80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bugunku menum
sabah iki dilim ekmek, lor peyniri, cay
ara 1 yesil elma
ogle 3 kasik bulgur, mercimek corbasi, yogurt
ara neskafe
aksam 1 tabak yogurtlu manti( ben iki tabaksiz birakmam ama ne yapayim, az yemeye calisiyorum)

Spor: 40 dakika yuruyus
Baktimda menum sadece tahil olmus bugun, yarin biraz daha dikkat edeyim.

bu puacalarin boyutlari ne bakayim, benim kulagima cok masum seylermis gibi gelmedi, ama neyse ekmek yerine

kız akşama kadar yiyecek birşey bulamadım ki evde de kimse yoktu kendime göre yemekde yapmak istemedimmmm sonuç buuu :))tşk ederim cnm

6 yk fasulye sankı fazla olmuş onun dışında bişi yok süper
evett banada fazla geldiii o :) ama gözüm çok acıkmışdı ne yapim :))))) tşk ettimmmm

sanada tşk ederim güzelimmmm evet ya bugünnn onu yapayım sonra yerim bunu yapayım sonra yerim derken baktımmm saat 11 olmuşşşşş neyse artık inş. yarın düzenli giderrrr çooooooooookkkk sağolun arkadaşlarımmm ummahhhhhhhh

desene evde kimsenin olmamasi isine yaramis.bende biri varsa fazla yiyorum

cnmm bence diyetindee eksiklik var ondan da böyle oldunnnnn listeniii bi açıklada bakalımmm istersenn bitrde enerji için mate öneririrmm hem zayıflama çayıı hemdee kahvedeki kafein çaydaki tein gibi mate de de matein vardırrr enerjiii verir onlar gibii sinirlilik gerginlik de yapmazzzzzz[/QUOTE]

öylemi dersin,mate çayını tek olarak mı içmeliyim beşi bir arada ki yeterli mi
ve bugün yediklerim
sabah
1 dilimtam tahıllı ekmek
1 dılim dil peyniri
1 fincan yeşil çay

ara 1 elma

öğlen

1 kase terbiyeli tavuk çorbası
1 dilim tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

ara 1 portakal

akşam

ton balıklı salata

ve 2 litreden fazla su çeşit çeşit bitki çayı (beşi bir arada,yeşil çay,tarçın karanfil,kayısılı form) şekersiz kahve 3 kupa

ve şimdide yeşil çay eşiliğinde 2 kuru kayısı 2 ceviz
acaba içtiklerimmi dengemi bozdu anlamadım?

ve bugün yediklerim
sabah
1 dilimtam tahıllı ekmek
1 dılim dil peyniri
1 fincan yeşil çay

ara 1 elma

öğlen

1 dilim tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

ara 1 portakal

akşam

ton balıklı salata

ve 2 litreden fazla su çeşit çeşit bitki çayı (beşi bir arada,yeşil çay,tarçın karanfil,kayısılı form) şekersiz kahve 3 kupa

acaba içtiklerimmi dengemi bozdu anlamadım?[/QUOTE]
canım benim ben beslenme uzmanı değilim amaaa sana birkaç tavsiyedee bulunmak istiyorum yok dersende bulunacam :) kahvaltına 1 haşlama yumurta 3 4 zeytin eklersennn bütün günün halsizliğide aclığınıda bastıracaksın emin ol aradaaa meyvenin yanında süt içersennn hem doygunluk hissedeceksin hemde meyve tek yendiğinde yağ olarak kalırmış süt yada yoğurtla beraber yenirsee yakmaya yardımcı olurmuş
öğlee yemeğinnn de akşam ytemeğinde azz yemek yemekden korkmaa güzelimm sebze yemeğii koyyyyy sadece dozunda yee benim ölçüm 5 yk meselaaa emin ol o zaman çok daha güzel kilo vereceksinnnn mate yi ben tek içiyorummmm katınca bana ağır geliyorrr istersen sendee tek iç derim ben bitki çaylarınınnn normal ölçüsüde günde 3 fincannn fazlası bir zaman sonraa vücununuzdaa başka yerlerde sorun çıkarabilir diye düşünüyorummmm ilaç gibiii nasıll fazla alırsanızzz zararlı buda öyleee

Son düzenleyen: Moderatör:

ve bugün yediklerim
sabah
1 dilimtam tahıllı ekmek
1 dılim dil peyniri
1 fincan yeşil çay

ara 1 elma

öğlen

1 dilim tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

ara 1 portakal

akşam

ton balıklı salata

acaba içtiklerimmi dengemi bozdu anlamadım?[/QUOTE]

menun cok guzel canim, sebze aciginida salatayla kapatmissin aksamleyin cok guzel olmus.

Sende caylara takmissin galiba cok guzel bir tarif biliyorum.
Zencefili kok halinde alip dogruyorsun, kabuk tarcin karanfil ekliyorsun kaynatiyorsun.
Sonra limon suyu ve tatlandirmak icin bal ekliyorsun. Gercekten cok enerji veren bir icecek oluyor, hem de tarcin ve zencefil istah kesiyor.

Ben soguk iciyorum, kardesim sicak seviyor ama her halikarda cok hos bir tat.

Her türlü tavsiyeye açığım çok teşekkürler canım deneyeceğim...

Evet hiç sorma yememek için sürekli içiyorum :) Bu çayıda denıyeceğim en kısa zamanda çok teşekkürler canım

Kizlar ilginiz icin cok teskkürler esim hastanede persembeden beri ve pazar günü kücük bi ameliyat oldu tamamen narkoz altinca ameliyattan cikinca cigerlerinin röntgenini cektiler ve iyi demidlerdi bugün yeniden crktiler ve konusmak icin bisitteyi bekliyordum ama pek fazla ilerleme olmadigini söylediler yarina kadarda bu sekilde devam ederse viyanaya sevk edecekler esimin cigerleri yapidmid tam olarak türkcesin ne demek oldugunu bilmixorum yani sol cigeri röntgende gözükmüyo ilk geldigimizde igneyle havayi cikatmislardi sismiszi ciger sonrs yine inmid bi daha igneyle denefiler yine olmadi sonRA INCE BI hortum taktikar cigerine simdide hirtumun kalinini takip Yerini degistirdiler onun sonuclarini bekluyordum iste kizlar dua edin nolur allah sifa cersin beterinden korusun amin

dualarımm sennle cnm bnm aklm sende valla ii hberlerr ver inşş bize ii olcak eşin inşşş cnm kalbini ferah tut olur mu biz yanndayız

Geçmiş olsun canım.ciğer tehlikeli bi organ.çok üzüldüm.

bu günki menüm
sabah 1 dilim gevrek,kk lor,3 zeytin
arada 3 tane altınbaşak
öğle 2 tabak mercimek çorbası,2 si1 arada nescafe
arada 2 tane baklava
akşam 1 tane tavuk pane
1,5 lt su
2 kupa yeşil çay

imnu malt kahvesi. kafeinsiz. kahve tadında. arpalı buğdaylı bişi.aynı şey vardır sanırım malt içeceğiyle içinde.
alla alla nerde satılıyo ki o:44::44:

canım benim en kısa zamanda iyi olsun eşin inşallah dualarımız seninle allah acil şifalar versin

ay bende 9 dan beri ders çalışıyorum sölemesi ayıp gidiim biraz daha çalışiimm 12 ye kadar sabaha gelirim artık öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…