80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öznur duydunmu yaptığımı ama benım bugün adetimin son günü dün falanda dayandım pastaya ama bugün error verdım resmen demekki ihtiyacı varmış vüüdümun:44::44:

sus birde adet deme..ilk günleri yemedinde son günümü vucudun isyanlara gecti....birde sekerimin fasulyelerine cok diyor suna bak hele hele...
benimde canim künefe istiyor...ihtiyacimmi var simdi...bu son olsun pazara ne kaldiki kiz:))) carsam´ba muhtesem yüzyil....pazarda pesisira geliyor..sakin ol gökcencim..sabirli ol..kocanada benden selam söyle birdaha israr ederse ona söyle karakusak kareteden tekme gélir ona göre..nasilsa bacak kaslarini sayende güclendirdik:))
ceza bugün yarim saat fazla spor yapican

bende onu diyorum bugun olmazda ancak yarın daha fazla yürürüm vay arkadaş yemez olaydım yaaa

bak bak tickerin havali olmus dedi beni hemen yumusatti.ya bir anlik zevk icin degermi kuzum be..

di mi di mi :) tuhaf derken çok yemedim yemeye vakit bulamadım fırsat bulduum anda tıkıştırdım ağzıma öyle olunca dengesiz oldu.

haftanın ilk günü ne güzel bi menü. :) bi gazla başlanmış hadi bakalım :) yalnız sabah saabah balık nası yedin yav.aslında sabah yemek faydalıymış balığı eskiler hep sabah yermiş.
Bugün diyetimin ilk günü ve ben ölüyorum enerji sifir. Çeşit çeşit tatlılar gözümün önünden geçiyor ve ben şekersiz kahvemi içiyorum...

hadi hayırlı olsun canım şöyle düşün tatlılar pastalar kaçmıyor ya zayıfladıktan sonra zaten miden küçülecek çok yiyemiceksin.bi zayıfla sonra az az miktarınca yersin.

gün boyu az yemişsin öyle olunca insan akşam saldırıyor ama sen saldırmamışsın tebrikler :) bi de sabah kahvaltısı en geç 10.00 da olmalı dio diyetisyenelr.

bu saatten sonra bişi yemezsin gökçencim o da erir gider :

ben de yazim du:

sabah:
iki dilim çavdarlı ekmek
bi haşlanmış yumurta
maydonoz
bi kk dil peyniri
bi tatlı kaşığı tahinpekmez

ara yok

öğle:
zeytinyağlı kereviz ekmek falan yok başka bişi yok

ara:
bi kupa süt
ara:
bi elma üç ufacık mandalin.mandalinler çok ufaktı gerçekten

arada bulgur köftesi yaptım erik büyüklüğünde üç tane tadından baktım nası olmuş die

akşam
kereviz yemeği
5-6 tane erik büyüklüğünde bulgur köftesi
1 dilim ekmek

malt kahve içiyorum şuan süt olsun die. spor olarak bir sürü temizlik yaptım

görüyonmu sen su hinzir kocayi..erkek diyesin iste...yok kiz kararli ol..yemeyecegini anlayinca daha bir gelir üstüne haberin olsun..niye sokuyonuz eve baklavayi..birkac ayda yemeyin ..kocan tatlicida yesin cok istiyorsa..eve girerse böyle kazalarda olur iste..
bende onu diyorum bugun olmazda ancak yarın daha fazla yürürüm vay arkadaş yemez olaydım yaaa
bencede yemez olaydin

kiz bu balik normal balik degil.kahvalti icin özel...yani nagetsin balikli olani..ama yagini falan peceteyle cektirdim iyice....

malt kahvesi ne şekerim ya ben malt içeceği içmiştim ama kahveyi duymadım hiç şerbetçi otu içiyorum bende b azen oda iyi

evet evet seni seviyorum yoldaşım:125::125::125::125:

kiz bu balik normal balik degil.kahvalti icin özel...yani nagetsin balikli olani..ama yagini falan peceteyle cektirdim iyice....

hee tamam anladım. afiyet olsun :)
ay bizim evde de lazböreği var hala.tam da adetim nasıl canım çekiyor tatlı.eşim de diyette o da yemio.kaldı öyle ben ona bakıom o bana bakıo

malt kahvesi ne şekerim ya ben malt içeceği içmiştim ama kahveyi duymadım hiç şerbetçi otu içiyorum bende b azen oda iyi

bak bu iyi
oldu iste.bunu duymaya ihtiyacim vardi..bende seni seviyorum:)

imnu malt kahvesi. kafeinsiz. kahve tadında. arpalı buğdaylı bişi.aynı şey vardır sanırım malt içeceğiyle içinde.

hee tamam anladım. afiyet olsun :)
ay bizim evde de lazböreği var hala.tam da adetim nasıl canım çekiyor tatlı.eşim de diyette o da yemio.kaldı öyle ben ona bakıom o bana bakıo
aksam káksam iyi istah aciyorsunuz valla.baklava börek...esin yemeyecekse sende yeniyorsan yiyecek coluk cocukta yoksa disarda ac kediköpekler kuslar varsir..ufala onlar nasiplensin:))

Bugünkü menüm:

Sabah erkenden: 1 puaça
Kahvaltı: 1 puaça
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk light peynir
Ara: 2 yk nohut yemeği, 1 elma
Ara: Çeyrek elma
Akşam: 8 yk nohut yemeği, 1 kase yoğurt, 2 kaşık pilav
Gece: 1 bardak yarım yağlı süt

Heerkese öpücükleerrr

selam özlemcim...güzel dengelemissin..sabah yogun ama aksam hafif aferin sana:)))

anaaaaaaaaaaa tehlike sinyalleri bunda da caliyor..ben dur diyorum duuuuuuuuuuuuuuuuuuur kalk iki bardak su ic pespese..yoksa istahin kesilmez

canım çok acıktım. akşam yemeğini daha yemedim eşim gelmediği için, heralde o yüzden böyle oldum. menümün dışına çıkmıycam inşallah ya.

İyi akşamlar,bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
2 yeşil zeytin
3-4 kuru acı kırmızı biber
1 çk çörekotu
Öğle:
3-4 yk kıymalı karnabahar yemeği
1/2 dilim ekmek
Ara:
1 küçük kandil simiti (ev yapımı)
1 diyet bisküvi
Akşam:
3-4 yk kıymalı karnabahar yemeği
1/2 dilim ekmek
1 kase karnabahar-brokoli salatası(yağsız)
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt

1 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
dikkat ediyorum da menülerinde illa kuru acı biber oluo zevkine mi yiyosun yoksa metabolizma falan mı hızlandırıo?

dikkat ediyorum da menülerinde illa kuru acı biber oluo zevkine mi yiyosun yoksa metabolizma falan mı hızlandırıo?

Acı süs biberini çok severim,yazın tazeyken kışın da kuru olarak yiyorum.(teflon tavada yağsız olarak bir-iki çeviriyorum,gevrek oluyor.Yağlı daha güzel oluyor ama...) Hatta bugün yazmayı unutmuşum,yemeklerin yanında da 2-3 tane yiyorum.Sevdiğim için ama dediklerine göre metabolizmayı da hızlandırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…