Benimde bu gün midem ağrıdı.NE YAPMALIYIM.
İyi akşamlar kızlar ,nasılsınııız,bugün okuldaki arkadaşlar diyet yaptığımı öğrendi artık bu işi kesin başarmalıyım,ama benim motivasyonum bozulmaya başladı aslında bu da tartı yüzünden ,şu anda 600 gr artıdayım çünkü .canım çok sıkılıyo bu duruma bugün öğlen okulda yemek vardı ,gözleme yedim ama başka alternatifim yoktu.bugünkü menümü yazayım.
sabah----------yeşil çay,az peynir,4 yeşil zeytin,1 dilim ekmek
ara-------------sıcak su
öğle------------yarım gözleme,2 şekerli çay,1 dilim elma,yarım nar
ara-------------tadım fındıklının 3 te 1 i
akşam-----------yine 1kepçe mercimek çorbası,5-6 yemek kaşığı ıspanak,3 dilim ekmek
yemekten sonra----adaçayı
yeni başlamış biri olarak menüm sizce nasıl???????????
selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
kızlar alm tünaydınlar olsunn. valla sizi tebrik ederim öyle diet listelerine nasıl uyum sağlıyorsunuz hayret valla ben hayatım boyunca yapamadım dietlerimi kendi yemek hesabıma göre ayarlarım öyle kilo veririm tabi bide spor yaparım.
cnm bende bazen aynı şeyden rahatsız oluyorum. ben bir kanepede o diğerinde herkez kendi laptopuyla tv açık arada kumanda istiyoruz birbirimizden falan. kışın çok problem yapmıyorum çünkü akşamları çok yorgun oluyorum kendi dünyamda takılmak hoşuma gidiyor, ama yazın bütün gün evde akşam koca gelince ondan ilgi bekliyorum falan. çok alıştık rahata ya. çocuk istiyoruz ama acaba nasıl anne baba oluruz ben çocukla ilgilenirken yalnızmı kalırım düşündükçe korkuyorum.
Fircalar icin merciiii sekerlerrr
sevdam cantan basimi deldiöpde gecsin
valla bida yapmem 2.günlügü . dersimi aldim ..
annemle diyet yüzünden aram bozulcak yoksa ..
kadin yicen i$te yapmican diyet dio hala
onu bi sakinlestirmem lazim ..
bide ario abimlerede söylüyor ..
eskiden az ye ayi gibi oldun diyen abim telefonda
yemek ye demeye basladi bugün
de gidi dünya dehh sen bana daha neler göstercen ögretcen ..
insanlar ne cabuk degisio
haa birde bugün 1 saat step-aurobik içerikli sporum var, 10dk da kondisyon bisikleti çevirdim
bugün varya inanılmaz yoruldum, step öyle yorucu ki anlatamam
3-4 kez bıraktım 5-10sn ye durup tekrar yaptım
sanırım haftaya daha düzenli olur hareketlerim, et kırığı acısı bitti zaten...
bugün 2 tane yeni kız başladı, o kadar tatlılar kii, perşembe için sabırsızlanıyorum
banucum canım teşekkürler önerilerini dikkate alacagım canım benim şuanki sıkıntım özel hayat olayları kiloyu okadar kafaya takmıyorum taksam iyi olacak kalan 3 kiloyu verirdim bu sayede gerçi.uzun zamandır 63 çıktıgımdanda herhalde bi boşvermişlik var enkısa zamanda toparlarım inşallah
banu canım evdeki durumunu anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah rahata ereceksin seneye mutlaka bebekleri yarım günde olsa kreşe ver canım hem sosyalleşirler hemde sen biraz soluk alırsın inan evde bazen kızın sorularından bunaldıgımda sen aklıma geliyorsun Allahım sen yardım et diye dua ediyorum oracıkta Allah evlatlarımıza uzun hayırlı ömürler versin inşallah
fatoş abla seni görmek ne güzel eksiye geçmenede sevindim canım
izlem haklısın canım 60 da kendimi çok daha rahat hissedeceğim bunu biliyorum yeni bi motivasyon sebebi bulmam lazım burçinin dediği gibi bana bi sebep lazım
deryacım daha önce de demiştim özellikle sen ve ayşe olayı çözmüşsünüz.ben benim bünyeyi anlamadım. kaçamak yapmadığım halde her haftasonu cumaki bildirimden fazlayım. önce önları vermeye çalışıyorum bu nası iş bilemedim. mesela bu haftaki bildirimi daha bu sabah yeni gördüm tartıda ben nası eksi olacağım hayır fazla da yemiyorum ki eksik bile yediklerim..:2:
Amin canım inşallah
teşekkür ediyorum
Hoşgeldin canım
