIYORUMMM YAAAAAAAAAAAA
Cancağızım al benden de o kadar. Zaten çok formda olmayan cicişlerim kilo verince iyice söndü gitti
Plates zaten yapıyorum, o haraketleri sırası gelince yaparım ama şu 1'er kiloluk sularla çalışmak çok toparlıyormuş kaç kişiden duydum ama yapacak adam nerde
Bir orta sehpanın üzerine sırtüstü yatıp en aşağıdan en yukarıya kadar kaldırıp indireceğiz şişeleri..
Gelin başlayalım kızlar birlikte her akşam soralım kaç yaptın bugün diye :26:
Soğuk duş olayını zaten yapıyoruz ama sporsuz bir hiç tabi..
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun..
Ben geçen sene 5 ayda 5 kilo, bu senede 7 ayda 13 kilo verdim..Daha da 6 kiloluk bir yolum var..
Kızlar bende plates hareketlerini mi yapsam yoksa şişeyle mi çalışsam bilemedim :26:
Zeynepçim bir arkadaşın tavsiye ttiği kahve-limon karışımı hem selülite, hem çatlağa çok iyi geliyor..Benim bacaklarımın üstünde en etli yerinde var ama o kadar rahatsız etmiyor açıkçası..
Sen bu karışımı dene bence biraz zahmetli ama güzel sonuç alırsın, ben sadece 1 hafta yapmıştım, o kadar kısa sürede bile sonuç aldım..
Yavrum iyi de elmaların en belirgin özelliği bacaklarının ince olması biliyorsun, bizimde yani armutların en sorunlu yeri basen kalça göbek..dua et sende göbek sorunu yok..
O yüzden elmalarla karşılaştırma kendini..Bakılınca gayet ince duruyorlar, zaten plates var daha kuu
Koca kolda dolaşmalık mı tabire gel
Ay bende bunları düşünüyordum nasıl olur diye.Eylüldeki düğün için straplez ya da tek omuz elbise istiyordum, ama güvenemem ki ben ona ya çıkarsa rezilliğe gel biri aşağıda biri yukarıda
Favorilerimden
Gordün mü gordün mü
Gordün mü gordün mü
Pideleri yemeyi gördünmü, tatlıları hüpletmeyi gördün mü
Gördük anacım gördük, bizim vicdan azabımız bize yeter
çokta güzel anlattııııııııın ifadene bayılıyorum
soğuk suyu uyguluyorum canım ama spor şart anlaşılan ebrunun şu hoplatan videolarını bulmalıyım
son videoları dediniz ya hiç plates yapmayan biri direk yapabilecekmi orası kafamı karıştırıyor
canım neden bukadar üzüyorsun kendini, niye dr. utanacaksınki onun işi bu kimbilir nelerle karşılaşıyor üstelik bu tip şeyler sağlık sorunu, ertelemeye gelmez. ben kullanmadım ama krem veya spry olarak bacağa sürülen ürünler var. zekiye öneride bulunmuş araştırabilirsin...
bildirimim
başlangıç 93
geçen hafta 80
bu hafta 79.5
giden 500 gram
toplamda giden 13.5
hedef 58
beden 42
boy 1.67
spor yok
prensesin bugün 3. günü ilk gün 81.9u bile gördüm bu bir mucizeydi yani bugünkü rakammm artık dönüş yok 8 lereee
teşekkürler, canım sen yeterki iste :89: gör bak içi nasıl dolacak balonların
filizcim 23 evler diyolrlar hep evler yanyana hava lmıoooo su gibiyim şu annn yaaa
Ben simdilik kacar, hayirli aksamlar, iftarlar hatunlar
çok teşekkür ederim inş :) Evet tüm gün okulum bu yıl sabah 8 akşam 5Ben apart yurtta kalıyorum.1 odada 2 kişiyiz yemekleri ben yapıyorum.Tokatlıyım o yüzden yemeği salçasız yağsız pişiremeyenlerdenim oda arkadaşımda tekirdağlı tam tersi tüm yemekleri yağsız tuzsuz yapmaya kalkıyo alıyorum elinden bıçağı fln bu yıl ona yaptırırsam ve odamıza tereyağ fln sokmazsam bununda faydası olur gibi kahvaltıyı odamızda yaparız o yüzden simit poaça konusunda sıkıntı yok :)
öğlen yemeğinde de biraz yürür salatalı alternatifleri olan bi cafe var oradan yerim hem yürümüş hem hafif yemiş olurum.bende olay akşam yemeklerinde ve uyuyana kadar yediğim şeylerde kopuyo anlayacağınız artık ona da alıştıracam kendimi burda 7 çok erkende en azından 8den sonra bişey yemem zaten gece 1den önce uyuduğum nadirdir :)
Bu ara öğün poşetleri fikri harika gerçekten resimler paylaşılırsa çok sevinirimmm :)
ilk kilo bildirirmim:)
geçen hafta: 85.2
bugün: 84.2
boy: 171
spor: yok
slm seninle aynı boy ve kilodayız ve bebişlerimizde aynı aylarda ve bende zayıflamak istiyorum. Bu arada ilk defa yazıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum kasımda işe başlıcam 10 kilo verebilir miyim acaba?
