geçmiş olsun canım, yaptır mutlaka . yanlış hatırlamıyorsam ailende de vardı karın ağrısı falan. ihmal etme
Yarım saat önce zil çaldı
kapının deliğinden baktım,tüylü falan birşey görünüyor :26:
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
winnie pooh'un eşeği varya işte ondan kocaman önümde duruyor
üzerinde de kocaman yazılarla '' arkamda ki koca eşeği affedermisin'' yazıyor
eşim sırıtarak bakıyor bana
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ama çooooooookkk mutlu oldum
yelkenleri suya indirmedim tabi
içeri girince biraz konuştuk
sonra ben kırgınlığımın sebebini yazdığım kağıdı verdim
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
çok düşündüm 2 gündür sen haklısın
çok üzdüm seni falan dedi
sarıldık falan işte
pasta'da almış ama pastanede unutmuş
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
çokkk teşekkür ediyorum hepinize
gece menümü yazmaya gelirim yine
hepinizi çokkkk öptüm
canlar nette sorun vardı giremedim yahu buraya girememek beni kötü etkiliyor
iyice koptum paylaşım olmayıncada hırs azim yarış olmuyor hergün düzenli gireceğim inş
geçen hafta kuzenimin düğünü vardı kızlar bir şırmadım bir özgü aldım kuş kadar kaldın dedilersiyaj elbisenin etkiside olsa gerek ama çok olulu sözler duyunca gevşedim iyice kemer sıkmam lazım zaten bayramdan sonra bi toparlayamadım 66 lardan 69 lara çıktım geçmişe bakıym kimler neler yapmış sizde bana kızın hemi
kızlarrrrr acile gittim şimdi
cerrah bi doktor var o varmışş özel hastanede
o muayene ettii
adamm karnımı görünce korktuuu
gözleri fırladı yatırdı muayene etti
nasıl yanii diyoo bi insanın karnı böyle şişemez bu hale gelemez diyooo
karnımı bi görsenizz yemin ederimm beşiz hamile bu kadın günü gelmiş dersinizz
acill hemenn endoskopi ve kolonoskopiden randevu alıp gelin dedi
pek hayra alamet değill bu iş dedii
DERYAAAAAAAAAAAAAAAA kız o ne özgüven o geçirmişin minileri manyakta güzel olmuşun bayıldım helal ortime helallllllllllllll ama devam he bi hedefini göremedin bir ileri iki geri olmuyoGünaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
Nilgünüm saçına makyajına duruşuna kısaca sana bayıldım eski halinlede epey fark var o kadar spor yaptın bu kadar olsun dimi inş görüntüdeki fark gibi kiloda da fark olurrrrçok yakışmış canım güle güle kullan...
ben de bir iki resme daha ulaştım yemekle ilgili.çok fark yok ama yine de koyayım..
Eki Görüntüle 297107 Eki Görüntüle 297106
Eki Görüntüle 297105 Eki Görüntüle 297108
siyahlar son halim..
cnm cok iyi tebrik ediyorum gözümün önünde eriyor gidiyorsun
ya ben buraya ilk girdiğimde 78-79 arası gidip geliyordun
3 ayda en az 10 kilo ver masallah
ya bu muhtesem bir menü
ahhh canımmm gelde beraber oturalım sabaha kadar. eşimde hiiiç sevmez ve gıcıklığına 12 olmadan hadi uyuycaz der. bende kutlamaya karşıyım ama hiç değilse yeni bir yıl yeni bir başlangıçtır diyerek düşünelim derimmmm
Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!!
