80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu insanlar tatsız olaylar yaşıcaklar zannedersem
fakat senin onları evinden çıkaramaman iyi degill güzelimm
ama sana zarar getirebilecek insanlarlada çok samimi olma canımm
inşş. hayır olsunn diyimmm:26:

amanınnn zaten yazınnn yaşadıklarımdan sonra kimseyle samimi olmaya niyetim yok cnm ya
taşıındılarr ist gittler kırkta bir görürümm zati

sağl canım çooook tatlısın..

canımmm ay saçların gerçekten harika olmuşşşşşş.çok çok hoşsun canımmmm...

sağol canım ya çok tatlısın.misafirlerinle nasıl geçti günün neler yedin?

biraz kaçamak var ama olsun..

bu resimlere bir tek yorum yazılabilir.

bebeğim harika muhteşem kelimeleri az kalır sana.ay neymişsin öyle.görmesem hayatta inanmam ilk resmin sen olduğuna..

tek kelimeyle harikasın..

burcum çok değişmişsin gerçekten. ince çıtı pıtı bir kız olmuşsun kilo sorununu erken yaşta farkedip birşeyler yapman ne güzel. tebrik ediyorum seni

gözlerim pörtledi vallaaa
çok güzelleşmişsin. çok değişmişsinn,arada nasıl bi fark var anlatamamm
tebrik ederimmm fıstığımm harika bi genç kız olmuşsun yawru davşanımm

selam herkese...
kalktım sınava girdim akşama kadar koş koş çalıştım akşam çıktım gitiim saçımı koyu renge boyattım oh ben dünya varmış...şimdi eve geldim...ne olduğunu anlamadığım bir gün oldu...

kahvaltı 2 dilim tam tajhıllı peynir 4 zeytin
öğle 2 kaşık tavuk 2 kaşık makarna ve bol yoğurt
akşam 5 köfte kadar et bir parca tavuk ve 2 dilim ekmek
arada bir meyve ve gece 10 badem 10 fındık ve 2 lt su..mükemmel değil ama nöbet hali..

kocam aradı canı makarna salatası çekiyomuş
bol yogurtlu,mayonezli,turşulu,mısırlıı:18::18::18::18:
yapp geliyorum birazdan dediii şinci mutfaga gidiyom
ulennnnnn karbon yaparken yapılır mı bu banaaa
yerim böyle aşkın ızdırabını uleynnnnn

bugün:
sabah 2 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim peynir ile 4 zeytin yeşil çay
ara:süt
öğle:4 tane köfte bir dilim çavdar ekmeği ve ayran
ara:yok maalesef
akşam balık salata ve bir dilim beyaz ekmek
su 1.5 lt falan belki daha az şimdi telafi etmeye çalışacagım meyve ve kuruyemiş eklenecek listeye...

burcu nekadar cok degişmişsin. aslında suanda yüzün nasıl daha net görmek isterdim ama tahmin edebiliyorum vücut böyle degiştiyse eminim yüzünde degişmiş ve cok güzelleşmiştir. suan süper görünüyorsun canım massallah sana

irem canım nasıl geçti sınavın?yine yoğun geçirmişsin günü.ama menüler yine harika.saçlarını merak ediyorum lütfen eski yeni hallerini koysana..

ay bayılırım makarna salatasına.ben de geliyorum bana da ayır

geçmişi okumaya çalışıyorum...
sınavda başarılar dileyen herkese çook teşekkür ederim. geçti gitti çok şükür. bu sefer epey zorlamışlardı. pek de ölçücü bir sınav değildi ama sonuçta epey çalıştık faydalı oldu

Herkese iyi akşamlar kızlar,2 saattir şu sayfayıda okuyum bitti sonra mesaj yazıyım diyorum bi bakıyomki 2 sayfa daha birikmiş,anaaam oku oku maaşallah bize Bugün bi öğrencim yanıma geldi ve "öğretmenim siz diyet mi yapıyosunuz dedi" ben de niye sordun dedim.Zayıflamışsınız dedi, bununla 3 oldu böyle diyen ama benim moralim düşük,motivasyonum azaldı çünkü tartıda artı çıktım dün,az yemeye çalıştım ama bugün yine aynıydı(((( çok canım sıkılıyo çooook,az yediğimi sanıyorum ama biyerde yanlışım mı var acaba?

Deryacım tek kelimeyle süpersiiiiiiiiin.Hem yüzün,hem de vücudun harika,sanki onca kiloyu vermemişte hep böyleymiş gibi duruyosun maaşallaheteğin süper olmuş,çok yakışmış sana,gülerek giy canım.

hoşgeldin canım.

