80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende cikiyorum yarim saat sonra gelirim kilomla
by

aylinciğimmm seni bekliyoruz kuzum...kaç kilosunnn mrak etttim...çok oynadın mı diye....kaydirigubbakcemile3

inş.bilgenciğim bebeğine kavuşursun...benim bu ay negatif çıktı testimm inş. senin pozitif çıkar....

eveet kilomu bildireyim

baslangic 92 kg
gecen hafta 84,7 kg
bu hafta 83,2 kg
giden 1500gr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

kızlar selam, hemen kilo bildirimi yapıp çıkıcam çok işim var, akşama görüşürüz artık.
geçen hafta: 69
bu hafta: 67,8
giden kilo: 1200gr.
Öpüyorum, birincileri tebrik ediyorum.

aylinciğimmm seni bekliyoruz kuzum...kaç kilosunnn mrak etttim...çok oynadın mı diye....kaydirigubbakcemile3

1500 ablacimmm
ve bu hafta ben istedigimi yedim
pasta bile yedim düsün
ona ragmen bu 1500gr süper
spor yapiyorumya ondan

mutluyum
haftaya 82 görücem diye cok seviniyorum, uzun zamandir 82 görmedim kaydirigubbakcemile5

kim kac kilo vermis 991 sayfada görebilirsiniz
takip ettim yazdim, umarim kacirmamisimdir birtane
handeryama yardim etmek istedim

eveet kilomu bildireyim

baslangic 92 kg
gecen hafta 84,7 kg
bu hafta 83,2 kg
giden 1500gr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Tebrik ederim canım.
Pasta falan yemene göre bak ne güzel vermişsin.
Tabii attığın göbeciklerinde bundaki payını unutmamak lazımzemuszemuszemuszemus

aylinciğim tebrik ederim...tabii okaa göbiş bende atsamm ohh vallahii ne güsell ben yesem oynasam spor bile yapsam alırım öyle bir metobalizmam var...

bişi sorucammm 1 haftadır topikteyim...birilerini birileri ile ne alıp vermediği var cidden merak ettim eskileride okumaya vaktim pek yok....:):) CADIARZU

neslihan önemli birşey degil kimse kimseden birşey alıp vermeye calışmıyor canım sadece bir yanlış anlama var arada oda düzelr merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…