allah acil şifa versin inş. canım benimmmm umarım bugün güzel haberlerini alacağızzzzzz allah sanada kolaylık versinnnnKizlar ilginiz icin cok teskkürler esim hastanede persembeden beri ve pazar günü kücük bi ameliyat oldu tamamen narkoz altinca ameliyattan cikinca cigerlerinin röntgenini cektiler ve iyi demidlerdi bugün yeniden crktiler ve konusmak icin bisitteyi bekliyordum ama pek fazla ilerleme olmadigini söylediler yarina kadarda bu sekilde devam ederse viyanaya sevk edecekler esimin cigerleri yapidmid tam olarak türkcesin ne demek oldugunu bilmixorum yani sol cigeri röntgende gözükmüyo ilk geldigimizde igneyle havayi cikatmislardi sismiszi ciger sonrs yine inmid bi daha igneyle denefiler yine olmadi sonRA INCE BI hortum taktikar cigerine simdide hirtumun kalinini takip Yerini degistirdiler onun sonuclarini bekluyordum iste kizlar dua edin nolur allah sifa cersin beterinden korusun amin
öznurcummm duyyy demek istiyorr :)))))) günaydın cnmgünaydın milletdün akşamki baklavanın cezasını çektim bugün 60 dk yürüdüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur
günaydınlaar..benim kızım uyusa da ben de leslie yapsam.leslie yaparken dikkatini çekiyorum heyecanlanıyor o da başlıyor kollarını bacaklarını oynatıyor. uykusu kaçıo
olsun canım takma kafana bu hafta dikkat etsen o kaçamaklar da gider üstüne kilo da gider merak etme. ben emziriorum ondan sanırım kaçamaklar kilo yapmıyor :) bi de tatlıyı saat akşam altıdan önce yedim sonra hiç bişi yemedim. kaçamağın da bi vakti var :)
Selam kızlar, güne bir türlü başlayamadım enerji verebielcek ama kg olarak dönmeyecek birşeylere ihtiyacım var:)
canim allah yardimciniz olsun..hayat bu iste bazen güzel baten aci ba´zen cirkin süprizler gösterir bize..bu basiniza gelende aci tarafi...yürekten dilerimki allah kimsenin yuvasini bozmasin ve insallah saglikli güzel güünleri hepberaber yasamaya devam edersiniz..esine acil sifalar sanada sabir ve metanet dilerim..yüregini ferak tut.tip o kadar gelistiki nerdeyse mumyalara can verecekler...ne kadar pozitif düsünürsen o kadar pozitif gider olaylar..enerjini yüksek tut..tabi bunu söylemesi kolay biliyorum ama yapmasi söylemesi kadar kolay olmasada imkansizda degil..yok beceremiyorsam öznuruna gel:))) ben sana ögretirim:)) kalbim sizinle..Kizlar ilginiz icin cok teskkürler esim hastanede persembeden beri ve pazar günü kücük bi ameliyat oldu tamamen narkoz altinca ameliyattan cikinca cigerlerinin röntgenini cektiler ve iyi demidlerdi bugün yeniden crktiler ve konusmak icin bisitteyi bekliyordum ama pek fazla ilerleme olmadigini söylediler yarina kadarda bu sekilde devam ederse viyanaya sevk edecekler esimin cigerleri yapidmid tam olarak türkcesin ne demek oldugunu bilmixorum yani sol cigeri röntgende gözükmüyo ilk geldigimizde igneyle havayi cikatmislardi sismiszi ciger sonrs yine inmid bi daha igneyle denefiler yine olmadi sonRA INCE BI hortum taktikar cigerine simdide hirtumun kalinini takip Yerini degistirdiler onun sonuclarini bekluyordum iste kizlar dua edin nolur allah sifa cersin beterinden korusun amin
kiz basinda dönüyormu?ayy cok kötüyüm kızlar sebebini bilmiyorum acaip midem bulanıyor kendımı hic iyi hissetmiyorum saf gibiyim
günaydin elmasekerimgünaydın kızlarrrr
herhalde beni kastettin :))) afferim sana..insallah birdaha ellememissindir o kalori bombalarini:)günaydın milletdün akşamki baklavanın cezasını çektim bugün 60 dk yürüdüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur
cnm bence 3 ihtimal var 1 regl dönemin yaklaşıyorArkadaşlar bu aralar bana ne oldu bilmiyorum 24 saat yemek düşünür oldum..doymuyorum..sürekli birşeyler yemek istiyorum..bugün de davetliyim..delirecem..bana yardım ediiinnn...önceden sadece tatlı krizim olurdu şimdi hem yemek hem tatlı...hep iş beyinde bitiyor derdim..duygusal bir mod mu acaba?ayy bilmiyorum yardım istiyoruumm...