ben yıllardır aç karnına ılık suyun içine bal ve limon katıp içiyorum
zayıflamaya yardımcı olmuyor
ama bana yaramayan başkasına yarayabilir :26:
Rica ederim banucum
üzerine sarımsaklı yoğurtla daha lezzetli oluyor
Ayy Allah korusun ölüm ne demek
ağzından yel alsın sevdacım
banucum inşallah erken biter evinizde
biran önce yerleşirsiniz rahat rahat
Hoşgeldin canım
ben ilknur
evet canım ilknur
amin her daim güleriz inşallah
Çok geçmiş olsun
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan
Rabbimin izniyle kavuşursun bebeğine
Sacre'cim avokado çok kalorili bir meyve diye biliyorum
birde yanında kaymak
öğlen çikolata
pek olmamış canım ya
Afiyet olsun izlemcim
Akıl küpü maşallah
ayy çok güldüm sevda
artık herşeyin farkında,inandırması daha zor olur
ama hemen ayırman lazım
çünkü belli bir yaşı geçtikten sonra emmeğe devm eden çocuklarda aşırı anne bağımlılığı görülüyor
Değişik bir tarif
hemen kaydettim
teşekkürler tarif için
Canım kapalı çarşı'da yarı fiyatına bulursun bunları
Arzucum geçmiş olsun canım
benim de bademciklerim olmadığı için her yıl mutlaka faranjit olurum :2::2:
bol bol hibisküs çayı iç canım
çok faydasını göreceksin
nihalcim gelmiş. çok yoğunmuşsun. canım elinden geldiğince zaman ayırmaya çalış buraya. burası vitamin gibi
ozlew_19 hoşgeldin tatlım
denizcim kiloyu vermek için dediğin gibi gerçekten istemek gerekiyor. benim bu konuda gücüm kalmadığında başarı hikayelerini okuyorum, hayal kuruyorum. ödüller de işe yarıyor
banucum gönlündeki eve biran önce kavuşursun inşallah. bizde eşimin dayısının evinde oturuyoruz. ama kendi evin değil sonuçta. ne hayallerimiz var evle ilgili. raflar, cam balkonlar falan. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
umuts76 hoşgeldin tatlım. öncelikle başın sağolsun. aramıza katılman için yazman yeterli. grubumuzun her cuma yayınlanan bir listesi var. bu listeye girmek için 2 hafta boyunca düzenli menü ve kilo bildiriminde bulunman gerekiyor. tatlıya düşkünlüğünü tarçınla giderebilirsin. burada paylaşımda bulunarak daha iyi motive olabilirsin
sehercim çok geçmiş olsun canım. başka hastanelere de git mutlaka
sevdam emzirme konusunda psikoljik destek al olmazsa canım. çok akıllı bu çocuklar salçayla falan kandırmak zor
Bugünkü menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1/2 dl çavdar ekmeği,3 adet yeşil zeytin,3 adet ceviz,1/2 domates,1 kk ezine peyniri,1 haş.yumurta,1 tutam maydanoz
ara:1/2 acıbadem kurabiyesi,1 bardak süt
öğle:1 kase k-fleks,1 bardak süt
ara:1 avuç leblebi
akşam:2 adet ızgara tavuk bonfile,1 tabak salata,3 yk yoğurt,1 çatal yenice köftesi (eşim tavada istedi köfteyi,yağda kızardı diye onunkinden bir çatal aldım)
ara:1 mandalina,1 bardak süt (21.00'de yiyeceğim )
3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşibiryerde
2 kupa portakal çayı
spor daha yapmadım
fırsat bulursam 3 mil leslie yapacağım
YORUMA AÇIK
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben geldimmmm çok vaktimi harcıyorum nette yaa eşim kendi bilgisayarında ben kendiminkinde çok kopuk oluyoruz gündüz zaten yok akşamları da öyle vakit geçiriyoruz üzülüyorum biraz konuşayım bari kendisiyle menümü yazıyorum yoruma açık tecrübeli arkadaşlar yönlendirin lütfen beni
sabah 2 kuru kayısı 1 yeşil çay
ara 1 mandalina
öğle corn flakes
ara 1 elma 2 grissini
akşam bol salata ve balık
ara sütlü kahve (şekersiz)
9 gibi 1 elma yerim
1 yeşil çay bide form çay içicem
2 lt su spor yok öksürük var bende fenayım çok dengeli beslenemiyorum ama düne göre daha iyi sanki
öperim sizi çıtırlar dayanamam 1kaç saate mutlaka gelirim
cnmm inşş en kısa zmanda bebegine kavuşursun sendeeeheheeee belki bende burcumu gördüm bi şevke geldim işte şimdi bu haldeyim diyebilirim belki...
