80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaaaaa sekerlerimm ben geldiim kaydirigubbakcemile3

gecmisi okuyup geldimm

nidam ablam dogum günün kutlu olsunnn a.s.a.s.:1hug:
baharnaz, ask mesk deme yavv, alismaya calisiyorum opuyorumnanaktan:kedi:

evettt bi ön liste yaptikk handerya ablama, ama tamamliyamicam malesef, ama bu hafta SÜPER liste

spordan geldim cokkk yorgunum, dus aldim mayistim iicene,,,

bugün yediklerim...

sabah: -
öglen: 1 kagse cornflakes
aksam: 1 tabak (6-7 kasik) bulgur pilavi, 5 kasik cacik, 4 kasik kusbasi et (bu arada et hic yemedim dogruduruz, yemek lazim balik felan)

bukadar malesef... bugün birazcik acelee gectii yeme firsatim olmadi sabah ve öglen :kedi:
bebeg ile özlem arasindaki gerginlik cözülmüs sevindim

eveeet gelelim dünkü fotoma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
bakin bakalim, bi fark varmiii, eski fotom yok malesef..
ama görenelr cok zyiflamissin diyo sükürler olsun

Son düzenleme:

brose tabiki canım bizde rakibe olalalım bakalım, eksikmi kalcaz kaydirigubbakcemile3 kilomuzda yakın birbirine, rakibelik sanırım tatlı bi çekişmeyle yarış gibiyerimseniben

kimi demek istiyorsun bilmiyorum ama, bu kendi fikrin
ben sahsim adina konusayim, eger ki birileri yalan söyleyecek olursa da KENDILERINE, ha birinci ha sonuncu, KENDILERINI kandirmis olurlar. ben yalani sevmem, ister inanin ister inanmayin, kendi fikrini söylemissin saygi duyarim.
tabi fikrini söyledigin icin bende biraz üzerime alms bulunuyorum.
ben kacamaklar yapiyorum, ama az, ama SPOR cok yaptigim icin, ve metapolizmam hizli oldugu icin de sükür ki veriyorum.

bence yalan yok, varsada kendilerini kandirirlar bence!!!!
herkesin kendisine cnm

bugün yediklerim
sabah :1 bardak süt
1 dilim k.ekmegi
k.k peynir
3 zeytin
ara: yemedim bişey yürüyüş yaptım
ögle: k.ekmekli tost çok acıktım yemek hazırlamaya fırsat bulamadım
ara: 2 bisküvi
akşam tarhana çorbası ekmek yemedim hiç
45 dk yürüyüş
bugün düzensiz bi beslenme oldu of bide haftasonu geldi hiç sevmiyorum haftasonunu
ama hiçbi kaçamak yok bu hafta inşallah

bana müsade cok yorgunum
kendinize iyi bakin jasmin ve lavita
by

böyle bir konuya nede girdin, kime taş atıyorsun bilmiyorum ama kilosnu biri yanlış yazarsa bize ne?
Kendinden başak kimi kandırırki?
Mesela ben yalan yazıp yazıp 90 kiloda dolaşsam, arkadaşta gerçekleri yazıp 65 kiloya düşse, kimin karı olur kimin zararı?
Ben salak gibi şişko şişko gezerim, ohhh diğer arkadaş incecik olmuş, güzel kıyafetlerle dolaşır.
Doğrusu ben kendi adıma burada kimsenin yalan yanlış bişey yazdığını düşünmüyorum, zira hepimizin derdide, zihniyetide aynı.
hee olabilir belkiiiiii arada 1-2 tane şuursuz çıkar böyle yapar, ee o da olacak, heryerde, her toplumda, her organizasyonda birkaç pürüz olmazsa olmaz.
Ama eninde sonunda kendi canları sıkılır, çeker giderler.
bence bu hiçde kafaya takılcak bir nokta değil.

Bugün ben neler yedim pek aklımda kalmadı açıkcası hamilelikten hafızam dumanlı.
sabah 2 mısırlı gevrek üstüne peyir sürdüm, yanında ne içtim hatırlamıyorum.kafamçokkarıştı
öğlen kahve, 3-4 tane burçak...
ara... 1 türk kahvesi, 2 burçak
akşam... yarım dilim karpuz, 1 dilim geleneksel esmer ekmek, çok az peynir...
oğlumla yürüyüş yaptım, parktaki aletleri kullandım çok az.
yarın sabah 7 buçukta başlıyacağım tam spor yapmaya, inşallah başarılı olurum...

İyi akşamlar kızlar.Ben bu gün akşam saatlerinde tartıldım.90 kilo geldim.
1 saat yürüyüş yaptım.Yarından diete başlıyorum.Bakalım haftaya ne kadar vericez..

slm kızlar bana ne kadar uğurlu geldiniz böyle inanın çok mmutluyum değerim 72 çıkmış doktor hamilesin dedi ama bebek daha çok küçük yerleşmemiş olabilir çok dikkatli ol salı günü tahlilleri tekrarlıycaz dedi

Tebrik ederim canım.Sağ salim 9 ay geçir inşallah.Allah sağlıklı anne babasına bağışlasın inşallah..

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey::dance:
ayyy cokk sevindimmmmmmmmmmmmmmm
ALLAH sag saglik sagli bir sekile kucagina almayi nasip etsinnn
dikkat ett abla emiii
cok sevindim öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…