ooohhh defileni ne defileeee...canım aynlardan 1,5 cm ne deeemmeekkkk.belli zaten belin daha ince duruyor 78 e göre. maşallahhh.inan verecek bi gram fazlan yok bence. ama sen tabi daha iyi bilirsin kendini. etek olarakda çok çok güzel olmuşşş.bimden aldıgın mavi gömlekle de hoş olmuş canımmm.dik durma konusunda bende pek kötüyüm...gelde kursa gidelimmmGünaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
canım hoşgeldin ben tülin. başlarda elbette zorlayacaktır 5 kaşık. kilonu bilmiyorum ama zamanla ahhh 5 olsa bilimde ekmek daha ne olsun dersin:))selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
kendime bi ticker yapayım bari
[
Suan Bi Elimde Lapa Bi Elimde Laptop Buraya Yaziom
2.Günlük Lapa Time'a Start Vermi$ Bulunmaktayim(hicte daduu guzel degul )
Birazdan Leslie Yapcem 2.milBucu geri döndü diyet moduna
IZE]
canımmm nilgünüme yazmışsın ama bende fikrimi yazmadan geçemedim:))))bak menümü yazım sana kaçamak cumartesiydi
kahvaltı
5 kaşık nesfit
1 bardak süt
oğlumun yemediği tostun gerisi 2 lokma
öglen 3 kaşık makarna yoğurt
ara misafirim vardı 1 stik ince çikolata çayın yanında
biraz nar
akşam 5 kaşık pırasa 2 lokma kırmızı et 1 dilim kepek ekmeği
ara 8-10 kestane
yeşilçay bol çay
biraz kaçmış dimi kuzum
sevgiler canım arkadaşımm
canım çıktı tatlıların gücü ortaya demeeki.ama yinede çok 2100 sanırım ödemde var. tatlı ve tuzu kesersen sabit çıkarsın belki canımmmKızlarrr hafta sonu yediğim tatlıların ve su içmemenin acısını bu sabah itibariyle tartı yüzüme vurdu
tamm 74.200 çıktım
2.100 gr artıdayım
bu küslük beni hem maddi hem manevi çökertti
mango'nun aylık cirosuna iyi katkı sağladım
artık bana bir hediye vermeleri lazım
cumaya kadar 72'ye inermiyim tekrar :26:
offf bunca emek ancek benim yaptığım gibi hiç edilebilirdi
canımmm haklısın az az yenip alıştırmak lazım dimi karbona..saol canımmmmm[
cnm o pembe elbiseli dönemdeee mens olucaktım tam şiştim birde kilom hemen hemen fazlaydı bu kilodan
k.h diyeti içinde şunları söyleyim deryada dmeiş ya ben hemencik alıyorum eger herşeyi birden yersemmm
ama önce ekmegi sonra yavaş yavaş meyve ve diger şeyleri katarak yersennn alabilecegini snamıyorum
ben hemen saldırdıgım için herşeye alıveriyorum dogal olaraktan
r
canımmm teşekkür ederimmmmmTülin diyete çok güzel devam ediyorsunuz
Yeni gelen hanımlar da hoşgeldiniz...
ooohhh 38 bedennn hayırlı olsun canımmmmdün kendime bi tane de siyah kalem etek aldım 38 beden
alıp giyip cuk oturdu mu benden mutlusu yok yaaa
bende dünki resimlerimizden ekliycem bi tane beklemede kalın hetünlerr
canımmm hoşgeldin ben tülin. bizlerin meülerini oku canım. birde sen gülük menülerini yazarsan bakarız azçok bildiklerimizle yardımcı oluruz.kızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
gel canım gelll hoşgeldin ben tülinnn..kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
canımmm ben seni topiğimizin ikoncanı ilan ediyorum kendimceeee..maşallahhh harika olmuşsunnn.bluzun yakasına bi siyah kurdele hooopp işte uyummmm. deryamla senden öğrenecek çoook şeyimiz varrrr:)))bu dünki gezmemizden 2 kare
61.638beden
Eki Görüntüle 297076 Eki Görüntüle 297077
bu da doğumumdan 1 ay sonra 89 kilo ile
bu pozu en az 3-4 kez beğenmeyip yeniden çektirmiştim 46-48 arası
durumum içler acısıydı
Eki Görüntüle 297078
canımmm ay saçların gerçekten harika olmuşşşşşş.çok çok hoşsun canımmmm...siyahlar son halim..
canım saol.bende metom şaşırsın diye başladım karbona bakalım ne kadar şaşıracak cumaya:))))canım bence 2 gün yediklerini değilde porsiyon miktarını değiştir. meto şaşırsın biraz...
