80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
sizler tavugu nasıl pişiriyorsunuz. ben bütün tavuk yapamıyorum. yaptıgımdada yiyemiyorum.
gögus veya but alıyorum. nasıl pişiriyosun içine neler katıyosunuz varsa tarifleriniz bekliyorum.
çünkü bugun biraz haslayarak birazda kızartarak yaptıgım tavugu zar zor yedim.
ama annem nezamn bütün tavuk yapsa onunkini bayılarak yiyorum sanırım ben beceremiyorum.
birde baharatlar bu k.h diyetinde yasakmı serbestmi? :18:

Burcuuum sana tek yorum yapılır canım harika bi fıstık olmuşsun,ayrıca yüzün de çok güzel,bende dilar koçakoğlunun bi kitabı var orda diyorki kilo verdiğinizde ilk yüzünüz çöküyosa ve kollarınız zayıflıyosa kaslarınız eriyo demektir yazıyo,demekki sen sağlıklı kilo vermişsin bu durumda canım.
...................
bugünkü menümü de yazayım çıkayım kızlar benim adam delirdi:)

sabah----------2 zeytin,çok az ekmek,az peynir,y.çay

ara-------------sıcak su,çok az poğaça

öğlen-----------çeyrek tavuk dürüm,ayran

ara-------------2-3 zeytin,az kaşar,az ekmek

akşam-----------1 kepçe mercimek çorbası,4-5 yk yoğurtlu ıspanak,2 dilim ekmek

yemek sonrası-----meyve

burcu yüzünde çok incelmiş canım. ancak su acıdan sanslısın. hep imrenmişimdir kendisi incecik ama yüzü dolgun olanlara.
ben aldımmı yüzümden verdimmi yüzümden veriyorum. babam zayıfladımmı hep laf eder yüzün coktu diye belkide bundan psikolojikman öyle sanıyorum.

Canım ben geçenlerde tavuk köftesi yaptım ,güzel bi alternatif,sen karbon yaptığın için ekmeksiz yoğur istresen,aynı et köftesinin malzemelriyle yaptım ama etini kendim robottan çektim dışardan alınan tavuk kıymasına güvenmiyorum,ızgarada kızart lezzetli ve değişik oluyo,afiyet olsun.

Sagolun Kizlaaaar
Demekki Ben Hep Yagdan Verdim Valla Benim Yanaklar Ne Yaparsam Yapiyim Kalioooo
Bende Hic Sevmiyorum Dolgun Yanakli Olmayi , Sacimi Bile Baglamazdim Eskiden Yüzüm Cok Cikiyor Diye
Yeni Yeni Toplamaya Basladim

selam hatunlar,

nilgüncüm resimlerine bende bayıldım. saçların çok havalı olmuş bence rengi sana yakışmış. önceki halinle şuanki halin arasında bariz müthiş bir fark var.harikasın durmak yok

deryacım nolur 44 bedenim deme artıkkkkk, topikçe inanamıyoruz hala:))
süpersin ya bacakların ince diz üstü etekler giyilmiş süper

bugün karbona tekrar başladım. cumaya kadar yapıcam geçen hafta regliye rağmen 800 gram gitmişti. bakalım bu hafta sonuçlar ne olacak.

menüm:
sabah
k.peynir 1
b.peynir 1
h.yumurta 0
1 dlm uno denge kızarmış 8

öğle(okulda)
b.peynir 1
çay

akşam:
fırında tavuk 0
y.çay
şekersiz sade kahve

toplam: 11 puan.
biraz öncede 3 mile leslie başladım ara 2 millin sonlarına doğru bıraktım regliden dolayı çok rahatsız oldum.

cnm ben fırın poşetinde yapıyorum, ben ve eşim çok beğenerek yiyoruz. göğüs alıyorum çok küçük olmayacak şekilde kuşbaşı doğruyorum. zeytinyağı, tuz, karabiberle harmanlıyorum. fırın poşetine koyup 200 derecede 40 dakika pişiriyorum. pamuk gibi oluıyor inanılmaz lezzetli. ben patates ve arpacık soğanda koyuyorum eşim için.
diyetten önce soya soslu tavuk yapardım off off dehşet bişey:))

selam fıstıklar...topiğimin azimli, güzel hatunları hepinizi çok özledin..nasılsınız..güzel haberlerinizi aldım derya ve banudan herkes süper gidiyormuş..topilk de değişmiş format falan..hayırlı olsun:)
sizden uzak kalmak bana yaramadı her zamanki gibi cozuttum bir ara dukan yaptım 5 kg verdim bıraktım kurbanda sonra yine aldım derken bu sabah itibariyle 91 olmuşum.geçen hafta 93.5 u görmüştüm..off ki ne offf 85 e düşmütüm bile yetmez derken yine aynı noktadayım..dukana başladım bugün yeniden bakalım nasıl olcak arada girer yazarım size malum net yasaklandı işyerinde akşamları eşimden kapabilirsem giricem..
iş deli yoğun nefessiz çalışıyoruz ..akşam mesaileri de başladı o günlerde 21.30 da eve geliyorum..
haftaya da kpss kursum başlıyor..
valla enerji verecek ilaç arayışındayım sanırım vitmain kullanmaya başlıcam çok yorgun beynim de ruhum da..
ama onun dışında keyifler yerinde..
motivasyonum tavan..
sizleri çok özledim..hepinizle gurur duyuyorum valla helal olsun size fıstıklar...

eVET BENDE BAZI SEVDİĞİM KİTAPALARI SAKLAMAK İSTERİM.AMA HERKEZ AYNI DEĞİL.
MUTAKA OKU.ERKEKLERİN DÜŞÜNCE BİÇMİNDEKİ FARKLARI GÖREBİLİYORSUN.