yemekten en az bir saat sonra spor yapmak gerekmis.1 saat gectiyse hic durma hemen git yürü gel:)gunaydin,
ben de kahvaltiyi cok kacirdim, acaba simdi giidip bir saat yurusem mi?
bir alarm daha:18: ya kafandan cikarsana diet gfalan yaptigini..farzetki bu sartlarda yasamstandardin...diet yapiyorum hissi fazlasiyla yediriyor beynin oyunu bu..oyuna gelme..git bol su ic..birde davete gitmeden önce birseyler atistir.tok olsanda ye...yoksa davette kendini frenleyemezsin ona göre.bir dilim kepek ekmegi üstüne peynir falan..olmadi iki dilim kepek ekmegi ye.börek cöreklerden cok daha iyidir emin ol..ac birakmaki kendini krize girmeyesin...maddebagimlilarina bile öyle tedavi yapiyorlar.birden kesmiyorlarmis maddeyi..sürekli azalta azalta...Arkadaşlar bu aralar bana ne oldu bilmiyorum 24 saat yemek düşünür oldum..doymuyorum..sürekli birşeyler yemek istiyorum..bugün de davetliyim..delirecem..bana yardım ediiinnn...önceden sadece tatlı krizim olurdu şimdi hem yemek hem tatlı...hep iş beyinde bitiyor derdim..duygusal bir mod mu acaba?ayy bilmiyorum yardım istiyoruumm...
arkadaşım 1 tatlı kaşığı yağda patlamış mısır..hem tok tutuyormuş hem de kilo yapmıyormuş..bende denedim
[sıze=2][table="class: Grid"]
[tr]
[td] 0
[/td]
[td] nick
[/td]
[td] başlangıç
[/td]
[td] geçen hafta
[/td]
[td] bu hafta
[/td]
[td] giden
[/td]
[td] toplam giden
[/td]
[td] hedef
[/td]
[td] spor
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 1
[/td]
[td] blackroseimmortal
[/td]
[td] 84
[/td]
[td] 82.7
[/td]
[td] 81.2
[/td]
[td] 1.5
[/td]
[td] 2.8
[/td]
[td] 70
[/td]
[td] 120dk yürüyüş leslie mekik
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 2
[/td]
[td] duyum
[/td]
[td] 82.6
[/td]
[td] 80.4
[/td]
[td] 79.3
[/td]
[td] 1.1
[/td]
[td] 3.3
[/td]
[td] yok:)
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 3
[/td]
[td] avozlem
[/td]
[td] 87
[/td]
[td] 83.4
[/td]
[td] 82.3
[/td]
[td] 1.1
[/td]
[td] 4.7
[/td]
[td] 70
[/td]
[td] 150dk bisiklet
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 4
[/td]
[td] umuts76
[/td]
[td] 90.5
[/td]
[td] 82.9
[/td]
[td] 81.9
[/td]
[td] 1
[/td]
[td] 8.6
[/td]
[td] 75
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 5
[/td]
[td] gkcnnn
[/td]
[td] 86
[/td]
[td] 81.5
[/td]
[td] 80.5
[/td]
[td] 1
[/td]
[td] 5.5
[/td]
[td] 75
[/td]
[td] 20dk zumba
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 6
[/td]
[td] 54tuğba
[/td]
[td] 87
[/td]
[td] 86
[/td]
[td] 85.2
[/td]
[td] 0.8
[/td]
[td] 1.8
[/td]
[td] 79
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 7
[/td]
[td] elmaşekeri23
[/td]
[td] 84
[/td]
[td] 74
[/td]
[td] 73.5
[/td]
[td] 0.5
[/td]
[td] 10.5
[/td]
[td] 65
