80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabah kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı, öğlen 1 simit yedim çayla beraber 1 fincan akşam da karpuz ve peynir yiyicem birazda yoğurtlu makarna karnım çok aç çünkü

Dun cikolata yedim ben yaa .. okadar guzel gorunduki kendimi engelleyemedim

Bugun yediklerimm
sabah : 2 kraker , peynir
Oglen : iki kraker .. ton baligi
Ara : misir gevregi gibi bisey :) , elma
Aksam : Haslanmis sebze ve tabiki krakerlerim :)

Hoscakalinnn

bugun kü yediklerim sabah:2 dilim çavdar ekmegi haşlanmış yumurta biber 1 kk peynir marul öglen :gevrek ve lıgt süt ara:yarım elma akşam: 1 tabak taze fasulye salatalık madensuyu(içine limon ve greyfurt suyu kattım)

bebeqcim sevgili rakibem seniŞeniz çok tebrik ederim güzel bir sürpriz yaptın ben o sürprizi yapamadım bu çiçekler sana
şimdi nolcak ben listeden çıkarılacakmıyım geçen haftada verememiştim mafoldumbenmafoldumben

moralim çok bozuk yürüyüşü bırakınca veremedim (

selmacım aynen anlattığım gibiyim canım

neslihan bana özelden msj atarmısın ne yaptında bu kadar hızlı verdin

bende ekleyim bu listeye
geçen hafta 82.400
bu hafta 82.400
giden 0

handeryanın işi kolaylaşsın dimi aylin ne düşüncelisin böyle aşk işe yarıyor birde gül filan var galiba :))

nidam canım doğumgünün kutlu olsun, nice senelere sevdiklerinle... bebegcim 300. sayfa demişsin, ben buraya girdiğimde daha 60 küsürlerdeydik, 1000'i gördük, daim olsun inşallah. hepinizi öpüyorum, artık yarın görüşürüz. handeryacım da oğluşunun doğumgününü kutluyor bugün, tekrar tebrik ederim canım, listeyi ne zaman yapsan olur, gece gece yorma kendini. bu arada aylin aferin valla çok yardımı olcak bu senin önlistenin :) hadi bakalım görüşürüz kızlar...

flatliners.. cnmm baktım şimdi.. 277. sayfada girmişim topiğe ben :) sen ilklerdensin cnmm... ama bişey diyimmi ben katıldığımda burda olanlardan çoğu yok şu an.. o yada bu sebeple... olsun yeni arkadaşlar katılıyor hergün.. devamlılık olduğunda sayfalar ilerliyor tabi.. paylaşımlar da ona göre artıyor.. inşallah 2000... 3000 i de görürüz...

baharnaz.. cnm rakibem.. saol tebriğin ve çiçeklerin için... kaçamak mı oluyo sende.. anlamadım ki.. keşke sende versen cnm yaa.. rakip te olsak takımız sonuçta.. birlikten kuvvet doğar... benden de sana a.s.

baharnazcım .. moralini bozma cnımm.. motivasyonunu kaybetme lütfen... yeni bir hafta başlıyor.. hadi göreyim seni kızz.. geç beni.. bu hafta sen benden fazla verr..

merhaba
öncelikle lütfen kimse kirilmasin kimse alinmasi...
ben buraya ilk girdimde, sabahlari derse gitmeden yani 8-9 arasinda mutlaka kilomu bildirdim,
versemde vermesemde, ama sunu sölemk istiyorum, bazilarin gercek verdikleri kilolari yazdiklarini düsnmüyorum. cünkü ben ilk iki ay cok ski bir diyet ve spor yaptim ona ragmen durmalar oldu
veya 100 grciklar oldu. gercekten is burda DESTEK den cok INADA bindi bence...
bu yüzden hic icimden gelmiyor yazmak. ama sirf kendi kontrolüm icin yaziyorum, ne birincilik gözümde nede baskalarina nispet... verdiysem verdim veremediysem veremedim... ama her hafta verilebilceni düsünmüyorum. bazen kacamakla bakiyorum ve ona ragmen o kadar kilo... hayret ediyorum.
bana ters, benim sefkimi kaciyor...

bu hafta veremedim, bu ne ilk nede son, hatta bence ck iyi kiloyu saglikli veriyorum ve kilolarim oturuoyr...
bu yaziyi yazmamin tek sebebi, benim inanmama ( ne kadar önemli ya da degil umrumdan degil,paylasmak istedim) ve benim sefkimin kirilmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…