amanın bi arkadaşımın eniştesiymiş hırsızz meselaa
2 kişiler evde n çıkartamıyorum hırsızları
sonra o arkadaşıma gidiyorum gelinliklee yatıyor yerdeeee
sonra çözdüm olayı ark eşi işten çıktı
enişteside yeni bir iş buldu ist taşındılarrrr
canım bu insanlar tatsız olaylar yaşıcaklar zannedersem
fakat senin onları evinden çıkaramaman iyi degill güzelimm
ama sana zarar getirebilecek insanlarlada çok samimi olma canımm
inşş. hayır olsunn diyimmm:26:
çok geçmiş olsun canım aman inş kötü bişey yoktur doktorda pek tuhaf söylediği söze bak daha yumurta yok fol yok hayra alamet değil miş sinir oluyorum böyle moralmen insanları bitirenlere
DERYAAAAAAAAAAAAAAAA kız o ne özgüven o geçirmişin minileri manyakta güzel olmuşun bayıldım helal ortime helallllllllllllll ama devam he bi hedefini göremedin bir ileri iki geri olmuyo
ay nebiçim yorum oldu motive ediym diye ama napıym çok güzel olmuşun bana kalsa bu kadar yeter artık koruma moduna geç derim
Nilgünüm saçına makyajına duruşuna kısaca sana bayıldım eski halinlede epey fark var o kadar spor yaptın bu kadar olsun dimi inş görüntüdeki fark gibi kiloda da fark olurrrr
izlem senin fotolarada her zaman aynı yorumu yazsamda yazmaan geçemiycem daşbebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sizleri gördüm harika oldum resimler içim teşekkürler
canımmm ay saçların gerçekten harika olmuşşşşşş.çok çok hoşsun canımmmm...
kızlarrrr iyi gecelerrr oğlumdan zorla aldım blg hemen menümü yaziyim sonra geçmişe bakmak için yine gelecem
sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin maydanoz
ara:yok
öğlen:yarım poğaça yarım dilim pasta 2 kaşık arpaşehriye salatası
ara:yok
akşam:1 tabak z. yağlıkabak yemeee 1 dilim kepek ekmek 1 kase yogurt
2 tane şeyil çay 3 lt su
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
83 Kg'luk Halimmm
78.Kg'luk Halimm
74 Kg
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
kocam aradı canı makarna salatası çekiyomuş
bol yogurtlu,mayonezli,turşulu,mısırlıı:18::18::18::18:
yapp geliyorum birazdan dediii şinci mutfaga gidiyom
ulennnnnn karbon yaparken yapılır mı bu banaaa
yerim böyle aşkın ızdırabını uleynnnnn
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
83 Kg'luk Halimmm
78.Kg'luk Halimm
74 Kg
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
selam herkese...
kalktım sınava girdim akşama kadar koş koş çalıştım akşam çıktım gitiim saçımı koyu renge boyattım oh ben dünya varmış...şimdi eve geldim...ne olduğunu anlamadığım bir gün oldu...
kahvaltı 2 dilim tam tajhıllı peynir 4 zeytin
öğle 2 kaşık tavuk 2 kaşık makarna ve bol yoğurt
akşam 5 köfte kadar et bir parca tavuk ve 2 dilim ekmek
arada bir meyve ve gece 10 badem 10 fındık ve 2 lt su..mükemmel değil ama nöbet hali..
kocam aradı canı makarna salatası çekiyomuş
bol yogurtlu,mayonezli,turşulu,mısırlıı:18::18::18::18:
yapp geliyorum birazdan dediii şinci mutfaga gidiyom
ulennnnnn karbon yaparken yapılır mı bu banaaa
yerim böyle aşkın ızdırabını uleynnnnn
Günaydıııın
Sabah sabah defile var koşun
Dün gece kot etekle fotoları çektim onları koyacaktım ama hem görmeyenler adına, hem de sizden hevesle eski hallerimden de koymadıklarımı bulayım dedim ve azıcık karıştırdım albümleri. Yüzümü olabildiğince az gizledim ki oradaki değişim de görünsün diye, güzelim elmacıklarım nasıl gitmişBunları başarı hikayeme de koyarım inşallah
Fotolara tıklarsanız büyür.
Önce bunlar eski hallerim 87-92 kilo
Eki Görüntüle 296993 Eki Görüntüle 296994 Eki Görüntüle 296995 Eki Görüntüle 296996 Eki Görüntüle 296997
Bu da dünkü halim 72 kilo
Eki Görüntüle 296998 Eki Görüntüle 296999 Eki Görüntüle 297000 Eki Görüntüle 297001 Eki Görüntüle 297002 Eki Görüntüle 297003 Eki Görüntüle 297004 Eki Görüntüle 297005
Dik durmayı öğrenmem lazım çünkü fotoları yarısını sildim kambur olduğumda resmen en az 5 kilo daha fazla görünüyorum.
