80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne kadar çok bitki çayı içmişsin
maşallah, 3lt su kış için biraz fazla olabilir canım, hem sana yazık hem tuvaletine
birde, benimde yaptığım bir yanlıştı bu
bikaç gündür bende dikkat ediyorum, yumurta yiyorsan peynir yeme, peynir yiyorsan yumurtayı es geç
daha bugün demet kutluayın diyetisyeni anlatıyordu
birde böyle deneyelim...
yumurtayı da çok severim peyniri de, seçim yapıyorum bu aralar bigün biri bigün biri
diğerleri güzel ama ilk günlerden ekmeği bu kadar kesmemelisin bence,
kilo kaybı yaşadıkça yavaş yavaş azaltırsın, bizde yaptık o hatayı
belli bir yerde azaltacak bişeyin kalmıyor ve kilon sabitleniyor
bu da insanı öyle kötü etkiliyorki psikoloji berbat

wintersun kıyamam ben sana, canım allah gönlünden geçeni versin inşallah,
her zaman hayırlısını dile, hakkında hayırlısı neyse o olsun...
kilolarını da biran önce sağlıklı bir şekilde verirsin de normal yollarla bebeğin oluverir
hoşgeldin tekrar
ben izlem

kız sevda gacusuuu
spora gitmedin de bütün gün lak lak mı yaptın burda
kuşuummm spora git, benim oğlan daha küçük yürüyerek gidiyoruz ama gene de gidiyoruz
yazın yaşayacağın sefayı düşün, şimdi cefa çekerken
ayrıca o akıl küpü kızını yerim ben yerim
kız ona tüy filanda konmaz kız 5 yaşında
deniz_kum çok iyi açıklamış, bence de tutarlı ol, bikaç gün hırçın davranır sonra unutur gbi geliyor ama
asla verme hayatım napıyosun sen bird sütümde yok demezmisin kız seni oyuncak yapmış yaa
kız, erkek olsa askere gidecekmiş sıpaa

Canım benim herşeyim çok düzenliydi.Evlendim .2 sene çocuk istemedik.3 sene istedik bu sefer olmadı.ben doktora gittim.meğer benim sağ yumurtalığımı kist kaplamış.Portakal gibi olmuş.Acil ameliyat oldum.Allahtan bişey çıkmadı.Hemen tedavi gördüm.Aşılama yapıldı.o tutmadı.sonraki ay ramazandı ben tedavi istemedim.o ay kendiliğinden hamile kaldım.inanamadık.bi kızım oldu.kızım on aylıkken ikinciye hamile kaldım.bu sefer mecbur onuda doğurdum.tabii her ameliyatım.bi olay oldu.hertarafıma bakıyorlar inceliyorlar.tahliller falan.çünkü benim bi şey çıkmadı ama heran kanser olabilirmişim.onkolojide inceliyorlar benim tahlilerimi.neyse 2 .kızım olduktan sonra doktor.yumurtalık ve rahmini alalım rahat et.dedi.ve ameliyat oldum.şu an menepozum yani.şimdi hormon ilaç ı alıyorum.Ama Allaha şükür 2 güzel kızım var.ümidini hiç yitirme.bak gör seninde olacak.yanlız bu işler psikolojiylede çok ilgili.moralini bozma.İNAN.

bugünki menüm sabah..... yarım light sosis,yumurta,1 dilim çavdar
öğlen......3 köfte,1 salatalık,azcık yayla çorbası,
arada......1 taneerik,1 mandalina,3 tane badem
akşam......çeyrek haşlanmış tavuk gögsü,bir tutam maydanoz
2lt su
Bu arada benim iştahım açıldı.Napcam kızlar.Herşeye zor hayır yemiycem diyorum.sesim titriyo.

Son düzenleme:
menüm...

spora giderken 1 elma yarım bardak süt 1 ceviz

domates-salatalık, 2kk kadar peynir, maydonoz, şekersiz çay, 1 dilim tam tahıllı ekmek

1 dilim ayva, yarım havuç, 1 mandalina yeşilçay

4 yk ıspanak ve pırasa karışımı yemeği 2 kaşık sarımsaklı yoğurt 1 turp maydonoz

buraya kadar süperdi
tam yemeğimi yedim kaldırdım, kapı çaldı karşı komşum
ondaki tabağıma içli köfte koyup getirmiş hemde dumanı üstünde
1 tane hüplettim tabii

beni kim çantalamak ister

hoşgeldinnnnn
bunlar kolay seyler değil elbette, allah sabırlar versin selamet versin
insallah bu topikte hep beraber başaracğız
teşekkür ederim sacre.inşallah tekrar başarabilirim.

evet canımm başla yarınn inan hepimiz aynı şeyleri yaşadık halada yaşıyoruz yanlız degilsin canım
bugünden başladım sayıyorum kendimi.lahana aldım haşladım ve limon sıkıp içtim.5 gün yapıp 3 gün ara verilecekmiş.deneyeyim bakalım.

canım hoşgeldin aramıza ben sevgi...

