80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarrr bu hafta herkesi çok iyi gördüm...süpersiniz...ben desüperim tabi sizin kadar olmasam da..
başlangıç:84
geçen hafta:71,5
bu hafta:70,5
giden:1000 gr
inanın çok fazla sıkamadım yemek konusunda ama artık şuna eminim ki ev işi kesin kilo verdiriyor..
haftaya da veririm inş..kadın çağırdım duvarlar falan silinecek..iyi bir temizlik beni bekliyor..

nidam.. doğum günün kutlu olsun cnmm.. nice mutlu yıllara ... mutluluk ve sağlık diliyorum tatlım...

kızlar hedefime 500 gr kaldıı....
hedefimi haftaya 65 yapıcam inşallah..bi dolap dolusu kıyafetimi napıcam onu düşünüyorum..
zaten çoğunu koydum bi çantaya terziye gidicem..daha gidemedim..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...

bu arada birinci neslihan görünüyo şimdilik.. geçen de olmaz büyük ihtimalle.... kutlarım cnımm...

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum kızlarr..

durmak yokkk yola devammm...

:lepi: hızıma kimse yetişemez... 1000. sayfanın açılışını ben yaptımm.. daha dün gibi... lavitayla 300. sayfanın açılışını ikimiz yapmıştık...

nice yıllara Nidam cığım.....Rabbim herşeyi gönlüne göre versin....

senide Tebrik Ederim Eflatuncuğum...Bende o günleri görebilecekmiyim...Merak ettim ne kadarda verdin 14 kg.

selam kızlar ancak girebildim oğlum ateşlendi onu dr götürdük allaha şükür şimdi iyi bu arada 1000 ci sayfafaya girdik 2000leride görürüz inş neyse kilomu bildiriyim iyiki geçen hafta çıkmamışım sizlere çok teşekkür ediyorum 1,500 vermişim çok mutlu oldum
başlangıç---88
geçen hafta maalesef 88,6
bugün---şükürler olsun,87,1 inş haftaya 86 olurum sıkıldım 87 görmekten

kızlarr ben listemi yazıp çıkıyorum.. kızım tatlı istiyo.. yapıcam şimdi... anlaşma sağlayabilirsek... ben babasının da sevdiği şekerpare yapalım diyorum.. o puding de istiyo.. iki çeşit tatlı dolapta aaaa lmaz:

neyse bakıcaz artık..

bugünkü listem...
sabah--------------- 1 dilim ekmek,4 zeytin,domates-salatalık,2 çatal omlet
ara------------------- 1 bardak süt
öğlen--------------- 1 kase mercimek çorba,1dilim ekmek
ara------------------ 1 elma
akşam------------- 5 kaşık taze fasulye,salata
ara------------------ 2-3 çatalcık tatlı(türü belli değil daha)

*3 lt. su, 1 saat yürüyüş

fleks.. oğluşuna geçmiş olsun cnmm.. seni de tebrik ederim.. baak gördün mü.. dedik biz sana.. haftaya 87 den aşağı düş de bak sen nasıl hırslanıcaksın yine...

hepinize iyi günler ... akşam girebilirsem görüşürüz.. olmazsa yarın artık.. b yyyyyyy

bebegcimsoğol canım sizin sayenizde oldu inş canım 86 yı görünce dahada hırs yapacağıma inanıyorum iyiki varsınız eşim bile dediki k.k den çıksaydın dahada alırdın kilo dedi gerçektende öyle

merahaba arkdaslar ..

Bende bugun icin kilomu bildirmemistim ..
Benimde 6 gunm doldu.. 1 hafta sayilir.
82.5 ile baslamistim 81 suanda .. bikac gun oncede 81di..

cok guzel kilo veren arkadaslar olmus .. onlarida tebrik ediyorum.

@ yasemin85
bikac sayfa ilerde rakibin olmadigini yazmisin.. birini buldunmu bilmiyorum.. butun sayfalari okuyamadim daha ... ama istersen ben olabilirim.
Bunun altinda yatan dusuncenin neoldunu da bilmiyorum acikcasi ama gonulluyum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…