Sen süpersin.Acayip fit olmuşsun.Eteğin ayrı güzel.Çok beceriklisin belli.

Canım normal standart 38 beden ölçüsü gögüs....88
bel.....70
basen.....98ben modelistim.

kızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
hoşgeldin
kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
Buyur gel listeni yaz.Burası süper bi topik valala.

Geçmiş olsun canım.Haa bu arada fotoların süper çıkmış. muhteşem bi değişim var.yüzünde güzel .Yanakların falan gitmiş canım.r;21896156]Yarım saat önce zil çaldı

çok sevindim.çok romantik bi eşin varmış.Kendini bağışlatmayı bildi.

süpersin yaaa...

BENİM LİSTEMsabah...2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,3 zeytin,meyve çayı
arada .....3 tane kayısı
öğle.......2 kaşık pilav,2 kaşık kurufasulye,1 kase tavuksuyu çorba
arada.....ufak bi kepekli kurabiye,10 tane badem
akşam.....2 dilim pizza(üzgünüm)
2 lt su

Son düzenleme:

nihalllllllllllllllll hoşgeldin cannımmmm
nerelerdesinnn kuuuuuuuu özledik bizde seni canımmmmm
verdiğin kiloları geri alman kötü olmuş tabii ama olsun tam gaz devam edersin sen canımm
moralininde motivasyonunun da yüksek olmasına çokkk sevindim canımm
nolur fırsat buldukça girmeye çalııışşşşş canımm yaaa

ay izlemmmmmmmmmmmmm yarıldımm ben yaa bu simileyi sneinle bagdaştıryorum artık similey nerde izlem ordaaaaaaaaaaa

birde bunun erkek versiyonu vardı, onu daha çok seviyordum ben jeyyar yazıyordu hatırladın mı

kız seni yerler yerlerr
seni haam yapar bu zilliler
yaylanmadan yürüü
yooğsam günah bizden giderrr
burcuuumm fıstık olmuşsun yaa
bayıldım bayıldım, özellikle son resimdeki çizmesiz normal ayakkabılı haline

aman yeme kuzumm
bütüüün çektiğin sıkıntılar bir anda ters teper inankii
bu diyetin en kötü tarafı bu işte
normal diyette olsan 1 lokmacık tadarsın ama bunda öyle bişiy yok

canım bende bana küstün sanıyordum
üzülmüştüm ama çok da üstüne gitmek istemedim
sevindim şimdi, benim kafama takılır çünkü böyle şeyler
sanal ortamda, birsürü kişinin paylaşımlarının olduğu bir yerde, fikir çatışması yaşanabiliyor maleseff

bol paça bir pantolon çok istiyorum bende, uzun zamandır hiç giymedim, en kısa zamanda deniyeceğim
teşekkürler tavsiyen için

o yanakları daha çok arayacaksın emin ol tatlım
vücutta olduğu gibi ünsanın yüzünde de yağlar var, ee zayıfladıkça tabiki değişime uğruyor
değişiyor insan, özellikle uzun zamandır görmeyen insanlar için dumur

sevdacım alıntılarda gördüm
bi arka sayfada kalınca bazı mesajları atlıyorum yaa
o doktoru bir an dövmek istedim ama
karnın çok şiş demeki ki gizleyememiş hissettiklerini
gene de eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktun denir yaa o hesap olmuş
dua edicem inşallah bişiy çıkmaz tatlım bitanem yaa...

canım benimmm resimlerim için,geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim kuşummm
eksik olma inşşş. valla süperimm benn yimedimm makarna salatasındann yogurt koydum tabaga üç beş de
zeytin yedim şükür nefsime uymadım ama şeytan hala dürtüyooo
sevdaaaaa makarna salatası yemicek misinnn aaa hadi amaa yeeee sevdaa yeeeee
yemiyorummmm didimm yaaa

sevdacım canım benim valla ben de çok özledim sizleri..sizsiz olmuyor ama şirket salto durduruyor valla ..ama arada girmeye çalışcam da akşamları pek fırsat olmuyor..evet ya bu sefer halletcem artık valla sıkıldım yıllardır burdayım ver al ver al bu ne yaa...arkadaş geçen diyor dukanla vücut şaşırıyormuş falan diye dedim benim vücut şaşkın ördeğe döndü valla ver al ver al..ama siz süpersiniz helal olsun sizinle gurur duyuyorum valla..
kızlar geçmişe dalamadım haliyle de burcu,derya ve nilgün fotolarına baktım da süpersiniz...derya ve burcu sizin yerinizde olsam hep miniyle gezerim valla süper bacaklarınız varçok güzel olmuşsunuz..nilgün ben gitiğimden beri sen de çok dğeişmişsin canım tebrik ederim..saçlarının da rengi dğeişmiş sanıırm çok yakışmış güle güle kullan...
kızlar hepinizi öpüyorum bewni unutmayın..
arada ben de gire unutturmam kendimi dukan sonuçlarını da paylaşırım sizinle..
iyi geceler..