...
oohh ohhh 84 olur inşallah canımmm.gelsin 70 ler sonraaa
Bugün ben de tartıda 85i gördüm
Cuma bildirimde 84 yazarım inşallah/SIZE]
canımmm bu ne samimiyet dimi amaaa.gelipte nasıl söylenir bu.geline bak durmuş durmuşta sanamı bakmış o heyecanı arasındaaa.o seni çekememiştir şekerim boşver. göbeğimiz oldugunu bizde biliyoruz zatennnn.sen koy şekerim resmini bizde bakalımmmKızlar biliyorsnuz geçen hafta dayımın oğlunun düğünü vardı
size hatta resim çekilcem demiştim kısmet olmadıııı
nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti
çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm
canımmm evet bende yapıyorum 6 gün oldu bugun.ehh wc sorunu olmasa iyi olacak.bakalım uma görcez artık:)))kimler karbon yapıyor tülin,zekiye,sevda başka ?detayları nasıl ve etkisi oluyor mu bende denesem mi?
canım 27 çok güzel.ama izlem demiştiki sebze meyve yememeye çalışın. bide colada yokmu karbon???bugünkü menüm:
(1.karbon günü)
sabah:
1 ekmek 6
kaşar peyniri 1
yumurta
ara:
10gr badem 1
öglen:
ton balıklı salata 4
ara:
1mandalina 9
akşam:
1 tavuk but
1 bardak zero cola
ara:
1kuru incir 6
toplamda:27
canımmm Allah korusun..hemeeeennn git canımmmm doktora ihmal etme nolur..kızlarrrrr acile gittim şimdi
o muayene ettii
canımmm yok yok ne tırlatması. babacını çok özlediğin için elbette yaşayacaksın yada yaşadıgını sanacaksın böyle şeyleri.sen mutlu ol canımmmm..Ay kizlaar anlatmaya unuttum , bi arkadas rüya demi$te öyle aklima geldi ...
Ama Benimki Rüyaa Degil Gercek ..
Dün Gece Wc'ye Kalktim Saat 12-1 Arasiydi,
Benim Bi Fobim Vardir Gece Karanliga Bakamam :18: Korkuyorum Nedense ..
Herneyse Yatag Yattim Azicik Canim Gecmi$ , Yanagimda Bi Sogukluk Hissetim
Böyle Hafif Rüzgar Eser Ya Öyle , Allah Allah Dedim Buda Ne ?
Hani Karanliga Bakmayada Korkuyorum Gözlerimi Acmadim !
Sonra Bidaha Ve Bidaha Hissetim O Sogugu Yanagimda , Sanki Biri Yanagimi Ok$uyordu
En Son Dayanamadim Cama Dogru Baktim Acep Cam mi Iyi Kapanmadi Diye , Ama Yok Kapaliydi ..
Sonra Bidaha Hissettim O Soguklugu Yanagimda , En Son Arkami Döndüm Aldirmadim Yattim Uyumu$um
Öglen Annem Eve Geldi Bana Babani Rüyamda Gördüm Saatim Calmadan 1.dk Önce
Yanagimi Ok$ayarak Beni Uyandirdi Dedi
Bende O Yanagima Dokunur Dokunmaz Uyandim Saat Caldi Dedi ..
Ben Aynen Böyle KaldimSanadami Aynisi Olduu Anne, Banada Oldu Ama Ben Uyanikken Hissettim Dedim ..