canım malesef ben görev icabı diyarbakırdayım işitme engelliler sınıf öğretmeniyim 4.yılımız daha da burada duracakmışız gibime geliyor aslında seviyorum ben burayı...
geçmişi okumak biraz zamanımı alıyor ama sizleri tanımak için biraz cabada lazım... hoşgeldin diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim hemen içinize alabiliyor olmanız büyük topiklerde nadir görülen bi durum hepinize tekrar tekrar teşekkürler
biraz kendimi de size tanıtayım diyetisyene gittiğimde en son ne zman 36 bedendin diye sordu hatırlamıyorum dedim inanmadı ama ben gerçekten hatırlamıyorum 12 yaşında adet oldum 42 kiloydum 6 ay sonra 60 kilo buldum kendimi adet düzensizlikleri filan vardı doktorlar tedavisiz çocuğumun olmayacağını o zman sölediler 2000 de eşmle tanıştığım ilk hafta benim çocuğum olmayabilir haberin olsun dedim
2007 de evlendik hep çocuk olsun istedik ama olmadı 2 kere olumsuz aşılama ve 3 kere olumsuz tüp bebek denemem oldu tabi bunların hepsinde hormon hapları yükleniyodu ve ben 15 gün hareket etmeden yatıyodum her deneme bana 4-5 kilo olarak geri dönüyodu en son bu ağustos ta 4. denememi yaptım ilk defa pozitifi gördüm 10 hafta bebeğimi büyütttüm sonra kalp atışını duyamadık büyük i hüsran aldılar bebeğimi...
işte şimdi tekrar denemeler için hem para biriktirmeyi hem de bu arada zayıflamayı hedefliyorum zayıflayınca kendiliğinden hamile kalabilen mucizevi gruba dahil olmak istiyorum bakalım kısmet
ilk gün bu kadar başınızı ağrıttım am bundan sonra olmas kıslar sözzzz
sevdoş yalnız değilsin bu konuda canım. benim öğrencilerimdende zaman zaman böyle durumda olanlar, yalancı emzik emenler, geceleri altı bezlenmezse uyuyamayanlar çıktı ama bunları okuldaki rehber öğretmenimizle ve tutarlı anne babalarla atlattık.
eğer sen salça sürer bir süre vermez ve ağlamasına mızmızlığına dayanamayıp tekrar verirsen çocuk seni kullanabildiğinin farkına varır ayrıca ağladığında memeyi emebileceğini öğrenir. tutarlı ve kararlı olmalısın. ünide davranış değiştirme dersleri anaokulunda en çok işimize yarayan derstir. sen kararlı olucaksın ve sen vermedikçe ağlıycak zırlıycak belki seni çileden çıkarıcak sen vermedikçe birkaç gün daha ısrarcı ağlıycak ve agrasifleşebilicek bu davranış değiştirme sistematiğine girdiğinizin bir göstergesi ve son aşama davranışın sona ermesi. her emmediği gün için bir ödül kullanabilirsin illa oyuncak hediye olmak zorunda değil bu en sevdiği pastayı yapmak gibi. unutma alışkanlıklar 21 günde kazanılır. sen kararlı olmazsan bir ağladığında vermez diğerinde dayanamayıp verirsen bıraktıramazsın. uzun yazdım biraz kusura bakma cnm.
cnm senin olayın düzensizlik. nöbetler ve yoğun geçen hastane günleri senin dezavantajın
ama buna rağmen azmin iraden çok güzel buraya başladığından beri hiç kopmadan yazıyorsun , ayrıca boşver az az gitsin yağdan gitsin.
cnm bende bazen aynı şeyden rahatsız oluyorum. ben bir kanepede o diğerinde herkez kendi laptopuyla tv açık arada kumanda istiyoruz birbirimizden falan. kışın çok problem yapmıyorum çünkü akşamları çok yorgun oluyorum kendi dünyamda takılmak hoşuma gidiyor, ama yazın bütün gün evde akşam koca gelince ondan ilgi bekliyorum falan. çok alıştık rahata ya. çocuk istiyoruz ama acaba nasıl anne baba oluruz ben çocukla ilgilenirken yalnızmı kalırım düşündükçe korkuyorum.
