80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa ben rakip istiyorum kendime.....:çok üzgünüm:

Burası bana çok iyi geldi aslında, mesela bugün kırılma noktasındaydım ama yarın tartılma günü diye dayandım.:lepi:
Ama bir rakibemde olsa şöyle belki dahada hırslanırım zira 30 temmuza kadar mutlaka kilo vermem lazım.

slm kızlar iyi geceler iki gündür giremedim kafam çok karışık adetim iki gün geçti idrarda çıkmadı dün kan verdim soncu yarın çıkıcak heyecandan uyuyamıyorum eğer hamile değilsem beni listeye alıcakmısınız

fleks.. sen çıkmışsın cnmm ama olsun ben yine de cvplıyıım...
benimkide çekirdek yiyodu .. valla ben uydum şeytana yarın avuççuk desem iyidir heralde yedim.. kızım uyumadı cnmm... bardakları topliyiim yatırıcam... ben yat hadi demeden hayatta uykum geldi demez.. oturur sabaha kadar valla... cnmm 9. takımdan davet gelmesinin nedeni bizim çok kalabalık olmamız değil bence onların takımın az kişide olması.. çıkanlar olmuştur az kişi kalınmıştır.. o yüzden çağırıyolarr... az kişi demek cuma yarışmasını kazanmalarının zorlaşması demek.. verilen toplam kiloya göre sıralama belirleniyo.. eee az kişi olunca gerisini sen düşün..

valla canlarım ben bulunduğum yerden memnunum.. takım makın gerek yok bence... ama isteyen kendi bilir tabi..

bu arada dün klasik kahvaltımı yaptım ara 1 ayran öğle 1 simit ve domates akşam sahanda köfte 5 adet salata yedim

bilgencim hoşgeldin cnmm. kızz inş. hamilesindir dicem ama istiyosundur diye düşünerekten yani :)

sabah aç karna tartıl,wc ye çıkıp,kıyafetsiz olarak ... sonucunu alınca da yoksa bebişin buraya yazarsın başlangıç kilo------
şimdiki kilo--------
bu hafta giden--
hedef-------- şekl,ndeyazarsın.... handerya ekler seni listeye...

ben şimdi çıkıyorum kızlarrrr... bardakları toplayıp kızımı yatırayımm. yarın büyük güm karne alıcaz...

sabah görüşürüz.. girerim ben... byyyy

ayy o zaman inş hamişsindir cnmm.. bende 8 yıllık evliyim yaşım 26.. 6 yaında bir kızım var.. ikinciyi 1 yıldır istiyoruz.. bu arada 1 düşük yaptım bende.. şimdi hem diyet hem çalışma .. ortaya bi karışıkk... 5-6 kişiyiz bu topikte aynı durumda... benim tek ayrıcalığım 1 meleğimin olması.. rabbim tez zamanda vrsin sana da bebişini

selam kızlar yarın büyük gün ma ben pek ümitli değilim aynı kilomu korusam bari
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tşk ederim
evet geçti biraz şimdilik iyiyim işlerimi yoluna koymaya başladım
inanın kıslar sağlık olmadan insanın hiçbişey umrunda olmuyo önce sağlık sonra para pul dünya malı
flekscim rakibem senide yalnız bıraktım bu hafta kusura bakma canım

iyi geceler kızlar bi kaç gündür giremiyorum çok kısıtlı giriyorum nete çünkü bi çoooook işlerim var artıkında oturup çalışmam lazım bir hafta sonra sınav var.Başarılar dileyen ve dualarını eksik etmeyen arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum.Bebeg zabıt katipliği sınavına gireceğim canım,ama heyecanlı bi tip olduğum için daha öncede girdiğim sınavda malesef başarılı olamadım, üç dakikada yanlışsız 90 kelime yazmak gerekiyor,noktasına virgülüne dikkat ediyorlar,biraz zor bir sınav.aslında heyecan olmasa yaparım ama ellerim klavyenin üstünde şal dokuyor sınavda.normalde 120 falan yazıyorum.
bugünkü listem;
sabah;1 kk peynir,3 zeytin,dom,sltk,yarım bardak süt,1 dilim börek
öğle;4 beypazarı kurusu
akşam;yarım kase kısır,yarım poğaça,1 bardak fanta
hiç uymuşmu dimi diyetteki birine aaaaah ah nasıl bir durum bu ya anlamadımki doymama duygusu
ama şunu biliyorum ve eminim burdan uzaklaşınca bana bir haller oluyor,ama buraya ne kadar sık girersem o kadar başarılı oluyorum
kızlar bugün alışverişe gittim aneeeeeeey bir yağmur yağdı kaldım yağmurda arkadaşla bi pasajda 1 saat mahsur kaldık sonra zor güç geldik ama bi de bana sorun sucuk gibi olduk inşallah hasta olmam
dediğim gibi giremediğim günler olursa beni mazur görün,çünkü az zaman var sınava
öptüm millet kendinize iyi bakın,bol kaçamaksız günler sizlerin olsun,ay bu da nasıl bir dilek olduysa,neyse idare edin saat gece yarısını geçti ekranı çift görüyorum artık
by:)

:) bende olsam cosardi burasi ama gidicem yaaa ancak ütü temizlik falan guzummm

a.selam:)))
aylin slm:)

baharnazcim nasilsin canimcim

lavitaa.. nereye gidiyon kızz.. almanyalara mı gidiyon bizi bırakıpta... gerçi ailene kavuşçan ama biz sensiz kalcaz
ordan da girersin heralde.. ne kadar kalcan? ne zaman gelcen? :roflol: ayy merak ettim napiimm...

bebegciiim canim 12 gün kalcam arkadas dügüne gelcem geri:) sonra tekrar gitcem falaaan,
karisik isler canim
girerim tabikideee orda cok fazla yüzceeem
güzel bi havuz özledim yaaa...

:))) bebeg baktım yazan yok cıktım bende ne yapyııyım :)):umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…