Bugünkü menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1/2 dl çavdar ekmeği,3 adet yeşil zeytin,3 adet ceviz,1/2 domates,1 kk ezine peyniri,1 haş.yumurta,1 tutam maydanoz
ara:1/2 acıbadem kurabiyesi,1 bardak süt
öğle:1 kase k-fleks,1 bardak süt
ara:1 avuç leblebi
akşam:2 adet ızgara tavuk bonfile,1 tabak salata,3 yk yoğurt,1 çatal yenice köftesi (eşim tavada istedi köfteyi,yağda kızardı diye onunkinden bir çatal aldım)
ara:1 mandalina,1 bardak süt (21.00'de yiyeceğim )
3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşibiryerde
2 kupa portakal çayı
spor daha yapmadım
fırsat bulursam 3 mil leslie yapacağım
YORUMA AÇIK
heheeee belki bende burcumu gördüm bi şevke geldim işte şimdi bu haldeyim diyebilirim belki...
canım malesef ben görev icabı diyarbakırdayım işitme engelliler sınıf öğretmeniyim 4.yılımız daha da burada duracakmışız gibime geliyor aslında seviyorum ben burayı...
geçmişi okumak biraz zamanımı alıyor ama sizleri tanımak için biraz cabada lazım... hoşgeldin diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim hemen içinize alabiliyor olmanız büyük topiklerde nadir görülen bi durum hepinize tekrar tekrar teşekkürler
biraz kendimi de size tanıtayım diyetisyene gittiğimde en son ne zman 36 bedendin diye sordu hatırlamıyorum dedim inanmadı ama ben gerçekten hatırlamıyorum 12 yaşında adet oldum 42 kiloydum 6 ay sonra 60 kilo buldum kendimi adet düzensizlikleri filan vardı doktorlar tedavisiz çocuğumun olmayacağını o zman sölediler 2000 de eşmle tanıştığım ilk hafta benim çocuğum olmayabilir haberin olsun dedim
2007 de evlendik hep çocuk olsun istedik ama olmadı 2 kere olumsuz aşılama ve 3 kere olumsuz tüp bebek denemem oldu tabi bunların hepsinde hormon hapları yükleniyodu ve ben 15 gün hareket etmeden yatıyodum her deneme bana 4-5 kilo olarak geri dönüyodu en son bu ağustos ta 4. denememi yaptım ilk defa pozitifi gördüm 10 hafta bebeğimi büyütttüm sonra kalp atışını duyamadık büyük i hüsran aldılar bebeğimi...
işte şimdi tekrar denemeler için hem para biriktirmeyi hem de bu arada zayıflamayı hedefliyorum zayıflayınca kendiliğinden hamile kalabilen mucizevi gruba dahil olmak istiyorum bakalım kısmet
ilk gün bu kadar başınızı ağrıttım am bundan sonra olmas kıslar sözzzz
teşekkür ederim sacre.inşallah tekrar başarabilirim.hoşgeldinnnnn
bunlar kolay seyler değil elbette, allah sabırlar versin selamet versin
insallah bu topikte hep beraber başaracğız
bugünden başladım sayıyorum kendimi.lahana aldım haşladım ve limon sıkıp içtim.5 gün yapıp 3 gün ara verilecekmiş.deneyeyim bakalım.evet canımm başla yarınninan hepimiz aynı şeyleri yaşadık halada yaşıyoruz yanlız degilsin canım
hoşbulduk sevgicim teşekkürlercanım hoşgeldin aramıza ben sevgi...
:))
hoşbulduk ilknurcumHoşgeldin canım
ben ilknur
sağolasın nisancım.tarçını deneyeyim bildiğim bişey ama işe yaramaz diye pek kullanmamıştım.umuts76 hoşgeldin tatlım. öncelikle başın sağolsun. aramıza katılman için yazman yeterli. grubumuzun her cuma yayınlanan bir listesi var. bu listeye girmek için 2 hafta boyunca düzenli menü ve kilo bildiriminde bulunman gerekiyor. tatlıya düşkünlüğünü tarçınla giderebilirsin. burada paylaşımda bulunarak daha iyi motive olabilirsin
teşekkür ederim irongirl.hoşgeldiniz;başınız sağ olsun...
