80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:
(k.h diyeti 2.gün)

sabah:
kasarlı tost 13

öglen:
tavuk salata 4

akşam:
sucuklu yumurta 1

ara:
1 kuru incir 6
10gr badem 1

toplam: 25​

Neslihacım gözlemenin yanında neden şekerli çay içtin ki

akşam da mercimek çorbası ve 3 dl ekmek çok olmuş bence

çünkü mercimek zaten k.hidratı yüksek bir besin eeee birde ekmek yanında

olmamış canım ya

BurCuumm kullanıcısından alıntı
Iyi Aksamlaaaaaar Kizlar

Kizlar lapayi Bugün Iptal Etmek Zorunda Kaldim ,
Hastanelik Oluyordum

Annemle Alisverise Gittik Eksikleri Almak Icin ,
Kasaya Geldik Bekliyoruz , Annaamm Bana Bi Ter Basti Ki Sormayin
Siril SIklam Oldum , Basim Dönmeye Gözlerim Sip Siyah Görmeye Basladi ,
Marketin Icinde Cafeterya Vardi Hemen Kasalarin Karsisinda Oraya Gittim Oturdum
Ama Hala Ter Bosaliyordu!
Annem Geldi Dedim $urdan Bana Elime Yicek Bisi Ver Dedim
Gitti Pogaca Gibi Bisey Aldi Iki Isirik Aldim Baktim Migdem Bulaniyor
Istifra Etcem Resmen , Kapandim Masanin Üzerine Gözlerimi Kapadim
bi 5 dk durdum öyle , Annem Yanda Eczane Vardi Görevliyi Cagirdi Tansiyonumu Ölctü
90'a 65 Cikti Baya Dü$mü$ ..

Abooo Annemi Görseniz, bidaha diyet yaparsan dövcem seni dio
sayiyor bana , ilk defa böyle kizdi ..
bende inad ya , yapcem diom
bi yap döverim seni dioo hala

Yanii Lapayi Biraktimmm , Normal Yedim Ama Yine Az Yedim
Galiba Cok Yordum Bünyeyi Ondan Oldu , Yoksa Dokunmuyordu Hic

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.DİKKAT ET.KENDİNE İYİ BAK.ÇÜNKÜ BU REJİM OLAYI UZUN SÜREÇLİ Bİ ŞEY...

Denizcim güven konusunda söylediklerinle beni anlatıyormuşsun gibi geldi :26:
Gerçekten bazen kendimi sabote ediyor muşum gibi hissediyorum, evlendikten sonra bu çok düzeldi ama hala var. Hani sevda demiş ya siz kendinize yeterince değer vermezseniz, karşınızdakinden hiç beklemeyin diye, inan öyle doğru ki..Ama yapmak, uygulamak, kendine güvenmek, bu meziyet neden bende olamıyor diye kedere düştüğüm zamanlar çok oluyor.
Artık umudum ankarada daha aktif geçireceğim günlerde. Ama içinde olacak insanın önce şu bu bahane..Ayy ağlama duvarı yaptım seni iyi mi

Banumm inşallah canım o günleride göreceğiz, karşılıklı kahve içeceğiz Ben de fotojenik değilim ya geriliyorum kamera önünde Hiç bana benzemeyen biri oluyor hep fotolarda
Ev konusunda seni çok iyi anlıyorum, biz iki kişi olduğumuz halde şu ısınma problemi sporumdan tut, temel ihtiyaçlarıma kadar etkiliyor, evde hiç bir şey yapmak istemiyorum, bir odası ısınıyor çünkü diğer odalar buz yani dışarıdan farkı yok. Hele o düzen hayalim olmadı olamadı yıllardır, hele ki böyle çalışıyorken daha kendinden derli toplu bir ev istiyor insan, yani evde olsam bir şeyler yapacağım ama Ama halime şükür derim her zaman.
Senin de az kaldı ama dediğin gibi temmuzu geçerse beklemek çok yoracak seni.
Girişte boydan boya dolap bir evde en sevdiğim şeylerden biridir, her şeyi toparlar, harika olur. Sabır canım, az daha sabır

Yaaaaa banuuu harika bu renk
Bunun numarasını alıp ban ver hemen bulmam lazım Bir de super shine serisi mi, neon serisi mi yoksa normal mi mutlaka yaz

