Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
83 Kg'luk Halimmm
78.Kg'luk Halimm
74 Kg
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
$imdi Yüzüm Bu Kizlaaaarrr Ekstra Sizin Icin Cektim $imdii
Hala Yanaklarimdan $ikayetciyim Sevmiyorum Yanaklarimi
Güp güzell yorumlariniz icin coooook tesekkür ederimmmmm
egom tavan yapti sayenizdeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
rainandthesun; tatlim pirinc lapasini biz bi kac arkadasla eskiden
persembe günleri yapiyorduk, hemen 1 kilo filan fark attiriyordu cuma günleri icin ..
ama ben 2.günlük yapiyorum bazen.. 2-3 kilo verdiriyor ama 1.5 kilosunu geri aliyorsun lapayi birakinca ..
sadece anlik sevinc icin yapiyoruz yani
ben migdemi kücültmek amacli yapiyorum suan 2.günlük lapayi ..
lapa tuzsuz yapiliyor , baharat selbest, yaninda kücük cery domates yiyebilirsin
ara ögündede yesil elma .. ve bol suuu ..
bünyen kaldircaksa yap ama persembe yap .. tartida yüzün gülsün diye :)
Canım ben geçenlerde tavuk köftesi yaptım ,güzel bi alternatif,sen karbon yaptığın için ekmeksiz yoğur istresen,aynı et köftesinin malzemelriyle yaptım ama etini kendim robottan çektim dışardan alınan tavuk kıymasına güvenmiyorum,ızgarada kızart lezzetli ve değişik oluyo,afiyet olsun.kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
sizler tavugu nasıl pişiriyorsunuz. ben bütün tavuk yapamıyorum. yaptıgımdada yiyemiyorum.
gögus veya but alıyorum. nasıl pişiriyosun içine neler katıyosunuz varsa tarifleriniz bekliyorum.
çünkü bugun biraz haslayarak birazda kızartarak yaptıgım tavugu zar zor yedim.
ama annem nezamn bütün tavuk yapsa onunkini bayılarak yiyorum sanırım ben beceremiyorum.
birde baharatlar bu k.h diyetinde yasakmı serbestmi? :18:
burcu yüzünde çok incelmiş canım. ancak su acıdan sanslısın. hep imrenmişimdir kendisi incecik ama yüzü dolgun olanlara.
ben aldımmı yüzümden verdimmi yüzümden veriyorum. babam zayıfladımmı hep laf eder yüzün coktu diye belkide bundan psikolojikman öyle sanıyorum.
Burcuuum sana tek yorum yapılır canım harika bi fıstık olmuşsun,ayrıca yüzün de çok güzel,bende dilar koçakoğlunun bi kitabı var orda diyorki kilo verdiğinizde ilk yüzünüz çöküyosa ve kollarınız zayıflıyosa kaslarınız eriyo demektir yazıyo,demekki sen sağlıklı kilo vermişsin bu durumda canım.
kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
sizler tavugu nasıl pişiriyorsunuz. ben bütün tavuk yapamıyorum. yaptıgımdada yiyemiyorum.
gögus veya but alıyorum. nasıl pişiriyosun içine neler katıyosunuz varsa tarifleriniz bekliyorum.
ama annem nezamn bütün tavuk yapsa onunkini bayılarak yiyorum sanırım ben beceremiyorum.
eVET BENDE BAZI SEVDİĞİM KİTAPALARI SAKLAMAK İSTERİM.AMA HERKEZ AYNI DEĞİL.milletin o kadar kaçamağından sonra seninki pek masum geldi bana.bir daha yemezsin olur biter.
denemek lazım ellerine sağlık şimdiden.
evet hayırlısı olsun onun için.dua edelim de.derya da mantıklı demiş dene bir gör diye.belki de almazsın.geri.ama yine de tedbirli ol canım.
ah bu anneler.ne kadar yedirirse o kadar iyi anneyim diye düşünüyor.ama hafta sonları annelere gidemesek de kaçamak yapılıyor zaten.zaten topikçe böyle.bu zafiyetimizi aşsak aslında daha iyi olacak tartıda rakamlarımız.
canın sağolsun zaten spor ve su çoğumuzda aksıyor.yeterki menüler iyi olsun.
resim koy da görelim tatlım.öneriler de bulunuruz.
elimde vardı am malesef aldığını geri vermeyen bir arkadaşım yüzünden yok şu an kitabım.bu saygısızlıklara tahammül edemiyorum.sonra neden paylaşmıyorsun kitaplkarını derler?
