80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TMM CNMM BENDE BAŞLIYORUM SPORAA BENDE 79,9 OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTAYA ONA GÖRE...zemuszemus vereliniortak kötükedihüso

ya bu arada gecmiş sayfaları yarım yamalak okudumm... yanlış anlamayın bende muıhabbet ettim burda cok kilomu yazamadım hatta bazen giremedim siteye ... suan tartım yok tartı var ama 20 kilo gösterioo kafayı yemiş yaniii :S tartılamadım !!!!! bugün yada yarın kesin tartılıcam buraya yazıcam herkesden özür diliorum .....sevdamer bu arada rakipler deiştimi bilmiorum :uhm:sanada iyi rakibe olamadım bu hafta sorunlu bi haftaydı benm için nys görüşürüz kib ....:çok üzgünüm:

bugünkü menümümü yazayım .... sbh: bir simit bir k.k peynir domates 2 dilim
ögle:bir küçük muz
aksm: bir dilim karpuz bir k.k peynirkaydirigubbakcemile2

bilgen... cnm şu an burda yoksun belki ama kabim seninle kaydirigubbakcemile3 ay nasıl bi giriş oldu bu yaa... neyse cnm gelince okursun inş..

cnmm inşallah hamilesindir.. ve inş. bu kez bebişin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz annişini....

3 te alıcam sonucu yazmışsın ama bakıyorum gelmedin daha... hadi kızz.. gel de yaz..

gülommm... çok yemişsin kuzum yaa.. azıcık azalt istersen. kaydirigubbakcemile3 kız ne bu liste.. meyve yemişsin sadece... accık çorba,yemek,salata fln yee... kilo vercem derken sağlığından olma cnmm...

ayyy kızlarr çizelgeme bakın yaa.. yolu yarıladımmı ben ... inanamıyorum... biri beni çimdirsin...

AYY PARDON SERAY YAZACAKTIM... :1shok:

:sinifsinif::sinifsinif: neyse affettim...

seray cıĞım bu arada ne kadarda ne verdİn merak ettİm cnm..

ben doğum yaptım canım. 7buçuk ay önce.
doğumdan çıktığımda 92 dimkafamçokkarıştı
sonra yavaş yavaş 87 oldum çok yediğim zamalarda, emzirdiğim için acıkıyordum.
Aslında taaaamm olarak anneler gününde bruncha gidip gelip tartıldığımda 87 yi görünce kafamçokkarıştıbaşladım diyelim. Ama 2 haftadır daha fazla dikkat ediyorum.
31 tenmmuzda tatile gidene kadar çoook kilo vermem lazım.
Benim metabolizmam fena değildir, yani yemezsem ve spor yaparsam çabuk bveririm:jeyyar: heheh benden kork neslicimm, rakibemmm
.

ayyy kızlarr çizelgeme bakın yaa.. yolu yarıladımmı ben ... inanamıyorum... biri beni çimdirsin...
:lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bravo canım çok güzel gözüküyor gerçekten cetvelin...

Bak benı gaza getırıyorsun haberın olsunnn...metabolızmamı hızlandırırrımmm en ıyı gazı alırımm haberın olsun..bu arada bende tatıle yemmuz sonu gıdıyorum ve temmuz sonuna kadar 73-75 olmak ıstıyorum olabılırmıyım bılmıyorumm ama kork benden rakıbemm serayy cıĞım...

bebeqimm tebrikler ins bende yarılarım yoluu.... sanki hala cok yiyomuşum gibi geliooo yaaa:) kaydirigubbakcemile3

Biraz daha geliştir hedeflerini bence.
78 nasıl :roflol:

HEHEHE BEN KALACAK KıLO VERMEK ıSTıYORUM kaydirigubbakcemile2...(NE GAZ VERDı ıSEN BıLMıYORUMM) BU ARADA NEYSEE BENı TEBRıK ETMEN LAZIM NASIL OLSA RAKıBıNıM DıME...SERAYYCIĞIMM... BU HAFTA 1. GıBı GÖRÜNÜYORUM...kaydirigubbakcemile2 :lepi: alkisalkisalkis

Şimdilik tabiiki tebrik ediyorum amaaaa, bundan sonrası için.... (No comment)

Haydi ben kaçtım, oğlumun ve benim gezme saatlerimiz.
8 den hatta 9 dan önce giremem herhalde.
İyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…