80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Filiz,sizi aşağıda gördüm,hoşgeldiniz,umarım iyisinizdir.
Banu,sizin rujlardan sol baştakinin numarasını verebilir misiniz?Çok beğendim ,güle güle kullanın.
Ben çıktım akşama görüşmek üzere...

Son düzenleme:

cnm flormar 35 numeroo

true color-mate de serisi cnm bend eçok begenerek aldım

simli ve parklarda hoşuma giidyor ama matları daha çok seviyorum
birde kırmızı tujum vardı onu eklemeyi unutmuşş

somon-şeftali birde kahve tonlarını ekliycem kelosyonumaaa
ama ne zman 63 ü görürüsemmmm ozmannnnnn

Banu Ablacim Lapayi Inadina Simdiden Yapiyorum,
Cok Kacamagim Oldu Gecen Haftadan Beri Migdem Büyüdü Doymuyorum ve
Iyice Iradesizle$tim Son Günlerde, Annem Ye Diyor Eskiden Yemicem Diyordum
$imdi Ise Koy Bi Tabak Yiyim Anne Demeye Basladim Yine
O Yüzden Diyet Moduna Acilen Tekrar Girmek Icin 2.Gün Lapa Time Yapiyorum
Carsamba Günüde Normal Yeme Düzenime Girecegim, Kilo Vermeyi Hedeflemiyorum
Bu Kez Lapayla Sadece Toparlanmak Amacli Yapiyorum Yani

Yeni Gelen Arkada$lar Ho$geldinizzzz

Benii Azimlendiren Bi Sözüm Vardirrr Belki Sizede Iyi Gelirr Ve Azimlendirirrrrr

BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIMMMM

kızlar artık bıktım yahu ne pişirsemd erdinden mantar çorba yapmıştım inanın yanına yapacak bişiy bulamıyorummmmmmmmm
dolaptan yazın koydugum yeşil fasulyeden pişircemmm vallaa

nilgüncümmm gülennn yüzüneee hayran olayımm snein çok hoşsunn yaaa

izlemmmm
sana ne diycektim hani egenin üzerinde kahve rengi yamurluk varya ince mot lcw den
bende bayramda almıştım çocuklara aynısındann
arkadaşın ogluna alamaya gittim kalmamıştı
bende çok begenerek almıştımmmmmmmm
güle güle giyisn egoştaa

Canım öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakma. cuma akşamı gördüm yazını ama kızım huysuzdu yazamadan çıktım. bugünse daha yeni okudum ve bitti geçmiş. Öncelikle belirteyim amacım seni kırmak ya da kızdırmak değildi. Daha doğrusu kimseyi kırmak istemem. fitili teşlemek değilde daha masumca anlamı olan kıvılcımı yakmasaydın demiştim. ve yarışmamızı istememk gibi birşey de olamaz. sizin yarşmanızın bana ne artısı ne eksisi var güzelim. neyse kızdırdıysam özür dilerim. yazılı anlaşmanın kötü yanıda bu işte. ses konuşma ve mimik olmayınca kişi kendini tam ifade edemiyor. yani en azından ben öyleyim.
genel olarak hassas bir insanım daha doğrusu tipik bir yengeç kadınıyımdır. diyet başarı öykülerini bende okuyorum gerçekten harikalar her biri.... sende öyle :) bu arada değil soğan sana can feda olsun şekerim. dediğim gibi eğer kırdıysam tekrar özür dilerim. ben sadece duygularımı yazdım amacım kırmak değildi...

canım inşallah ya şu regl başlada kurtulsam. 8 li rakamlardan düşemedim bir türlü yaa. 81 kadar iniyorum sonra hoop bir bakmışım 83 olmuş. neyse bu son deneme zaten 7 lilere bir geçeyim artık kimse tutamaz beni :)

ben kendime yılbaşına 79 olucam diye sözverdim güzelim. olursam eğer kendime takı alıcam :)) benimde yarışım bu oldu kendimle :))

canım deryacım çok güzel anlatmışsın benim meramımı. seni seviyorum....

canım bence bloguna da koy....

bende soba zeirlenmesinden çok korkarım Rabbim kimsenin başına vermesin. çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun...