Babam Öldügünden Beri Hep Bizimle, Yani Hep Rüyalarimiza Giriyor Annemle ,
Anneme Bi Keresinde; Ben Burada Sizinle Cok Huzurluyum Mutluyum Demi$
Dün Aksamda Büyük Abimin Bazi Konusmalari Beni Sinir Etmisti , Babam Sevmezdi Onunla Takismami
Filan, Bosver Kizim Bosver Derdi , Acep Ondanmi Böyle Bisi Yasadim :26:
Sizede Böyle Bisi Oldumu Hic? Yoksa Ben Tirlatiyormuyum
evett canımm aileden gelen kroniik mide- bagırsak hastalıgı var
inşşş. gidicemm bakalım askeri hastanedeymiş benim doktorum oraya geçmiş
gidicem inş. en yakın zamanda ....
çokkkkk çokkkkkk teşekkür ederimmm ilgin içinnn iyiki varsınn kuzumm
iyice koptum paylaşım olmayıncada hırs azim yarış olmuyor hergün düzenli gireceğim inş
geçen hafta kuzenimin düğünü vardı kızlar bir şırmadım bir özgü aldım kuş kadar kaldın dedilersiyaj elbisenin etkiside olsa gerek ama çok olulu sözler duyunca gevşedim iyice kemer sıkmam lazım zaten bayramdan sonra bi toparlayamadım 66 lardan 69 lara çıktım geçmişe bakıym kimler neler yapmış sizde bana kızın hemi
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
sarıldık falan işte
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
hepinizi çokkkk öptüm
iyi akşamlarrrr kraliçelerimmmmmmmm
aman yapacak bişiy bulamadım akşama pişi yaptım valla mis gibinnn koktu
izlem
tarzın güsel demek istemiştimmmmm
mont bu yılda vardı cnm bn bu sene almıştım dahaa yeni yani
sevdam
geçmiş olsun hayatım ne olaki bu şincii:26::26:inşş güsel şeyler çıkar tatlım
anam ben senden korktum vallahiii yahu sen keisn resimlere yorum filanda yapıyorsundur
bu gece rüya görcemmm sırf sana anlatmak için
birde ben hep hırsız la ugraşırımm rüyalarımda
efsana hoşgeldin cnmmm
ilknur
ne mutluuu sanaaaa.çok sevindim cnmm aranızın düzelmesine
o muayene ettii
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
sarıldık falan işte
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
hepinizi çokkkk öptüm
canımmm çok saolll. evet yaklaşık 3,5 ayda verdim 9 10 kg canımmm.ayyy nasılda unutmadın canımm yaa.saoooolllll mutlu oldummmm..eriyimde 50lere düşüyim inaşşalllahhh.sende yanımda olll 52 ile :)))2 kg ben daha erken başladım diyete diye:)))
ahhh canımmm gelde beraber oturalım sabaha kadar. eşimde hiiiç sevmez ve gıcıklığına 12 olmadan hadi uyuycaz der. bende kutlamaya karşıyım ama hiç değilse yeni bir yıl yeni bir başlangıçtır diyerek düşünelim derimmmm
ooohhh defileni ne defileeee...canım aynlardan 1,5 cm ne deeemmeekkkk.belli zaten belin daha ince duruyor 78 e göre. maşallahhh.inan verecek bi gram fazlan yok bence. ama sen tabi daha iyi bilirsin kendini. etek olarakda çok çok güzel olmuşşş.bimden aldıgın mavi gömlekle de hoş olmuş canımmm.dik durma konusunda bende pek kötüyüm...gelde kursa gidelimmm
canım hoşgeldin ben tülin. başlarda elbette zorlayacaktır 5 kaşık. kilonu bilmiyorum ama zamanla ahhh 5 olsa bilimde ekmek daha ne olsun dersin:))
canımmm lapan kolay gelsinnnn.hadi hayırlı kg vermelerrrrr
canımmm nilgünüme yazmışsın ama bende fikrimi yazmadan geçemedim:))))
3 kestane : 1 dilim ekmek----10 kestane:3 ekmek bunu bilerek ye canım olurmu...eccük çok olmuşşşş...