çok geçmiş olsun .inşallah sınavda başarılı olursun.
hadi ya.hangi hastalıkmış bu?allah hastanede olan herkese yardım etsin.acil şifalar versin.
film gibi desene...rumca şarkılar söyleyrek yemek yapmak.allah rahmet eylesin..
aferin aferin tamam biz de kaçamk yaptık da bukadar abartmadık tatlım ya.yedin ne oldu?ne diyorduk " ağzında 2 dk poponda 2 sene" yedin de mutlu musun?tekrar başa döndün.ben de yedim börek ama form çayı içtim akşam yemek yemedim.su içtim.telafi etmeye çalıştım.benim de derdim var.eşimle sorunlarım,okul işleri,evimi bile yeterince temizlemeye fırsatım olmaması ve param yok diye temizlikçi alamamak.daha sayayım mı?
bahane istedikten sonra bir sürü var.bu kadar da yiyip her şeyi mahvetmeyelim lütfen..
ne kadar doğru bir kural tartışılır..sevgisiz bir toplum yaratma.evet iş de kurallar olsun ama aklım almıyor bazı şeyleri..
inşallah görür canım.kız hala burnundan kıl aldırmıyor.neymiş ben trip atmışım ona o da o yüzden benden uzak durmuş.sen bi telefon aç önce hatrımı sor yanlış anladınız bizi falan de.telafi etmeye çalış.allah biliyor ya bu evliliği istemiyorum.yazık olacak ona.
inşallah canım.sabah sabah günümü aydınlatan bir dilek oldu sağol.ceketin hayırlı olsun.bizimki almayacağı için hiç uğraşıp kendimi üzmeyeceğim.sen de ne güzel tutmuşsun kendini.helal olsun.asıl bizim tutmamız gerekirken sen kalan az kilona rağmen dikkati elden bırakmıyorsun.
herkese günaydın.
MUTAKA OKU.ERKEKLERİN DÜŞÜNCE BİÇMİNDEKİ FARKLARI GÖREBİLİYORSUN.Bu hep benim de dikkatimi çeker, nerede neşesine özendiğim birini görsem çok acılar yaşamış biridir. Demek ki onlar öğreniyor hayatın kıymetini bilmeyi,şükretmeyi :26:
Çok okumak istediğim bir kitaptı zaten eskiden beri.
L
Başarılar iremcim
İşte bunları gördükçe soğuyorum ülkemden, insan gibi yaşamak bu olsa gerek..Burada ne canın kıymeti var, ne insanlığın..
Burada aynısını yapmaya kalk bak nasıl ayaklanıyorlar özgürlüğümüzü kısıtlayamazsınız, biz robot muyuz diye, bizim millet garip anlamıyor böyle şeyleri. Bir sigara yasağı geldi ki gene insanların sağlığı için, neler dediler. Ki ben çok rahat ettim artık her ortamda o dumanın altında kalmak zorunda olmadığım için.
Bizimkiler kölelik derler, resmen olay çıkar, çok zor biz de çok
Bazen gerçekten çok üzülüyorum burada doğduğuma..
Varan 3 olmuş, gene uyumumuz harikaNeyse bugün pazartesi 4 gün var
İzloşum maaşallah harika gitmişsin. Diz üzeri deri ceket hiç benimseyemediğim bir şey ama sen onu öyle bir önüme koyarsın ki kesin severim, fotoları bekliyoruz
Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!!
Sen süpersin.Acayip fit olmuşsun.Eteğin ayrı güzel.Çok beceriklisin belli.Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
Burda zayıflarsın inş.
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
Doyuyor doyuyor.psikolojikmen doyuyor.
kendime bi ticker yapayım bari
Canım normal standart 38 beden ölçüsü gögüs....88Vücut Ölçüleri (cm)
XS S M L XL
Göğüs 76 80 84 88 92 96 100 104 110 116
Bel 62 65 68 72 76 80 84 88 94,5 101
Kalça 86 90 94 97 100 103 106 109 114 119
Kemer 61-71 71-76 76-81 81-91 91-96
Avrupa Beden Ölçüsü XS S M L XL
Amerikan Ölçüsü 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
Avrupa Beden Ölçüsü 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50
birde söylebi tablo buldum:
Eki Görüntüle 297055
ancak bu türk kızları beden ölçüünün ortalamasıymış
neyse dahah araştırayım belli satnadart yokmiki ya türkiye için
Allahhhh hitabın güzelliğine bakkk.güzelller güzeliyimmm dünya güzeliiyyiiimm.saol canımm. 4 gün 20 30 arası dünde 11 de kaldım 1 hafta yapam gari. en azından ne kadar olacak onu göreyim dedim ama misafirlerim gelcek şimdi kaçırmam inşallahh..
