Bugünkü menüm:
Sabah erkenden: 1 puaça
Kahvaltı: 1 puaça
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk light peynir
Ara: 2 yk nohut yemeği, 1 elma
Ara: Çeyrek elma
Akşam: 8 yk nohut yemeği, 1 kase yoğurt, 2 kaşık pilav
Gece: 1 bardak yarım yağlı süt
Heerkese öpücükleerrr
kız akşama kadar yiyecek birşey bulamadım ki evde de kimse yoktu kendime göre yemekde yapmak istemedimmmm sonuç buuu :))tşk ederim cnmvalla aksama kadar dogrudüzgün hicbirsey yememissin..sivi yagdan bahsediyorsun ama vucudun yagada ihtiyaci var..ama birbir yemek kasigi yerinie tatli kasigi olsaydi daha iyiydi..aksam yemegine gelince..onu öglen yeseydin keske.en azindan yarisin:))köfte ve sarmayi mesela..ama bence cokta abartili birsey yok...
evett banada fazla geldiii o :) ama gözüm çok acıkmışdı ne yapim :))))) tşk ettimmmm
6 yk fasulye sankı fazla olmuş onun dışında bişi yok süper
sanada tşk ederim güzelimmmm evet ya bugünnn onu yapayım sonra yerim bunu yapayım sonra yerim derken baktımmm saat 11 olmuşşşşş neyse artık inş. yarın düzenli giderrrr çooooooooookkkk sağolun arkadaşlarımmm ummahhhhhhhhdi mi di mi :) tuhaf derken çok yemedim yemeye vakit bulamadım fırsat bulduum anda tıkıştırdım ağzımaöyle olunca dengesiz oldu.
haftanın ilk günü ne güzel bi menü. :) bi gazla başlanmış hadi bakalım :) yalnız sabah saabah balık nası yedin yav.aslında sabah yemek faydalıymış balığı eskiler hep sabah yermiş.
hadi hayırlı olsun canım şöyle düşün tatlılar pastalar kaçmıyor ya zayıfladıktan sonra zaten miden küçülecek çok yiyemiceksin.bi zayıfla sonra az az miktarınca yersin.
gün boyu az yemişsin öyle olunca insan akşam saldırıyor ama sen saldırmamışsın tebrikler :) bi de sabah kahvaltısı en geç 10.00 da olmalı dio diyetisyenelr.
bu saatten sonra bişi yemezsin gökçencim o da erir gider :
ben de yazim du:
sabah:
iki dilim çavdarlı ekmek
bi haşlanmış yumurta
maydonoz
bi kk dil peyniri
bi tatlı kaşığı tahinpekmez
ara yok
öğle:
zeytinyağlı kereviz ekmek falan yok başka bişi yok
ara:
bi kupa süt
ara:
bi elma üç ufacık mandalin.mandalinler çok ufaktı gerçekten
arada bulgur köftesi yaptım erik büyüklüğünde üç tane tadından baktım nası olmuş die
akşam
kereviz yemeği
5-6 tane erik büyüklüğünde bulgur köftesi
1 dilim ekmek
malt kahve içiyorum şuan süt olsun die. spor olarak bir sürü temizlik yaptım
kız akşama kadar yiyecek birşey bulamadım ki evde de kimse yoktu kendime göre yemekde yapmak istemedimmmm sonuç buuu :))tşk ederim cnm
evett banada fazla geldiii o :) ama gözüm çok acıkmışdı ne yapim :))))) tşk ettimmmm
sanada tşk ederim güzelimmmm evet ya bugünnn onu yapayım sonra yerim bunu yapayım sonra yerim derken baktımmm saat 11 olmuşşşşş neyse artık inş. yarın düzenli giderrrr çooooooooookkkk sağolun arkadaşlarımmm ummahhhhhhhh
çözüm basitt sen bize gel ikimizde diyetteyiz hem dengeli yeriz hem yeterli :)desene evde kimsenin olmamasi isine yaramis.bende biri varsa fazla yiyorum
ben sofrabasi muhabbetten cok hoslanirim..birde sicak birseyler olsun..cay bitki caylari hatta kaynar su bile olur..ah ne tatlidir o muhabbetler:)) özledim onu bile özledim...çözüm basitt sen bize gel ikimizde diyetteyiz hem dengeli yeriz hem yeterli :)
hadi hayırlı olsun canım şöyle düşün tatlılar pastalar kaçmıyor ya zayıfladıktan sonra zaten miden küçülecek çok yiyemiceksin.bi zayıfla sonra az az miktarınca yersin.