:))
hoşbulduk sevgicim teşekkürler

Hoşgeldin canım

ben ilknur
hoşbulduk ilknurcum

sağolasın nisancım.tarçını deneyeyim bildiğim bişey ama işe yaramaz diye pek kullanmamıştım.
hoşgeldiniz;başınız sağ olsun...
teşekkür ederim irongirl.

ilk mesajda dedim ya işyerinde bi arkadaş kilo aldığımı ima etti diye.valla çok bozuldum.sanki aynadaki halimi bilmezmiş gibi niye alınıyosam.bir an önce kurtulmak istiyorum kiloardan.bi ara 78 lerdeyken kendimi iyi hissediyordum.iri kemikliyim ve kilomu fazla göstermiyorum ama tabiki iri ve hacimli duruyorum.
şu lahana suyunun işe yaramasını istiyorum.yağ yakıcı özelliğ varmı.
bi de elma sirkesi aldım sabah aç karnına biraz ılık su ile içicem.
inşallah atacaz bu fazlalıkları.
aklımdan tatlıları kurabiyeleri uzaklaştırmalıyımmm

Iyi Aksamlaaaaaar Kizlar

Sevda Ablaaa Kizini Emzirdigini Bilmiyordum
Sen Öyle Diyince Gecen Gün Bayramda Bize Misafir Gelmi$ti ,
Bi Tanidigimin Kizi 3.Ya$inda Ama Masallah Bül Bül Gibi $akiyor
Biz Yemek Yiyorduk Cocuklara Önceden Yedirdik Tv Bakiyorlardi
Annaaaam Minik Tuana Kapiyi Bi Acti Acmasiyla Annesineee Aynen Böyle Dedi;
Annnnnnnnneeeeeeee Buyaya Gel Emcem Seniii
Biz Hepimizin Ceton Önce Düsmedi Sonra Algilayinca Bi Güldükkü Kizin Diyisine
Kizi Yiyesim Geldi O An
Megersem Hala Annesini Emiyormu$ Minnak Dav$an Karni Acikmi$ ..
*****************************************************************************************

Kizlar lapayi Bugün Iptal Etmek Zorunda Kaldim ,
Hastanelik Oluyordum

Annemle Alisverise Gittik Eksikleri Almak Icin ,
Kasaya Geldik Bekliyoruz , Annaamm Bana Bi Ter Basti Ki Sormayin
Siril SIklam Oldum , Basim Dönmeye Gözlerim Sip Siyah Görmeye Basladi ,
Marketin Icinde Cafeterya Vardi Hemen Kasalarin Karsisinda Oraya Gittim Oturdum
Ama Hala Ter Bosaliyordu!
Annem Geldi Dedim $urdan Bana Elime Yicek Bisi Ver Dedim
Gitti Pogaca Gibi Bisey Aldi Iki Isirik Aldim Baktim Migdem Bulaniyor
Istifra Etcem Resmen , Kapandim Masanin Üzerine Gözlerimi Kapadim
bi 5 dk durdum öyle , Annem Yanda Eczane Vardi Görevliyi Cagirdi Tansiyonumu Ölctü
90'a 65 Cikti Baya Dü$mü$ ..

Abooo Annemi Görseniz, bidaha diyet yaparsan dövcem seni dio
sayiyor bana , ilk defa böyle kizdi ..
bende inad ya , yapcem diom
bi yap döverim seni dioo hala

Yanii Lapayi Biraktimmm , Normal Yedim Ama Yine Az Yedim
Galiba Cok Yordum Bünyeyi Ondan Oldu , Yoksa Dokunmuyordu Hic ..

pis yediliyi seyrediyormusunuz bilmiyorum
müdire esma sultanın üzerindeki siyah beyaz ceketten benim de var, bu şekilde giymek aklıma gelmemişti bluz gibi
süper olmuşş, gördünüz mü siz??

iremcim menümü yazıyorum canım.
bugünkü menüm:
sabah:
domates,2k.k peynir,1yumurta,8zeytin,2dilim t.b. ekmek
ara:
2porsiyon meyve
öğle:
3kaşık kadar etsote,salata,1su bard. yoğurt,1dilim fırında pazılı mücver,2dilim t.b. ekmek
ara:
2porsiyon meyve,3adet diyet bisküvi,şekersiz meyve çayı
akşam:
1kase tarhana çorbası,2dilim pazılı mücver,1 su bard.yoğurt,yarım dilim ekmek-salata yapamadım.
gece:
2porsiyon meyve,12 adet fındık
iremcim yarın direk dr.n yazdığı listeyi aktarayım buraya.belki benim gibi metosunu şaşırtmak isteyenler olabilir
dr.metabolizmanı şaşırtman lazım dedikten sonra eşim diline doladı bunu.
yazdan beri bana,yesene fatoş,metoyu şaşırtcaktın hani diyo

