bide bişe sorcmm bu yorumlrın altında etiketleri nasıl yaponuzkii sizz
çok yakışmış canım güle güle kullan...
ben de bir iki resme daha ulaştım yemekle ilgili.çok fark yok ama yine de koyayım..
Eki Görüntüle 297107 Eki Görüntüle 297106
Eki Görüntüle 297105 Eki Görüntüle 297108
siyahlar son halim..
Filiz,sizi aşağıda gördüm,hoşgeldiniz,umarım iyisinizdir.
Banu,sizin rujlardan sol baştakinin numarasını verebilir misiniz?Çok beğendim ,güle güle kullanın.
Ben çıktım akşama görüşmek üzere...
BIR KAC DAKiKKALIK DAMAK ZEVKiMiZ iCiN HAYALLERiMiZDEN VAZGECMEYELiMMMM
BU RESMi KENDiMiZi iYi HiSSETMEDiGiMiZ ZAMANLARDA ALINTI YAPIP KENDiMiZi MOTiVE EDELiM KIZLAAAR
TAMAMM MIIIIIIIIIIIIIIII
BIZDE BÖYLE OLACAGIZZZ ALLAHIN IZNIYLEEE !!! SADECE AZIMM IRADEEE VEE SPORR SPORRR SPORRR
HER$EYY BIZIMM ELIMIZDEEE UNUTMAYINNNNNNNN
ee kızalr dicek bişe oln yok mu bu satten sonra napim bi fikri oln vrmı ??yarına ertelemymm
COLOR="#FF0000"]sevgicim öncelikle tarzın pek hoşuma gitmedi, fitili ateşlemeseydin filan
sanki bizim yarışmamızdan rahatsız olmuş gibisin
keşke başlangıçta ben istemem deyip düşünceni o zaman söyleseydin...
ama şöyle de bişiy var seni çok iyi anlıyorum bu diyet psikolojisi berbat bişiy
ilk geldiğimde bende etkilenmiş gözlerim dolmuştu, kimse beni tınlamıyor diye
ama sohbete katıla katıla kral arkadaşların oluyor
demem o ki sanırım hassas bir dönemindesin, benim anlatmak istediğim şudur...
zaten burası 80ler topiği sizin yarışmanızdan daha doğal ne olabilir ki
bu arada 70ler var 60 kiloda olanlarda var ve bu sayıların en başında en sonunda olanda var
yani 78 de 70 kiloda sayılıyor 71deki kişi de
yani bunun sonu yok, biliyorsun ben buranın kaptanı değilim, topiğimizin kaptanı banu
ben de senin gibi fikrimi belirttim sadece...
kararı o verir
gene de görüşümün ve düşüncemin arkasındayım
o istek ve irade inanki içinde, sen istersen dağları delersin bırak ki kiloyu veremeyeceksin... sana diyet başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim ziraa bana çok faydası dokunmuştur
bu arada bana bir soğan borcum var sana cevap yazarken sağanı yaktım
umarım sağlıklı sıhatli ulaşmak istediğin kiloya gelirsin sevgicim...
.
bak canım bildirimini inceledim negüzel önceden 2 ye yakın kilo vermişsin,bu hafta artıdasın ,lütfen motivasyonunu bozma,biraz sabredersek gerisi çorap söküğü gibi gelir,kilo verdiğini gördükçe motive olursun .ha bi gayret!
Sevgili izlem endişenizi anlıyorum ,topiğin havasının bozulmasından korkuyosunuz ama inanın böyle bi niyetimiz asla olamaz,bize bu hevesi aşılayan arkadaşlarımızla neden ilişkimizi bozacak şeyler yapalımki?Sen yarışma nedeninizi anlatmışsın elbetteki haklısın ama hak verirsiniz ki diyetlerin başlangıcı çok sancılı oluyor ve bizde bu sürece kendimizi daha kolay ve zevkle adapte etmek için böyle bişeyi düşündük,hedefimiz 6 kilo ve şurda yarışacağımız hepi-topu 5 hafta,ondan sonra amacımıza ulaşırsak daha motive olmuş olacağız ben bu durumda topiğimizi tehlikeye atacak bi durum göremiyorum.Ben nasıl yarışımızda yok diye emeklerini esirgemeyen deryaya,hiçbirimizi unutmadan hatrımızı soran nilgün ve violete,enerjisi çok güzel olan burcuuuma,ayşeye,ilknura,selmaya...ve bütün arkadaşlarımıza selam vermeden geçebilirim?Ama yine de topiğimizdeki arkadaşlarımız bu durumdan çok rahatsızsa yarışmayız olur biter.
tatlım biz ikinci bi liste oldun demedik sadece olsunmu diye konuştuk ve sonradan güzel bi fikir olmadığına karar verdik zaten sanırım geçmişi iyi inceleyemedin.
Arkadaşlar bence bu konuyu çok uzatmayalım .Ayrıca bu bi yarış da değil bi söz verme gibi başladı,kendimize bi yılbaşı hedefi koyduk ki daha ulaşılır olsun ,motivasyonumuz artsın diye,yılbaşına kadar 6 kilo vermek için sözleştik.Tabiiki burada haftalık bi yarış olduğunun hepimiz farkındayız ve bu yarışı kendi adımıza biraz hızlandırmak istedik ,Yılbaşına kadar 6 kilo vermek isteyen herkes bu hızlandırmaya ortak olabilir.İyi niyet ve çoşkuyla başlayan bi olayın böyle farklı yönlere gelmesi (gruplaşma falan)beni çoook üzdü.