meraba tülin nasıl başlıcaz şimdi ya emziriyorum bide ben sütüm azalmadan bu işi başarmak istiyorum. hergün tartılıyomusun, ne yiceni günlük mü planlıyosun kendimi hiç iyi hissetmiyorum ben ya hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım hemde doğumdan sonra aldım ben
evet hanımlar her gün mü tartılıyorsunuz?
canım ben tartı bağımlısıyım yanından her geçişte tartılıyorumböylece biraz fazlalık görsem kendimi tutuyorum sanki. biz arkadaşlarımla cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz.böylece haftalık artı ve eksilerimizide görüyoruz .önceki sayfalarda görmüşsündür. ama ben hergün tartılıyorum.
bide erken kalkyıorum ve gün içinde uyuyamıyorum tabi.
buda zayıflamaya yardımcı oluyor bnce.
bide oğlum biraz huysuz s,ürekli kucağımda ve ayaktayız
zayıflama çayı olarak neler içiyorsunuz?
selam kızlar herkese ..iyi geceler...
bu sabah kalkınca k koydum kaseye süt de ekledim ama hepsini yiyemedim geç kalıyordum dışada bozulur diye dolaba koydum çıktım..akşam eve geldim canım bişi yemek istemiyor açtım dolabı bakınıyorum bunu gördüm bir baktı m sütü iyice çekmiş şişmiş hadi yazık olmasın yiyim dedim..kızlarrr ağzıma bir attım diyet güllaçbuz gibi nasıl iyi geldi ohh mis..bundan sonra azcık kaseye koyup dolaba atıp çıkıcam alın size diyet tatlı üzerine de tarçın dökün yiyin gari..
bugünkü menüm:
sabah:yarım kase k
yeşil çay
öğle:karışık tost+zero
ara:şeftali
akşam :yarım kase k
yarım doz mama
ara:şeftali
bugün 3 soda içtim
spor yok ..
nunumi talım bak bu şekilde kendine akşam hazırla.yemeği mümkün olduğunca erken ye, sonra acıkırsan bunlardan yersin.zaten bunlardan 3 tane yesen (kayısı+ceviz yada hurma+ceviz gibi) üstüne de su.karnın şişer.
kızlar sizlere de alternatif iftar sunumları ..deneyenler memnun kaldı.denemeyenler de mutlaka denesin.
Eki Görüntüle 240008 Eki Görüntüle 240009 Eki Görüntüle 240010
ahhh be güzelim 3 kiloda fazla çıkarsın beş kiloda eksik çıkarsın ben kardesimin tartısında 80 arkadasımın tartısında 75 çıkıyorum o okudugum yazı seninmiydi hani bayramdan sonraya kadar bildirim yapamicam çünkü evde degiliz falan diye.
bence almadın hatta verdinn belkide bence daha sıkı tut bu işi hadi bakalım ama sakın birden kesme yemeni içmeni öyle hiçç olmazz...
:
ah canım bende aynı hatayı yaptım biliyorsundur. tatlı yedim. bida yemiyelim olurmu?
deryacım ben varımmm bak salı gibi denizlide olcam inşallah platese de varım twisttede varım su şişesine de varpm motivasyon tavan eskiye döndüm korkun benden tek istediğim bi an önce eve gitmek ve cumaları çizelgemi hedefime doğru değiştirmek sen bana sayı ver ve bırakma yakamı tamamııııı
Ayşecim sen de beni bırakma lütfen biri kontrol ederse cesaret edemem asmaya
Salı gelirsin çarşamba başlarız o zaman diğer kızlarla birlikte
Filiiiizzzz en kısa zamanda bir çember almam lazım nasıl çalışıyor göğüsler öyle
Kızlarla hepimiz alalım hatta çemberle çalışalım su şişesi yerine
Ay acayip heveslendim dışarıdan görülüyor çalıştığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?