80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bittim ben
yüce rabbim
kimseyi anasız koyma

ben küçükken komsumuz 3. oğlunu doğururken öldü daha doğrusu ölmek istedi kadın kanamaıs olmus ama çekmiş çarşafı yorganı kimseye bir sey dememiş
kötü koca ve bahtsız bir kadın işte
oğlanlar perişan bahtsız neyse kayboldular gittiler

annem kardes istermisiniz idyince gunlerce ağlardım istemiyorum diye çünkü annem de ölecek diye korkardım hep

canım diger yazdıklarımı okumamışsın sanırım. ama acıkca söyliyim seni kasdetmemiştim ben. zaten asıl amacım bi kişi yi hedef almakta degildi. konuyu kapadık ama cvp verme geregi duydum

Offff anne dedin beni bitirdin
bayram beri görmüyorum anneciğimi
hergün tlf'da konuşurken tlfnun içine girip sarılıveresim geliyor
çokkk özledim çokk
fırsatım olsa tren,uçak ne varsa o an gitmek istiyorum istanbula

Canım elbise giydiğin zaman
içine elbise korsesi giyebilirsin
ben kullandığım zamanlarda çok memnun kalmıştım
akrabanın üslubu hoş olmamış ama bazı insanların anlatma şekilleri sert olur
sıkma canını

Ayşecim teşekkür ediyorum önerilerin ve desteğin için canım
haklısın konuşarak anlatınca tartışmaya dönüşüyor bir süre sonra

Nilgüncüm süpersin canım maşallah sana

çok çok büyük bir fark var arada

tebrik ediyorum canım

canım tariif cok ok gü<zel varsa boyle enteresan ve pratik bekleriz herkesten de tarifleri

Canım olmaz mı bir sürü tarif var
ara ara paylaşacağım burada
yaparsan afiyet olsun

bende annemi bayamdan beri göremiyorum üstelik aynı şehirde olduğumuz halde. bende istanbulda oturuyorum. istersen senin yerine gider elini öperim annenin

canım bunu söyleyen akraban senin zayıfladıgının farkında ve bu yüzden baya bi çatlamışki gelip sana bunları söylüyor.
ben hiç anlamıyorum oyle görsen bile gidip böyle denirmi birine. sen hiç takma kafana zayıflayarak ver cevabını

Çok üzüldüm canım küçükler için daha zor içinde hep kalır anne sevgisi insan hep küçükken daha çok onları ister yanında

takdiri ilahi ama yinede zor bir durumm

başın sağolsun canım

muhtemelen karşı taraf zayıfladıgını bariz bir şekilde görmüş ve sana laf sokup canını sıkmaya çalışmış
emn ol biz bunu burada okadar çok tecrübe ettik kii
mesela ben yazın eşimin bi yakını bana ayyy bune böle banu abla hiç popon yok biraz popon çıksın basenin olsun dedii
yani ben niye basen yapayım ki yada göbeg i olmayan bir kiş göbek yapsın
bu yazın oldu aradan 4 ay geçti bayramda karşılaştık vee direkk ayyyyyyyy sen ynemi kilo aldın
hayatımda gödüügm 3-5 tir amaa hatun hemen fark eidyor kilo aldıgımı

sende ben elbisede göbek seviyorum deseydinn yaaaa

Füsun canım yarım kaldı...sen artı çok nadir çıkardın...öğretmenler günü kutlamalarında kaçamak çok oldu galiba bu hafta toparlarsın inş...denizli'nin tozu,horozu,kızı lafını çok sevdim ilk kez duydum...yerinde olmuş ayşemiz çok güzel,gözlerinin için gülüyor...aslen nerelisin?

Nurancım tebrikler diğer arkadaşın adını unuttum onuda tebrik ediyorum 1,800 çok ii inş.devamı gelir...Aramıza tekrar dönmen ii oldu..düğün öncesi istediğin kilolara kavuşursun umarım...

