80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kilomu da yazayımm... sabah kahvaltıya misafir dolayısıyla yazamadım.. ordan karne almaya gittik.. ordan da bankaya.. daha yerni girdim eve...

ne varsa yanlış anlaşılan düzeltelimmm... bende diyorum neden kulaklarım çınlıyo :))))

önce kilo bildirimim....
başlangıç------------90
geçen hafta---------82
bu hafta--------------80,700
bu hafta giden----- 1,300

kullanıcı profilinden ayarlayabilirsin cnmm ama burdan da yazabilirim.. nasıl olsa olay burda yanlış anlaşıldı... herkes duyabilir sorun yok kaydirigubbakcemile3

bebeg ben beni yenlış anlamana üzüldüm o kadar kilo bildirimi ve köstek konusunda agladım hatta ama büyütülecek bişey yok karnenizi tebrik ederim

bebeg offffffff offff beni gectin tebrik ederim canım kendi adıma üzülüyorum ama sizler verdikce mutlu oluyorum

cnmm olayın sadece seninle de alakası yok aslında.. yani cidden ben bu şekilde anlıcağını da tahmin etmemiştim...

ben her hafta ilk kilo bildiren kişiyim cnmm... ama bakıyorum herkes muhabbete geliyoo.kilosunu yazmıyoo. dedim bu haftada ben öyle yapıcamm.. bu sefer de herkes yazsın ben en son yazıcam.. ama sabah cidden tartılmamıştım.. acayip bi şişkinliğim vardı... dedim öğleye doğru tartılırım... o zamana kadar bişey yemeden duriim.. ne varsa çıksın içimde 2 gündür çıkamayan :) öyle kesin kilomu alayım.. ama yanlış anlaşıldı sanırım.. kilonu yaz fln deyince sen.. başka biri daha demişti.. aylinde msn den soruyo meraklı habire söyle yoksa çatlarım diye... dedim ne olay oldu bu hafta kilo yazmayınca...
yani benim sölediklerimin seninle direk bi ilişkisi yok... ama üzülmene hele bide ağlamış olmana çooook üzüldüm... olayın bu kadar büyümüş olacağını düşünmemiştim... kusura bakma canmm...

hııı o köstek konusu da.. son kez söylüyorum ve bu konuda bi daha yazmıcam bişeyy....

burda birbirimize destek olmak için varız... birbirimizi normalde tanımıyor olabilirz.. ama aynı amaç için burdayızz.. arada yapılan şakalaşmalar oluyoo.. mesela bana yemek tarifi ekliyorum diye takılıyolar fln.. ama bunları ben şaka olarak algılıyorum.. eğer aramızda grubun motivasyonunu bozan söyler söyleyen.. o durumda olan biri varsa elenir dedim.. eğer bu kişi ben olursam bile çıkarım giderim yani... olay bundan ibaret... senin üzüldüm,ağladım fln yazdığını görünce geçmişi bile okumadan yazmak istedim cnmm...

benözlemm... tebriklerin için teşekkürler cnmm... birbirimizi gaza getiricez ki başaralım demi ama :)

selmacımm.. geçerim kuzum.. pikniğe mi gidiyom ben... kaydirigubbakcemile3 şaka kızz.. sende verdim ama bak bu hafta.. isteyin ce oluyo tatlım yaa... biraz sıkıcaz dişimizi.. ama sonuç mükemmel olucak... hadi bi hışımla ver kiloları da geç beni.. sellma benii geçemezz kiii... kaydirigubbakcemile3

aynen öyle birbirimize destek için buradayız canım benim demek istediğim de buydu zaten onun için iyi günümüzde de kötü günümüzde beraberiz de daha ben yeniyim zaten

yani evet sen önceki haftaardaki olayları bilmeyince.. neyse cnmm ... problemin -ki benim açımdan bi problem yoktu- çözülmüş olmasına sevindim.. aramızda bi sorun yanlış anlaşılma kalmadı umarım... barıştık demi ? kaydirigubbakcemile5

bu arada şu çizelgemi de değiştireyim artıkk... oohh ohh haftaya 7 li rakamlardayım sositososito

TMM CNM RAKİBİMSİN....kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım canım, ben bu hafta 1.700 verdim.
haftaya inşallah 70li sayıları görcem, çok seviniyorum.
Bu arada bebekten dolayı spor yapamıyordum ama bu hafta bebeğimide alıp dışarıdaki aletlerde spora başlıyorum, haberin olsun..:jeyyar::jeyyar:

kızlar ben çıkmak zorundayım temizlik yapacagımm herkesi öpüyorum Allaha emanet olun.bir de sevdemer kabul edersen rakibem sensin vereliniortak

arkadslar kafayı yicmm yaaaa ....ya tartım bozukk akşam sırf tartı çin dışarı cıkıcammmm cok merak ediorum sevdamercimmm canımmmm süpersiiinnn DD kilolar gidiioooooo valla herkes vermiş büyük başarı herkes için cok mutlu oldummmm :))) bende vermiş olmalıyım bide tartılsam rakibemmm bu hafta sen gectin büyük ihtimalle haftaya yedüümm senüüüü :)))) muaaaaaaaaaaa öptüm hepiniziiiii kilomu en yakkıın zamnda yazıcam en son 80 dimmmm bugün tartılabilirsemmmm bu site bana cok azimm verdi valla .... deminndeee sor niyatine döktüm kurtlarımı diyeteee son gaz dewammmm ....öptüm hepiniziiiii muaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…