80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım, yaptır mutlaka . yanlış hatırlamıyorsam ailende de vardı karın ağrısı falan. ihmal etme

evett canımm aileden gelen kroniik mide- bagırsak hastalıgı var
inşşş. gidicemm bakalım askeri hastanedeymiş benim doktorum oraya geçmiş
gidicem inş. en yakın zamanda ....
çokkkkk çokkkkkk teşekkür ederimmm ilgin içinnn iyiki varsınn kuzumm

ilknurcum ikiniz adına çok sevindim. nöbette olması hatasını anlamasına yaramış. kin tutmamak en güzeli

sehercim hoşgeldin. burdan bir gün kopmak bile iyi gelmiyor insana. gitmek yok bir daha

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım aman inş kötü bişey yoktur doktorda pek tuhaf söylediği söze bak daha yumurta yok fol yok hayra alamet değil miş sinir oluyorum böyle moralmen insanları bitirenlere

DERYAAAAAAAAAAAAAAAA kız o ne özgüven o geçirmişin minileri manyakta güzel olmuşun bayıldım helal ortime helallllllllllllll ama devam he bi hedefini göremedin bir ileri iki geri olmuyo
ay nebiçim yorum oldu motive ediym diye ama napıym çok güzel olmuşun bana kalsa bu kadar yeter artık koruma moduna geç derim

Nilgünüm saçına makyajına duruşuna kısaca sana bayıldım eski halinlede epey fark var o kadar spor yaptın bu kadar olsun dimi inş görüntüdeki fark gibi kiloda da fark olurrrr
izlem senin fotolarada her zaman aynı yorumu yazsamda yazmaan geçemiycem daşbebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sizleri gördüm harika oldum resimler içim teşekkürler

cnm cok iyi tebrik ediyorum gözümün önünde eriyor gidiyorsun
ya ben buraya ilk girdiğimde 78-79 arası gidip geliyordun
3 ayda en az 10 kilo ver masallah
ya bu muhtesem bir menü

canımmm çok saolll. evet yaklaşık 3,5 ayda verdim 9 10 kg canımmm.ayyy nasılda unutmadın canımm yaa.saoooolllll mutlu oldummmm..eriyimde 50lere düşüyim inaşşalllahhh.sende yanımda olll 52 ile :)))2 kg ben daha erken başladım diyete diye:)))

Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!!
ahhh canımmm gelde beraber oturalım sabaha kadar. eşimde hiiiç sevmez ve gıcıklığına 12 olmadan hadi uyuycaz der. bende kutlamaya karşıyım ama hiç değilse yeni bir yıl yeni bir başlangıçtır diyerek düşünelim derimmmm
ooohhh defileni ne defileeee...canım aynlardan 1,5 cm ne deeemmeekkkk.belli zaten belin daha ince duruyor 78 e göre. maşallahhh.inan verecek bi gram fazlan yok bence. ama sen tabi daha iyi bilirsin kendini. etek olarakda çok çok güzel olmuşşş.bimden aldıgın mavi gömlekle de hoş olmuş canımmm.dik durma konusunda bende pek kötüyüm...gelde kursa gidelimmm
canım hoşgeldin ben tülin. başlarda elbette zorlayacaktır 5 kaşık. kilonu bilmiyorum ama zamanla ahhh 5 olsa bilimde ekmek daha ne olsun dersin:))
[
Suan Bi Elimde Lapa Bi Elimde Laptop Buraya Yaziom

2.Günlük Lapa Time'a Start Vermi$ Bulunmaktayim (hicte daduu guzel degul )
Birazdan Leslie Yapcem 2.mil Bucu geri döndü diyet moduna

IZE]

canımmm lapan kolay gelsinnnn.hadi hayırlı kg vermelerrrrr
canımmm nilgünüme yazmışsın ama bende fikrimi yazmadan geçemedim:))))

3 kestane : 1 dilim ekmek----10 kestane:3 ekmek bunu bilerek ye canım olurmu...eccük çok olmuşşşş...
canım çıktı tatlıların gücü ortaya demeeki.ama yinede çok 2100 sanırım ödemde var. tatlı ve tuzu kesersen sabit çıkarsın belki canımmm
canımmm haklısın az az yenip alıştırmak lazım dimi karbona..saol canımmmmm
Tülin diyete çok güzel devam ediyorsunuz
Yeni gelen hanımlar da hoşgeldiniz...
canımmm teşekkür ederimmmmm
dün kendime bi tane de siyah kalem etek aldım 38 beden
alıp giyip cuk oturdu mu benden mutlusu yok yaaa