Çantala Tülincim çantala ne desen haklısın.Akıllanmıyom bi türlü.senin çantalar belki aklımı başıma getirir.Sen bi de bugünkü menümü bi gör.
Sevda lütfen daha fazla oyalanma ve acilen tetkiklerini yaptır ve bizi de merakta bırakma canım,İnşaallah kötü bişey çıkmaz da hepimiz de rahatlarız.

Hay maaşallah canım 1 saat bisiklet çok güzel ben 5 dakika dayanamıyorum vallahi...

Hoşgeldin canım,kolay gelsin...

Ayyyyyyyyyyyy Sevdaaaaaaaaa naaaptın sen bacıııım.Ben 2-3 ay önce kestim oğlumu sütten,1,5 yaşındaydı,acı ketchup sürdüm bi daha o oldu artık istemiyo,"meme ee' " diyo.ama seninki kanmaz bunlara o baya bi akıllanmış artık ,Allah bağışlasın canım.

Arkadaslar merhaba

bugünkü menümü yazacaktım sadece ama hadi diğer günleri de yazıyım dedim
yorumlarınızı rica etsem ?
ne dersiniz bu gidişata ?????
Canım sabahki kaymaklar,reçeller ve çikolata çok fazla olmuş,diyette reçele ve kaymağa hiç yer vermesen iyi olur tatlım.

iyi akşamlar hatunlarrrr nasılsınız bakalım geçmişe gidemedimmm

sevda cnm eger çok sıkıldıysan ara ver spora nisan gibi filan başlarsın yaz başında çok daha keyif alırsın eminim.....

deryacım bak bu begendiginn ojee
tırnaktada çok duruyor cnm
bu arada küçük parmagımın kemiginde gördügünüz üzere bir çıban çıktıı

kız sevda naptın sen 5 yasına kadar nasıl dayandın canım. ben cok bilgili degilim ama duydugum tek taktik kömür karası gibi bişey sür göguslerine. kızını tiksindirtmeye calış. daha küçük olsa belki kanar ama seninki yutmayabilir bu taktigi. valla nekadar dogru bi yontem bilemiyorum ama.

sehercigim canım gecmiş olsun tekrardan. tüp bebekten önce baska yontemler denenecek diyordun. noldu onlarla ilgili bi gelişme varmı. kafaya cok takma canım regldeki düzensizlikler hep sitresten nolur hayırlısını dile ve onu gör inş canım.

sevgi canım takıların hepsi güzel ama ben o hayat agacına bayıldım ya. bende 70 olunca alayım bari :)

hemşom cok gecmiş olsun. dikkat et kendine

wintersun hoşgeldin canım. allah gönlüne göre versin inş kısa zamanda rabbim nasip ederde cocuk sahibi olursunuz inş canım. bu boslukta zayıflamaya karar vermen cok iyi olmuş

burcucum geçmiş olsun. lapayı 2 gün hiç yapmadım ben 1 gün iyi gidiyorda 2. günü yapma bundan sonra istersen. zaten ilk gün etkisi oluyormuş 2. gün okadar olmuyormuş. aman dikkat et kendine saglıgımız herşeyden önemli

canım çok geçmiş olsun Allah şifanı biran önce versin inşallah

:))))))) canım benim bir kızım var ikinciyi istiyordum inş bakalım çok uğraşmaya gerek kalmadan 2. yi görürüz

Allah gönlüne göre hayırlı saglıklı bi evlat versin inşallah sehercim
hadi yaa. peki bunları bulabilir miyim? çok beğendim çünkü ...

bencede bi kuyumcuları gez canım ona göre al.