çok geçmiş olsun zübeydecimmm allah kızlarını sana bagışlasın uzun ömürler versinCanım benim herşeyim çok düzenliydi.Evlendim .2 sene çocuk istemedik.3 sene istedik bu sefer olmadı.ben doktora gittim.meğer benim sağ yumurtalığımı kist kaplamış.Portakal gibi olmuş.Acil ameliyat oldum.Allahtan bişey çıkmadı.Hemen tedavi gördüm.Aşılama yapıldı.o tutmadı.sonraki ay ramazandı ben tedavi istemedim.o ay kendiliğinden hamile kaldım.inanamadık.bi kızım oldu.kızım on aylıkken ikinciye hamile kaldım.bu sefer mecbur onuda doğurdum.tabii her ameliyatım.bi olay oldu.hertarafıma bakıyorlar inceliyorlar.tahliller falan.çünkü benim bi şey çıkmadı ama heran kanser olabilirmişim.onkolojide inceliyorlar benim tahlilerimi.neyse 2 .kızım olduktan sonra doktor.yumurtalık ve rahmini alalım rahat et.dedi.ve ameliyat oldum.şu an menepozum yani.şimdi hormon ilaç ı alıyorum.Ama Allaha şükür 2 güzel kızım var.ümidini hiç yitirme.bak gör seninde olacak.yanlız bu işler psikolojiylede çok ilgili.moralini bozma.İNAN.
bugünki menüm sabah..... yarım light sosis,yumurta,1 dilim çavdar
öğlen......3 köfte,1 salatalık,azcık yayla çorbası,
arada......1 taneerik,1 mandalina,3 tane badem
akşam......çeyrek haşlanmış tavuk gögsü,bir tutam maydanoz
2lt su
Bu arada benim iştahım açıldı.Napcam kızlar.Herşeye zor hayır yemiycem diyorum.sesim titriyo.
menüm...
spora giderken 1 elma yarım bardak süt 1 ceviz
domates-salatalık, 2kk kadar peynir, maydonoz, şekersiz çay, 1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim ayva, yarım havuç, 1 mandalina yeşilçay
4 yk ıspanak ve pırasa karışımı yemeği 2 kaşık sarımsaklı yoğurt 1 turp maydonoz
buraya kadar süperdi
tam yemeğimi yedim kaldırdım, kapı çaldı karşı komşum
ondaki tabağıma içli köfte koyup getirmiş hemde dumanı üstünde :
1 tane hüplettim tabii
beni kim çantalamak ister :
Canım öncelikle hoşgeldin ben ilknur
bende bebeğimi 14 haftalıkken kaybettim
Rabbim başka acılar vermesin inşallah
bende bebeğimi kaybettikten sonra kilo vermeye karar verdim ve kendimi burada buldum
inşallah zayıfladıktan sonra hayırlısıyla hayırlı bir evlat sahibi olursun
İzlemcim 3 lt' yi zorla içiyorum aslında
bu hafta artılarım çok,üzerime yapışan şu ödemden kurtulayım diye
bitki çaylarını da çok severim,bu yüzden ne bulsam içiyorum
peynir-yumurta ikilisine bayılıyorumm
ama senin söylediğin gibi yapayım bundan sonra
ekmek dilimi de çok büyüktü,köy ekmeği dilimi gibi
bu yüzden yarısını yedim,fazla olursa diye ama gözümde kalmadı değil hani
yarın yarısını sabah yersem yarısını da öğlen yiyeğim
Canım midende bir sorun yoksa elma sirkesini dene
benim gibi sorunluysa sirke kıvrandırıyor ağrıdan
Banucum ojenin rengine bayıldım
markası ne canım
çıban için de geçmiş olsun
o güzel tırnaklara nazarlık gibi olmuş
Canım ben de Neslihan,inşaallah burada kilolarımızdan hep beraber kurtuluruz ,sen de zayıflayınca belki kendiliğinden bebeğiniz olur,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım inşaallah.