keşke devam etseydi canım. bizimkiler olmuyor bari sizleri izleyip hep birlikte mezun olanı görürdük.

canım burada zıt görüş derken eğer beni kastediyorsan üzülürüm açıkçası. ben kimseyi kırmadan meramımı anlatmak istemiştim polemik yaratmak değil.

valla eşini tebrik etmek lazım güzelim helal olsun adama. sende de bu azim varken evvel Allah verisin bu kilocukları :))

kızlar ben çok kötü birşey yaptım, yok benim boğazım durmuyoo resmen, dün ne güzel ilk günü atlatmıştım ama az önce
ay ben bittim yaaa ben hiçbir haltı başaramayacak mıyım

bende o yollardan çok geçtim güzelim. olsun 2 ileri bir geri yapa yapa doğru yolu bulucaz merak etme...

canım üzme tatlı canını. psikolog iyi bir çözüm inşalalh en kısa sürede mutluluk akar gözlerinden.

benim annemde öyle canım ya. sanırım tüm anneler böyle ama ne yapsınlar onlarda iyiliğimizi istiyor. anne demişken ben annemi çok özledim yaa (

adına çok sevindim arkadaşım. inşallah bende o kiloları görürüm...

okuyunca gözümde canlandı valla. çok güldüm güzelim. Rabbimde seni güldürsün. ben öyle desem bizim adam beni kapı önüne koyar valla.

canım çok yakışmış herşey çok güzel olmuşsun. platform siyah ayakkabı dene birde. o zaman süper olursun

canım hoşgeldin ben sevgi...

canım bozma moralini biz varız burda.

canım arkadaşım ne olursa olsun üzülmeye değmez bu hayat.

tebrikler canım...

ben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..

Eki Görüntüle 296511 Eki Görüntüle 296510

canım çok şık çımışsın nazar değmesin...

hoşgeldin güzelim. ben sevgi. umarım hedefini biran önce ulaşırsın.

burayı takip et güzelim burda çok deneyimli arkadaşlarımız var. banu gibi derya gibi izlem gibi onlardan feyz alabilirsin.

canım bence 2 gün yediklerini değilde porsiyon miktarını değiştir. meto şaşırsın biraz...

canım afet olmuşsun resmen. boy da sülün gibi zaten. ya ben kıskandım galiba :))

salatanı bol tut yağ çok koyma ama... doyarsın merak etme.

ne mutlu sana :) bizimki hiç değişmedi hala bencil hala bencil ki sorma (

canım çok şıksın. arzın çok hoşuma gidiyor. çıtır annem benim :)

bence spırla takıtarcaksan iyi araştır canım. bendede var ama çok kanama yapıyor bilgin olsun...

çok güzel çıkmışsın bence. fark var canım merak etme sadece kollardan biraz daha verirsen daha iyi olacak...

bu arada kızlar çok hastayım ayakta duracak halim yok. öksürmekten dün akşam ağladım o kadar canım yandı yani. şu an burnum tıkalı. dilim 5 karış dışarda anca nefes alıyorum. ölüyorum aaahhhh...

Kızlaaaaaaar hepinize selamlar, az buçuk bakabildim geçmişe fotoğraflarınızı gördüm. Tek kelimeyle HARİKASINIZZZZ !!! İdolümsünüz valla gördükçe içim açılıyor:)
Bugün ben de tartıda 85i gördüm
Cuma bildirimde 84 yazarım inşallah
Yılbaşında bi 7li rakamları görsemmm aah ah
93 kiloyken 2 tane pantolon almıştım, bol gelmeye başladılar pantolonlar üstümden düşse mutluluktan ölücem halime bakın
Eskiden gözümde çok büyürdü bu kadar kiloyu nasıl vericem diye. Şimdi sayenizde çok kolay geliyor ne var ki canım biraz dişini sıkıcaksın işte diyorum kendi kendime:)
HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMM:)

kızlar birde çok sevdiğim bir şiir var. okur okur ağlarım çok duygulandırıyor beni. umarım sizde beğenirsiniz...

işte o şiir...

Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktım da geldim.
Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder."
demişti de onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde
soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu.
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde:
Şuram acıyor işte, şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne.
Hem de her gün acıyor anne her gün.

Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Ben de ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi?
Düştüm, dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.

Bugün ben de saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam; "Ben bilmem ki kızım." dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"Kızım, iş..." dedi.
Ben de bana ne dedim, ağladım.
"Kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne.

Herkesin çorapları bembeyaz,
benimkiler gri gibi.
Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamaşır
katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uffff, babam, her gün domates
peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye,
börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını
bilmez anne.

Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor?
İzin verme anne,
Ne olur toprağına el sürdürme!
Eve gidince aklıma geliyor bi de
bunun için ağlıyorum anne.
Bak, kavanoz yanımda,
toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne?
Her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp
başucuma koydum.

Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum
anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan
bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama
bana ne kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi,
nasıl anlatacağım anne.

Senin adın geçince sol yanım
acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince
Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne.
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Sol yanım çok acıyor anne.
Seni çok özledim anne, çooook..

offffff sevgi offffffff
çok severim bu şiiri ,lise 1 de dinlemiştik ilk kezzz edebiyat ögretmenimiz sınıfa teyip getrimişti ozman pc yoktu tabi
bütün sınıfff gözyaşına bogulmuştukk
etkilenmemek elde dgeillllllllll

sorma canım ya. (öğle tatilinde internetimiz daha geniş kapsamlı. yani face yada youtube gibi. 14:00den sonra yasakta)
öğlen hem ahmet kayanın söyle şarkısını dinle hem bunu oku ağlamaktan harab oldum valla. kendimi kola ve sigaraya vurmak sitedim ama çalışıyoz bee.. birde sigrayı bıraktık içimyom...

Kızlar biliyorsnuz geçen hafta dayımın oğlunun düğünü vardı

size hatta resim çekilcem demiştim kısmet olmadıııı

nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti

çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm

sonra akşam eşime sordum o hayır onun gözüne bişe kaçmış heralde dediii

şimdi ben o elbiseyi giyip mutlaka size göndermeliyim kızlarrrrr

bide yani göbeğim çıkmışta olabilir bunu böle sölemenin alemi neydi sanki ben bilmiyomuyum göbegim olduğunuuu

ben ona dedimmi sende pazardan aldığın basmayla gelmişsinn

neden insanları krmak için çaba gösterirler bilmem

offf ya çok üzücü allah kimseyi annesiz bırakmasın ben babamı çok küçük yaşta kaybettim 7 yaşındaydım ama anacım hiç yokluğunu hissettirmedi o benim kuzummm 26 yaşında 4 çocukla dul kaldı ama kendini bizim için yok saydı

insan anne olunca annesinin kıymetini daha bi biliyor

tebrik ederim canım

seninle tanışmadık galiba ben hilal

32 yaşındayım bir oğlum var tuna

inşallah devamı gelicek burada vericez bu lanet yağlarıııı

sorma canım. ne zaman bunu okusam aklıma halam gelir. 3 kızı var halamın. 2 si benden büyük biri küçük. abllarım ozaman 20 li yaşlardaydı hatta en büyüğü 30. ama en küçüğü elifim daha ilkokula bile gitmiyordu galiba. yavrum anasız büyüdü. ve aklımdan çıkmayan tek bir kare varki hatrladıkça ağlarım hala. cenaze namazı için halamı camiye götürüyorlardı bizde arabada peşinden gidiyorduk. camdan dışarı baktığımda elifim evin önünde kaldı annesinin arkasından sadece baktı yavrum onu ne camiye ne de mezarına götürdüler. bitanem benim sadece baktı öyle ...

canım halam nur içinde yatsın.

off offf ancak okudum bitirdim bütün sayfaları
işten atacaklar beni galiba sırf bu yüzdne ama olsun artık ne yapalım :)

çok geçmişler olsun allah korumus

Gülaycım çok geçmiş olsun Biz de bi gün böyle olacağız diye ödüm kopuyor, hep gece yakıp yatıyoruz