İzloşum ben de fikrimi belirtecek olursam;
Şimdi ne senin, ne benim, ne de banuşun burada bütün menüleri, sporları kontrol edip, kaçamaklara ceza verecek kadar ne vaktimiz ne kafamız oluyor. Ama bu yarışmayla bu kızlar menüleri ve her şeyi kontrol edecek, cezalar verecek, kısaca başlarında birbirlerinin eli sopalı koruyucuları olacaklar. Sırf o cezaların verdiği motivasyon bile topiğin enerjisine çok iyi gelecektir bence.
Bir ikincisi mesela ben sıkıya gelemiyorum, rahat olduğumda daha iyi veriyorum o yüzden yarışmalara hiç gelmem, düzenli diyet listelerini de yapamam mesela. İşte topikte de böyle iki grup var, bir rahat ve serbest olup verenler/vermek isteyenler. Bir de böyle sürekli birinin kontrolünde olmak isteyenler. Bu yarış işte o 2. grup için bence büyük motivasyon olacak. Listede de sadece onların ve siz üçünüzün adı farklı renk olacak o kadar. Genel listemiz aynı kalacak.
Ki kızlarda sadece kendi aralarında muhabbet etmez, topiğin eski akışına devam ederlerse (ki tersinin olacağını hiç sanmam) bence hiç bir sorun olmaz, aksine onların enerjileri bize de çok çok iyi gelir. Ama senin de dediğin gibi son sözü banuş söyler, ben de ona göre yarın listeyi yaparım :13:
İyi akşamlar hatunlar
Bugün kaç gündür bloğuma koyacağım diye heveslendiğim kot pantalondan bozma kot eteğimi terziden almaya gittim. Ben zaten önünü arkasını kesip biçip teğelleyip vermiştim, sadece yanlardan daraltılacaktı zaten büyük geldiği için. Bir de o ufak dikişler işte. Yani makinam olsaydı ben de yapardım, o yüzden işin büyük kısmını ben yaptım diye gururla koyacaktım bloğuma kii
Bir gittim terziye (samimiydik) bir dövmediği kaldıMeğer direk kesilmezmiş, dikişlerinden sökülürmüş, kestiğim yerleri tekrar sökmüş çok uğraşmış efendim ki abarttığına eminim bir karışlık bir yer çünkü dikilecek olan yer. Resmen yeni baştan bir etek yaptım dedi, yok artık dedim içimden ama vermiştim bir kere. Hiç beklemediğim bir rakam da verdim sağolsun ona da sinirim bozuldu bilseydim hiç vermezdim
Am en üzüldüğüm bunun bloğuma koyamamak olacak. Benim projeliğimden çıktı çünkü hatalı yapmışım her yerini
Ama yinede çekilip size göstereceğim en azından öyle mutlu olayım
canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))
25 kg mu ,10 hafta kadar var her hafta 2 versen ki imkansız yine okadar gitmez müge'c,m,bence biraz geri çek 15 de mesela.15 kg verirsin herhalde ,başarılarrrrrr canım
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
neyse konuyu kapatalım...
çok sıktı beni bu konu
bu arada ben yarışmadan çekiliyorum...
normal kendi çapımda gene devam edicem sporu aksatmadan tabii
80li arkadaşlarım yarışmıyorsa bende yarışmam ulenn dedimhak mı bu yanii olmazz :
kardeşimle dışarı çıkıcaz az sonra, müsait olursa fotoğraf çeker eklerim kızlar
öpüyorum...
elbette izlem fikirni belirtmen gayet tabi normal. zaten böyle olmalı herkes düşüncesi dile getirmeliki bi ortak yol bulunabilsin. buna benim diyecegim bişey yok zaten hakkımda yok. biz seni anladık merak etme. bende kendimce fikrimi dile getirdim. senin söylediklerinden yola cıkarak degil. genel olarak görüşümü bildirdim sadece. (ha sunuda söylemeden gecemiycem fikrini güzel bi dille anlatıgını düşünüyorum bu cok cok önemli banuda güzel bi şekilde anlatıp son noktayı koymuş önemli olan zaten hoşgörü. bazen zıt cümleler kuruluyor bu da cok hoş olmuyor. burdan genel olarak uyarmak istedim haddim olmayarak)
merhabalar arkadaşlar.
gülaycım ananeye geçmiş olsun.allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
benimde son ahftalarda motivasyonum düşük.
kabus geri döndüüüü.adet düzensizliği.
üç aydır düzenliydi ne güzel.vücudum su tutuyor ve kilom değişiyor sürekli.
ama bugün bi karar aldım.baskülü umursamadan devam edicem yoluma.
inşallah adetim düzene girer yeniden.
bu arada bende kendimi bir hedef koymak mecburiyetinde hissediyorum.
neden dersenizişöyle:geçen ağustosta diytsyne gitmiştim.
80le gittim.15 günde 2 kilo vermiştim.sonra dr.m istanbula tayin oldu.
yani bulunduğum şehire 5saat mesafede.ama sağolsun eşim ben seni götürürüm dedi.
dr.ma çok güveniyorum ve bırakmak istemiyorum.
şimdi şubat tatilinde ist. gidicem,nasip olursa.en az 70-72 olmam lazım.
mahçup olmayım dr.ma.çünkü pek uygulayamadım dediklerini.
işte böyle.içimi döktüm bende.
kızlar ben çok kötü birşey yaptım, yok benim boğazım durmuyoo resmen, dün ne güzel ilk günü atlatmıştım ama az önce
ay ben bittim yaaa ben hiçbir haltı başaramayacak mıyım
Ne iyim ne kötüyüm ablam ,
laylaylay görünmekten yoruldum artik
cevremdekileri üzmemek icin güler yüzlüyü oynayip duruyorum
ama icim öyle degil ... yipratiyor beni bu durum ..
cali$miyorum evdeyim $u siralar .. babamin vefatindan sonra
huzur evinde cali$mayi sürdüremedim ..