canımmm 3. çantada sanaaa..az poça, çeyrek dürüm, az ekmek, e bide akşam 2 dilim ekmek ne demek aaaaolmaz balım olmaaaazzz. 2 3 zeytin 50 kalori civarı zaten.meyve yoğurt yeseydin daha iyiydi..sen benim menüye bakta kız şimdi emi:))
Sevda lütfen daha fazla oyalanma ve acilen tetkiklerini yaptır ve bizi de merakta bırakma canım,İnşaallah kötü bişey çıkmaz da hepimiz de rahatlarız.iremcimmm canım şimdi sıkmak istemem seni ama
benim annem chron hastası ve durumu oldukça kötüü
anaannem karın agrısından,anaannemin anneside karın agrısından ölmüşler,
tabi teşhis yokk çünkü doktorada gitmemişler hiç bildiğim kadarıyla
bende 2-3 günde birr birr karın agrısı bir şişlikkkk şişkinliğin tarifi bile yok yani
o derece yaniiii
giittim dr. bir poşet ilaç ultrason v.s kullan ama çok bi fayda saglar mı bilemiyorum
denemekte fayda var dedi kullandım hiçbişi değişmedii
yanlız kilo vermeden önce çokkk daha şiddetliydi bu şikayetlerimm
işte endoskopi ve kolonoskopi istiyorlar kesin sonucu ögrenmek gerek için
diyorlar açıkcası dr. pekde iyi düşünmüyo gibi sanki hangisine gitsem aynı şeyi söylüyo
canım bu dediğin mutsuz bagırsak sendromuna neler sebep olur???
yanii kendimm az çok önleyebilir miyim bu şişkinliği agrıyı?
Hay maaşallah canım 1 saat bisiklet çok güzel ben 5 dakika dayanamıyorum vallahi...merhabalar canlarım.
geçmiş sayfaları okudum.
gece kuşu olarak 3te yatıp sabah 7de kalktım.
gözümden uyku akıyor şu anda.ama takmıyorum.
bu saate kadar kahvaltımı yaptım,ara öğünümü yaptım meyveyle.
bu hafta 600 gr. artıdaydım.zaten haftalardır sabittim.
neyse,dün bir tartıldım,78
önce moralim bozuldu.sonra baktım arkdşlarımın yazdıklarına benim gibi artıda olanlar var.
dün geç kahvaltı etmeme rağmen diyetimi uyguladım.bol su ve şekersiz bitki çayları hep var zaten,yazmaya gerek duymuyorum.
veee bugün tartıldım 77.5.yani cumaya göre 100 gr.,düne göre 500gr.
dünki menüm:
sabah:
domates,peynir,zeytin,1tatlıkaşığı reçel,2diim t.b.ekmek
ara:
meyve,diyet bisküvi
akşam:
tarhana çorbası,peynirli domatesli yumurta,yağsız tavada,bol salata
gece:
meyve,2-3 tane fındık
spor:
1saat bisiklet
Hoşgeldin canım,kolay gelsin...selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
Ayyyyyyyyyyyy Sevdaaaaaaaaa naaaptın sen bacıııım.Ben 2-3 ay önce kestim oğlumu sütten,1,5 yaşındaydı,acı ketchup sürdüm bi daha o oldu artık istemiyo,"meme ee' " diyo.ama seninki kanmaz bunlara o baya bi akıllanmış artık ,Allah bağışlasın canım.kızlar bişi danışcam sizee
benim kızım mayısta 5 yaşına girdi
seneyede ana okuluna başlicak inşş.
ama sıkıntım şuuu halaa beni emiyooo
vallahi sıkıldım artık dogru dürüst sütümde yok zaten 5 sene süt mü kalırr
nasıl bıraktırabilirim ki aceppp ben kıza yaaaa :26::26:
Canım sabahki kaymaklar,reçeller ve çikolata çok fazla olmuş,diyette reçele ve kaymağa hiç yer vermesen iyi olur tatlım.Arkadaslar merhaba
bugünkü menümü yazacaktım sadece ama hadi diğer günleri de yazıyım dedim
yorumlarınızı rica etsem ?
ne dersiniz bu gidişata ?????
merhaba kızlar
daha yeni oturabiliyorum bilgisayarın başına
uzun süredir iyleşemeyince bugün pes ettim ve doktora gittim. faranjit varmış. ardından yemek, temizlik derken ancak oturdum. geçmiş birikmiş yine.