Aman canım noolur yapmayın oyle gazetelerde hep bu haberler oluyor
Bizim bir tanıdığımız yazlıktaki şofben zehirlenmesinden öldü maalesef genç yaşında , yani hala her yerde karsılasılıyor bunlarla
gecen seneydi galiba bursa da bir kac ailenin basına gelmişti
lütfen baska bir çözüm bulun

yok soğumaz keisnlikle hiç merak etme o içine almıstır o sevgiyi bebekken bakanların yeri bir başka ayrıca anane çok daha kıymetli olur bak gör :)

canım ben de 6 kilo vermek istiyorum insallah 24 aralıktada güzel bir yemek daveti aldık oraya katılacağız eski tanıdıklarla kendime güzel bir sürpriz yapmak istiyorum

Nilgün canım facebook'ta resimlerine baktım tek kelimeyle süpersin toplu saç sana çok yakışmış mavi far makyajın elbisen herşeyinle çok güzel olmuşsun canım.ayakkabılarını çok beğendim.çok zevkli seçimler...yorumların için teşekkürler...

deryacım teşekkürler canım sormuşsun 2 arkadaş daha sordu,ama olaylar sıcakken paylaşmak istedim.kafarm karmakarışık,ne yazsam kötü olacaktı o yüzeden bekledim.yoksa gördüm yazını teşekkürler...
kot eteğine bayıldım ne kadar güzel olmuşsun o bacaklar ince uzun ne kadar güzel maşallah manken gibisin lütfen boyum uzun topuklu giyemiyorum diye dert etme (keşke o boy bende olsa) bacak boyu ne kadar önemli etek çok yakışmış...terzi kaça çevirdi bende mi denesem mini kot etek, renkli mus çorap, yağmur çizmeleri, balıkçı kazak güzel olur:)
Listede çok güzel olmuş ellerine sağlık...deryacım eski listeleri siliyor musun?yoksa duruyor mu?bizim geçen hafta ki listemizi saklasan da yada bu hafta yılbaşındaki listemizle kıyaslayak herkes yılbaşına kadar kaç kilo vermiş ona bakardık...herkes kendine yılbaşına hedef koydu nerdeyse bakalım kimler kaç kilo verecek yada yerinde sayacak...
Takılarını çok beğendim özellikle fermuardan yaptığın küperler, ellerine sağlık...
Ankara'da kv nerede oturuyorlar semt olarak...

Banucum yeni oje ve rujlarını güle güle kullan...şort çok yakışmış izleme katılıyorum,farklı bir kemerle daha şık durur...saçını uzatma fikrin güzel yakışır sana bende bidaha kestirmeyeceğim fözsüz hiç anlamı kalmıyor kısa saçı tıoplayınca...
benim eşimde haftasonu uyumak istiyor sanki bir tek onun için bu haftasonları bende çalışıyorum bende saat 10 a kadar uyumak istiyorum ama hiç olmuyor...kuzey erkenden uyanıyor ve oğlum 5 dakika daha nolur dememe rağmen :)) müsade etmiyor...bazen annem kıyamıyor biraz daha yat sen ben bakarım diyor:)şimdi annem kendi evine döününce bakalım nolacak eşime çocuk bakımının ne kadar zor olduğunu göstermem lazım ki annemin şimdiye kadar bize ne kadar faydalı olduğunu görsün...insan minnetkar olur, bebeğine doğdu doğalı bakıyor...yok gelin-kv nasılsa damat-kv aynı aslında...yada bizde öyle...

izlem canım çok şık olmuşsun antrasit bluz yırtık kot çok yakışmış buradaki avm'lerde de allahım bir şıklık yarışı gidiyor öyle makyajlar yapılıyor öyle ciciler giyiliyor ki gözümü alamıyıyorum eşime çaktırmadan bakar mısın ne kadar gzel olmuş,bacaklara bak,işte bu çizmeyi diyorum diye ortada dolanıyorum:))egemde çok yakışıklı her zaman ki gibi...benim için öp annesi...birde sana şapka çok
yakışıyor...izlem canım baseninin ölçüsünü söyler misin biara ölçülerini yazmışsın hatırlıyorum bulamadım...kendi basenimle kıyaslayacağım...

fusümcum teşekkürler daha iyiyim ....

kızlar daha sonra devam edeceğim kendinize ii bakın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…