bende dünki resimlerimizden ekliycem bi tane beklemede kalın hetünlerr
ooohhh 38 bedennn hayırlı olsun canımmmm
kızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
canımmm hoşgeldin ben tülin. bizlerin meülerini oku canım. birde sen gülük menülerini yazarsan bakarız azçok bildiklerimizle yardımcı oluruz.
kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
gel canım gelll hoşgeldin ben tülinnn..
canımmm ben seni topiğimizin ikoncanı ilan ediyorum kendimceeee..maşallahhh harika olmuşsunnn.bluzun yakasına bi siyah kurdele hooopp işte uyummmm. deryamla senden öğrenecek çoook şeyimiz varrrr:)))
siyahlar son halim..
canımmm ay saçların gerçekten harika olmuşşşşşş.çok çok hoşsun canımmmm...
canım bence 2 gün yediklerini değilde porsiyon miktarını değiştir. meto şaşırsın biraz...

...
canım saol.bende metom şaşırsın diye başladım karbona bakalım ne kadar şaşıracak cumaya:))))

Bugün ben de tartıda 85i gördüm
Cuma bildirimde 84 yazarım inşallah/SIZE]
oohh ohhh 84 olur inşallah canımmm.gelsin 70 ler sonraaa
canımmm bu ne samimiyet dimi amaaa.gelipte nasıl söylenir bu.geline bak durmuş durmuşta sanamı bakmış o heyecanı arasındaaa.o seni çekememiştir şekerim boşver. göbeğimiz oldugunu bizde biliyoruz zatennnn.sen koy şekerim resmini bizde bakalımmm
kimler karbon yapıyor tülin,zekiye,sevda başka ?detayları nasıl ve etkisi oluyor mu bende denesem mi?
canımmm evet bende yapıyorum 6 gün oldu bugun.ehh wc sorunu olmasa iyi olacak.bakalım uma görcez artık:)))
canım 27 çok güzel.ama izlem demiştiki sebze meyve yememeye çalışın. bide colada yokmu karbon???
canımmm Allah korusun..hemeeeennn git canımmmm doktora ihmal etme nolur..
canımmm yok yok ne tırlatması. babacını çok özlediğin için elbette yaşayacaksın yada yaşadıgını sanacaksın böyle şeyleri.sen mutlu ol canımmmm..

sen de iyiki varsın neşe kaynağımız :13::13::13:

hoşgeldin canımm
nasılsın görüşmeyeli ee buralardan uzak kaldımı sonuçç böyle oluyoo
iltifatlar almann güzel şeyler duymann çokk hoşş çokk güzelllll
ama 7 lere geri dönmek istemiyorsan hemen toparlanman gerekk
kolaymı veriyoruz canım o kiloları yazık emeğinee bekliyoruz güzelim muhteşem dönüşünü

canımmmm gece gelmesende oluuurrrrr:))))))))))))))))))

sen yarın yaz menünü yalnız bırakma kocacınıııı...çok mutlu oldum senin adına canımmmm.. evin en görünen yerinde hatta yatak odanda hemen uyanınca görüncek biyere koy canımmm eşeğinizi heeep hatılasın:))))
Rabbim yuvanızda mutluluğunuzu artırsınnn

sagolun kızlarr Allah razı olsun inşşş.
gidecem bakalım başka çare kalmadıı
sıkıldım senelerdir aynı derdi çekmekten
Allahıma bin şükür gerçi başka dert vermesinn
çok sagolunnn

iyi akşamlarrrr kraliçelerimmmmmmmm
aman yapacak bişiy bulamadım akşama pişi yaptım valla mis gibinnn koktu

izlem
tarzın güsel demek istemiştimmmmm
mont bu yılda vardı cnm bn bu sene almıştım dahaa yeni yani

sevdam
geçmiş olsun hayatım ne olaki bu şincii:26::26:inşş güsel şeyler çıkar tatlım
anam ben senden korktum vallahiii yahu sen keisn resimlere yorum filanda yapıyorsundur
bu gece rüya görcemmm sırf sana anlatmak için
birde ben hep hırsız la ugraşırımm rüyalarımda

efsana hoşgeldin cnmmm

ilknur
ne mutluuu sanaaaa.çok sevindim cnmm aranızın düzelmesine

hoş gördük canımm saolasın

sevda gecmiş olsun canım. inş bi sorun cıkmaz. sen acile neden gitmiştin rahatızlanmışmıydın. ihmal etme gerekenleri yaptır. gönlünü ferah tut.

ne güzel bi süpriz olmuş sana ya cok sevindim canım işin tatlıya baglanmasına. hep mutlu olun inş.

tülin karbonu katı yapmama kararı aldım ben. önceden izlemin dedigi şekilde yaptım birde böyle deniyecegim. aslında 40 puanla baslıyacaktım ama 27 ile kapadım. kola yok canım zero da yok ama. sık olmasada arada içebilirsin.

