slm kızlarrr... görüyorum ki ben yokken herkes bikaç bişeyler yazmış sonra da yazan yok ben çıkıyım demiş... :)))))
ben yokken yazan yok demi... ayyy inanmıyorum topiğin en çenesi düşüğü ben miyim yani :kedi:
ooo herkes burada selamlar
lavitacım almanyaya gidiyorsun ha selam söyle ayline :))
jasmin bu karışım şeker dengesini sağlıyor birde metobalizmayı hızlandırıyor canım
tarifide şöyle 2 elma, 1 limon, 1 tk karanfil, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 kök tarçın
elmaları 4-5 parçaya böl limonu dörde böl hepsini 3 lt suda kaynet elmalar pörsüyünce kapat malzemeleri süz dolapta saklarsın sabah akşam 1 bardak içersin canım aç yada tok farketmez .
iki gün filan içiyorsun canım
lavitaa.. nereye gidiyon kızz.. almanyalara mı gidiyon bizi bırakıpta... gerçi ailene kavuşçan ama biz sensiz kalcaz
ordan da girersin heralde.. ne kadar kalcan? ne zaman gelcen? :roflol: ayy merak ettim napiimm...
:))) bebeg baktım yazan yok cıktım bende ne yapyııyım :)):umursamaz:slm kızlarrr... görüyorum ki ben yokken herkes bikaç bişeyler yazmış sonra da yazan yok ben çıkıyım demiş... :)))))
ben yokken yazan yok demi... ayyy inanmıyorum topiğin en çenesi düşüğü ben miyim yani :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?