Bu da bu kot eteğin eski pantalon hali
Eki Görüntüle 297006
Kızlar burada 78 kilo demişim, şu an 6 kilo fark var
Ama ben zerre fark göremiyorum
Ha şu da var terzi iki yandan da 1,5 parmak kadar daralttı yani eski hali değil bu kotun :26:
hoşgeldin canım.selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
diyet listesinde öğle yemeği 5 kaşık yemek bir ince dilim ekmek ve salata bu bünye doyar mı yaaaa??*doyar doyar diyosunuz demi? alışıcam elbet bende spor bir daha ki emre kadar yok dedi en çok buna sevindim galiba:)
kendime bi ticker yapayım bari
Sevgili burcu,seni tekrar neşeli görmek güzel,inşaallah herşey yoluna girer,sana bişey sorucam canım,pirinç lapasını ne için ve nasıl yapıyosun,eğer kilo verimini hızlandırmak içinse ben de yapayım bu aralar.Günaydinnnnnnnnnnnnn
Sabah Sabah Deryaaamin Lolitaminn Resimleriye Kar$ila$mak Ne Kadan Güzellll
Masallah Benim Citir Iyilik MelegimeeeTotonuu Ka$i Kuuu Nazar Degdircem Sana
Ahh Ahh Ben Salak 88.Kiloluk Halimle Hic Resim Cekilmedim
Nefret Ediodum Kendimden Kaciodum Fotoraf Makinalarindan ,
Ama Simdi Keske Cekseydimde Önce Sonra Resimlerim Olsaydi Diyorum
Sizi Gördükce Daha Cok ImreniyorumMotivemi Geri Veriyorsunuz Bana Kuuu
Suan Bi Elimde Lapa Bi Elimde Laptop Buraya Yaziom
2.Günlük Lapa Time'a Start Vermi$ Bulunmaktayim(hicte daduu guzel degul )
Birazdan Leslie Yapcem 2.milBucu geri döndü diyet moduna
Herkeze Iyi Haftalar Diliooom .. Az Yiyinnn Cumaya Bomba Gibi Gelinn Kizlaaaaar
Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELIMMMMMM
ne oldu bize yaaaavvv ben de artıyımKızlarrr hafta sonu yediğim tatlıların ve su içmemenin acısını bu sabah itibariyle tartı yüzüme vurdu
tamm 74.200 çıktım
2.100 gr artıdayım
bu küslük beni hem maddi hem manevi çökertti
mango'nun aylık cirosuna iyi katkı sağladım
artık bana bir hediye vermeleri lazım
cumaya kadar 72'ye inermiyim tekrar :26:
offf bunca emek ancek benim yaptığım gibi hiç edilebilirdi
Nilgüncüm fark olma mı? varrr,özellikle üst bedenin daha çok incelmiş.Gerisi de incelir bundan sonra sen işi kolaylamışsın canım.ben de bir iki resme daha ulaştım yemekle ilgili.çok fark yok ama yine de koyayım..
Eki Görüntüle 297107 Eki Görüntüle 297106
Eki Görüntüle 297105 Eki Görüntüle 297108
siyahlar son halim..
Sevgicim öncelikle geçmiş olsun canım,keçi boynuzu pekmezi(harnup) de çokiyi geliyor canım öksürüğe özellikle de bronşite.Bu son kilo vermemiz olur tam olur inşaallah canım sağlıkla zayıflarız.Yazdığın şiiri ben de biliyorum bir kaç şiir yarışmasında dinlemiştim beni de çok duygulandırır.Annesizlik çok zor,benim de bazı öğrnencilerimin anneleri yok,inan hepsine anne olmak istiyorum,onları üzgün görsem benim içim burkuluyo,onları daha çok sevmek,okşamak istiyorum.Hatta birgün sınıfta bi pizza konusu açıldı,bütün çocuklar benim annem çok güzel pizza yapar falan demeye başladı baktım ki o annesi olmayan çocuğum hüzünlenmiş,gözleri dalmış,dersten sonra yanıma çağırdım"ben çok güzel pizza yaparım, bu hafta sonu da yapıcam bize gelir misin "dedim inan gözleri ışıldadı.Hiç unutmuyorum bu anımı.Allah her çocuğa anneli babalı güzel hayatlar versin.canım inşallah ya şu regl başlada kurtulsam. 8 li rakamlardan düşemedim bir türlü yaa. 81 kadar iniyorum sonra hoop bir bakmışım 83 olmuş. neyse bu son deneme zaten 7 lilere bir geçeyim artık kimse tutamaz beni :)
ben kendime yılbaşına 79 olucam diye sözverdim güzelim. olursam eğer kendime takı alıcam :)) benimde yarışım bu oldu kendimle :))
bu arada kızlar çok hastayım ayakta duracak halim yok. öksürmekten dün akşam ağladım o kadar canım yandı yani. şu an burnum tıkalı. dilim 5 karış dışarda anca nefes alıyorum. ölüyorum aaahhhh...