elimde suyum geçmişe dalyım:126::126::126:
:))))))) canım benim bir kızım var ikinciyi istiyordum inş bakalım çok uğraşmaya gerek kalmadan 2. yi görürüz
hadi yaa. peki bunları bulabilir miyim? çok beğendim çünkü ...
denizcim hep anlatıyorum ben 76 dan geri 87 ye çıktığım için yaram derin nasıl böyle bir düşüncesizlikle aldım bu kiloyu geri diye düşündükçe ağlamamak için zor duruyorum keşke vermeseydim ama almasaydım da.. fizğin nasıl bilmiyorum ama 3 kilo senin verdiğin güzelim kilolar yanında devede kulak be canım bunun için bu kadar üzülme..
güzelimm valla haklısınn ne yapsam kandıramıyorumm
gerçi bende 5 sene emmişim abimde kardeşimde biz maşallahh sülalece mantafon cinsiyizz
canım tereciye tere satılmaz amaa
müsadenle şöyle açıklıyım şimdi sen senelerdir bu düzende gidiyorsan vücudun alışmıştır zaten bu düzene
ama asla yemeği yiyip uyumaa
misal ben gün içinde uyuyordum (ilk zayıflama maceramdan bahsediyorum)
o hafta misal 500 gr. veriyordum olsun yeter diyordum ama doktorumm
gülerdi verdinde ne oldu 500 gr. gitmiş ama yağ oranın artmış, su oranın düşmüş
verdiğin yag degill ya kas yada su derdii öyle yani canım tabiki uyu
senin de düzenin böyle ama yemek yiyip yatma canım
heheeee belki bende burcumu gördüm bi şevke geldim işte şimdi bu haldeyim diyebilirim belki...
canım malesef ben görev icabı diyarbakırdayım işitme engelliler sınıf öğretmeniyim 4.yılımız daha da burada duracakmışız gibime geliyor aslında seviyorum ben burayı...
geçmişi okumak biraz zamanımı alıyor ama sizleri tanımak için biraz cabada lazım... hoşgeldin diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim hemen içinize alabiliyor olmanız büyük topiklerde nadir görülen bi durum hepinize tekrar tekrar teşekkürler
biraz kendimi de size tanıtayım diyetisyene gittiğimde en son ne zman 36 bedendin diye sordu hatırlamıyorum dedim inanmadı ama ben gerçekten hatırlamıyorum 12 yaşında adet oldum 42 kiloydum 6 ay sonra 60 kilo buldum kendimi adet düzensizlikleri filan vardı doktorlar tedavisiz çocuğumun olmayacağını o zman sölediler 2000 de eşmle tanıştığım ilk hafta benim çocuğum olmayabilir haberin olsun dedim
2007 de evlendik hep çocuk olsun istedik ama olmadı 2 kere olumsuz aşılama ve 3 kere olumsuz tüp bebek denemem oldu tabi bunların hepsinde hormon hapları yükleniyodu ve ben 15 gün hareket etmeden yatıyodum her deneme bana 4-5 kilo olarak geri dönüyodu en son bu ağustos ta 4. denememi yaptım ilk defa pozitifi gördüm 10 hafta bebeğimi büyütttüm sonra kalp atışını duyamadık büyük i hüsran aldılar bebeğimi...
işte şimdi tekrar denemeler için hem para biriktirmeyi hem de bu arada zayıflamayı hedefliyorum zayıflayınca kendiliğinden hamile kalabilen mucizevi gruba dahil olmak istiyorum bakalım kısmet
sevdoş yalnız değilsin bu konuda canım. benim öğrencilerimdende zaman zaman böyle durumda olanlar, yalancı emzik emenler, geceleri altı bezlenmezse uyuyamayanlar çıktı ama bunları okuldaki rehber öğretmenimizle ve tutarlı anne babalarla atlattık.
eğer sen salça sürer bir süre vermez ve ağlamasına mızmızlığına dayanamayıp tekrar verirsen çocuk seni kullanabildiğinin farkına varır ayrıca ağladığında memeyi emebileceğini öğrenir. tutarlı ve kararlı olmalısın. ünide davranış değiştirme dersleri anaokulunda en çok işimize yarayan derstir. sen kararlı olucaksın ve sen vermedikçe ağlıycak zırlıycak belki seni çileden çıkarıcak sen vermedikçe birkaç gün daha ısrarcı ağlıycak ve agrasifleşebilicek bu davranış değiştirme sistematiğine girdiğinizin bir göstergesi ve son aşama davranışın sona ermesi. her emmediği gün için bir ödül kullanabilirsin illa oyuncak hediye olmak zorunda değil bu en sevdiği pastayı yapmak gibi. unutma alışkanlıklar 21 günde kazanılır. sen kararlı olmazsan bir ağladığında vermez diğerinde dayanamayıp verirsen bıraktıramazsın. uzun yazdım biraz kusura bakma cnm.