canımmm demmeki annene gitmiyen o gelcek:)) yada gittiğinde sobayı yaktırmıycaksın... şaka tabi ama bi dilimle kal bari canım fazlası çoook kötü olurrr...
canım ilk fırsatta bulmaya çalışcam eyy merak ettimmm
canım Allah yardımcın olsunnn.başarılarrrr
hoşgeldinkızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
Buyur gel listeni yaz.Burası süper bi topik valala.kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
kızlarrrrr acile gittim şimdi
cerrah bi doktor var o varmışş özel hastanede
o muayene ettii
adamm karnımı görünce korktuuu
gözleri fırladı yatırdı muayene etti
nasıl yanii diyoo bi insanın karnı böyle şişemez bu hale gelemez diyooo
karnımı bi görsenizz yemin ederimm beşiz hamile bu kadın günü gelmiş dersinizz
acill hemenn endoskopi ve kolonoskopiden randevu alıp gelin dedi
pek hayra alamet değill bu iş dedii
çok sevindim.çok romantik bi eşin varmış.Kendini bağışlatmayı bildi.Yarım saat önce zil çaldı
kapının deliğinden baktım,tüylü falan birşey görünüyor :26:
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
winnie pooh'un eşeği varya işte ondan kocaman önümde duruyor
üzerinde de kocaman yazılarla '' arkamda ki koca eşeği affedermisin'' yazıyor
eşim sırıtarak bakıyor bana
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ama çooooooookkk mutlu oldum
yelkenleri suya indirmedim tabi
içeri girince biraz konuştuk
sonra ben kırgınlığımın sebebini yazdığım kağıdı verdim
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
çok düşündüm 2 gündür sen haklısın
çok üzdüm seni falan dedi
sarıldık falan işte
pasta'da almış ama pastanede unutmuş
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
çokkk teşekkür ediyorum hepinize
gece menümü yazmaya gelirim yine
hepinizi çokkkk öptüm
kocam aradı canı makarna salatası çekiyomuş
bol yogurtlu,mayonezli,turşulu,mısırlıı:18::18::18::18:
yapp geliyorum birazdan dediii şinci mutfaga gidiyom
ulennnnnn karbon yaparken yapılır mı bu banaaa
yerim böyle aşkın ızdırabını uleynnnnn
selam fıstıklar...topiğimin azimli, güzel hatunları hepinizi çok özledin..nasılsınız..güzel haberlerinizi aldım derya ve banudan herkes süper gidiyormuş..topilk de değişmiş format falan..hayırlı olsun:)
sizden uzak kalmak bana yaramadı her zamanki gibi cozuttum bir ara dukan yaptım 5 kg verdim bıraktım kurbanda sonra yine aldım derken bu sabah itibariyle 91 olmuşum.geçen hafta 93.5 u görmüştüm..off ki ne offf 85 e düşmütüm bile yetmez derken yine aynı noktadayım..dukana başladım bugün yeniden bakalım nasıl olcak arada girer yazarım size malum net yasaklandı işyerinde akşamları eşimden kapabilirsem giricem..
iş deli yoğun nefessiz çalışıyoruz ..akşam mesaileri de başladı o günlerde 21.30 da eve geliyorum..
haftaya da kpss kursum başlıyor..
valla enerji verecek ilaç arayışındayım sanırım vitmain kullanmaya başlıcam çok yorgun beynim de ruhum da..
ama onun dışında keyifler yerinde..
motivasyonum tavan..
sizleri çok özledim..hepinizle gurur duyuyorum valla helal olsun size fıstıklar...
ay izlemmmmmmmmmmmmm yarıldımm ben yaabu simileyi sneinle bagdaştıryorum artık similey nerde izlem ordaaaaaaaaaaa
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
Hertürlü Yoruma Acik
İzlemm alıntı yaptım sanıyodum ama yapmamışım,kıyafetin güzel omuş canım , bnce o gömleği maskulen kesimli bol paça bi pantolonla da giyebilirsin.Ha bi de eşinin lafına gülmekten kırıldım"bırak şu garılar gulübünü" benimki de isyanlarda bu aralar...