tatlım bende bundan önce ilkkez yaptıgım zayıflama girişimimde 83 den 73 e kadar düşmüştüm sonra 86 küsüre kadar çıktım ama o dönem hem sigarayı bırakmış hemde 13 aylık bi ilaç tedavisi görmüştüm gerçekten insanın çok canı sıkılıyor sende üzülme lütfen bikere başardıysan yine başarabilirsin ve önceki düştüğün hataya bidaha asla düşmezsin canım
güzelimm valla haklısınn ne yapsam kandıramıyorumm
gerçi bende 5 sene emmişim abimde kardeşimde biz maşallahh sülalece mantafon cinsiyizz

sevda sen çok yaşa canım yaaaa

sevda bunu ögrendiğim iyi oldu sagol verdiğin bilgi için canım

canım öncelikle hoşgeldin ben deniz buranın eskilerindenim.Rabbim inşallah enkısa zamanda hayırlısından bi evlat verir canım burda bikaç tane arkadaş tanıyorum senin sıkıntılarını yaşamış olan ve şuan bebişlerini büyütüyorlar inşallah sende enkısa zamanda bize sevinçli haberi verip saglıcakla bebegini kucagına alırsın

adaşım canım demekki bi alışkanlıgın edinilmesi için 21 gün gerekli bu büyükler içinde geçerlimidir acaba birde çocuga asla düşünerek hazır olamıyorsun canım bi cesaret yapıyorsun sonrası çorap söküğü gibi geliyor annelik demek birazda korkmak endişelenmek demek inşallah endogru zamanda hayırlı bi evlada sahip olursun canım

geçmiş olsun canım Allah evlatlarına uzun hayırlı ömürler versin inşallah

canım burcum geçmiş olsun şekerinde düşmüş olabilir belirtiler şeker düşmesine benziyor o an hemen şekerli bi su içilmeli ben maalesef şeker düşüklüğü yaşadıgım için bilirim çok fena bişeydir.benim annemde olsaydı kıyameti kopartırdı kesinnn

Canım öncelikle hoşgeldin ben ilknur

bende bebeğimi 14 haftalıkken kaybettim

Rabbim başka acılar vermesin inşallah

bende bebeğimi kaybettikten sonra kilo vermeye karar verdim ve kendimi burada buldum

inşallah zayıfladıktan sonra hayırlısıyla hayırlı bir evlat sahibi olursun

İzlemcim 3 lt' yi zorla içiyorum aslında

bu hafta artılarım çok,üzerime yapışan şu ödemden kurtulayım diye

bitki çaylarını da çok severim,bu yüzden ne bulsam içiyorum

peynir-yumurta ikilisine bayılıyorumm

ama senin söylediğin gibi yapayım bundan sonra

ekmek dilimi de çok büyüktü,köy ekmeği dilimi gibi

bu yüzden yarısını yedim,fazla olursa diye ama gözümde kalmadı değil hani

yarın yarısını sabah yersem yarısını da öğlen yiyeğim

Canım midende bir sorun yoksa elma sirkesini dene

benim gibi sorunluysa sirke kıvrandırıyor ağrıdan

deryacım bak bu begendiginn ojee
tırnaktada çok duruyor cnm
bu arada küçük parmagımın kemiginde gördügünüz üzere bir çıban çıktıı

Banucum ojenin rengine bayıldım

markası ne canım

çıban için de geçmiş olsun

o güzel tırnaklara nazarlık gibi olmuş

CANIM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKK
geçmiş olsunnnnn güzelimmmmm

ee yani burcuu 1 gün neyine yetmedii
zorluyosun bedeniniiiiii heee
yazık be yawrummmm sanaa
diikat et emi kuşummmmm

Canım ben de Neslihan,inşaallah burada kilolarımızdan hep beraber kurtuluruz ,sen de zayıflayınca belki kendiliğinden bebeğiniz olur,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım inşaallah.

Ahhhh benimde aklım yemeklerde hep:125::125::125::125:Aslında akşama kadar iyi idare diyorum ama akşamları bişeyler atıştırmayı çok özlüyoruuuuum.
Ahhh canııım geçmiş olsun,bence de annen haklı sen daha gençsin vücudunun daha çok besine ihtiyacı var,diyet yap ama sağlıklı yollardan yap canım.

-------------------------------------------------------------------------------------------

İyi akşamlar kızlar ,nasılsınııız,bugün okuldaki arkadaşlar diyet yaptığımı öğrendi artık bu işi kesin başarmalıyım,ama benim motivasyonum bozulmaya başladı aslında bu da tartı yüzünden ,şu anda 600 gr artıdayım çünkü .canım çok sıkılıyo bu duruma bugün öğlen okulda yemek vardı ,gözleme yedim ama başka alternatifim yoktu.bugünkü menümü yazayım.

sabah----------yeşil çay,az peynir,4 yeşil zeytin,1 dilim ekmek
ara-------------sıcak su
öğle------------yarım gözleme,2 şekerli çay,1 dilim elma,yarım nar
ara-------------tadım fındıklının 3 te 1 i
akşam-----------yine 1kepçe mercimek çorbası,5-6 yemek kaşığı ıspanak,3 dilim ekmek
yemekten sonra----adaçayı

yeni başlamış biri olarak menüm sizce nasıl???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…