sorma canım. ne zaman bunu okusam aklıma halam gelir. 3 kızı var halamın. 2 si benden büyük biri küçük. abllarım ozaman 20 li yaşlardaydı hatta en büyüğü 30. ama en küçüğü elifim daha ilkokula bile gitmiyordu galiba. yavrum anasız büyüdü. ve aklımdan çıkmayan tek bir kare varki hatrladıkça ağlarım hala. cenaze namazı için halamı camiye götürüyorlardı bizde arabada peşinden gidiyorduk. camdan dışarı baktığımda elifim evin önünde kaldı annesinin arkasından sadece baktı yavrum onu ne camiye ne de mezarına götürdüler. bitanem benim sadece baktı öyle ...
canım halam nur içinde yatsın.
Canım öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakma. cuma akşamı gördüm yazını ama kızım huysuzdu yazamadan çıktım. bugünse daha yeni okudum ve bitti geçmiş. Öncelikle belirteyim amacım seni kırmak ya da kızdırmak değildi. Daha doğrusu kimseyi kırmak istemem. fitili teşlemek değilde daha masumca anlamı olan kıvılcımı yakmasaydın demiştim. ve yarışmamızı istememk gibi birşey de olamaz. sizin yarşmanızın bana ne artısı ne eksisi var güzelim. neyse kızdırdıysam özür dilerim. yazılı anlaşmanın kötü yanıda bu işte. ses konuşma ve mimik olmayınca kişi kendini tam ifade edemiyor. yani en azından ben öyleyim.
genel olarak hassas bir insanım daha doğrusu tipik bir yengeç kadınıyımdır. diyet başarı öykülerini bende okuyorum gerçekten harikalar her biri.... sende öyle :) bu arada değil soğan sana can feda olsun şekerim. dediğim gibi eğer kırdıysam tekrar özür dilerim. ben sadece duygularımı yazdım amacım kırmak değildi...
canım inşallah ya şu regl başlada kurtulsam. 8 li rakamlardan düşemedim bir türlü yaa. 81 kadar iniyorum sonra hoop bir bakmışım 83 olmuş. neyse bu son deneme zaten 7 lilere bir geçeyim artık kimse tutamaz beni :)
ben kendime yılbaşına 79 olucam diye sözverdim güzelim. olursam eğer kendime takı alıcam :)) benimde yarışım bu oldu kendimle :))
canım deryacım çok güzel anlatmışsın benim meramımı. seni seviyorum....
canım bence bloguna da koy....
bende soba zeirlenmesinden çok korkarım Rabbim kimsenin başına vermesin. çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun...
keşke devam etseydi canım. bizimkiler olmuyor bari sizleri izleyip hep birlikte mezun olanı görürdük.
canım burada zıt görüş derken eğer beni kastediyorsan üzülürüm açıkçası. ben kimseyi kırmadan meramımı anlatmak istemiştim polemik yaratmak değil.
valla eşini tebrik etmek lazım güzelim helal olsun adama. sende de bu azim varken evvel Allah verisin bu kilocukları :))
bende o yollardan çok geçtim güzelim. olsun 2 ileri bir geri yapa yapa doğru yolu bulucaz merak etme...
canım üzme tatlı canını. psikolog iyi bir çözüm inşalalh en kısa sürede mutluluk akar gözlerinden.
benim annemde öyle canım ya. sanırım tüm anneler böyle ama ne yapsınlar onlarda iyiliğimizi istiyor. anne demişken ben annemi çok özledim yaa(
adına çok sevindim arkadaşım. inşallah bende o kiloları görürüm...
okuyunca gözümde canlandı valla. çok güldüm güzelim. Rabbimde seni güldürsün. ben öyle desem bizim adam beni kapı önüne koyar valla.
canım çok yakışmış herşey çok güzel olmuşsun. platform siyah ayakkabı dene birde. o zaman süper olursun
canım hoşgeldin ben sevgi...
canım bozma moralini biz varız burda.
canım arkadaşım ne olursa olsun üzülmeye değmez bu hayat.