[/td]
[td] 35 dk leslie
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 8
[/td]
[td] zubus
[/td]
[td] 86
[/td]
[td] 78
[/td]
[td] 77.5
[/td]
[td] 0.5
[/td]
[td] 8.5
[/td]
[td] 70
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 9
[/td]
[td] suesue
[/td]
[td] 84
[/td]
[td] 79.9
[/td]
[td] 79.4
[/td]
[td] 0.5
[/td]
[td] 4.6
[/td]
[td] 72
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 10
[/td]
[td] irongirl
[/td]
[td] 87.2
[/td]
[td] 74.8
[/td]
[td] 74.4
[/td]
[td] 0.4
[/td]
[td] 12.8
[/td]
[td] 68
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 11
[/td]
[td] wintersun
[/td]
[td] 84.5
[/td]
[td] 72.3
[/td]
[td] 72.2
[/td]
[td] 0.1
[/td]
[td] 12.3
[/td]
[td] 65
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 12
[/td]
[td] aleyna84
[/td]
[td] 86
[/td]
[td] 73.3
[/td]
[td] 73.7
[/td]
[td] +0.4
[/td]
[td] 12.3
[/td]
[td] 67
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 13
[/td]
[td] misafir1001
[/td]
[td] 91.2
[/td]
[td] 56.5
[/td]
[td] 57.4
[/td]
[td] +0.9
[/td]
[td] 33.8
[/td]
[td] 55
[/td]
[td] 70dk
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 14
[/td]
[td] eranisa
[/td]
[td] 89
[/td]
[td] 78.8
[/td]
[td] 80
[/td]
[td] +1.2
[/td]
[td] 9
[/td]
[td] :)yok
[/td]
[td] yok
[/td]
[/tr]
[/table]
[/sıze]
bencede emzirdiğimiz için öle gdiyoarkadaşım bende emziriyorum..bide emzirmesem ne olur acaba?
:44:
canim allah yardimciniz olsun..hayat bu iste bazen güzel baten aci ba´zen cirkin süprizler gösterir bize..bu basiniza gelende aci tarafi...yürekten dilerimki allah kimsenin yuvasini bozmasin ve insallah saglikli güzel güünleri hepberaber yasamaya devam edersiniz..esine acil sifalar sanada sabir ve metanet dilerim..yüregini ferak tut.tip o kadar gelistiki nerdeyse mumyalara can verecekler...ne kadar pozitif düsünürsen o kadar pozitif gider olaylar..enerjini yüksek tut..tabi bunu söylemesi kolay biliyorum ama yapmasi söylemesi kadar kolay olmasada imkansizda degil..yok beceremiyorsam öznuruna gel:))) ben sana ögretirim:)) kalbim sizinle..
kiz basinda dönüyormu?
günaydin elmasekerim
herhalde beni kastettin :))) afferim sana..insallah birdaha ellememissindir o kalori bombalarini:)
bende simdi kahvalti apiyorum.biryandanda size laf yetistiriyorum.. bayiliyorum su cokyönlülügüme....
Arkadaşlar bu aralar bana ne oldu bilmiyorum 24 saat yemek düşünür oldum..doymuyorum..sürekli birşeyler yemek istiyorum..bugün de davetliyim..delirecem..bana yardım ediiinnn...önceden sadece tatlı krizim olurdu şimdi hem yemek hem tatlı...hep iş beyinde bitiyor derdim..duygusal bir mod mu acaba?ayy bilmiyorum yardım istiyoruumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?