$imdi Yüzüm Bu Kizlaaaarrr Ekstra Sizin Icin Cektim $imdii
Hala Yanaklarimdan $ikayetciyim Sevmiyorum Yanaklarimi
Güp güzell yorumlariniz icin coooook tesekkür ederimmmmm
egom tavan yapti sayenizdeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
rainandthesun; tatlim pirinc lapasini biz bi kac arkadasla eskiden
persembe günleri yapiyorduk, hemen 1 kilo filan fark attiriyordu cuma günleri icin ..
ama ben 2.günlük yapiyorum bazen.. 2-3 kilo verdiriyor ama 1.5 kilosunu geri aliyorsun lapayi birakinca ..
sadece anlik sevinc icin yapiyoruz yani
ben migdemi kücültmek amacli yapiyorum suan 2.günlük lapayi ..
lapa tuzsuz yapiliyor , baharat selbest, yaninda kücük cery domates yiyebilirsin
ara ögündede yesil elma .. ve bol suuu ..
bünyen kaldircaksa yap ama persembe yap .. tartida yüzün gülsün diye :)
gelll buyurrrrrr canımın içi başımın üstünde yerin varrr herzamann
kızlar valla laf olsun diye degill eger olurda bu taraflara yolunuz düşerse
ağırlamak isterimm dostlarımı
canımm napıcam yaaa vallahi birde özledim ki makarnayı sorma :18::18:
gittim az önce 3-4 zeytin yedim
şimdi bi yeşil çay demlicem ( sallama degil kendim demlicem)
bu arada demleme yapmak için bi kupa aldım harika bişi yaa tavsiye ederim yanii
bide kahve içerim tatsız tuzsuz bide su içerimm
ee daha ne içiyim dimiii
Allahım tut şu bogazımı yakında 3. köprü diye benim bogazımı açacaklar bu gidişle
nihalllllllllllllllll hoşgeldin cannımmmm
nerelerdesinnn kuuuuuuuu özledik bizde seni canımmmmm
verdiğin kiloları geri alman kötü olmuş tabii ama olsun tam gaz devam edersin sen canımm
moralininde motivasyonunun da yüksek olmasına çokkk sevindim canımm
nolur fırsat buldukça girmeye çalııışşşşş canımm yaaa
selam fıstıklar...topiğimin azimli, güzel hatunları hepinizi çok özledin..nasılsınız..güzel haberlerinizi aldım derya ve banudan herkes süper gidiyormuş..topilk de değişmiş format falan..hayırlı olsun:)
sizden uzak kalmak bana yaramadı her zamanki gibi cozuttum bir ara dukan yaptım 5 kg verdim bıraktım kurbanda sonra yine aldım derken bu sabah itibariyle 91 olmuşum.geçen hafta 93.5 u görmüştüm..off ki ne offf 85 e düşmütüm bile yetmez derken yine aynı noktadayım..dukana başladım bugün yeniden bakalım nasıl olcak arada girer yazarım size malum net yasaklandı işyerinde akşamları eşimden kapabilirsem giricem..
iş deli yoğun nefessiz çalışıyoruz ..akşam mesaileri de başladı o günlerde 21.30 da eve geliyorum..
haftaya da kpss kursum başlıyor..
valla enerji verecek ilaç arayışındayım sanırım vitmain kullanmaya başlıcam çok yorgun beynim de ruhum da..
ama onun dışında keyifler yerinde..
motivasyonum tavan..
sizleri çok özledim..hepinizle gurur duyuyorum valla helal olsun size fıstıklar...
kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
çok güzel bi kitap.erkeklerin düşünce biçmini şaşılacak bi şekilde ortaya koyuyor.milletin o kadar kaçamağından sonra seninki pek masum geldi bana.bir daha yemezsin olur biter.
denemek lazım ellerine sağlık şimdiden.
evet hayırlısı olsun onun için.dua edelim de.derya da mantıklı demiş dene bir gör diye.belki de almazsın.geri.ama yine de tedbirli ol canım.
ah bu anneler.ne kadar yedirirse o kadar iyi anneyim diye düşünüyor.ama hafta sonları annelere gidemesek de kaçamak yapılıyor zaten.zaten topikçe böyle.bu zafiyetimizi aşsak aslında daha iyi olacak tartıda rakamlarımız.
canın sağolsun zaten spor ve su çoğumuzda aksıyor.yeterki menüler iyi olsun.
resim koy da görelim tatlım.öneriler de bulunuruz.
elimde vardı am malesef aldığını geri vermeyen bir arkadaşım yüzünden yok şu an kitabım.bu saygısızlıklara tahammül edemiyorum.sonra neden paylaşmıyorsun kitaplkarını derler?