tebrikler canım...
canım çok şık çımışsın nazar değmesin...
hoşgeldin güzelim. ben sevgi. umarım hedefini biran önce ulaşırsın.
burayı takip et güzelim burda çok deneyimli arkadaşlarımız var. banu gibi derya gibi izlem gibi onlardan feyz alabilirsin.
canım bence 2 gün yediklerini değilde porsiyon miktarını değiştir. meto şaşırsın biraz...
canım afet olmuşsun resmen. boy da sülün gibi zaten. ya ben kıskandım galiba :))
salatanı bol tut yağ çok koyma ama... doyarsın merak etme.
ne mutlu sana :) bizimki hiç değişmedi hala bencil hala bencil ki sorma(
canım çok şıksın. arzın çok hoşuma gidiyor. çıtır annem benim :)
bence spırla takıtarcaksan iyi araştır canım. bendede var ama çok kanama yapıyor bilgin olsun...
çok güzel çıkmışsın bence. fark var canım merak etme sadece kollardan biraz daha verirsen daha iyi olacak...
bu arada kızlar çok hastayım ayakta duracak halim yok. öksürmekten dün akşam ağladım o kadar canım yandı yani. şu an burnum tıkalı. dilim 5 karış dışarda anca nefes alıyorum. ölüyorum aaahhhh...
kızlar birde çok sevdiğim bir şiir var. okur okur ağlarım çok duygulandırıyor beni. umarım sizde beğenirsiniz...
işte o şiir...
Merhaba anne,
Yine ben geldim.
Merak etme okuldan çıktım da geldim.
Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama
Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder."
demişti de onun için söylüyorum.
Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde
soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu.
Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi
Ağrıyan yanımın neresi olduğunu.
Şimdi iyi biliyorum anne.
Hani geçen geldiğimde:
Şuram acıyor işte, şuram demiştim de
Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne
Bak şimdi söylüyorum. Şuram işte,
Sol yanım çok acıyor anne.
Hem de her gün acıyor anne her gün.
Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü.
Elinden tutup okula getirdi.
Yakası da danteldi.
Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi.
Ben de ağladım,
Ağladım hiç de utanmadım.
Öğretmen ne oldu dedi?
Düştüm, dizim çok acıyor dedim.
Yalan söyledim anne.
Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne.
Bugün ben de saçım örülsün istedim.
Babam ördü ama onunki gibi olmadı.
Dantel yaka istedim.
Babam; "Ben bilmem ki kızım." dedi.
Bari okula sen götür dedim.
"Kızım, iş..." dedi.
Ben de bana ne dedim, ağladım.
"Kızım, ekmek" dedi babam.
Sustum ama okula giderken yine ağladım anne.
Ha, bi de sol yanım yine çok acıdı anne.
Herkesin çorapları bembeyaz,
benimkiler gri gibi.
Zeynep, "Annem, beyazlara renkli çamaşır
katmadan yıkıyormuş" dedi.
Babam hepsini birlikte yıkıyor.
Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne?
Uffff, babam, her gün domates
peynir koyuyor beslenmeme.
Üzülmesin diye söylemiyorum ama
Arkadaşlarım her gün kurabiye,
börek, pasta getiriyor.
Biliyorum babam pasta yapmasını
bilmez anne.
Hava kararıyor, ben gideyim anne.
Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi.
Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor?
İzin verme anne,
Ne olur toprağına el sürdürme!
Eve gidince aklıma geliyor bi de
bunun için ağlıyorum anne.
Bak, kavanoz yanımda,
toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne?
Her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp
başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum
anne.
Ha unutmadan,
Öğretmen yarın anneyi anlatan
bir yazı yazacaksınız dedi.
Ben babama yazdıracağım.
Öğretmen anlarsa çok kızar ama
bana ne kızarsa kızsın.
Ben seni hiç görmedim ki neyi,
nasıl anlatacağım anne.
Senin adın geçince sol yanım
acıyor anne.
Hiç bir şey yutamıyorum.
Bazen de dayanamayıp ağlıyorum.