canımm ya farkında olmadan gıybet ediyorsun yada dedikodu edilen ortamlarda bulunuyosunn
bi başka anlamıda sen bunu yor kendine rüyayı anlatmadıgın için bişi diyemicem
sıkıntıdan feraha ermeyi gösterirr
inşş. en yakın zamanda ne sıkıntın varsa feraha erersinn

amanın bi arkadaşımın eniştesiymiş hırsızz meselaa
2 kişiler evde n çıkartamıyorum hırsızları
sonra o arkadaşıma gidiyorum gelinliklee yatıyor yerdeeee

sonra çözdüm olayı ark eşi işten çıktı
enişteside yeni bir iş buldu ist taşındılarrrr

nilgüncümmm gülennn yüzüneee hayran olayımm snein çok hoşsunn yaaa

sağol bitanesin.ne güzel şeyler yazıyorsun.

sağl canım evet haklısın bence de kollardan vermeliyim.çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

biz de seni çok seviyruz.inşallah bu düşüşlerin devamı gelir.

hilalciğim bırak o dengesizi.bazen iyi göründüğümüzü düşündüğümüz zaman bile aslında kötü çıkabiliyoruz.ama insan bunu böyle mi ifade eder?bence elbiseni giy foto çek ve koy buraya.görelim nasıl olduğunu.biz sana doğruyu söyleriz merak etme.ama böyle durumlarda hazır cevap ol rahat edersin.

2.kızımı doğurduğumda 7 ay geçmiş densizin biri hala hamile gibisin kilo vermeyi düşünmüyor musun demişşti ben de kimseye zayıflama sözü vermedim.istersen sen önce o koca poponu erit sonra gel bana konuş dedim.mosmor oldu gitti.oh canıma değsin.

biz sana güveniyoruz.başaracaksın.

allah rahmet eylesin canım.

gerçekten mi sağolun ya.başkası söylese inanmıyrum da siz söyleyince inanıyorum teşekkürler..

Nilgüncüm süpersin canım maşallah sana

çok çok büyük bir fark var arada

tebrik ediyorum canım

çok sağolun ya kendimi iyi hissettiriyorsunuz.

sağol canımsın...

çok güzel bir menü..

canım kusura baklma ama beğenmedim menünü.ne doğru düzgün yemek var ne de yoğurt sebze var.lütfen daha dikkatli beslen.hastasın bi de yani.yoksa canın istemiyor diye mi böyle yedin..

afiyet olsun canım..

ayşecim ve nilgüncüm öğretmenler gününde çok şık olmuşsunuz.

sağol canım öpüyorum..

kızlar slmm nasılsınız

iyiyiz sağol..

wisper cnm sendede eteginede cok büyük deyisim olmus ikisinde yeni hali cok güzel olmus sanada cok yakismis güle güle zayif günlerde kullanirsin umarim

tatlım derya (acapellasoul) etek giydi ben değil..

ay sağol ya.ağzından akan baldan ben de nasiplendim.....

yapma ya çok üzüldüm.aldın mı randevu?lütfen gelişmeleri yaz.

çok ilginç diyecek bir şey bulamadım..

ayyyyyyyy çok tatlı ya.aferin enişteye topiğe affettirdi kendini..

hoş geldin canım.lütfen daha sık gir ya özletiyorsun kendini..

bugünkü menüm

sabah : 2 dilim uno denge ekmek,kaşar peynir (tost yaptım)

ara: sade türk kahvesi (alışmaya çalışıyorum ama tadı çok kötü ya)

öğle: karnıbahar yemeği

ara: 1 dilim uno denge ekmek üstü ince tabaka sarelle,neskafe

akşam: ton balıklı salata

1 lt su
spor yok(hala banta başlayamadım)

canım akşam kötüleştim bayaa
agrım çok arttıı
karnımm bütün bi inek yutmuş gibii olduu
gittim canım iğne falan vurdularrr
öyle işte canımm çok sagolll güzelimmm

kızlarrrr iyi gecelerrr oğlumdan zorla aldım blg hemen menümü yaziyim sonra geçmişe bakmak için yine gelecem

sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin maydanoz

ara:yok

öğlen:yarım poğaça yarım dilim pasta 2 kaşık arpaşehriye salatası

ara:yok

akşam:1 tabak z. yağlıkabak yemeee 1 dilim kepek ekmek 1 kase yogurt

2 tane şeyil çay 3 lt su

canımsınn ortimm

güzelim gidicem inşş. daha almadım randevu hele bi yarın olsun gece gece bulamam şimdi doktoru
sagoll canımm inşş. bişi çıkmaz diye ümit ediyorumm sagollll güzel arkadaşımm

Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...

Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin

+88 kilooooo

83 Kg'luk Halimmm

78.Kg'luk Halimm

74 Kg

ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm

Hertürlü Yoruma Acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…