Psikologdan Randevu Aldim Seyanslara Ba$ladim
faydasini görmeyi umud ediyorum ..
Buraya verdim son zamanlar kendimi , yorumlari okuyup
sohbetleri göz gezdirip zaman ve kafa dagitiyorum i$te :)
Bir sordun bin ah i$ittin gibi oldu :44: susayim artik :)
sen nasilsin ablacim , metin ege yaki$iklim nasil
Kızlar annemle çok kötüyüz...bana çok kötü laflar ediyor...iyi oluyor sana diyo, şiş daha beter ol diyor
Çok üstüme geliyorlar ben bütün gün evde temizlik yapıyorum, geliyor en ufak birşeyde bir ton laf ediyor...ben bu yaşta maddi durmumuzdan dolayı arkadaşlarımla bile buluşmuyorum, evden çııkmıyorum, yaranamıyorum yaaa....çok kötüyüm kızlar...birde bugn bozdum herşeyi bir güzel... şu an deli gibi ağlıyorum, kafayı yicem
banuşummmmmm hee vallaa sabahh bi çıktımm du bi bakıyımm dün niye ben 100 gramcık verdim dediydimm
bi çıktım kii 69.500 çok sevindimmm gözlerim dolduuu
eşim duştaydı adamı bastımmm açtım kapılarıı noldu bitanemm bişi varr diyo bi yandan da yıkanıyoo noldu billllllll
tartıda kaç kilo çıktım çabukk billlllll diyeee bagırıyom adamaaaaa
oda garibimmm 70 mi dedii hayırrrrrrrrr
69 mu dediii hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
69,5 mu dediii evetttttttttttt dedimm
çok sevindim ne güzel dedii
neyse yıkan senn ben çıkıyom dedimmm
hazırlanıp anama gittimmm çokkk mutlu oldumm çokkkkkk
emme bu gidişle yarına 71 e vurur tartııı
DURUNNN SİZE NE ANLATIYIMMM
banyo tuvalet komple kırıldı tadilata soktuk falann
adamın biri geldi neyse işte ben duşa kabin şurda şu şurda bu burda falan konuşuyoruz adamla eşimde orda tabii
adam dediki duşakabin nasıl olsunn dedi büyük mü orta halli yeter mi falann ölçüleri uydugunca ayarlarız dedii
bende safff gibi atladımm iki kişi sığsın içine diyeeee
ama aklımın ucundan zerre fesatlık geçmedi çocuklar dahada küçüktü o zaman
ee bende kilo varr zatenn bide çocuklarla beraber bende giriyom duşakabinin içinee
onu düşünerekten öyle dedimm ama benimki bana bir bakışş attıı
adamın gözlerinden çıkan enaktiriklee çarpıldımm sankim dedimm bu beni çiğ çiğ yerr
bu adam gidince
hemenn bi manevra yaptımm şimdi abii şöyle bişi varr
çocuklarımın ikiside küçükk mecbur bende onların yanına giriyorum yıkayabilmek içinn
azıcık büyük olsunn bi çocugumla ben sıgabiliyim yanii dedimmm
iyi yırttımmm yaniiiiiii tabii bu olayy 4 sene önce falann
21 yaşında falanım cahillik ettim birazda ama içim temiz anamm her gece aceynenn yıkıyommm kuuuu
canım çok yakışmış herşey çok güzel olmuşsun. platform siyah ayakkabı dene birde. o zaman süper olursun
kızlar bunlar evdeki platform ayakkabılarım ve çantam ve akşamda taktığım küpem ama maalesef ayakkabılarım artık bol o yüzden giyemedim 2010 temmuzda 93 kiloyken almıştım ve maalesef sadece düğünde 15 dakika giyebilmiştim nasıl acımıştı ayakklarım ama şimdi bollaşmış denedim baktım çıkıo giyemedim...
küpem kotondan....
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bunlar son halim fakat düşünemeyip halının tam siyah yerinde çekilmişim kısa bot giydim ama görünmüyor...cadım da benle bir poz vermeye çalışıyor..
bunlar deneyip deneyip beğenmediğim hallerim suratıma bi baksanıza...
bu da 80 kiloyken ki halim...
selam arkadşlr ben de 78 kiloyum boyum 160 evlendkten sonra kilo aldım..çocuk istyince ilçlar vs dikkat etemdim şiştim..nasıl kilo veriyonuz biraz desteğe ihtiyacım var sayfa okdr uzunki bakamıyorum bile(benide aranıza alrsanız çok sevinirim)
2 gündür gelemedim kızlar
eşimle aramız çokkk bozuk
6 aylık evliyiz
ilk defa büyük bir tartışma yaşadık
kendimi çok kötü hissettim
2 gündür de konuşmuyoruz
moral bozukluğundan kendimi alışveriş ve tatlıya verdim
işlerimi bitirdikten sonra gelip menülerimi yazarım
hayatımda ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissediyorum
neyse sabah sabah burasını da derdim var köşesine çevirmeyeyim
kusuruma bakmayın kızlar
yabancı bir şehirde derdini paylaşacak birisinin olmaması
serseri mayın gibi gezmek çok zormuş
Ayşecim,çok şık ve zarif görünüyorsun
kısa botlarla en doğru seçimi yapmışsın
Sevdacım,maşallah gözlerine
pozitif enerjin yüzünden okunuyor
Deryacım,liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
Haftanın birincisini kutluyorum
Tülincim,belinden rahatsızdın sanıyorum çok geçmiş olsun
2 günlük geçmişi okuyamadım
birkaç sayfaya bakabildim
akşama hepsini okurum
Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
Hepinizi öpüyorum kızlar
Yahu hepimiz mi aynı derdi çekiyoruz şu dünyada, sevdiklerinden dostlarından ayrı, eşlerden dolayı canın sıkıldığında konuşacak bir kişi bile bulamayarakHadi başka dertlerde onlara sığınıyoruz ama onlarla ilgili problemlerde yalnız kalıyoruz eğer gurbetteysek.