İlknur geçen resimlerini gördüm çok orantılısın ve kilolu hiç durmuyorsun...istediğin kiloya gelince merak ediyorum nasıl gözükeceğini manken gibi olursun...yeni evliymişsin allah bir yastıkta kocaltsın...maalesef ne kadar flörtte etsen aynı evin içine girince herşey değişiyor ve insanın tahammülü olmuyor bizimde en büyük sorunumuz senin annen, benim annem allahım, o kadar çok tartışırdık ki, sizinkilere şu kadar gittik, bizimkilere bu kadar, sizde çok oturuluyor bizde az vs...(hala tek sorunumuz senin annen benim annem)herkes çocuk olsun düzelir merak etme dedi ama yok düzelmiyor...ben ki hemen çocuk yapmadım 7 yıllık normal arkadaşlık+ 2 yıl sevgili+ 2 yıl nişan+2 yıl evlilik düşün kaç yıldır bir aradayız...hala anlaşamadığımız noktalar var ki biz sevgiliyken net değildik demek ki birbirimize (o da benim için aynı şeyleri düşünüyor)allah oğluma can sağlığı versin, uzun sağlıklı ömür nasip etisin, bazen diyorum keşke bir kaç yıl daha bekleseydim bebek için diye...ayy bende ne dertliymişim:))
asla birbirinize ağır laflar söylmeyin yıllarda geçse unutulmuyor her fırsatta konuşuluyor...

sevdam kuşum tatlı dilli arkadaşım sana rüya yazdım görmemişsin:)o rüyaları unut tekrar yazacağım ynisini:)
allah güzel gönlüne göre vermiş sabretmesini bilmişsin nerden nereye allah daha da ii yapsın...inş.evlatlarında hayırlı olur canımm...
walla okurken gözlerim doldu loğusa halinde evde ne yakacağını düşünmen,evde yakcak olmaması...demek ki her halimize şükretmemiz lazım...
canım annem beni hastanede sedyede yatarken görmüş,anne diye sesleniyormuşum...ne anlama geliyor...

ayşecim çok güzel olmuşsun elbisen çok şık güle güle kullan yılbaşında istediğin kiloya geleceğine eminim....kiloda ayaklarda değişiyor demek ki ben hiç yaşamadım...hamileliğimde 20 kilo aldım evliliğimde 10 toplam 30 kilo fakat ayak numaram hep aynıydı sadece çizme olmadı bacaklarımdan...eski kilolu resimlerin duruyor ne güzel ben çok kiloluyum diye çoğunu sinirlenip sildim yada çeken kişiye lütfen altı almadan çek dedim...şimdi düşünüyorum kıyaslayacak resim yok niye sildiysem...kızında çok tatlı maşallah seninle poz veriyor akıllı bıdık bunlar...

kimler karbon yapıyor tülin,zekiye,sevda başka ?detayları nasıl ve etkisi oluyor mu bende denesem mi?

filizcimmm
ev mi aldınız h. gazidennn nedne böyle bir karar aldınız özel bir soru sormadım umarım

birde dmeişsin ya annemi unuturmu diyee cnm bebekken annen baktıgı için onun yeri kuzayde başka olacak
bak benim kayramada annem baktı yani aynı evdeydik ama annem kayra ile yatardı hep gece beslemeleri filan agırdı onun
birde çok gazlı bir bebektiii anneme alıştı yani
annem didimee taşındı tam 8 ay sonraa geldi ve deniz tanıımadı kayra annemi tanımıştı
şimdiidee oraya giince beni unutur varı yogu annemmmm.....
onun içinn sıkma kendini kuzeyde annenanci olur cnm
sen bile giremezsin ikisinin arasındaki aşka

ilknurcum canım sana bişiyler yazdım sabah görebildin mi :26::26::26::26:

ee yanii
koleje giden küçük kız havası iyi mi kötü mü
ayakkabılar kardeşimin canım, ben bu oxford ayakkabılara bayılıyorum
ben alsaydım daha platformlusunuz botie şeklinde olanını alırdım ama
arada bir giyiyorum bende, çantam kayınvalidemin gençliğinden kalma
çok severek takıyorum teşekkürler

belki kilo olarak fark yok ama
toparlanma açısından fark çok nilgünüm yaa
ama bakımlı olmak varya ister zayıf ol ister şişman kadına çok yakışan bir meziyet
sen ne dersen de, o akşam saçına makyajına ben bayıldım
çok hoştun maşallah

kahverengi yağmurluk yeni değil canım
1. doğum gününde teyzesi almıştı, halaa fermuar kapanıyor,
hoşumuza gittiği için giydiriyorum arada sırada
eski sezon olduğu için kalmamış olabilir...