cnm bende bazen aynı şeyden rahatsız oluyorum. ben bir kanepede o diğerinde herkez kendi laptopuyla tv açık arada kumanda istiyoruz birbirimizden falan. kışın çok problem yapmıyorum çünkü akşamları çok yorgun oluyorum kendi dünyamda takılmak hoşuma gidiyor, ama yazın bütün gün evde akşam koca gelince ondan ilgi bekliyorum falan. çok alıştık rahata ya. çocuk istiyoruz ama acaba nasıl anne baba oluruz ben çocukla ilgilenirken yalnızmı kalırım düşündükçe korkuyorum.
Canım benim herşeyim çok düzenliydi.Evlendim .2 sene çocuk istemedik.3 sene istedik bu sefer olmadı.ben doktora gittim.meğer benim sağ yumurtalığımı kist kaplamış.Portakal gibi olmuş.Acil ameliyat oldum.Allahtan bişey çıkmadı.Hemen tedavi gördüm.Aşılama yapıldı.o tutmadı.sonraki ay ramazandı ben tedavi istemedim.o ay kendiliğinden hamile kaldım.inanamadık.bi kızım oldu.kızım on aylıkken ikinciye hamile kaldım.bu sefer mecbur onuda doğurdum.tabii her ameliyatım.bi olay oldu.hertarafıma bakıyorlar inceliyorlar.tahliller falan.çünkü benim bi şey çıkmadı ama heran kanser olabilirmişim.onkolojide inceliyorlar benim tahlilerimi.neyse 2 .kızım olduktan sonra doktor.yumurtalık ve rahmini alalım rahat et.dedi.ve ameliyat oldum.şu an menepozum yani.şimdi hormon ilaç ı alıyorum.Ama Allaha şükür 2 güzel kızım var.ümidini hiç yitirme.bak gör seninde olacak.yanlız bu işler psikolojiylede çok ilgili.moralini bozma.İNAN.
Iyi Aksamlaaaaaar Kizlar
Sevda Ablaaa Kizini Emzirdigini Bilmiyordum
Sen Öyle Diyince Gecen Gün Bayramda Bize Misafir Gelmi$ti ,
Bi Tanidigimin Kizi 3.Ya$inda Ama Masallah Bül Bül Gibi $akiyor
Biz Yemek Yiyorduk Cocuklara Önceden Yedirdik Tv Bakiyorlardi
Annaaaam Minik Tuana Kapiyi Bi Acti Acmasiyla Annesineee Aynen Böyle Dedi;
Annnnnnnnneeeeeeee Buyaya Gel Emcem Seniii
Biz Hepimizin Ceton Önce Düsmedi Sonra Algilayinca Bi Güldükkü Kizin Diyisine
Kizi Yiyesim Geldi O An
Megersem Hala Annesini Emiyormu$ Minnak Dav$anKarni Acikmi$ ..
*****************************************************************************************
Kizlar lapayi Bugün Iptal Etmek Zorunda Kaldim ,
Hastanelik Oluyordum
Annemle Alisverise Gittik Eksikleri Almak Icin ,
Kasaya Geldik Bekliyoruz , Annaamm Bana Bi Ter Basti Ki Sormayin
Siril SIklam Oldum , Basim Dönmeye Gözlerim Sip Siyah Görmeye Basladi ,
Marketin Icinde Cafeterya Vardi Hemen Kasalarin Karsisinda Oraya Gittim Oturdum
Ama Hala Ter Bosaliyordu!
Annem Geldi Dedim $urdan Bana Elime Yicek Bisi Ver Dedim
Gitti Pogaca Gibi Bisey Aldi Iki Isirik Aldim Baktim Migdem Bulaniyor
Istifra Etcem Resmen , Kapandim Masanin Üzerine Gözlerimi Kapadim
bi 5 dk durdum öyle , Annem Yanda Eczane Vardi Görevliyi Cagirdi Tansiyonumu Ölctü
90'a 65 Cikti Baya Dü$mü$ ..