İlknurcum şu an dediklerim boş gelmesin ama aynı hatayı o kadar çok yaptım ki, moralim bozulunca yerdim de yerdim. Ama hep kendime yaptığımı anladım ya ne problem çözüldü, ne beni anlayan oldu, ne de ben mutlu oldum..Hırsımı bedenimden çıkardım hepsi bu, gene kendime yaptım :26:
Ama şimdi inan çok moralim bozuk olsa bile yemiyorum gidip yatıyorum veya bir yere çıkıyorum. Geçen aynı senin gibiydim, gittim parka tek başıma oturdum. Ne bir arayacak insanım vardı, ne beni anlayacak..Ben de aslında hiç istemediğim halde dostum olarak görmediğim, aslında güvenmediğim birini aradım ve dertleştim, evet o anda çok iyi geldi ama bir dostunun olmaması da insanın yüreğine oturmuyor değil
Kısaca umarım bir an önce düzelir ki, emin ol her zaman düzelir.. Burada bu konuları çok konuştuğum bir arkadaşım var, hep şaşırırız eşlerle bu durumların bembeyazdan birden simsiyaha çevirmesine, sonra da o karanlık hiç gelmemiş gibi gene bembeyaz olmasına...Ama hayat da böyle bir şey işte. Sevdiğin şeyleri yapmaya, kafanı dağıtmaya çalış
Canım benim durum aslında o kadar basit değil, sigara kullanmak gibi...sigarayı içiren sana sıkıntı değildir aslında bahane bulursun, bende yemeğe bahane buluyorum...çok yemek yemeği gerçekten seviyorum, kendim gibi yemediğim zaman mutsuz oluyorum,ben alışmışım 1 ekmek yemeğe fln halsiz oluyorum ama, düzeliyorum yavaş yavaş....
SİZE BİR MÜJDEM VAR!! AZ ÖNCE TARTIYA ÇIKTIM VE 87.5 GELDİM...HEMDE 1-2 GÜNDÜR KAÇAMAKLI SÜRDÜRDÜĞÜM HALDE
ben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..
Eki Görüntüle 296511 Eki Görüntüle 296510
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre önce bu topikte 15 kilo kadar vermiştim, 2. doğumdan sonra kilolarımı tekrar aldım ve gitmek bilmiyor, tekrar buradan zayıflama maratonuma başlamak istiyorum, beni aranıza alırsanız sevinirim...
gectigimiz kis 97 kilo idim,kendi cabalarimla 75e düstüm.. simdi ise tekrar 80 oldum..
araniza katilara bende bu mendebur kilolardan kurtulmak istiyorum.. lütfen neler yaptiginizi,
basariya nasil ulastiginizi benimle paylasin.. motive olmaya cok ihtiyacim var
ve 5. karbon menüm:
uyanınca 1 kupa form çay
sabah: sucuklu yumurta -1
beyaz peynir -1
şekersiz çay-0
öğle
1 grisini küçük olan -3
salam 2 parmak kadar -1
akşam: 3 parça tavuk haşlama - 0
1 lokma tam b ekmek -2 olsun
toplamda : 8
2,5 lt su
1 lt yasemin çayı
aa ben limon sıkmıştım yarım -3 toplam 11 etti
kızlar bana bi akıl verin yaaa.5 gün oldu karbonda. yarın ara versemmi diye düşünüyorum.sebep çok.wc olayı yok 6 7 gündür. çatlıycam.600 gr vermiştim ama bu sabah 300 gr geri gelmiş.wc olmadıgından sanırım..
annemde çarş. falan gidecek üzülüyo ben yemiyorum diye. ben yemeyince oda sıkıyo kendini. kadın 1 kg verdi geleli :))) gerçi iyi oldu amaaaa. işte insan evine misafir gelince rahat etsin istiyo..
yarında bi arkadaşım annesiyle gelecek. biz onunla misafir menüsü yapmayız. 1 kısır yeter bize. bende yarın yeşil mercimek salatası yanına yoğurtlu kabak havuç salatası ve sütlü bi tatlı yapcam. bide galeta vercem yanında. ama ben karbon yaptıgım için hiiç birinden yiyemem. e onlarda karbon falan bilmeyeceği için garip olurlar...
neticede acaba 2 3 gün ara versem acep verdiğimin hepsini geri alırmıyııımmm. yada 2 şer kaşık yesem akşamda tavuk yesem olurmuuu...ayyy ne yapam bennn
Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
kendime bi ticker yapayım bari
angelteacher ilknurdu sanırım...