Çok teşekkürler destek için, bu ilk günler beni zorluyor ama vazgeçmek yokkkk:)
cnmm bence diyetindee eksiklik var ondan da böyle oldunnnnn listeniii bi açıklada bakalımmm istersenn bitrde enerji için mate öneririrmm hem zayıflama çayıı hemdee kahvedeki kafein çaydaki tein gibi mate de de matein vardırrr enerjiii verir onlar gibii sinirlilik gerginlik de yapmazzzzzz
cnmm bence diyetindee eksiklik var ondan da böyle oldunnnnn listeniii bi açıklada bakalımmm istersenn bitrde enerji için mate öneririrmm hem zayıflama çayıı hemdee kahvedeki kafein çaydaki tein gibi mate de de matein vardırrr enerjiii verir onlar gibii sinirlilik gerginlik de yapmazzzzzz
canım benim ben beslenme uzmanı değilim amaaa sana birkaç tavsiyedee bulunmak istiyorum yok dersende bulunacam :) kahvaltına 1 haşlama yumurta 3 4 zeytin eklersennn bütün günün halsizliğide aclığınıda bastıracaksın emin ol aradaaa meyvenin yanında süt içersennn hem doygunluk hissedeceksin hemde meyve tek yendiğinde yağ olarak kalırmış süt yada yoğurtla beraber yenirsee yakmaya yardımcı olurmuş
öğlee yemeğinnn de akşam ytemeğinde azz yemek yemekden korkmaa güzelimm sebze yemeğii koyyyyy sadece dozunda yee benim ölçüm 5 yk meselaaa emin ol o zaman çok daha güzel kilo vereceksinnnn mate yi ben tek içiyorummmm katınca bana ağır geliyorrr istersen sendee tek iç derim ben bitki çaylarınınnn normal ölçüsüde günde 3 fincannn fazlası bir zaman sonraa vücununuzdaa başka yerlerde sorun çıkarabilir diye düşünüyorummmm ilaç gibiii nasıll fazla alırsanızzz zararlı buda öyleee[/COLOR]
menun cok guzel canim, sebze aciginida salatayla kapatmissin aksamleyin cok guzel olmus.
Sende caylara takmissin galiba cok guzel bir tarif biliyorum.
Zencefili kok halinde alip dogruyorsun, kabuk tarcin karanfil ekliyorsun kaynatiyorsun.
Sonra limon suyu ve tatlandirmak icin bal ekliyorsun. Gercekten cok enerji veren bir icecek oluyor, hem de tarcin ve zencefil istah kesiyor.
Ben soguk iciyorum, kardesim sicak seviyor ama her halikarda cok hos bir tat.
Kizlar ilginiz icin cok teskkürler esim hastanede persembeden beri ve pazar günü kücük bi ameliyat oldu tamamen narkoz altinca ameliyattan cikinca cigerlerinin röntgenini cektiler ve iyi demidlerdi bugün yeniden crktiler ve konusmak icin bisitteyi bekliyordum ama pek fazla ilerleme olmadigini söylediler yarina kadarda bu sekilde devam ederse viyanaya sevk edecekler esimin cigerleri yapidmid tam olarak türkcesin ne demek oldugunu bilmixorum yani sol cigeri röntgende gözükmüyo ilk geldigimizde igneyle havayi cikatmislardi sismiszi ciger sonrs yine inmid bi daha igneyle denefiler yine olmadi sonRA INCE BI hortum taktikar cigerine simdide hirtumun kalinini takip Yerini degistirdiler onun sonuclarini bekluyordum iste kizlar dua edin nolur allah sifa cersin beterinden korusun amin
Amin cnm ins saoldualarımm sennle cnm bnm aklm sende valla ii hberlerr ver inşş bize ii olcak eşin inşşş cnm kalbini ferah tut olur mu biz yanndayız
Kizlar ilginiz icin cok teskkürler esim hastanede persembeden beri ve pazar günü kücük bi ameliyat oldu tamamen narkoz altinca ameliyattan cikinca cigerlerinin röntgenini cektiler ve iyi demidlerdi bugün yeniden crktiler ve konusmak icin bisitteyi bekliyordum ama pek fazla ilerleme olmadigini söylediler yarina kadarda bu sekilde devam ederse viyanaya sevk edecekler esimin cigerleri yapidmid tam olarak türkcesin ne demek oldugunu bilmixorum yani sol cigeri röntgende gözükmüyo ilk geldigimizde igneyle havayi cikatmislardi sismiszi ciger sonrs yine inmid bi daha igneyle denefiler yine olmadi sonRA INCE BI hortum taktikar cigerine simdide hirtumun kalinini takip Yerini degistirdiler onun sonuclarini bekluyordum iste kizlar dua edin nolur allah sifa cersin beterinden korusun amin
alla alla nerde satılıyo ki o:44::44:imnu malt kahvesi. kafeinsiz. kahve tadında. arpalı buğdaylı bişi.aynı şey vardır sanırım malt içeceğiyle içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?