Sevdaaa hey maaşallah 5 yaşında mı Ama aklına maaşallah ne güldüm ya akıllı bıdık
Böyle dalga geçiyorum ama karşında 3 yaşına kadar emmiş biri duruyor Annem göğsüne kömür sürmüş, surat çizmiş te öyle bırakmışım. Bırakmışım da ne olmuş inek sütüyle aynen devam hahahahh

Seherim çocuk istediğini bilmiyordum :26: Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç aynı yolda olan bir kaç arkadaşım var onlar anlatırken ben bunalıyorum, umarım hayırlısı olur canım adınıza

Sevgicim takılar çok güzel ama bana da pahalı geldi, biraz araştır bence

Arzucum geçmiş olsun

İremcim ben cuma günkü kiloma bile erişlemedim daha O yüzden güzel bir bildirim yaparsın eminim ama düzgün menüyle nasıl artı çıkıyorsun ilginç mutlaka vardır bir hata :26:
Menülerini incelemedim hiç ya akşam menüsünden alıyorsundur, ya da banu gibi ödem problemin vardır canım. Suyunu filan düzgün içiyor musun?

İlknur canım menün güzel ama ban da bitki çayların fazla geldi, zaten 3 litre suyunu içmişsin bence onları biraz azalt
Bir de ekmek konusunda da izloşa katılıyorum baştan bu kadar kesme, acıbadem kurabiyesi gözüme çarptı bir tek baya kalorili bir şey o bildiğim kadarıyla ama ben bayılırım ya

metuu bildiğim kadarıyla sen yeni başladın sayılır diyete ve menün de hiç ekmek yok :26: Grissini yerine sabah kahvaltında, öğle ve akşamında düzenli tam buğday ekmeğini yesen daha iyi olur. Onun dışında meyvenle, proteininle güzel bir menü bence.

wintersun ne mutlu sana ne kadar anlamlı bir görevin var, çok acı bir olay yaşamışsın allahım yeni bir bebekle merhem olsun yarana, bir daha yaşatmasın. Kendini anlatacaksın ki seni daha iyi tanıyacağız sakın çekinme

Aramıza hoşgeldin, ben derya

Ben de hiç listelere uyamam illa kendim ayarlayacağım. Kimisi de öyle verebiliyor işte
Sen bünyen nasıl rahat ediyorsa öyle yap tabi ki gene sağlıklı listelerle

Son düzenleme:
haa birde bugün 1 saat step-aurobik içerikli sporum var, 10dk da kondisyon bisikleti çevirdim

bugün varya inanılmaz yoruldum, step öyle yorucu ki anlatamam
3-4 kez bıraktım 5-10sn ye durup tekrar yaptım
sanırım haftaya daha düzenli olur hareketlerim, et kırığı acısı bitti zaten...

bugün 2 tane yeni kız başladı, o kadar tatlılar kii, perşembe için sabırsızlanıyorum

deniz valla yaşadıklarımı düşüncelerimi aynen yazmışsın bizde de aynı tv de değişiklik istiyorsak ancak öyle konuşuyoruz iletişim kopukuğu aslında özen göstermek lazım bebek durumu da aynı ben ne kadar vakir geçiriyorsam nette eşim de bi o kadar bilgisayarın başında bazen bişeyy soruyorum 10 saat sonra cevap veriyo gıcık bi durum yaaa dur demek lazım

Fircalar icin merciiii sekerlerrr

sevdam cantan basimi deldi öpde gecsin

valla bida yapmem 2.günlügü . dersimi aldim ..
annemle diyet yüzünden aram bozulcak yoksa ..
kadin yicen i$te yapmican diyet dio hala
onu bi sakinlestirmem lazim ..
bide ario abimlerede söylüyor ..
eskiden az ye ayi gibi oldun diyen abim telefonda
yemek ye demeye basladi bugün

de gidi dünya dehh sen bana daha neler göstercen ögretcen ..
insanlar ne cabuk degisio