canım çıktı tatlıların gücü ortaya demeeki.ama yinede çok 2100 sanırım ödemde var. tatlı ve tuzu kesersen sabit çıkarsın belki canımmm
canımmm haklısın az az yenip alıştırmak lazım dimi karbona..saol canımmmmm
canımmm teşekkür ederimmmmm
ooohhh 38 bedennn hayırlı olsun canımmmm
canımmm hoşgeldin ben tülin. bizlerin meülerini oku canım. birde sen gülük menülerini yazarsan bakarız azçok bildiklerimizle yardımcı oluruz.
gel canım gelll hoşgeldin ben tülinnn..
canımmm ben seni topiğimizin ikoncanı ilan ediyorum kendimceeee..maşallahhh harika olmuşsunnn.bluzun yakasına bi siyah kurdele hooopp işte uyummmm. deryamla senden öğrenecek çoook şeyimiz varrrr:)))
canımmm ay saçların gerçekten harika olmuşşşşşş.çok çok hoşsun canımmmm...
canım saol.bende metom şaşırsın diye başladım karbona bakalım ne kadar şaşıracak cumaya:))))
oohh ohhh 84 olur inşallah canımmm.gelsin 70 ler sonraaa
canımmm bu ne samimiyet dimi amaaa.gelipte nasıl söylenir bu.geline bak durmuş durmuşta sanamı bakmış o heyecanı arasındaaa.o seni çekememiştir şekerim boşver. göbeğimiz oldugunu bizde biliyoruz zatennnn.sen koy şekerim resmini bizde bakalımmm
canımmm evet bende yapıyorum 6 gün oldu bugun.ehh wc sorunu olmasa iyi olacak.bakalım uma görcez artık:)))
canım 27 çok güzel.ama izlem demiştiki sebze meyve yememeye çalışın. bide colada yokmu karbon???
canımmm Allah korusun..hemeeeennn git canımmmm doktora ihmal etme nolur..
canımmm yok yok ne tırlatması. babacını çok özlediğin için elbette yaşayacaksın yada yaşadıgını sanacaksın böyle şeyleri.sen mutlu ol canımmmm..
iyi akşamlarrrr kraliçelerimmmmmmmm
aman yapacak bişiy bulamadım akşama pişi yaptım valla mis gibinnn koktu
izlem
tarzın güsel demek istemiştimmmmm
mont bu yılda vardı cnm bn bu sene almıştım dahaa yeni yani
sevdam
geçmiş olsun hayatım ne olaki bu şincii:26::26:inşş güsel şeyler çıkar tatlım
anam ben senden korktum vallahiii yahu sen keisn resimlere yorum filanda yapıyorsundur
bu gece rüya görcemmm sırf sana anlatmak için
birde ben hep hırsız la ugraşırımm rüyalarımda
efsana hoşgeldin cnmmm
ilknur
ne mutluuu sanaaaa.çok sevindim cnmm aranızın düzelmesine
canımm ya farkında olmadan gıybet ediyorsun yada dedikodu edilen ortamlarda bulunuyosunn
bi başka anlamıda sen bunu yor kendine rüyayı anlatmadıgın için bişi diyemicem
sıkıntıdan feraha ermeyi gösterirr
inşş. en yakın zamanda ne sıkıntın varsa feraha erersinn
nilgüncümmm gülennn yüzüneee hayran olayımm snein çok hoşsunn yaaa
çok güzel çıkmışsın bence. fark var canım merak etme sadece kollardan biraz daha verirsen daha iyi olacak..
bu arada kızlar çok hastayım ayakta duracak halim yok. öksürmekten dün akşam ağladım o kadar canım yandı yani. şu an burnum tıkalı. dilim 5 karış dışarda anca nefes alıyorum. ölüyorum aaahhhh...
