80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelimm valla haklısınn ne yapsam kandıramıyorumm
gerçi bende 5 sene emmişim abimde kardeşimde biz maşallahh sülalece mantafon cinsiyizz

ay işte bu benim sorunum anaokulundan beri gündü
z uyuyan bir insanım:) şaka bi yana mecbur uyuyorum gündüz bazen 2 kere falan yani..yemek saatleri alt üst oluyo ve de yiyip yatrmak zorunda kalıyorum sonra çoık mutsuz oluyorum(

aa..zor bir durum.. bi araştıralım..ama belki tecrübeli olanlar vardır..

canım çok geçmiş oslun..

canım tereciye tere satılmaz amaa
müsadenle şöyle açıklıyım şimdi sen senelerdir bu düzende gidiyorsan vücudun alışmıştır zaten bu düzene
ama asla yemeği yiyip uyumaa
misal ben gün içinde uyuyordum (ilk zayıflama maceramdan bahsediyorum)
o hafta misal 500 gr. veriyordum olsun yeter diyordum ama doktorumm
gülerdi verdinde ne oldu 500 gr. gitmiş ama yağ oranın artmış, su oranın düşmüş
verdiğin yag degill ya kas yada su derdii öyle yani canım tabiki uyu
senin de düzenin böyle ama yemek yiyip yatma canım

sen misin kandıran...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben geldimmmm çok vaktimi harcıyorum nette yaa eşim kendi bilgisayarında ben kendiminkinde çok kopuk oluyoruz gündüz zaten yok akşamları da öyle vakit geçiriyoruz üzülüyorum biraz konuşayım bari kendisiyle menümü yazıyorum yoruma açık tecrübeli arkadaşlar yönlendirin lütfen beni

sabah 2 kuru kayısı 1 yeşil çay
ara 1 mandalina
öğle corn flakes
ara 1 elma 2 grissini
akşam bol salata ve balık
ara sütlü kahve (şekersiz)
9 gibi 1 elma yerim
1 yeşil çay bide form çay içicem
2 lt su spor yok öksürük var bende fenayım çok dengeli beslenemiyorum ama düne göre daha iyi sanki
öperim sizi çıtırlar dayanamam 1kaç saate mutlaka gelirim

NİLGÜN,AYŞE,NURAN,FİLİZ
KUUUU NİRDESİNİZZZ

ayşem yok bi kaç gündürr
nilgünümüde görmedim
nuranda yok ortalıklarda
filizimden de bi haber çıkmadı yaa
aklım hep onda yarabbim sen yardımcısı ol inşşş.
hakkında hayırlısını nasip eyleee

yok canım estağfurullah..evet canım öyle yapmaya çalışıyorum bir de uyuyacağımdan kesin eminsem ağır yemiyorum sadece hafif şeyleri yiyorum..bende nöbet sonrası tartılınca öyle çıkardım ondanmış demekki..

evet ya ben de merak ettim kılzraı bir sıkıntı yoktuyr umarım..

evet ya ben de merak ettim kılzraı bir sıkıntı yoktuyr umarım..

iremmmm ne dicem canım şuan karnım varya küçücükk
dün iki tane büyük baş hayvan yutmuş gibiydi
bugünn sankim minnak bi kuzu yutmuş gibii
en küçük hali bu kadar oluyo anacımm
neki bu böyle valla şart oldu bi dr.a gitmek

heheeee belki bende burcumu gördüm bi şevke geldim işte şimdi bu haldeyim diyebilirim belki...

önce hoşgeldiniz diyeyim birşey merat ettim ankara damısın?

canım malesef ben görev icabı diyarbakırdayım işitme engelliler sınıf öğretmeniyim 4.yılımız daha da burada duracakmışız gibime geliyor aslında seviyorum ben burayı...

geçmişi okumak biraz zamanımı alıyor ama sizleri tanımak için biraz cabada lazım... hoşgeldin diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim hemen içinize alabiliyor olmanız büyük topiklerde nadir görülen bi durum hepinize tekrar tekrar teşekkürler

biraz kendimi de size tanıtayım diyetisyene gittiğimde en son ne zman 36 bedendin diye sordu hatırlamıyorum dedim inanmadı ama ben gerçekten hatırlamıyorum 12 yaşında adet oldum 42 kiloydum 6 ay sonra 60 kilo buldum kendimi adet düzensizlikleri filan vardı doktorlar tedavisiz çocuğumun olmayacağını o zman sölediler 2000 de eşmle tanıştığım ilk hafta benim çocuğum olmayabilir haberin olsun dedim
2007 de evlendik hep çocuk olsun istedik ama olmadı 2 kere olumsuz aşılama ve 3 kere olumsuz tüp bebek denemem oldu tabi bunların hepsinde hormon hapları yükleniyodu ve ben 15 gün hareket etmeden yatıyodum her deneme bana 4-5 kilo olarak geri dönüyodu en son bu ağustos ta 4. denememi yaptım ilk defa pozitifi gördüm 10 hafta bebeğimi büyütttüm sonra kalp atışını duyamadık büyük i hüsran aldılar bebeğimi...