şu dün anlattığın olay benimde çok başıma gelirdi ilk evlendiğim zamanlarda
eşim üniversiteden sonra izmirde hep tek başına yaşamış
ee evinde de yediği önünde yemediği arkasında el bebek gül bebek yetişmiş
bazen derim annenler seni ağaç koğuğunda mı yetiştirdi diyee :)
bazı paylaşımları benimle öğrendi desem yeridir, mesela film seyrediyoruzdur
mısır patlatıp ortaya koymuşumdur, arkamı dönerim ya da içeri bişiy almaya giderim
aneeemm bitmiş ya da azıcık kalmış içinde
bende yuh derim yaa, ben neyim burda yaa aşkım özür dilerim bi an dalmışım filan
derken bi daha yapma üzülüyorum derken şimdi çok çok düzeldi
yani yetişme koşulları da önemli
bazen meyvelikte 1 muz kalmıştır, onu yerken yakalardım mı ya bir tane kalmıştı o egenindi diyorum
bazeen de çok kızar, ben ona almıyormuyum ne olur yani filan diye
bende yemek polisi elinde bişiy yakaladım mı şimdi yemesen yemekten sonra bişiy mi yenir 2 saat geçsin filan diye diye
alıştırdım, iyi peki der bırakır bazende kızar, işte idare ediyoruz
diyeceğim o ki erkekler bazen çocuk gibi olabiliyor
idare edeceğüz hem ezilmeden hemde karşıdakini kırmadan
bu yola başvurursan kimse üzülmez canım bi süre sonra düzene giriyor zaten o düşünemiyorsa düşünmesini sağla
her zaman sen kazanırsın, o düşünsün kocaa adam deersen inan tüm evlilik kabus olur
bu dünki gezmemizden 2 kare
61.638beden
Eki Görüntüle 297076 Eki Görüntüle 297077
bu da doğumumdan 1 ay sonra 89 kilo ile
bu pozu en az 3-4 kez beğenmeyip yeniden çektirmiştim 46-48 arası
durumum içler acısıydı
Eki Görüntüle 297078
iiiii madem öle olsunnn
benimde 5 inde olcakkkk veee cnm tatlı çeker dururr oldu ya bol bol tarçın tüketiyoum yogurtla sütle,çayla
cumaya kadennn dahada düşer inşş izloooo
bu arada giidp bu ay spiral taktırcam bennn çünkü benim koca 3. bebek istiyorrrr evet yanlış duymadınız 3. bebekkk
başının çaresine bak ben istiyorum korunmam diyorrr
bende kökten kesicem bu korunma işiniiii kardeş kardeş yatarak didimmmmmmmm
neyse banlancam şinciiii sustummm
çok yakışmış canım güle güle kullan...
ben de bir iki resme daha ulaştım yemekle ilgili.çok fark yok ama yine de koyayım..
Eki Görüntüle 297107 Eki Görüntüle 297106
Eki Görüntüle 297105 Eki Görüntüle 297108
siyahlar son halim..
kızlar birde çok sevdiğim bir şiir var. okur okur ağlarım çok duygulandırıyor beni. umarım sizde beğenirsiniz...
işte o şiir...
Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktım da geldim.
Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder."
demişti de onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde
soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu.
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde:
Şuram acıyor işte, şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne.
Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Ben de ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi?
Düştüm, dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.
Bugün ben de saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam; "Ben bilmem ki kızım." dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"Kızım, iş..." dedi.
Ben de bana ne dedim, ağladım.
"Kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne.
Herkesin çorapları bembeyaz,
benimkiler gri gibi.
Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamaşır
katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uffff, babam, her gün domates
peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye,
börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını
bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor?
İzin verme anne,
Ne olur toprağına el sürdürme!
Eve gidince aklıma geliyor bi de
bunun için ağlıyorum anne.
Bak, kavanoz yanımda,
toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne?
Her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp
başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum
anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan
bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama
bana ne kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi,
nasıl anlatacağım anne.
Senin adın geçince sol yanım
acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince
Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne.
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Seni çok özledim anne, çooook..
offffff sevgi offffffff
çok severim bu şiiri ,lise 1 de dinlemiştik ilk kezzz edebiyat ögretmenimiz sınıfa teyip getrimişti ozman pc yoktu tabi
bütün sınıfff gözyaşına bogulmuştukk
etkilenmemek elde dgeillllllllll
kızlar birde çok sevdiğim bir şiir var. okur okur ağlarım çok duygulandırıyor beni. umarım sizde beğenirsiniz...
işte o şiir...
Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktım da geldim.
Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder."
demişti de onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde
soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu.
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde:
Şuram acıyor işte, şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte,
Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Ben de ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi?
Düştüm, dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.
Bugün ben de saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam; "Ben bilmem ki kızım." dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"Kızım, iş..." dedi.
Ben de bana ne dedim, ağladım.
"Kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne.
Herkesin çorapları bembeyaz,
benimkiler gri gibi.
Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamaşır
katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uffff, babam, her gün domates
peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye,
börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını
bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor?
İzin verme anne,
Ne olur toprağına el sürdürme!
Eve gidince aklıma geliyor bi de
bunun için ağlıyorum anne.
Bak, kavanoz yanımda,
toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne?
Her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp
başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum
anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan
bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama
bana ne kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi,
nasıl anlatacağım anne.
Senin adın geçince sol yanım
acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince
Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne.
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Seni çok özledim anne, çooook..