ÇOK SORRY (ama hakettin)
öpmem mi yawru davşanımmmm

Deryacımm acıbadem kurabiyesine hiç dayanamıyorum

bir tanesi 294 kalori

o yüzden yarısını yedim,vicdanımı rahatlattım sanki

ders çalışırken bitki çayları çok iyi geliyor canım,elimin altında olması sigaraya yönelmemi engelliyor,birde çok seviyorum

bu yüzden suyu 2 lt'ye düşüreceğim

ekmeği'de öğlen menüme'de koyacağım ya da sabah 2 dl

maşallahhhhhh maşallahhhhhhh
yap bacım yapp sen fıstık gibin halinle yapp
ben yawru öküzcük halimle oturiyim burda bide acaba gitmesem mi diyimm
Allah benim cezamı vericekkk zatii

dnizicm seneye zaten keisn vericem çünkü tahammülüm sınırım hat safhada bu aralarrr
zaten kendimde işe irmeyi planlıyorumm ,giremezsem yarım gün göndericemmm
bazen sinir krizi geçiriyorumm yaaa aslında akıllılarr öle çok yaramaz degiller ama iki tane iştee
dışarı çıkmak istesemde çıkamıyorumm,iki tanee bir tane olsa havada karada giderim yani
ama napalım benim kısmetimd eböyle imiş diyorum iki tane yakışıklı prensim varr ve ikiz annesiyimm

iremcim bi aksilik var bir yerlerde yanlış yapıyorsun kesin
menüleirni saatleriyle yaz bi bakalım cnm
birde sevdanınd ediig gibi yatma yemegin üstüne en az 200 adım sayyy

cnmm nar çiçegini bend eiçerimmm seviyorum da ama merak ediyorum acaba boyamı ki rengi diye
evet kapalı arşıda keisn daha uygun fiyata bulur
birde emin önü yaparrr oradannn,beyoglunun arka sokaklarından taksime de çıkar gezer
yalnız ben sevginin yerine yaptınm planı

cnm inş en kısa zmanda kendi evinizde oturursunuz allah isteyen herkese versinnn

bend ediycektim ekmegi az yemişsin diye ama izlo demeiş zaten az yeme cnm
birde portakal çayı sallamam mı?

tubacım( yanlış hatırlamadım inşş)
menün pek iyi degil cnm ya saglıklı degil yaniiikahvaltını daha sıkı yapmalısın
kahvaltı krall lar gibi olmalı
ekmek,peynir,yumurtaaaaaa

cnmm inşş en kısa zmanda bebegine kavuşursun sendeee
allahh muradını versin cnm,adet düzensiligi bendede hep vardı ama zayıflayınca kurtuldummm

denizz senden ögrencek çok şeyimizz var desenee
ama haklısın kararlı olmak lazımmmm ama inankiben bişiye alıştırmaktan bıktım usandım
çiş olayına alıştırdıktans onra benden mutlusu olmadııııı
mesela ben 2.5 yaşına kadar hep ogluşlarla yattım mecburen ama artık zmanı geldigini herkisn kendi
yatagında yatacagını alıştırdım konuşa konuşa
1 haftaaaa uyandılar agladılar,istediler ama bıkmadan usanmadan gece bileee ugraştım 6. günün sonunda herkes kendi yatagındayıı:
kanepede yatmaktan cnm çıkmıştı ayollll

çok geçmiş olsun zübeydecimmm allah kızlarını sana bagışlasın uzun ömürler versin

iştahın açıldıysa tarçın tüket cnm ygurt a süte ekle,çyına ekleeee
tatlı ihtiyacını karşılarrrrrrrrrrr

bu arada merak ettim zilemiyorum diziyi bi foto ekle bakim nasıl kullanmış

ilknurcum tşk edeirm cnm tırnaklarımdna ikisi kırıldı
birde manikürüm geldi gidemedimmmm ben beni bildim bileliii tırnaklarımmma özenirim ojesiz çıkmam abiiiiii
tabi dogum yapıpp offf oldugum dönemler hariçççç

naptın sen nesoooooo
öncelikle o çaydan şekeriiiii kesmelisinnn birde 2 tane tek bile degilll
tahıllar baklagil oluyorrrrr ekmeklee yemeseydin iyydi hadi diyelim yeni başladın 1 dlm yiseydin ya bariii
ama zamanla dengelemeyi ögrenirsin cnmmmm

sevdacımmmmm geldim canım geldim burdayım...