Kağıda da böyle yazamam ya anne.
Ben gidiyorum anne,
Toprağını öpeyim, sen de rüyama gel beni öp.
Mutlaka gel anne,
Sen rüyama gelmeyince
Sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne.
Sol yanım acıyor anne.
İşte tam şurası,
Sol yanım çok acıyor anne.
Seni çok özledim anne, çooook..
Kızlar biliyorsnuz geçen hafta dayımın oğlunun düğünü vardı
size hatta resim çekilcem demiştim kısmet olmadıııı
nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti
çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm
sonra akşam eşime sordum o hayır onun gözüne bişe kaçmış heralde dediii
şimdi ben o elbiseyi giyip mutlaka size göndermeliyim kızlarrrrr
bide yani göbeğim çıkmışta olabilir bunu böle sölemenin alemi neydi sanki ben bilmiyomuyum göbegim olduğunuuu
ben ona dedimmi sende pazardan aldığın basmayla gelmişsinn
neden insanları krmak için çaba gösterirler bilmem
canım yaa bütün arkadaşlar yazmış ama birde ben yazayım..
bu erkeklerin bizden tek farkı işte buuuuu.
senin a dediğini onlar z anlar anlatmak istediğini anlamaz ..
kavga sebebi basittir ama söledikleri iç acıtır bilmezler..
kavganın ilk sebebini unutur sölenenleri unutamazsın.
sen yüzleri asılsa canını veresin gelir ama sen önünde salya sümük ağlarsın noooldu hanım demez çünkü görmez ...
ben 4.5 yıllık evliyim ve bi 5 yıl önce bunları söyleyeceksin deseler inanmazdım..
ama bak 5 yıl bana neler öğretti neler..
ama sakın üzülme bak hepsi aynı ...
daha 15 gün önce yaklaşık 1 ay süren bi sıkıntımız oldu eşimle ve sonuç ne biliomusun onun bu olaydan bana öğrettikleri..
okulda bi arkadaş dediki sakınnnn konuşarak derdini anlatmayı düşünme artık dedi sadece strateji geliştir her olaydan sonra dedi ve hakkaten mantıklı onları konuşmakla anlatmakla değiştiremiyoruz sadece tavsiyem şu sakın ha sakın vazgeçilmez gibi davranma ona biraz sıradan davran herkes gibi yapmak zor ama ben en sonunda becerdim....
çok yakışmış canım güle güle kullan...
ben de bir iki resme daha ulaştım yemekle ilgili.çok fark yok ama yine de koyayım..
Eki Görüntüle 297107 Eki Görüntüle 297106
Eki Görüntüle 297105 Eki Görüntüle 297108
siyahlar son halim..
canım tariif cok ok gü<zel varsa boyle enteresan ve pratik bekleriz herkesten de tarifleri
Offff anne dedin beni bitirdin
bayram beri görmüyorum anneciğimi
hergün tlf'da konuşurken tlfnun içine girip sarılıveresim geliyor
çokkk özledim çokk
fırsatım olsa tren,uçak ne varsa o an gitmek istiyorum istanbula
nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti
çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm
bide yani göbeğim çıkmışta olabilir bunu böle sölemenin alemi neydi sanki ben bilmiyomuyum göbegim olduğunuuu
sorma canım. ne zaman bunu okusam aklıma halam gelir. 3 kızı var halamın. 2 si benden büyük biri küçük. abllarım ozaman 20 li yaşlardaydı hatta en büyüğü 30. ama en küçüğü elifim daha ilkokula bile gitmiyordu galiba. yavrum anasız büyüdü. ve aklımdan çıkmayan tek bir kare varki hatrladıkça ağlarım hala. cenaze namazı için halamı camiye götürüyorlardı bizde arabada peşinden gidiyorduk. camdan dışarı baktığımda elifim evin önünde kaldı annesinin arkasından sadece baktı yavrum onu ne camiye ne de mezarına götürdüler. bitanem benim sadece baktı öyle ...
canım halam nur içinde yatsın.