Abooo Annemi Görseniz, bidaha diyet yaparsan dövcem seni dio
sayiyor bana , ilk defa böyle kizdi ..
bende inad ya , yapcem diom
bi yap döverim seni dioo hala
Yanii Lapayi Biraktimmm , Normal Yedim Ama Yine Az Yedim
Galiba Cok Yordum Bünyeyi Ondan Oldu , Yoksa Dokunmuyordu Hic ..
canım ne kadar çok bitki çayı içmişsin
maşallah, 3lt su kış için biraz fazla olabilir canım, hem sana yazık hem tuvaletine
birde, benimde yaptığım bir yanlıştı bu
bikaç gündür bende dikkat ediyorum, yumurta yiyorsan peynir yeme, peynir yiyorsan yumurtayı es geç
daha bugün demet kutluayın diyetisyeni anlatıyordu
birde böyle deneyelim...
yumurtayı da çok severim peyniri de, seçim yapıyorum bu aralar bigün biri bigün biri
diğerleri güzel ama ilk günlerden ekmeği bu kadar kesmemelisin bence,
kilo kaybı yaşadıkça yavaş yavaş azaltırsın, bizde yaptık o hatayı
belli bir yerde azaltacak bişeyin kalmıyor ve kilon sabitleniyor
bu da insanı öyle kötü etkiliyorki psikoloji berbat
ilk mesajda dedim ya işyerinde bi arkadaş kilo aldığımı ima etti diye.valla çok bozuldum.sanki aynadaki halimi bilmezmiş gibi niye alınıyosam.bir an önce kurtulmak istiyorum kiloardan.bi ara 78 lerdeyken kendimi iyi hissediyordum.iri kemikliyim ve kilomu fazla göstermiyorum ama tabiki iri ve hacimli duruyorum.
şu lahana suyunun işe yaramasını istiyorum.yağ yakıcı özelliğ varmı.
bi de elma sirkesi aldım sabah aç karnına biraz ılık su ile içicem.
inşallah atacaz bu fazlalıkları.
aklımdan tatlıları kurabiyeleri uzaklaştırmalıyımmm
bugünki menüm sabah..... yarım light sosis,yumurta,1 dilim çavdar
öğlen......3 köfte,1 salatalık,azcık yayla çorbası,
arada......1 taneerik,1 mandalina,3 tane badem
akşam......çeyrek haşlanmış tavuk gögsü,bir tutam maydanoz
2lt su
Bu arada benim iştahım açıldı.Napcam kızlar.Herşeye zor hayır yemiycem diyorum.sesim titriyo.
Ahhh canııım geçmiş olsun,bence de annen haklı sen daha gençsin vücudunun daha çok besine ihtiyacı var,diyet yap ama sağlıklı yollardan yap canım.Iyi Aksamlaaaaaar Kizlar
Kizlar lapayi Bugün Iptal Etmek Zorunda Kaldim ,
Hastanelik Oluyordum
Annemle Alisverise Gittik Eksikleri Almak Icin ,
Kasaya Geldik Bekliyoruz , Annaamm Bana Bi Ter Basti Ki Sormayin
Siril SIklam Oldum , Basim Dönmeye Gözlerim Sip Siyah Görmeye Basladi ,
Marketin Icinde Cafeterya Vardi Hemen Kasalarin Karsisinda Oraya Gittim Oturdum
Ama Hala Ter Bosaliyordu!
Annem Geldi Dedim $urdan Bana Elime Yicek Bisi Ver Dedim
Gitti Pogaca Gibi Bisey Aldi Iki Isirik Aldim Baktim Migdem Bulaniyor
Istifra Etcem Resmen , Kapandim Masanin Üzerine Gözlerimi Kapadim
bi 5 dk durdum öyle , Annem Yanda Eczane Vardi Görevliyi Cagirdi Tansiyonumu Ölctü
90'a 65 Cikti Baya Dü$mü$ ..
Abooo Annemi Görseniz, bidaha diyet yaparsan dövcem seni dio
sayiyor bana , ilk defa böyle kizdi ..
bende inad ya , yapcem diom
bi yap döverim seni dioo hala
Yanii Lapayi Biraktimmm , Normal Yedim Ama Yine Az Yedim
Galiba Cok Yordum Bünyeyi Ondan Oldu , Yoksa Dokunmuyordu Hic ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?