Arkadaşım mesajını okuyunca aklıma ilk gelen bütün arkadaşların dediği oldu,o kesin senin azmini kıkandı ve moralini bozmaya çalıştı,hiç sıkma canına demekki bu işi iyi yapıyosun ki seni kıskanmış.Kızlar biliyorsnuz geçen hafta dayımın oğlunun düğünü vardı
size hatta resim çekilcem demiştim kısmet olmadıııı
nese dün düğünde olan dayımın gelini geldi..... bana elbisen çok şişman tutmuştu seni göbeğin çok kötüydü falan gibi laflar etti
çok canım sıkıldı halbuki ben aynada kendimi öle görmemiştim tamam biraz göbeğim çıkmıştı ama bence irençte değildi sonuçta 86 kilodan 79 a indim nasıl böle bir yorum yaptı bilemedim üzüldümmm
sonra akşam eşime sordum o hayır onun gözüne bişe kaçmış heralde dediii
şimdi ben o elbiseyi giyip mutlaka size göndermeliyim kızlarrrrr
bide yani göbeğim çıkmışta olabilir bunu böle sölemenin alemi neydi sanki ben bilmiyomuyum göbegim olduğunuuu
ben ona dedimmi sende pazardan aldığın basmayla gelmişsinn
neden insanları krmak için çaba gösterirler bilmem
İnşaallah can sıkıcı bi durum çıkmaz canım,çok geçmiş olsun.kızlarrrrr acile gittim şimdi
cerrah bi doktor var o varmışş özel hastanede
o muayene ettii
adamm karnımı görünce korktuuu
gözleri fırladı yatırdı muayene etti
nasıl yanii diyoo bi insanın karnı böyle şişemez bu hale gelemez diyooo
karnımı bi görsenizz yemin ederimm beşiz hamile bu kadın günü gelmiş dersinizz
acill hemenn endoskopi ve kolonoskopiden randevu alıp gelin dedi
pek hayra alamet değill bu iş dedii
Burcuuum okuyunca bütün tüylerim havaya kalktı inan,korkuttun beni gece gece....Ay kizlaar anlatmaya unuttum , bi arkadas rüya demi$te öyle aklima geldi ...
Ama Benimki Rüyaa Degil Gercek ..
Dün Gece Wc'ye Kalktim Saat 12-1 Arasiydi,
Benim Bi Fobim Vardir Gece Karanliga Bakamam :18: Korkuyorum Nedense ..
Herneyse Yatag Yattim Azicik Canim Gecmi$ , Yanagimda Bi Sogukluk Hissetim
Böyle Hafif Rüzgar Eser Ya Öyle , Allah Allah Dedim Buda Ne ?
Hani Karanliga Bakmayada Korkuyorum Gözlerimi Acmadim !
Sonra Bidaha Ve Bidaha Hissetim O Sogugu Yanagimda , Sanki Biri Yanagimi Ok$uyordu
En Son Dayanamadim Cama Dogru Baktim Acep Cam mi Iyi Kapanmadi Diye , Ama Yok Kapaliydi ..
Sonra Bidaha Hissettim O Soguklugu Yanagimda , En Son Arkami Döndüm Aldirmadim Yattim Uyumu$um
Öglen Annem Eve Geldi Bana Babani Rüyamda Gördüm Saatim Calmadan 1.dk Önce
Yanagimi Ok$ayarak Beni Uyandirdi Dedi
Bende O Yanagima Dokunur Dokunmaz Uyandim Saat Caldi Dedi ..
Ben Aynen Böyle KaldimSanadami Aynisi Olduu Anne, Banada Oldu Ama Ben Uyanikken Hissettim Dedim ..
Babam Öldügünden Beri Hep Bizimle, Yani Hep Rüyalarimiza Giriyor Annemle ,
Anneme Bi Keresinde; Ben Burada Sizinle Cok Huzurluyum Mutluyum Demi$
Dün Aksamda Büyük Abimin Bazi Konusmalari Beni Sinir Etmisti , Babam Sevmezdi Onunla Takismami
Filan, Bosver Kizim Bosver Derdi , Acep Ondanmi Böyle Bisi Yasadim :26:
Sizede Böyle Bisi Oldumu Hic? Yoksa Ben Tirlatiyormuyum
Ah canım,çok sevindim,sanki bi film izliyomuşum da mutlu sonlanmış gibi oldum valla ben sana demiştim dimi "küsülünün barışması çok güzel olur" diye...Yarım saat önce zil çaldı
kapının deliğinden baktım,tüylü falan birşey görünüyor :26:
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
winnie pooh'un eşeği varya işte ondan kocaman önümde duruyor
üzerinde de kocaman yazılarla '' arkamda ki koca eşeği affedermisin'' yazıyor
eşim sırıtarak bakıyor bana
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ama çooooooookkk mutlu oldum
yelkenleri suya indirmedim tabi
içeri girince biraz konuştuk
sonra ben kırgınlığımın sebebini yazdığım kağıdı verdim
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
çok düşündüm 2 gündür sen haklısın
çok üzdüm seni falan dedi
sarıldık falan işte
pasta'da almış ama pastanede unutmuş
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
çokkk teşekkür ediyorum hepinize
gece menümü yazmaya gelirim yine
hepinizi çokkkk öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?