Kızlaaaaaaar hepinize selamlar, az buçuk bakabildim geçmişe fotoğraflarınızı gördüm. Tek kelimeyle HARİKASINIZZZZ !!!İdolümsünüz valla gördükçe içim açılıyor:)
Bugün ben de tartıda 85i gördüm
Cuma bildirimde 84 yazarım inşallah
Yılbaşında bi 7li rakamları görsemmm aah ah
93 kiloyken 2 tane pantolon almıştım, bol gelmeye başladılarpantolonlar üstümden düşse mutluluktan ölücem halime bakın
Eskiden gözümde çok büyürdü bu kadar kiloyu nasıl vericem diye. Şimdi sayenizde çok kolay geliyor ne var ki canım biraz dişini sıkıcaksın işte diyorum kendi kendime:)
HEPİNİZİ ÇOKK SEVİYORUMMM:)
Kızlar biliyorsnuz geçen hafta dayımın oğlunun düğünü vardı
size hatta resim çekilcem demiştim kısmet olmadıııı
nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti
çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm
sonra akşam eşime sordum o hayır onun gözüne bişe kaçmış heralde dediii
şimdi ben o elbiseyi giyip mutlaka size göndermeliyim kızlarrrrr
bide yani göbeğim çıkmışta olabilir bunu böle sölemenin alemi neydi sanki ben bilmiyomuyum göbegim olduğunuuu
ben ona dedimmi sende pazardan aldığın basmayla gelmişsinn
neden insanları krmak için çaba gösterirler bilmem
sorma canım. ne zaman bunu okusam aklıma halam gelir. 3 kızı var halamın. 2 si benden büyük biri küçük. abllarım ozaman 20 li yaşlardaydı hatta en büyüğü 30. ama en küçüğü elifim daha ilkokula bile gitmiyordu galiba. yavrum anasız büyüdü. ve aklımdan çıkmayan tek bir kare varki hatrladıkça ağlarım hala. cenaze namazı için halamı camiye götürüyorlardı bizde arabada peşinden gidiyorduk. camdan dışarı baktığımda elifim evin önünde kaldı annesinin arkasından sadece baktı yavrum onu ne camiye ne de mezarına götürdüler. bitanem benim sadece baktı öyle ...
canım halam nur içinde yatsın.
Nilgün canım facebook'ta resimlerine baktım tek kelimeyle süpersin toplu saç sana çok yakışmış mavi far makyajın elbisen herşeyinle çok güzel olmuşsun canım.ayakkabılarını çok beğendim.çok zevkli seçimler...yorumların için teşekkürler...
Nilgüncüm süpersin canım maşallah sana
çok çok büyük bir fark var arada
tebrik ediyorum canım
belki kilo olarak fark yok ama
toparlanma açısından fark çok nilgünüm yaa
ama bakımlı olmak varya ister zayıf ol ister şişman kadına çok yakışan bir meziyet
sen ne dersen de, o akşam saçına makyajına ben bayıldım
çok hoştun maşallah
bugünkü menüm:
(1.karbon günü)
sabah:
1 ekmek 6
kaşar peyniri 1
yumurta
ara:
10gr badem 1
öglen:
ton balıklı salata 4
ara:
1mandalina 9
akşam:
1 tavuk but
1 bardak zero cola
ara:
1kuru incir 6
toplamda:27
kızlar iyi akşamlar çok fena gribim boğazlar şişti evim soğuk malesef Erzurum gibi yerde kalorifer bi sabah bide akşam yanıyo gündüz donuyorum ilaç alıyorum sürekli menümü yazayım bu arada artıdayım 3 gündür wc probleminden dolayı
menümü de yazayım unutmayayım diye not aldım malum aklım başımda değil
11: 2 kuru kayısı 1 yeşil çay
12.30: 4-5 kaşık makarna
13.45: 1 mandalina 2 grissini
15.30: 2 lokma ekmek 4 tane acı biber
16: corn flakes
17.30: 1 form çay acıkırsam belki form bisküvi yerim
9 gibi 1 mandalina yerim 1.5 lt su
öpüyorum sizi kızlar hoşçakalın..