işte şimdi tekrar denemeler için hem para biriktirmeyi hem de bu arada zayıflamayı hedefliyorum zayıflayınca kendiliğinden hamile kalabilen mucizevi gruba dahil olmak istiyorum bakalım kısmet

ilk gün bu kadar başınızı ağrıttım am bundan sonra olmas kıslar sözzzz

Canım asıl adı nar çiçeği

ama aktarlarda hibisküs diye satılıyor

kırmızı renkli

ekşimsi bir tadı var

faranjit olduğumda iyileştirme etkisini en çok gördüğüm bitki

yarın eşim izinli. dışarıada olucaz. aktarlara bakayım canım.sağolasın

güzelimm valla haklısınn ne yapsam kandıramıyorumm
gerçi bende 5 sene emmişim abimde kardeşimde biz maşallahh sülalece mantafon cinsiyizz

annene sor bakalım sevda sizi nasıl vazgeçirmiş emmekten:44::44:

ben de merak ediyorum hepsini. umarım herkes iyidir

sevdoş yalnız değilsin bu konuda canım. benim öğrencilerimdende zaman zaman böyle durumda olanlar, yalancı emzik emenler, geceleri altı bezlenmezse uyuyamayanlar çıktı ama bunları okuldaki rehber öğretmenimizle ve tutarlı anne babalarla atlattık.
eğer sen salça sürer bir süre vermez ve ağlamasına mızmızlığına dayanamayıp tekrar verirsen çocuk seni kullanabildiğinin farkına varır ayrıca ağladığında memeyi emebileceğini öğrenir. tutarlı ve kararlı olmalısın. ünide davranış değiştirme dersleri anaokulunda en çok işimize yarayan derstir. sen kararlı olucaksın ve sen vermedikçe ağlıycak zırlıycak belki seni çileden çıkarıcak sen vermedikçe birkaç gün daha ısrarcı ağlıycak ve agrasifleşebilicek bu davranış değiştirme sistematiğine girdiğinizin bir göstergesi ve son aşama davranışın sona ermesi. her emmediği gün için bir ödül kullanabilirsin illa oyuncak hediye olmak zorunda değil bu en sevdiği pastayı yapmak gibi. unutma alışkanlıklar 21 günde kazanılır. sen kararlı olmazsan bir ağladığında vermez diğerinde dayanamayıp verirsen bıraktıramazsın. uzun yazdım biraz kusura bakma cnm.

cnm senin olayın düzensizlik. nöbetler ve yoğun geçen hastane günleri senin dezavantajın
ama buna rağmen azmin iraden çok güzel buraya başladığından beri hiç kopmadan yazıyorsun , ayrıca boşver az az gitsin yağdan gitsin.

cnm bende bazen aynı şeyden rahatsız oluyorum. ben bir kanepede o diğerinde herkez kendi laptopuyla tv açık arada kumanda istiyoruz birbirimizden falan. kışın çok problem yapmıyorum çünkü akşamları çok yorgun oluyorum kendi dünyamda takılmak hoşuma gidiyor, ama yazın bütün gün evde akşam koca gelince ondan ilgi bekliyorum falan. çok alıştık rahata ya. çocuk istiyoruz ama acaba nasıl anne baba oluruz ben çocukla ilgilenirken yalnızmı kalırım düşündükçe korkuyorum.

cnm kıyamam ben sana ya, inşallah gönlündeki muradın gerçekleşir bebeşin olur alırsın kucağına. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

menümü yazıyım sabah sporumu yapamadım diye üzülüyordum sonra sporumuda yapıcam.

sabah:
1 h.yumurta 0
b.yeynir 1
1 dlm uno d. ekmekten kaşarlı tost 9
y.çay

öğlen:
k.peyniri 1
3 siyah zeytin 3

akşam
light ton balığı 0
1 havuç 9

toplam 23

biraz öncede y.çay
yarın okulda açma var kahvaltıda evden kaşarmı götürsem acaba yoksa bir avuç fındıkmı, çocuklar bişeyler yerken benimde midem kazınıyor:))
bu arada çocuklara kızartma cips gibi yiyeceklerin zararlarını anlatıyorum inanılmaz zekiler ya geçen gün sınıfa bir konuk geldi çocuklara benim en sevdiğim yemek patates kızartması dedi benimkiler atladı hemen kızartma zararlı yemeğini ye diye öyle hoşuma gittiki.

selam kızlarrrr bugün hastagibiyim başımda ağrıyo menümü yazyiyim

sabah:1 dili kepek ekmek 1 dilim peynir domates 2 çatal salatalık 2 çatal yumurta 2çatal maydonoz

ara:türk kahvesi şekerli

öğlen:nescafe 3ü birarada

akşam:1 tabak kabak yemeği bolll karışık salata

yatmadan 22 gibi elma yerim

3 yeşil çay 3 lt suuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…