nihalcim gelmiş. çok yoğunmuşsun. canım elinden geldiğince zaman ayırmaya çalış buraya. burası vitamin gibi
ozlew_19 hoşgeldin tatlım
denizcim kiloyu vermek için dediğin gibi gerçekten istemek gerekiyor. benim bu konuda gücüm kalmadığında başarı hikayelerini okuyorum, hayal kuruyorum. ödüller de işe yarıyor
banucum gönlündeki eve biran önce kavuşursun inşallah. bizde eşimin dayısının evinde oturuyoruz. ama kendi evin değil sonuçta. ne hayallerimiz var evle ilgili. raflar, cam balkonlar falan. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
umuts76 hoşgeldin tatlım. öncelikle başın sağolsun. aramıza katılman için yazman yeterli. grubumuzun her cuma yayınlanan bir listesi var. bu listeye girmek için 2 hafta boyunca düzenli menü ve kilo bildiriminde bulunman gerekiyor. tatlıya düşkünlüğünü tarçınla giderebilirsin. burada paylaşımda bulunarak daha iyi motive olabilirsin
sehercim çok geçmiş olsun canım. başka hastanelere de git mutlaka
sevdam emzirme konusunda psikoljik destek al olmazsa canım. çok akıllı bu çocuklar salçayla falan kandırmak zor
ohhhh miss gibi afiyet olsunnn bacımm yiiiii
yawrum gün içinde fazla uyuma canım ya vücut su tutuyo bide yağ yakımını zorlaştırıyo
ögle yemegini kaçırma tabii kuuu
bizede yaz tarifini bakalım hadi afiyet olsunn kilo olmasın inşşş.
kızlar bişi danışcam sizee
benim kızım mayısta 5 yaşına girdi
seneyede ana okuluna başlicak inşş.
ama sıkıntım şuuu halaa beni emiyooo
vallahi sıkıldım artık dogru dürüst sütümde yok zaten 5 sene süt mü kalırr
nasıl bıraktırabilirim ki aceppp ben kıza yaaaa :26::26:
ay ne alemsin ya... yanağım acıyo sana gülmekten
canım benim çok doğru boşuna aylarım heba oldu şimdiye kadar hedefime ulaşmalıydımbu ara tabirci olarak yazıyom seni kafama pek rüya göremem yada hatırlamam dün kötü kötü rüya gördüm anlatmıyorum dağlara taşlara çıksın kaç gündür hastanelerdeydim şeytan rüyası diyiyim
tek yorum helal olsun canım
canımmm çok çok haklısın bir rayına oturtamıyorum bu sıralar giremememin nedeni net ve özel sıkıntılar bugünde hastaneye gideceğim Nuran Semiha şakirdei çalışıyordu aceba orada bi hsg filmi çektirdim hsg sonucu herşey normal fakat filmlerde 2 kanalımda kapalı çıkmışnasıl moralim bozuldu gittim sordum doktora dedi sonuçları değil filmi değerlendiriyoruz yani bebek sahii olmam için tüp bebek yapacan dedi kaç gündür çok canıms ıkıldı bugün başka bir hastaneye gideceğim buayk reglimde 1 hafta gecikti 5 gün süren adetim 8 gün oldu devam ediyor bir şeyle roluyor bana ama anlamadım dua edin
ay işte bu benim sorunum anaokulundan beri gündü
z uyuyan bir insanım:) şaka bi yana mecbur uyuyorum gündüz bazen 2 kere falan yani..yemek saatleri alt üst oluyo ve de yiyip yatrmak zorunda kalıyorum sonra çoık mutsuz oluyorum(
neyyyyyyyyyyyyyyy dimişsinn
sagoll bebemm de bide akıl ver be kuşumm :26:
napıyım ben kızı yaa ne denediysem olmuyo
bide benden akıllı maşallahhh en ufak bi çakallığı hemen anlıyo
bi ara salça sürdüm gögsüme kanıyo dedimm
bi bakabilir miyim dedi
bu kan degilki bu koyuu kan olsa akardı dedi
yanıştı kokladı anneee salça buuu bi kere
yemek yerine memene mi koydun salçayı diyooo
hadi yaa. peki bunları bulabilir miyim? çok beğendim çünkü ...
canım tereciye tere satılmaz amaa
müsadenle şöyle açıklıyım şimdi sen senelerdir bu düzende gidiyorsan vücudun alışmıştır zaten bu düzene
ama asla yemeği yiyip uyumaa
misal ben gün içinde uyuyordum (ilk zayıflama maceramdan bahsediyorum)
o hafta misal 500 gr. veriyordum olsun yeter diyordum ama doktorumm
gülerdi verdinde ne oldu 500 gr. gitmiş ama yağ oranın artmış, su oranın düşmüş
verdiğin yag degill ya kas yada su derdii öyle yani canım tabiki uyu
senin de düzenin böyle ama yemek yiyip yatma canım
NİLGÜN,AYŞE,NURAN,FİLİZ
KUUUU NİRDESİNİZZZ
ayşem yok bi kaç gündürr
nilgünümüde görmedim
nuranda yok ortalıklarda
filizimden de bi haber çıkmadı yaa
aklım hep onda yarabbim sen yardımcısı ol inşşş.