çok geçmiş olsun .inşallah sınavda başarılı olursun.
hadi ya.hangi hastalıkmış bu?allah hastanede olan herkese yardım etsin.acil şifalar versin.
film gibi desene...rumca şarkılar söyleyrek yemek yapmak.allah rahmet eylesin..
aferin aferin tamam biz de kaçamk yaptık da bukadar abartmadık tatlım ya.yedin ne oldu?ne diyorduk " ağzında 2 dk poponda 2 sene" yedin de mutlu musun?tekrar başa döndün.ben de yedim börek ama form çayı içtim akşam yemek yemedim.su içtim.telafi etmeye çalıştım.benim de derdim var.eşimle sorunlarım,okul işleri,evimi bile yeterince temizlemeye fırsatım olmaması ve param yok diye temizlikçi alamamak.daha sayayım mı?
bahane istedikten sonra bir sürü var.bu kadar da yiyip her şeyi mahvetmeyelim lütfen..
ne kadar doğru bir kural tartışılır..sevgisiz bir toplum yaratma.evet iş de kurallar olsun ama aklım almıyor bazı şeyleri..
inşallah görür canım.kız hala burnundan kıl aldırmıyor.neymiş ben trip atmışım ona o da o yüzden benden uzak durmuş.sen bi telefon aç önce hatrımı sor yanlış anladınız bizi falan de.telafi etmeye çalış.allah biliyor ya bu evliliği istemiyorum.yazık olacak ona.
inşallah canım.sabah sabah günümü aydınlatan bir dilek oldu sağol.ceketin hayırlı olsun.bizimki almayacağı için hiç uğraşıp kendimi üzmeyeceğim.sen de ne güzel tutmuşsun kendini.helal olsun.asıl bizim tutmamız gerekirken sen kalan az kilona rağmen dikkati elden bırakmıyorsun.
herkese günaydın.
Bu hep benim de dikkatimi çeker, nerede neşesine özendiğim birini görsem çok acılar yaşamış biridir. Demek ki onlar öğreniyor hayatın kıymetini bilmeyi,şükretmeyi :26:
Çok okumak istediğim bir kitaptı zaten eskiden beri.
MUTLAKA OKU.ERKEKLERİN DÜŞÜNCE BİÇMİNDEKİ FARKLARI GÖREBİLİYORSUN.
Başarılar iremcim
İşte bunları gördükçe soğuyorum ülkemden, insan gibi yaşamak bu olsa gerek..Burada ne canın kıymeti var, ne insanlığın..
Burada aynısını yapmaya kalk bak nasıl ayaklanıyorlar özgürlüğümüzü kısıtlayamazsınız, biz robot muyuz diye, bizim millet garip anlamıyor böyle şeyleri. Bir sigara yasağı geldi ki gene insanların sağlığı için, neler dediler. Ki ben çok rahat ettim artık her ortamda o dumanın altında kalmak zorunda olmadığım için.
Bizimkiler kölelik derler, resmen olay çıkar, çok zor biz de çok
Bazen gerçekten çok üzülüyorum burada doğduğuma..
Varan 3 olmuş, gene uyumumuz harikaNeyse bugün pazartesi 4 gün var
İzloşum maaşallah harika gitmişsin. Diz üzeri deri ceket hiç benimseyemediğim bir şey ama sen onu öyle bir önüme koyarsın ki kesin severim, fotoları bekliyoruz
Yılbaşından isteğim hediye filan değil, sadece eşimle geçirdiğim, gerekirse hiç bir şey yapmadan öylece oturduğumuz bir akşam
Yılın bu dönemi ben hep bunalımda olurum, banko yani şaşmaz!!
Sen süpersin.Acayip fit olmuşsun.Eteğin ayrı güzel.Çok beceriklisin belli.Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
Burda zayıflarsın inş.