Sevgili burcu,seni tekrar neşeli görmek güzel,inşaallah herşey yoluna girer,sana bişey sorucam canım,pirinç lapasını ne için ve nasıl yapıyosun,eğer kilo verimini hızlandırmak içinse ben de yapayım bu aralar.

ne oldu bize yaaaavvv ben de artıyım(

Nilgüncüm fark olma mı? varrr,özellikle üst bedenin daha çok incelmiş.Gerisi de incelir bundan sonra sen işi kolaylamışsın canım.

Sevgicim öncelikle geçmiş olsun canım,keçi boynuzu pekmezi(harnup) de çokiyi geliyor canım öksürüğe özellikle de bronşite.Bu son kilo vermemiz olur tam olur inşaallah canım sağlıkla zayıflarız.Yazdığın şiiri ben de biliyorum bir kaç şiir yarışmasında dinlemiştim beni de çok duygulandırır.Annesizlik çok zor,benim de bazı öğrnencilerimin anneleri yok,inan hepsine anne olmak istiyorum,onları üzgün görsem benim içim burkuluyo,onları daha çok sevmek,okşamak istiyorum.Hatta birgün sınıfta bi pizza konusu açıldı,bütün çocuklar benim annem çok güzel pizza yapar falan demeye başladı baktım ki o annesi olmayan çocuğum hüzünlenmiş,gözleri dalmış,dersten sonra yanıma çağırdım"ben çok güzel pizza yaparım, bu hafta sonu da yapıcam bize gelir misin "dedim inan gözleri ışıldadı.Hiç unutmuyorum bu anımı.Allah her çocuğa anneli babalı güzel hayatlar versin.

Arkadaşım mesajını okuyunca aklıma ilk gelen bütün arkadaşların dediği oldu,o kesin senin azmini kıkandı ve moralini bozmaya çalıştı,hiç sıkma canına demekki bu işi iyi yapıyosun ki seni kıskanmış.

İnşaallah can sıkıcı bi durum çıkmaz canım,çok geçmiş olsun.

Burcuuum okuyunca bütün tüylerim havaya kalktı inan,korkuttun beni gece gece....

Ah canım,çok sevindim,sanki bi film izliyomuşum da mutlu sonlanmış gibi oldum valla ben sana demiştim dimi "küsülünün barışması çok güzel olur" diye...

İzlemm alıntı yaptım sanıyodum ama yapmamışım,kıyafetin güzel omuş canım , bnce o gömleği maskulen kesimli bol paça bi pantolonla da giyebilirsin.Ha bi de eşinin lafına gülmekten kırıldım"bırak şu garılar gulübünü" benimki de isyanlarda bu aralar...

$imdi Yüzüm Bu Kizlaaaarrr Ekstra Sizin Icin Cektim $imdii
Hala Yanaklarimdan $ikayetciyim Sevmiyorum Yanaklarimi

Güp güzell yorumlariniz icin coooook tesekkür ederimmmmm
egom tavan yapti sayenizdeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))

rainandthesun; tatlim pirinc lapasini biz bi kac arkadasla eskiden
persembe günleri yapiyorduk, hemen 1 kilo filan fark attiriyordu cuma günleri icin ..
ama ben 2.günlük yapiyorum bazen.. 2-3 kilo verdiriyor ama 1.5 kilosunu geri aliyorsun lapayi birakinca ..
sadece anlik sevinc icin yapiyoruz yani
ben migdemi kücültmek amacli yapiyorum suan 2.günlük lapayi ..

lapa tuzsuz yapiliyor , baharat selbest, yaninda kücük cery domates yiyebilirsin
ara ögündede yesil elma .. ve bol suuu ..

bünyen kaldircaksa yap ama persembe yap .. tartida yüzün gülsün diye :)

Son düzenleme:
gelll buyurrrrrr canımın içi başımın üstünde yerin varrr herzamann
kızlar valla laf olsun diye degill eger olurda bu taraflara yolunuz düşerse
ağırlamak isterimm dostlarımı

canımm napıcam yaaa vallahi birde özledim ki makarnayı sorma :18::18:
gittim az önce 3-4 zeytin yedim
şimdi bi yeşil çay demlicem ( sallama degil kendim demlicem)
bu arada demleme yapmak için bi kupa aldım harika bişi yaa tavsiye ederim yanii
bide kahve içerim tatsız tuzsuz bide su içerimm
ee daha ne içiyim dimiii
Allahım tut şu bogazımı yakında 3. köprü diye benim bogazımı açacaklar bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…