hakkında hayırlısını nasip eyleee
evet ya ben de merak ettim kılzraı bir sıkıntı yoktuyr umarım..
heheeee belki bende burcumu gördüm bi şevke geldim işte şimdi bu haldeyim diyebilirim belki...
wintersun ; Cnmm bende hep öyle derdim izlem ve banu ablanin resimlerini ilk
gördügümde acep bende zayiflaya bilecekmiyim diye ..
ama cidden oldu ve 17.kg verdim
Buradaki arkadaslarimin sayesinde verdim o kilolari , halada vermekteyim
Hayatimda ilk defa diyet yapiyorum ve burayla diyetime baslayip devam ettigim icin cok
mutluyum .. burayi sakin birakma bak gör 2.ay sonra sende önce sonra resimlerini koyacaksin
ve farki göreceksin
önce hoşgeldiniz diyeyim birşey merat ettim ankara damısın?
Canım asıl adı nar çiçeği
ama aktarlarda hibisküs diye satılıyor
kırmızı renkli
ekşimsi bir tadı var
faranjit olduğumda iyileştirme etkisini en çok gördüğüm bitki
güzelimm valla haklısınn ne yapsam kandıramıyorumm
gerçi bende 5 sene emmişim abimde kardeşimde biz maşallahh sülalece mantafon cinsiyizz
NİLGÜN,AYŞE,NURAN,FİLİZ
KUUUU NİRDESİNİZZZ
ayşem yok bi kaç gündürr
nilgünümüde görmedim
nuranda yok ortalıklarda
filizimden de bi haber çıkmadı yaa
aklım hep onda yarabbim sen yardımcısı ol inşşş.
hakkında hayırlısını nasip eyleee
kızlar bişi danışcam sizee
benim kızım mayısta 5 yaşına girdi
seneyede ana okuluna başlicak inşş.
ama sıkıntım şuuu halaa beni emiyooo
vallahi sıkıldım artık dogru dürüst sütümde yok zaten 5 sene süt mü kalırr
nasıl bıraktırabilirim ki aceppp ben kıza yaaaa :26::26:
deryacım daha önce de demiştim özellikle sen ve ayşe olayı çözmüşsünüz.ben benim bünyeyi anlamadım. kaçamak yapmadığım halde her haftasonu cumaki bildirimden fazlayım. önce önları vermeye çalışıyorum bu nası iş bilemedim. mesela bu haftaki bildirimi daha bu sabah yeni gördüm tartıda ben nası eksi olacağım hayır fazla da yemiyorum ki eksik bile yediklerim..:2:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben geldimmmm çok vaktimi harcıyorum nette yaa eşim kendi bilgisayarında ben kendiminkinde çok kopuk oluyoruz gündüz zaten yok akşamları da öyle vakit geçiriyoruz üzülüyorum biraz konuşayım bari kendisiyle menümü yazıyorum yoruma açık tecrübeli arkadaşlar yönlendirin lütfen beni
heheeee belki bende burcumu gördüm bi şevke geldim işte şimdi bu haldeyim diyebilirim belki...
biraz kendimi de size tanıtayım diyetisyene gittiğimde en son ne zman 36 bedendin diye sordu hatırlamıyorum dedim inanmadı ama ben gerçekten hatırlamıyorum 12 yaşında adet oldum 42 kiloydum 6 ay sonra 60 kilo buldum kendimi adet düzensizlikleri filan vardı doktorlar tedavisiz çocuğumun olmayacağını o zman sölediler 2000 de eşmle tanıştığım ilk hafta benim çocuğum olmayabilir haberin olsun dedim
2007 de evlendik hep çocuk olsun istedik ama olmadı 2 kere olumsuz aşılama ve 3 kere olumsuz tüp bebek denemem oldu tabi bunların hepsinde hormon hapları yükleniyodu ve ben 15 gün hareket etmeden yatıyodum her deneme bana 4-5 kilo olarak geri dönüyodu en son bu ağustos ta 4. denememi yaptım ilk defa pozitifi gördüm 10 hafta bebeğimi büyütttüm sonra kalp atışını duyamadık büyük i hüsran aldılar bebeğimi...
işte şimdi tekrar denemeler için hem para biriktirmeyi hem de bu arada zayıflamayı hedefliyorum zayıflayınca kendiliğinden hamile kalabilen mucizevi gruba dahil olmak istiyorum bakalım kısmet
ilk gün bu kadar başınızı ağrıttım am bundan sonra olmas kıslar sözzzz
cnm kıyamam ben sana ya, inşallah gönlündeki muradın gerçekleşir bebeşin olur alırsın kucağına. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?