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
Doyuyor doyuyor.psikolojikmen doyuyor.
kendime bi ticker yapayım bari
Canım normal standart 38 beden ölçüsü gögüs....88Vücut Ölçüleri (cm)
XS S M L XL
Göğüs 76 80 84 88 92 96 100 104 110 116
Bel 62 65 68 72 76 80 84 88 94,5 101
Kalça 86 90 94 97 100 103 106 109 114 119
Kemer 61-71 71-76 76-81 81-91 91-96
Avrupa Beden Ölçüsü XS S M L XL
Amerikan Ölçüsü 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20
Avrupa Beden Ölçüsü 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50
birde söylebi tablo buldum:
Eki Görüntüle 297055
ancak bu türk kızları beden ölçüünün ortalamasıymış
neyse dahah araştırayım belli satnadart yokmiki ya türkiye için
Allahhhh hitabın güzelliğine bakkk.güzelller güzeliyimmm dünya güzeliiyyiiimm.saol canımm. 4 gün 20 30 arası dünde 11 de kaldım 1 hafta yapam gari. en azından ne kadar olacak onu göreyim dedim ama misafirlerim gelcek şimdi kaçırmam inşallahh..
canımmm demmeki annene gitmiyen o gelcek:)) yada gittiğinde sobayı yaktırmıycaksın... şaka tabi ama bi dilimle kal bari canım fazlası çoook kötü olurrr...
canım ilk fırsatta bulmaya çalışcam eyy merak ettimmm
canım Allah yardımcın olsunnn.başarılarrrr
hoşgeldinkızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
Buyur gel listeni yaz.Burası süper bi topik valala.kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
kızlarrrrr acile gittim şimdi
cerrah bi doktor var o varmışş özel hastanede
o muayene ettii
adamm karnımı görünce korktuuu
gözleri fırladı yatırdı muayene etti
nasıl yanii diyoo bi insanın karnı böyle şişemez bu hale gelemez diyooo
karnımı bi görsenizz yemin ederimm beşiz hamile bu kadın günü gelmiş dersinizz
acill hemenn endoskopi ve kolonoskopiden randevu alıp gelin dedi
pek hayra alamet değill bu iş dedii
çok sevindim.çok romantik bi eşin varmış.Kendini bağışlatmayı bildi.Yarım saat önce zil çaldı
kapının deliğinden baktım,tüylü falan birşey görünüyor :26:
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
winnie pooh'un eşeği varya işte ondan kocaman önümde duruyor
üzerinde de kocaman yazılarla '' arkamda ki koca eşeği affedermisin'' yazıyor
eşim sırıtarak bakıyor bana
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ama çooooooookkk mutlu oldum
yelkenleri suya indirmedim tabi
içeri girince biraz konuştuk
sonra ben kırgınlığımın sebebini yazdığım kağıdı verdim
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
çok düşündüm 2 gündür sen haklısın
çok üzdüm seni falan dedi
sarıldık falan işte
pasta'da almış ama pastanede unutmuş
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
çokkk teşekkür ediyorum hepinize
gece menümü yazmaya gelirim yine
hepinizi çokkkk öptüm
huhuuuu hatunlar geçmişe hapsolmuş bir zavallı geldi
Yarabbim tam onca sayfayla uğraşıyordum ki misafir geldi onunla sohbet filan yeni gittiler. Tekrar dalıyorum şimdi geçmişe ama hep unuttuğum bir şey var gene unutmadan onu söyleyeyim dedim.
Nihalin hepinize aylardır sürekli selamı var, burayı çok özlediğini ama gelemediğini söylüyor. Çok yoğun günler geçiriyormuş bir alıp bir veriyormuş sıkıntıdan şimdi dukan diyetine başlamış. Sürekli mailleşiyoruz, hep selam söylüyor ama sizin bu yarım akıllı deryanız unutuyor tabi doğal olarak
Haydin fazla kaynatmayın geliyorum birazdan
canım benimmm resimlerim için,geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim kuşummm
eksik olma inşşş. valla süperimm bennyimedimm makarna salatasındann yogurt koydum tabaga üç beş de
zeytin yedim şükür nefsime uymadım ama şeytan hala dürtüyooo
sevdaaaaa makarna salatası yemicek misinnn aaa hadi amaa yeeee sevdaa yeeeee
yemiyorummmm didimm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?