bugünkü menüm
sabah
1 büyük bardak limonlu ılık su
domates, salatalık, şekersiz çay, 1 çay kaşığı bal, peynir çeşitleri, 1 dilim tam buğday ekmeği
iksir-2 mandalina
10tane fırında hamsi-2-3 yaprak marul yarım domates
komşumda 1 yarım avuç kadar makarna salatası
yarım dilim ıspanaklı börek(komşumun elinden zor kurtuldum, böyle bir ısrar yok
daha 2 dilim böreği ve tatlıyı yemedim)
akşam bişiy yemem artık, belki 1 nar ya da greyfurt yerim
1lt iksir, 1 litre su, yarım saat kondisyon bisikleti
ayşecim ve nilgüncüm öğretmenler gününde çok şık olmuşsunuz.
kızlar slmm nasılsınız
wisper cnm sendede eteginede cok büyük deyisim olmus ikisinde yeni hali cok güzel olmus sanada cok yakismis güle güle zayif günlerde kullanirsin umarim
canımmm maşallahhhhh fıstıksınnn fıstıkkkkk
güler yüzlü, güzel yüzlü,güzel gülen arkadaşımm maşallahh sanaaa
koyduğun iyi oldu bu fotolarııı saçlarını daha iyi gördümm
gerçekten çokk hoşşş ama en güzeli ne biliyomusun yüzünn
bakarkenn içim ısındııı çok ama çok güzellsinn
o muayene ettii
Ay kizlaar anlatmaya unuttum , bi arkadas rüya demi$te öyle aklima geldi ...
Ama Benimki Rüyaa Degil Gercek ..
Dün Gece Wc'ye Kalktim Saat 12-1 Arasiydi,
Benim Bi Fobim Vardir Gece Karanliga Bakamam :18: Korkuyorum Nedense ..
Herneyse Yatag Yattim Azicik Canim Gecmi$ , Yanagimda Bi Sogukluk Hissetim
Böyle Hafif Rüzgar Eser Ya Öyle , Allah Allah Dedim Buda Ne ?
Hani Karanliga Bakmayada Korkuyorum Gözlerimi Acmadim !
Sonra Bidaha Ve Bidaha Hissetim O Sogugu Yanagimda , Sanki Biri Yanagimi Ok$uyordu
En Son Dayanamadim Cama Dogru Baktim Acep Cam mi Iyi Kapanmadi Diye , Ama Yok Kapaliydi ..
Sonra Bidaha Hissettim O Soguklugu Yanagimda , En Son Arkami Döndüm Aldirmadim Yattim Uyumu$um
Öglen Annem Eve Geldi Bana Babani Rüyamda Gördüm Saatim Calmadan 1.dk Önce
Yanagimi Ok$ayarak Beni Uyandirdi Dedi
Bende O Yanagima Dokunur Dokunmaz Uyandim Saat Caldi Dedi ..
Ben Aynen Böyle KaldimSanadami Aynisi Olduu Anne, Banada Oldu Ama Ben Uyanikken Hissettim Dedim ..
Babam Öldügünden Beri Hep Bizimle, Yani Hep Rüyalarimiza Giriyor Annemle ,
Anneme Bi Keresinde; Ben Burada Sizinle Cok Huzurluyum Mutluyum Demi$
Dün Aksamda Büyük Abimin Bazi Konusmalari Beni Sinir Etmisti , Babam Sevmezdi Onunla Takismami
Filan, Bosver Kizim Bosver Derdi , Acep Ondanmi Böyle Bisi Yasadim :26:
Sizede Böyle Bisi Oldumu Hic? Yoksa Ben Tirlatiyormuyum
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
sarıldık falan işte
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
hepinizi çokkkk öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?