80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmmmmmmm :teytey:
bakalim kimler özlemis beni opuyorumnanaktan lülülülülülü
gecmisi okuyup geliyorum
sanirim uzun sürebilir baya birikmistir, 1 bucuk gün giremedim
nedenini aciklarim birazdan
AZ SONRAAAA :roflol::dance:

günaydın millet ben bu hafta çok üzgünüm kilomu öğlene doğru bildircem ..geçmişi okuyup gelcem bide pc sorun var açıp kapıyım ay hiç keyfm yok (( ben özlem ,aylin nidam nasılsınız..

aylin işler hayırlı hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz kuzucummmzemuszemus

gunaydın kızlar
baslangıç kilom:89
geçen haftaki kilom:85,40
bugun ki kilom:84,00
giden 1.40 gr
herkeze basarılar..

eveeet, gecmisi hizlica gectimmm, anlasilan kimse özlememis beni, mervecim sen haber vermissin cnm sagol, ama birtek baharnaz ablam cvp yazmis, neyse olsun caniniz sagolsun :lepi:

öncelikle handerya ablama bir sene anneligini kutlamak isterim :jeyyar: ogluna bu ilk yasinda SAGLIK diliyorum öncelikle, iyiki dogmus

gulcelik hg, umarim basarirsinn kilo vermeyi

baharnaz ablammm, valla evt matineye gittim bi oynadim kiii sormaaa, hic terlemedigim kadar terledim, hemde kilo bildiriminden bir gün önce :dance::dance:

bilgen35, insallah hamilesindir, allahtan hayirlisini diliyorum seninicin

diger ablalarim
valla baya bi sohbet etmissiniz ama yoklugum fark edilmemis :sinifsinif:

gunaydın kızlar
baslangıç kilom:89
geçen haftaki kilom:85,40
bugun ki kilom:84,00
giden 1.40 gr
herkeze basarılar..

günaydin ablam
oyyy tebrik ederimmm, sanirim bende öyle birsey verdimm, ya ayniyiz yada 100-200gr ile seni gecemicem sırnaşık şey
nasilsin

günaydin elay abla ve özlem

elay ablam birine birsey yazdigini isimleri kirmizi yaparsan cok sevinirim ablam, hemencicik göze carpiyorya daha iyi oluyor :lepi:

evet ablacim hayirli birsey oldu :asigim:

dur yazicam simdi delikafadulden

iyiyim sen nasilsin bu arada

öncelikle önceki gün saat 16 itibaren neden giremedigimi söyliyim, söylemistim aslinda, en yakin arkadasimin dogum günü vardi....

yediklerimi yazayim ORDA

firinda patates soslu, 4 sarma, makarna salatasi 4 kasik, (sigara böregi almadim)
2 seker
ve cok oynadim
ordan dogru misafirlige gittik, saat 21 de patates salatasi yedim, ve 2 sarma daha malesef :)

aaaa unuttum 1 de kücük dilim pasta yedim arkadasimda malesef, ama malesef demiyorum, cünkü baya erittim onlari lülülülülülü

dün iseee,....... sabah diger arkadasimla spora gittik, ama orda fazla terlemedim cünkü özel biriyle randevum vardi delikafadulden

aksama da KADINLAR MATINESINE gittim, gece 23 de geldim, döktürdüm anam döktürdümmm bi terledim bi terledimm oh cok iyi oldu :teytey::teytey::dance::dance:

iste öle bukadar hahahaha :icecream:

dün yediklerim

sabah bir yumurta
öglen: 3 zeytin 2 kk peynir
ara: 1 elma
aksam: 1 tas cornflakes
matinede, patates salatasi ve KISIR

erittim :)

kilo bildirimi yapamicam kizlar, cünkü idrara cikmadan tartilmiyorum
öglen 13.30 da tartilicam.
ama eminim 1000gr dan fazla verdim.... :sm_cool:

ah aylincimmmm
bu gün ben iyi değilim kilo veremedim belkide aldım bilmiyorum çok mutsuzum nolcak böyle ... daha tartılmadım 1 saat içinde falan bakıcam dua ediyom . (işim dualara kaldı ne şaşkınım)

ah aylincimmmm
bu gün ben iyi değilim kilo veremedim belkide aldım bilmiyorum çok mutsuzum nolcak böyle ... daha tartılmadım 1 saat içinde falan bakıcam dua ediyom . (işim dualara kaldı ne şaşkınım)

cnm üzülme ya, idrara cikmadan tartilma
sende nasil bilmiyorum ama benim motorun masallahi var her sabah cikmam lazim töbe töbe :roflol:
yoksa fazla gösteriyo tarti hehe
üzülme matepolizma gidip geliyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…