toprağımmm hoşgeldin yaa
çok özledik bizde senin o güzel muhabbetini
1 saatte olsa akşamları gel yaa
hem kafan dağılır hemde motivasyonunu kaybetmessin
öptümm

bende onu yazacaktım alternatif olsun diye

ben çoğunlukla sürekli haşlanmış yiyemediğim için
haşladığım suya, biraz yoğurt 2 yumurta, yarım limon suyu ile bi terbiye yapıyodum, tavuğu didikleyip içine koy
çok sıkı yapmıyorsan 1 yemek kaşığı kadar da tam buğday unu koy terbiyesine
al sana koca bir tencere yemek
sıcacık iç hem boll proteinli hem sağlıklı
fırında yapabilirsin
köftesini yapabilirsin
ızgarasını yap, mesela fileto göğüs filan aldığında incecik kes, teplon tavaya biraz baharatla koy
pamuk gibi olur, yanında peynirde kızartabilirsin, ben severdim ikisinin aromasını
haşlayıp didikledikten sonra yağsız teflon tavada
biraz baharatla çevirip üstüne sarımsaklı yoğurt dökebilirsin
aklıma geldikçe yazarım canım

çok güzel bi kitap.erkeklerin düşünce biçmini şaşılacak bi şekilde ortaya koyuyor.

Sen süpersin.Acayip fit olmuşsun.Eteğin ayrı güzel.Çok beceriklisin belli.

Canım normal standart 38 beden ölçüsü gögüs....88
bel.....70
basen.....98ben modelistim.

kızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
hoşgeldin
kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
Buyur gel listeni yaz.Burası süper bi topik valala.

Geçmiş olsun canım.Haa bu arada fotoların süper çıkmış. muhteşem bi değişim var.yüzünde güzel .Yanakların falan gitmiş canım.r;21896156]Yarım saat önce zil çaldı

çok sevindim.çok romantik bi eşin varmış.Kendini bağışlatmayı bildi.

süpersin yaaa...
benim listem
sabah....2 dilim çavdar ekmek,kk peynir,3 zeytin,meyve çayı
arada3 tane kayısı
öğle.....3 kaşık pilav ,3 kaşık kurufasulye,1 kase tavuk suyu çorba
arada.....10 tane badem1 tane kepekli kurabiye
akşam....2 dilim pizzza(üzgünüm)
2lt su

yimedimmmm kuuuu yimedimmmm

biraz yogurtla zeytin yedimm canım bende

canım doktor haklı aslında ben bu durumu senelerdir çekiyorum
ve doktor kolon kanseri, mide kanseri, bagırsak kanseri
bir sürü şey saydılar hangi doktora gittiysem
ne oldugunu anlamaları için endoskopi ve kolonoskopi
yaptırıp parça almaları gerekmiş
karnıma inanamazsın zatenn belki burdan yazınca
abartıyomuşum gibi gelir okuyanlara ama şöyle söyliyim
karnım şişiyo ya 5-6 kilo fazla çıkıyorum aç olduğum halde
şişim iniyo bi süre sonra sancım hafifliyo
normal kiloma dönüyorum gerisini sen düşün yanii
9 aylık hamileden bile fazla büyüyoo

hakim bizi karı koca ilan etti kuuu okudunmu ?

huhuuuu hatunlar geçmişe hapsolmuş bir zavallı geldi
Yarabbim tam onca sayfayla uğraşıyordum ki misafir geldi onunla sohbet filan yeni gittiler. Tekrar dalıyorum şimdi geçmişe ama hep unuttuğum bir şey var gene unutmadan onu söyleyeyim dedim.
Nihalin hepinize aylardır sürekli selamı var, burayı çok özlediğini ama gelemediğini söylüyor. Çok yoğun günler geçiriyormuş bir alıp bir veriyormuş sıkıntıdan şimdi dukan diyetine başlamış. Sürekli mailleşiyoruz, hep selam söylüyor ama sizin bu yarım akıllı deryanız unutuyor tabi doğal olarak

Haydin fazla kaynatmayın geliyorum birazdan

kızzzzz nihallimm burda zatiiiii
geç kaldınn bizzat kendi ilettii şekerimm
ama getirende gönderende sağolsun inşşş.

amanınnnn bi çamaşır astım salonda ....m dondu vvalla yaa
bu ne sogukur böyleeee
inşş seneye yeni evimdeeeee sıcak sıcak sizlere seslenirimmm

izlem
peynir kızart dmeişsin de bend eçok severim köy peynirini kızartmayıı
gidip alayımda yarın kızartayım birazzzzzz

Duyma sen makarnanın sesini.Senyılbaşında nasıl zayıf olacağımızı düşün boş verrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…