80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tek birseyi paylasicam sizinle....
Hayatimda aldigim ILK KIRMIZI GÜL........ :kedi::kedi::asigim:

günaydınn kızlarr... nasılız bakalım..
aylinn.. o kadar uğraştımki kk de.. bi o topik bi bu topikk.. görmedim bende mervenin yazdığını... kim geldi kim gelmedi takip etmiyorum artık.. çünkü çoğu kişi sadece girip yediklerini yazıyo.. diğerleri de hiiiç girmiyoo.. sürekli girip muhabbete katılan ve paylaşımda bulunan kişiler belli...

iyiyim aylin.. sen iyisin sanırım... tabrikler.. özel hayatında mutluluklar dilerim...

iyiyim aylin.. sen iyisin sanırım... tabrikler.. özel hayatında mutluluklar dilerim...

bende iyiyim sagol abla
önemli degil görmemis olabilirsin sorun degil.
tsk ederim hayirlisi olsun :kedi:

kilo bildirimi yap :))))
simdi baslarsin
az sonraaaa
geliyooo geliyooo hehe

SERRAM

CERENIM

SELMAM

yaaaaa özlediiim sizleri gelinde konusalim artik,
bebisimi özlemeye firsatiim olmuor bizi iki cenebaz lak lak ediyoruz, ama sizlerle konusamioyrum

lavitammm.. ohhh yüz kuzum bolbol.. gitsin kilocuklarr.. kilolara ölümm.. heheh... :)))) :lepi:

ama bizi de unutma hee.... gel fırsat buldukça... opuyorumnanaktan

aylinnn... kilo bildirimim azz sonnraa.. zemuszemus sengözlerimebaksanab

ayy ablammm :roflol: cok seviom ben seni ya :jeyyar: cok güldürüyorsun insani allah da seni güldürsün daima sositososito:teytey:

kızlarr biz bugün karne mizi alcaz... okul öncesi eğitime nokta koyuyoruz.. sıra ilk öğretimde... alkisalkisalkis

hee bu arada öglen resim koyacam yine annem cekti dün matineye giderken :sm_cool:

aylincimmm şu tam sayfa eklentisiz yani fotoyu nasıl koyuyon bebeğim ben yapamıyorum bi anlatsana elin değmişken foto işine :)))

ıngiltere’nin en büyük yapı marketi B&Q’de satış elemanı olarak çalışan Natasha Suliman, 38 kilo verip katıldığı güzellik yarışmasında birinci oldu.

Daily Mail’in haberine göre, sebze ve meyve rejimi ile sıkı egzersizler sonucu bir yılda 44 bedenden 34 bedene düşen 22 yaşındaki ıngiliz kadın şimdi gözünü Miss World güzellik yarışmasına dikti. Gelecek ay Cardiff’te düzenlenecek olan Miss Wales güzellik yarışmasına katılmaya hak kazanan ‘Miss Carmarthenshire’ tacının sahibi genç kadın, burada derece aldığı takdirde Miss World’e bir adım daha yaklaşacak. Bir gün işte yansıyan suretine bakıp ‘değişim zamanı’nın geldiğine karar veren ve rejime başladığını söyleyen Suliman’ı geçirdiği değişime inanamayan patronları yarışmaya girmesi için ikna etmişler.

bizim karnemiz gülen yüzlerle asık suratlarla ve sadece gülümsemeyle ifade eiliyo cnm.. ilk dönem hepsi gülen yüz.. sadece şekilleri tanıma ve çizme dersi gülümsemeydi :))))

kareyle dikdörtgeni karıştırmış çizerken :):))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…