Kızlaaaaaaar hepinize selamlar, az buçuk bakabildim geçmişe fotoğraflarınızı gördüm. Tek kelimeyle HARİKASINIZZZZ !!!İdolümsünüz valla gördükçe içim açılıyor:)
Bugün ben de tartıda 85i gördüm
Cuma bildirimde 84 yazarım inşallah
Yılbaşında bi 7li rakamları görsemmm aah ah
93 kiloyken 2 tane pantolon almıştım, bol gelmeye başladılarpantolonlar üstümden düşse mutluluktan ölücem halime bakın
Eskiden gözümde çok büyürdü bu kadar kiloyu nasıl vericem diye. Şimdi sayenizde çok kolay geliyor ne var ki canım biraz dişini sıkıcaksın işte diyorum kendi kendime:)
HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMM:)
offf ya çok üzücü allah kimseyi annesiz bırakmasın ben babamı çok küçük yaşta kaybettim 7 yaşındaydım ama anacım hiç yokluğunu hissettirmedi o benim kuzummm 26 yaşında 4 çocukla dul kaldı ama kendini bizim için yok saydı
insan anne olunca annesinin kıymetini daha bi biliyor
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
Gülaycım çok geçmiş olsunBiz de bi gün böyle olacağız diye ödüm kopuyor, hep gece yakıp yatıyoruz
evdeki sıkıntılarda netleşti (istemediğim halde mecburen onaylamak zorunda kaldım )aynen senin kırşehir'e olur demen gibi bişey canım...birde böyle deneyelim daha mı ii olacak yoksa hepten kötüleşecek mi?zaman gösterecek...en çok üzüldüğüm nokta annemle oğlumu ayırmak ve kv'nin semtine taşınmak...hergün onu sabah akşam görmek zorunda olmak...inş.oğlum anneme karşı soğumaz...
Arkadaşlar yarış konusuyla ilgili son bişeyler söylemek istiyorum,ben bu fikri sadece bizi biraz daha heyecanladıracağı ve motivasyonumuzu arttıracağı için öne sürmüştüm ama olayın farklı şekillerde gelişebilmesi ihtimaline karşılık bu yarışın uygun olmayacağı fikrinde olan takım kaptanımızın fikrine saygı duyarak katılıyorum ve topiğimizde huzurla ve heyecanla kilolardan kurtulmak istiyorum,ama bu arada kendi adıma koyduğum" yılbaşına kadar 6 kilo verme" hedefime ulaşmam için topiğimizdeki herkesten desteklerini bekliyorum,herkese sevgileeeeeeeeeeer
DURUNNN SİZE NE ANLATIYIMMM banyo tuvalet komple kırıldı tadilata soktuk falann
adamın biri geldi neyse işte ben duşa kabin şurda şu şurda bu burda falan konuşuyoruz adamla eşimde orda tabii
adam dediki duşakabin nasıl olsunn dedi büyük mü orta halli yeter mi falann ölçüleri uydugunca ayarlarız dedii
bende safff gibi atladımm iki kişi sığsın içine diyeeee ama aklımın ucundan zerre fesatlık geçmedi çocuklar dahada küçüktü o zaman
ee bende kilo varr zatenn bide çocuklarla beraber bende giriyom duşakabinin içinee
onu düşünerekten öyle dedimm ama benimki bana bir bakışş attıı adamın gözlerinden çıkan enaktiriklee çarpıldımm sankim dedimm bu beni çiğ çiğ yerr
bu adam gidince hemenn bi manevra yaptımm şimdi abii şöyle bişi varr
çocuklarımın ikiside küçükk mecbur bende onların yanına giriyorum yıkayabilmek içinn
azıcık büyük olsunn bi çocugumla ben sıgabiliyim yanii dedimmm iyi yırttımmm yaniiiiiii tabii bu olayy 4 sene önce falann
21 yaşında falanım cahillik ettim birazda ama içim temiz anamm her gece aceynenn yıkıyommm kuuuu QUOTE]
cok guldum kendi kendime pc basında :) hay allah razı olsun :)
2 gündür gelemedim kızlar
eşimle aramız çokkk bozuk
6 aylık evliyiz
ilk defa büyük bir tartışma yaşadık
kendimi çok kötü hissettim
2 gündür de konuşmuyoruz
moral bozukluğundan kendimi alışveriş ve tatlıya verdim
işlerimi bitirdikten sonra gelip menülerimi yazarım
hayatımda ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissediyorum
neyse sabah sabah burasını da derdim var köşesine çevirmeyeyim
kusuruma bakmayın kızlar
yabancı bir şehirde derdini paylaşacak birisinin olmaması
serseri mayın gibi gezmek çok zormuş
cnmm herkes cok cok sey yazmıs herkesin herdediğine katılıyorum zaten olay da zaman aşımına uğradı sanırım :) sevindim mutlu oldum cok cok
evet bir hedef koymak ve önemsediğin bir kişiye söz vermiş olmak bazen kendine verdiğin sözlerden daha etkili oluyor,işi daha ciddiye almaya yarıyor.aşağı yukarı aynı kilolardayız galiba sen şu anda kaç kilosun birbirimizi takip edebiliriz benim hedefim yılbaşına kadar 6 kilo vermek,inşaallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize sağlıklaaa.
ya insallah
çık içimizden 6 kilo çıkkk
aslında çok da rahat yapabiliriz ama bakalımmm
SELAM ARKADAŞLAR...
Benim hedefim küçük kızımın doğum gününde 7 li rakamlarda olmak..yani 13 ocak'ta
kendi doğum günümde de 6 lı rakamlarda olmak 15 mayıs'ta...
