80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : iki dilim pırasalı börek,yeşilçay
ara: etipuf ve bir bardak süt
öğle: yarım kumru sandviç içine peynir , portakal suyu
ara : bir avuş fındık ceviz badem kayısı,yeşilçay
bir etipuff
akşam yarım kase tavuksuyu çorbası bol salata bir dilim ekmek
ara: yeşilçay
spor :yok

Adet dönemi yaklştı tatlı krizi de puflardan belli sanrm

allah acil şifa versin inş. canım benimmmm umarım bugün güzel haberlerini alacağızzzzzz allah sanada kolaylık versinnnn

günaydın millet dün akşamki baklavanın cezasını çektim bugün 60 dk yürüdüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur

günaydınlaar..benim kızım uyusa da ben de leslie yapsam.leslie yaparken dikkatini çekiyorum heyecanlanıyor o da başlıyor kollarını bacaklarını oynatıyor. uykusu kaçıo

arkadaşım bende emziriyorum..bide emzirmesem ne olur acaba?
:44:

canim allah yardimciniz olsun..hayat bu iste bazen güzel baten aci ba´zen cirkin süprizler gösterir bize..bu basiniza gelende aci tarafi...yürekten dilerimki allah kimsenin yuvasini bozmasin ve insallah saglikli güzel güünleri hepberaber yasamaya devam edersiniz..esine acil sifalar sanada sabir ve metanet dilerim..yüregini ferak tut.tip o kadar gelistiki nerdeyse mumyalara can verecekler...ne kadar pozitif düsünürsen o kadar pozitif gider olaylar..enerjini yüksek tut..tabi bunu söylemesi kolay biliyorum ama yapmasi söylemesi kadar kolay olmasada imkansizda degil..yok beceremiyorsam öznuruna gel:))) ben sana ögretirim:)) kalbim sizinle..
ayy cok kötüyüm kızlar sebebini bilmiyorum acaip midem bulanıyor kendımı hic iyi hissetmiyorum saf gibiyim
kiz basinda dönüyormu?

günaydın kızlarrrr
günaydin elmasekerim
günaydın millet dün akşamki baklavanın cezasını çektim bugün 60 dk yürüdüm ilgilenen arkadaşlara duyurulur
herhalde beni kastettin :))) afferim sana..insallah birdaha ellememissindir o kalori bombalarini:)
bende simdi kahvalti apiyorum.biryandanda size laf yetistiriyorum.. bayiliyorum su cokyönlülügüme....

gunaydin,
ben de kahvaltiyi cok kacirdim, acaba simdi giidip bir saat yurusem mi?

Arkadaşlar bu aralar bana ne oldu bilmiyorum 24 saat yemek düşünür oldum..doymuyorum..sürekli birşeyler yemek istiyorum..bugün de davetliyim..delirecem..bana yardım ediiinnn...önceden sadece tatlı krizim olurdu şimdi hem yemek hem tatlı...hep iş beyinde bitiyor derdim..duygusal bir mod mu acaba?ayy bilmiyorum yardım istiyoruumm...

cnm bence 3 ihtimal var 1 regl dönemin yaklaşıyor
2 duygusal mod
3 bir kaç gün kaçamak yaptınnn vücut kaçamağa alışdııı

gunaydin,
ben de kahvaltiyi cok kacirdim, acaba simdi giidip bir saat yurusem mi?
yemekten en az bir saat sonra spor yapmak gerekmis.1 saat gectiyse hic durma hemen git yürü gel:)

bir alarm daha:18: ya kafandan cikarsana diet gfalan yaptigini..farzetki bu sartlarda yasamstandardin...diet yapiyorum hissi fazlasiyla yediriyor beynin oyunu bu..oyuna gelme..git bol su ic..birde davete gitmeden önce birseyler atistir.tok olsanda ye...yoksa davette kendini frenleyemezsin ona göre.bir dilim kepek ekmegi üstüne peynir falan..olmadi iki dilim kepek ekmegi ye.börek cöreklerden cok daha iyidir emin ol..ac birakmaki kendini krize girmeyesin...maddebagimlilarina bile öyle tedavi yapiyorlar.birden kesmiyorlarmis maddeyi..sürekli azalta azalta...

listeyi şimdi gördüm
ilk defa sondan birinci oldum..tebrik ediyorum kendimi..bu hafta kendime ceza verecektim ama inanın dediğim gibi açlık sınırında yaşıyormuş gibiyim..yesemde açım yemesemde..
Kilo veren tüm arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum..

arkadaşım bende emziriyorum..bide emzirmesem ne olur acaba?
:44:
bencede emzirdiğimiz için öle gdiyo

yok kaldırmadımda masanın üzerinde duruyo önunden gelip geçiyorum ama umrumda diillerrr

aklın devamlı diyette ve kılo vermekte olduu için öle bak kendıne ufak kaçamaklar için izin ve ama abartma o zaman hem emeklerin boşa gitmesin diye kendin yemezsin hemde abarmamış olursun atıyorum butun bi tabağı yemektense 1 2 çatal almak iyidir öle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…