Ahhhh benimde aklım yemeklerde hep:125::125::125::125:Aslında akşama kadar iyi idare diyorum ama akşamları bişeyler atıştırmayı çok özlüyoruuuuum.
Ahhh canııım geçmiş olsun,bence de annen haklı sen daha gençsin vücudunun daha çok besine ihtiyacı var,diyet yap ama sağlıklı yollardan yap canım.
-------------------------------------------------------------------------------------------
İyi akşamlar kızlar ,nasılsınııız,bugün okuldaki arkadaşlar diyet yaptığımı öğrendi artık bu işi kesin başarmalıyım,ama benim motivasyonum bozulmaya başladı aslında bu da tartı yüzünden ,şu anda 600 gr artıdayım çünkü .canım çok sıkılıyo bu duruma bugün öğlen okulda yemek vardı ,gözleme yedim ama başka alternatifim yoktu.bugünkü menümü yazayım.
sabah----------yeşil çay,az peynir,4 yeşil zeytin,1 dilim ekmek
ara-------------sıcak su
öğle------------yarım gözleme,2 şekerli çay,1 dilim elma,yarım nar
ara-------------tadım fındıklının 3 te 1 i
akşam-----------yine 1kepçe mercimek çorbası,5-6 yemek kaşığı ıspanak,3 dilim ekmek
yemekten sonra----adaçayı
yeni başlamış biri olarak menüm sizce nasıl???????????
banucum ben seni tanıyorum sevgili kaptanım tuğba bende doğru hatırladın ben grip oldum boğaz ağrısı öksürük çok fena sabah geç kalkıyorum ondan sanırım bide hiçbişey istemiyo canım ama şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi kahvaltımı yapıcam inş yarın teşekkür ederim çokk öpüyorumtubacım( yanlış hatırlamadım inşş)
menün pek iyi degil cnm ya saglıklı degil yaniiikahvaltını daha sıkı yapmalısın
kahvaltı krall lar gibi olmalı
ekmek,peynir,yumurtaaaaaa
cnmm nar çiçegini bend eiçerimmm seviyorum da ama merak ediyorum acaba boyamı ki rengi diye
evet kapalı arşıda keisn daha uygun fiyata bulur
birde emin önü yaparrr oradannn,beyoglunun arka sokaklarından taksime de çıkar gezer
yalnız ben sevginin yerine yaptınm planı
bend ediycektim ekmegi az yemişsin diye ama izlo demeiş zaten az yeme cnm
birde portakal çayı sallamam mı?
ilknurcum tşk edeirm cnm tırnaklarımdna ikisi kırıldı
birde manikürüm geldi gidemedimmmm ben beni bildim bileliii tırnaklarımmma özenirim ojesiz çıkmam abiiiiii
tabi dogum yapıpp offf oldugum dönemler hariçççç
hoşgeldinnnnnn yawru kuşummmsevdacımmmmm geldim canım geldim burdayım...
geldimde ne göriim 20 sayfa geçmişoku oku bitmedi yahuuu...we aklımda kalan en çok senin hala emziriyo oluşun inş bi an önce bıraktırabilirsin..
banu ojelerinin rengi çok hoş olmuş cnm,bu renk bu yıl çok moda zaten,sanada yakışmış...
ay benim aklımda hiçbişi kalmamışki o kadar çok şey okudum ki:26::26::26::26:
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt, tarçın-karanfil çayı
Ara
Yarım ufak elma
Öğle
2 dilim tam buğday , krem peynir, 3 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin
Ara
2 eti form limonlu bisküvi , elmanın diğer yarısı , 1 mandalina , 1 bardak ayran
Akşam
1 büyük kalçalı but haşlama , 1 kaşık sarımsaklı yoğurt , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : Yok ama 2 saat çarşıda koşturdum.
banucum ben seni tanıyorum sevgili kaptanım tuğba bende doğru hatırladın ben grip oldum boğaz ağrısı öksürük çok fena sabah geç kalkıyorum ondan sanırım bide hiçbişey istemiyo canım ama şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi kahvaltımı yapıcam inş yarın teşekkür ederim çokk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?