BAKALIM HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZZ...
cnm benimde benzer bir hedefim var , kızımın doğumgününde 6lı herhangi bir rakamı görebilmek
arkadaşım motive olmak bile kilo verdiriyor inan beyinde bitiyor herşey...mutluluğu yemekte aramamak lazım..bende yemeyi çok seviyorum..ama hayatımdan götürüsüne baktığım zaman artık yeter dedim...çocukluğumdan bu yana bu dertten muzdaribim..kilo hayatın bir değil her alanını etkiliyor..en önemlisi kendinle barışık olamıyorsun..
bu ve bir çok nedenden dolayı artık yeter dedim bende hayatımın geri kalanını dengeli beslenerek geçireceğim..öncesinde de yazmıştım belli bir zaman için yaparsak kalan zamanda kilolar mutlaka geri dönüyor..
umarım hayırlı daim sonuçlar alırız...
ya insallah bende aynı dusuncedeyim o yuzden belirli bir diyet metodu uygulamayıp aklıma yattığı gibibir seyler yapmaya calısıyorum ki bana ait bir beslenme düzeni olusturabiliyim
bu arada kilo çok yavaş gidiyor maalesef ama ne yapalım gitsinde gitsin yeterki
Umarım öyle olur, ben başaracağımıza inanıyorum, zaten başarmak zoundayız başka çare yok, oturup 1 ekmek yemekle ince bir hanım olmak kıyaslanamaz bile , sadece arada krizler geliyor, bir an mantığımı kaybediyorum
O anları atlatmak zor oluyor gerçekten benim için
ahh aaah ama yılalrca ben hep bu karsılastırmayı gormezden geldim
herkese güzel pazarlar
az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah...
hepinize yorumlar için çok teşekkürler...
cuma 75.4
pazar 73.4
rekor mu kırcam ne
masallah , son resimlerde cok basarılı ben de encok gulus ve sacları begendim , allah gulen yuznuzu soldurmasın hicbir zaman
bu arada evde fii tarihinden kalma 42 beden bir pantolonum vardı. olcakmı acaba dedim. oldu fermuarı falan kapandı ama düğmesi azıcık karnımı sıktı iyi oldu bu pantolon ölçüm o şimdi hiç sıkmayacak şekilde giyebilmek. 48den 42 ye benim için rüyaydı...
yaaa ben de aynı durumdayım evdeki 40 ve 42leri hayal ediyorum kendimce
Iyi Ak$amLar KizLar Nasilsiniz ? Umarim Pazariniz Güzel Gecmi$tir ..
Yorum Yapan Arkada$lar Desteginiz ve Ilginiz Icin Cok Tesekkür Ederim
Ben Kendimden Cok Baskasini Düsünenlerdenim, O Yüzden Cok
Zorluk Cekiyorum Evet , Ama Annemi Üzmemek icin Icime Atiyorum ,
Tek Tutunagim Melek Annem Var , Onu Düsünmek Zorundayim
O Yüzden Saliveremiyorum Kendimi .. Babam Öldügü Gün Bile
Sadece Ölüm Haberini Aldigim An Aglaya Bildim , Ki Onada
Aldigim Ilaclar Engel Oldu Aglayamadim Tikandim ..
Ertesi Günüde Annem Gözümün Icine Bakiyordu Nasilim Diye
Bisey Olcak Bana Diye Ödü Kopuyordu , Ve Size Yemin Ediyorum
Annem Beni Düsünmesin Iyi Olduguma Inansin Diye Salak Salak Figüranlar Yaptim
Hopladim Zipladim Yegenlerimle Gülmeye Calistim , Ama Icimde Firtinalar Kopuyordu Ne Care ..
Suan Calismiyorum Evdeyim , Cünkü Caliscak Gücü Bulamiyorum Kendimde ,
Ellerimden Dolayi Bilen Biliyor Sorunumu, Her I$te Calisamiyorum
Doktor Raporum Var Agir Is Yapamaz Diye Ama Her Isin Zorlugu Agirli Var
Issizlik Almanyadada Cok Yaygin Bende Ha Diyince Bana Uygun Isi Bulamiyorum Malum ,
Suan Sadece Sagligimi Düsünüyorum Ve Psikologa Odaklanmi$ Durumdayim ,
Tedavimi Olup Yep Yeni Bi Insan Olarak Yeni I$e Yelken Acmak Istiyorum ..
Evde Olmakta SIKICI Evet Ama Ben Ugraslar Buluyorum Kendime ,
Spora Baslicam Yarin Tekrar , Kitap Okumak En Büyük Hobim Bol Bol Kitap Okuyorum Evde Yakinda Kitap Kalmicak :)
Öyle Yani ..
Beni Düsündügünüz Icin Cok Sagolun, ALLAH Razi Olsun Sizden , Iyiki Varsiniz
cnmmm kendi icinde bir seyleri toparlayabilmen cok guzel insanın ilacı gene kendinde
guzel kitaplar oku, internette bloglara gir , oku oku oku
derim bende
b
unu duyduğum iyi oldu canım
bundan sonra sesini yükseltmeyecek olan eşim o zaman
çünkü ben bağırınca kulaklarına inanamadı ve korktum dedi
tabi ki bende daha dikkatli olucam bu konuda[/B]
yaaa her serden bir hayır doğarmıs demek ki :)
biz evlendik eşim askere gitti hemen
neyse ben hamile kaldım falan filan
çektiğim çileleri es geçiyorum
dogum yaptım eşim askerden izne gelicek doguma
gündüz yetişemedi, çok kar vardı yollar kapalıydı neyse
gece gelmiş, hastaneye almamışlar bu saatte ziyaret yok demişler
eve gelmiş oda dogal olarak, evde doguma gitmeden bi soba kurdum
içinede çalı çırpı ne bulduysam doldurdum ki gelince hastaneden hemen yakıyım da bebek üşümesin dedim
çünkü başka yakıcak ısınıcak hiçbişim yokkk
neyseee ertesi gün sabah geldi hastaneye uyuyordum kokusundan tanıdımm açtım gözlerimi daha
kapıya yanaşırken,,,
eve geldik çıktım hastaneden eve bi geldimm amaaaa
çekyatlar açık ortalıkta yorganlarrr ve sobayı yakmış ısınmış
ve amca çocuklarıyla baba oluşunu kutlamışmışşş
ulannn .............................. neyse burayı bipledimmm