bazen düşüncesiz dengesiz insanlar oluyor, çok uzak olmasına gerek yok
en yakının bile istemeyerek isteyerek can yakabiliyor
sen bu anılardan hırslanmaya bak
nasıl olsa bi daha karşılaşacaksınız o zaman göğsünü gere gere çıkarsın karşılarına
elbisen satense, en küçük vücut kusurunu bile göz önüne sere, riskli bir kumaş
belki o yüzden görünmüştür... :26::26:

teşekkürler filizcim öpüyorum güzel yanaklarından
hemen şimdi sıcak sıcak ölçüp geliyorum

bugünkü menüm:

(1.karbon günü)

sabah:
1 ekmek 6
kaşar peyniri 1
yumurta

ara:
10gr badem 1

öglen:
ton balıklı salata 4

ara:
1mandalina 9

akşam:
1 tavuk but
1 bardak zero cola

ara:
1kuru incir 6

toplamda:27

kızlar iyi akşamlar çok fena gribim boğazlar şişti evim soğuk malesef Erzurum gibi yerde kalorifer bi sabah bide akşam yanıyo gündüz donuyorum ilaç alıyorum sürekli menümü yazayım bu arada artıdayım 3 gündür wc probleminden dolayı
menümü de yazayım unutmayayım diye not aldım malum aklım başımda değil
11: 2 kuru kayısı 1 yeşil çay
12.30: 4-5 kaşık makarna
13.45: 1 mandalina 2 grissini
15.30: 2 lokma ekmek 4 tane acı biber
16: corn flakes
17.30: 1 form çay acıkırsam belki form bisküvi yerim
9 gibi 1 mandalina yerim 1.5 lt su
öpüyorum sizi kızlar hoşçakalın..

şimdi başlarken

göğüs 89 107

bel 73 96

göbek deliğinin altı(alt karın) 88 102

basen 103 126[/B]

Son düzenleme:
sevgicim fotoğraflarıma yaptığın yorumlar için teşekkürler
geçmiş olsun kendine dikka et, mutlaka biliyorsundur ama öksürüğe
zencefil limon ve bal çok iyi geliyor
10dk filan hiç su içme ama
şıp diye keser öksürğünü

öpüyorum...

bugünkü menüm

sabah
1 büyük bardak limonlu ılık su

domates, salatalık, şekersiz çay, 1 çay kaşığı bal, peynir çeşitleri, 1 dilim tam buğday ekmeği

iksir-2 mandalina

10tane fırında hamsi-2-3 yaprak marul yarım domates

komşumda 1 yarım avuç kadar makarna salatası
yarım dilim ıspanaklı börek(komşumun elinden zor kurtuldum, böyle bir ısrar yok
daha 2 dilim böreği ve tatlıyı yemedim )

akşam bişiy yemem artık, belki 1 nar ya da greyfurt yerim

1lt iksir, 1 litre su, yarım saat kondisyon bisikleti

canım bana mı yazdın bilemedim ama ben yine de alındım üstüme teşekkür ederim canım tuğba ben bu arada şimdi hazırlayıp içeyim öpüyorum..

filzcim taşınıyormuşsun. umarım korktuğun şeyler başına gelmez. evdeki huzur çok önemli.

ayşecim ve nilgüncüm öğretmenler gününde çok şık olmuşsunuz.

ilknurcum tatsızlıklar yaşamışsın. gurbette olmak çok zor gerçekten. çoğunlukla saklıyorum yaşadıklarımı bizimkilerden. onlarda üzülmesin diyor. ama bazen de paylaşmazsam delirecek gibi oluyorum

sedvdacım hem güldürmüşsün hem de hüzünlendirmişsin. topiğin neşe kaynağı seviyorum seni

nurancım tekrar hoşgeldin, özlemiştim. seni görmek çok güzel

deryacım liste için ellerine sağlık. her hafta bizim için emek harcıyorsun

izlemcim, ceketini güle güle giy.hala dikkat ediyorsun yediklerine helal olsun

banucum yeni rujlarnı ojelerini güle güle kullan. hiçte abattığın gibi kilo almamışsın. pilatesle kısa sürede istediğin görüntüye kavuşursun inşallah uzun saçlar da yakışmış

deryacım etek güzel olmuş. ayrıca fark olasa terzi darltırmı yanlardan. fıstık gibi olmuşsun maşallah

yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz

İzlemcim gördüm canım cevapta yazdım ama gözünden kaçmış sanıyorum
bulayım o sayfayı da tekrar güncelleyeyim yazıyı
çok teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…