geldimde ne göriim 20 sayfa geçmiş oku oku bitmedi yahuuu...we aklımda kalan en çok senin hala emziriyo oluşuninş bi an önce bıraktırabilirsin..

banu ojelerinin rengi çok hoş olmuş cnm,bu renk bu yıl çok moda zaten,sanada yakışmış...

ay benim aklımda hiçbişi kalmamışki o kadar çok şey okudum ki:26::26::26::26:

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt, tarçın-karanfil çayı

Ara

Yarım ufak elma

Öğle

2 dilim tam buğday , krem peynir, 3 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin

Ara

2 eti form limonlu bisküvi , elmanın diğer yarısı , 1 mandalina , 1 bardak ayran

Akşam

1 büyük kalçalı but haşlama , 1 kaşık sarımsaklı yoğurt , yeşil çay

2.5 litre su

Spor : Yok ama 2 saat çarşıda koşturdum.

tubacım( yanlış hatırlamadım inşş)
menün pek iyi degil cnm ya saglıklı degil yaniiikahvaltını daha sıkı yapmalısın
kahvaltı krall lar gibi olmalı
ekmek,peynir,yumurtaaaaaa
banucum ben seni tanıyorum sevgili kaptanım tuğba bende doğru hatırladın ben grip oldum boğaz ağrısı öksürük çok fena sabah geç kalkıyorum ondan sanırım bide hiçbişey istemiyo canım ama şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi kahvaltımı yapıcam inş yarın teşekkür ederim çokk öpüyorum

Son düzenleme:
deryacım
oje flormar supermate serisi cnm 123 numaraaa
bende çok begenerek almıştım

Banucum boya değilmiş bende merak edip sormuştum aktara

rahatlıkla içebilirsin

portakal çayı'da sallama değil,soyduğumuz portakalların kabuklarını atmıyorum,küp küp doğrayıp kurutuyorum

sonra çay gibi demliyorum,içine karanfilde atınca çok lezzetli oluyor

tırnaklarına nazar mı değdirdim yoksa

bende çok severim ojeyi

ama her istediğim rengi süremiyorum

eşim istemiyor

sadece manikür ve french'le idare ediyorum

eminönün'de balık ekmek yemeden olmaz tabi ama

biz sadece balığını yiyelim ekmeği kalsın

öyle özledim ki istanbulumu

bu mevsimde daha bir güzeldir

hoşgeldinnnnnn yawru kuşummm gitme annem özlüyom seni yaa vallaa
inşşş. bırakır nurancımmm... yaaaa işte öyle o kadar geçmiş okursun ama bitek ben kalırım aklında

senin elmanın diğer yarısını yirim kuuuu
maşallahhhhhh canımmmm inan muhteşemmm gidiyosunnnn
Deryam valla bırakmıyo kuuuu, bende 5 sene emmişim ama düdük kadar kaldımm
keşkem senin gibi olaydımm fiziğini yidiğimmmmm

hım anladım cnm geçmiş olsunnnn
şu aralar topikle pek istişareeee yapamadımm

İzloşum alıntılamayı unutmuşum seni, tülin şahin 30 kilo verdikten sonra kitap yazdı zaten ben de hiç görmedim kilolu halini yurtdışındaydı sanırım. Beğendiğim nadir mankenlerden biridir :13:

Onun kitabı da bunu anlatıyordu dediğin gibi adı da kral,prens, fakirdi. Yani sabah kral gibi, öğle prens, akşam da fakir gibi yemek gerektiğini anlatıyordu Ne kadar doğru olduğunu yaşayarak öğrendik zaten.

Sevdam bak sana da yazmayı unutmuşum yahu ben deliriyorum burada bir salon olsa da gitsem diye sn varken gitmiyor musun ya Hani vaktin yoksa, halin olmuyorsa anlarım ama en güzel spor kışın yapılırr, şıpır şıpır terleyip bunalmaz insan, ısınmak için daha çok hareket etmeye çalışır hatta. Bence bu aylrı iyi değerlendir bak yazın eşinle tatile gittiğindeki halini düşün, o süper minileri sıfır göbekle giymek istemez misin?

Banum aldım numeroyu sağol canım

İlknurcum sen de mi istanbul sevdalısısın

Sevdam sağol cancağızım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…