anam ben niye geç görüyorum bu eklenen resimleriii
şortunu begendim izloş ama ayakkabıların bu modelini begenmiyorum ben şahsenn
birde gömlek üzerindeki dimi oo bagladıgın flarmı tam seçemedim amaaa
kolej e giden küçük kız havasında geliyor banaaa
çantan çok şugarrr
genel anlamda fitisn zaten bacımmmm gözleirnden öperrrr darısı kalem etegeee derimmmmmmmmm
belki kilo olarak fark yok amaçok yakışmış canım güle güle kullan...
ben de bir iki resme daha ulaştım yemekle ilgili.çok fark yok ama yine de koyayım..
Eki Görüntüle 297107 Eki Görüntüle 297106
Eki Görüntüle 297105 Eki Görüntüle 297108
siyahlar son halim..
izlemmmm
sana ne diycektim hani egenin üzerinde kahve rengi yamurluk varya ince mot lcw den
bende bayramda almıştım çocuklara aynısındann
arkadaşın ogluna alamaya gittim kalmamıştı
bende çok begenerek almıştımmmmmmmm
güle güle giyisn egoştaa
Nilgün canım facebook'ta resimlerine baktım tek kelimeyle süpersin toplu saç sana çok yakışmış mavi far makyajın elbisen herşeyinle çok güzel olmuşsun canım.ayakkabılarını çok beğendim.çok zevkli seçimler...yorumların için teşekkürler...
izlem canım çok şık olmuşsun antrasit bluz yırtık kot çok yakışmış buradaki avm'lerde de allahım bir şıklık yarışı gidiyor öyle makyajlar yapılıyor öyle ciciler giyiliyor ki gözümü alamıyıyorum eşime çaktırmadan bakar mısın ne kadar gzel olmuş,bacaklara bak,işte bu çizmeyi diyorum diye ortada dolanıyorum:))egemde çok yakışıklı her zaman ki gibi...benim için öp annesi...birde sana şapka çok
yakışıyor...izlem canım baseninin ölçüsünü söyler misin biara ölçülerini yazmışsın hatırlıyorum bulamadım...kendi basenimle kıyaslayacağım...
.
sevgicim fotoğraflarıma yaptığın yorumlar için teşekkürler
geçmiş olsun kendine dikka et, mutlaka biliyorsundur ama öksürüğe
zencefil limon ve bal çok iyi geliyor
10dk filan hiç su içme ama
şıp diye keser öksürğünü
öpüyorum...
ilknurcum canım sana bişiyler yazdım sabah görebildin mi :26::26::26::26:
ee yanii
koleje giden küçük kız havası iyi mi kötü mü
ayakkabılar kardeşimin canım, ben bu oxford ayakkabılara bayılıyorum
ben alsaydım daha platformlusunuz botie şeklinde olanını alırdım ama
arada bir giyiyorum bende, çantam kayınvalidemin gençliğinden kalma
çok severek takıyorum teşekkürler
belki kilo olarak fark yok ama
toparlanma açısından fark çok nilgünüm yaa
ama bakımlı olmak varya ister zayıf ol ister şişman kadına çok yakışan bir meziyet
sen ne dersen de, o akşam saçına makyajına ben bayıldım
çok hoştun maşallah
kahverengi yağmurluk yeni değil canım
1. doğum gününde teyzesi almıştı, halaa fermuar kapanıyor,
hoşumuza gittiği için giydiriyorum arada sırada
eski sezon olduğu için kalmamış olabilir...
bazen düşüncesiz dengesiz insanlar oluyor, çok uzak olmasına gerek yok
en yakının bile istemeyerek isteyerek can yakabiliyor
sen bu anılardan hırslanmaya bak
nasıl olsa bi daha karşılaşacaksınız o zaman göğsünü gere gere çıkarsın karşılarına
elbisen satense, en küçük vücut kusurunu bile göz önüne sere, riskli bir kumaş
belki o yüzden görünmüştür... :26::26:
teşekkürler filizcim öpüyorum güzel yanaklarından
hemen şimdi sıcak sıcak ölçüp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?