napıcamı şaşırdım anacım koştu bodruma bişiler bulurum diye kovayı kaptı eline
ben iki büklümm yatak yorgan toplicam diye ugraşıyorum
ve diyoki nolmuşş yanii ben onca yoldan gelmişim soguktamı yatsaydım diyo bana bak dedimm
mesele senin sobayı yakman degilll, insan bi düşünür var mıdır yokmudur der,
ortalıgı dagıttıgı gibi bi el atar toparlarr
gerçi kendince oda haklı şakır şakır kar yagıyo soguktamı yatsın
ama çok gücüme gitmişti
aradan yıllarrrrrr geçti oglum şimdi 8 yaşında ama hala konusu açıldıgı zamann vuruyorum yüzünee
binbir özürler diliyo düşünemedim diyooo amannnnn neyseee ilknurcuguma örnek olsun dedimm hayatımızda neler oluyo neler
ama şimdi allahıma bin şükür kraliçeler gibi yaşıyorum evim arabam dükkanım herseyim var ama insana çok şeyler çektiriyo bu hayatt
şimdi gelirrr benimki aglamıcammm yaş gözümün ucunda bekliyo anacım
sizleri inanın çok seviyorummmmm
canım kıyamam ben çok güzel anlatmışsın bunlar oyle zor seyler hele de ahha ahhh kucakta bebek
ama önemli olan son güzel hersey güzel :)
Kızlar biz selanik-üsküplüyüz
size bir selanik yemeği yazmak istedim
çünkü hem diyete uygun hem de çeşit olması açısından
canım tariif cok ok gü<zel varsa boyle enteresan ve pratik bekleriz herkesten de tarifleri
Bu hep benim de dikkatimi çeker, nerede neşesine özendiğim birini görsem çok acılar yaşamış biridir. Demek ki onlar öğreniyor hayatın kıymetini bilmeyi,şükretmeyi :26:
Burada aynısını yapmaya kalk bak nasıl ayaklanıyorlar özgürlüğümüzü kısıtlayamazsınız, biz robot muyuz diye, bizim millet garip anlamıyor böyle şeyleri. Bir sigara yasağı geldi ki gene insanların sağlığı için, neler dediler. Ki ben çok rahat ettim artık her ortamda o dumanın altında kalmak zorunda olmadığım için.
Bizimkiler kölelik derler, resmen olay çıkar, çok zor biz de çok :
Bazen gerçekten çok üzülüyorum burada doğduğuma..
Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!![/COLOR][/B]
her dediğine katılıyorum
canım sağlık olsun ne yapalım daha ne meslekler var , huzur olsun mutluluk olsun her gün yılbaşı, özel günler bitmiyor siz alternatif bir takvim hazırlayın o zaman :)
Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
çok çok güzel çıkmışsın abartmış olmayayım ama 59-60 gibisin, boy avantajın var tabii ki masallah her sey cok guzel :)
Ah sevdam vah sevdam, açık be güzelim, o kafenin kapandığı gün mü var
Bana kalsa zaten yılbaşı günü 7 de vuracağım kilidi oldu bitti banane ya köle miyim ben o günde kazanmayayım, ne kazanıyorsam zaten
Ama mesutla yıllardır bu konuda anlaşamadık. O müşteriye karşı çok kötü bir izlenim olacağını düşünüyor, kafe kapanmaz müşteri kaybederiz diyorKi zaten yılbaşına önem veren bir adam değil benden önce hiç farketmezdim bile genelde uyuyor ya da oyun oynuyor olurdum diyor
Ben ise çok severim, yılın en sevdiğim zamanıdır yılbaşı
Söz veriyor kafe olmadığında ne istersen yapacağız diye ama şu an
Aman sevdam neyse kapatalım yoksa ben bu aralığı da kendime ve birilerine zehir edeceğim
cnm kapatlaım peki ama bak insanalrın ne dertleri var burda da okuyup paylaısyoruz
o yüzdne bu güzel ayın keyfini çıkarmaya çalış sen gene de
aralığı severim çünkü indirim ayıdır :)
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
kendime bi ticker yapayım bari
canım doyar doyar gayet iyi bir rakam 5 kaşık yemek
Kızlarrr hafta sonu yediğim tatlıların ve su içmemenin acısını bu sabah itibariyle tartı yüzüme vurdu
tamm 74.200 çıktım
2.100 gr artıdayım
bu küslük beni hem maddi hem manevi çökertti
mango'nun aylık cirosuna iyi katkı sağladım
artık bana bir hediye vermeleri lazım
cumaya kadar 72'ye inermiyim tekrar
offf bunca emek ancek benim yaptığım gibi hiç edilebilirdi
gider onlar hemen
kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
hep yaz ve paylas canım
canım geriye doğru bi 10-15 sayfa okursan genel bilgileri veriyor arkadaşlar ara sıra.oradan öğrenebilirsin.
burcum harikasın.inanılmaz motive ediyor bu resimler....
beni de beni de
Kızlar biliyorsnuz geçen hafta dayımın oğlunun düğünü vardı
size hatta resim çekilcem demiştim kısmet olmadıııı
nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti
çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm
sonra akşam eşime sordum o hayır onun gözüne bişe kaçmış heralde dediii
şimdi ben o elbiseyi giyip mutlaka size göndermeliyim kızlarrrrr
bide yani göbeğim çıkmışta olabilir bunu böle sölemenin alemi neydi sanki ben bilmiyomuyum göbegim olduğunuuu
ben ona dedimmi sende pazardan aldığın basmayla gelmişsinn
neden insanları krmak için çaba gösterirler bilmem
ya o kadın kıskanclıktan kurumus kurumus
ölmus bitmis daha fazla dayanamayıp sen ievde tacize gelmis
emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?