oy oy oy sevgi zormuş işin ama hakikaten heyecanlanma gibi bi lüksün de yokmuş inşallah başarırsın canım
zonguldağın bir yemeğini yapmıştı birisi tvde oo ne güzel görünüyordu ama adını unuttum[/QU
adı neydi acaba ben pek bilmiyorum buranın yemeklerini ben aslında zonguldagın ilçesi alaplıdayım
bu arada ferda ben oluyorum:lepi:
evet canım jasmin ferda oluyor bende onun bağlantısını yapayım :lepi:
memnun oldum ferdacım,tam üstüne bastın alaplının bir yemeğiydi ama unuttum adını bi deftere yazmıştım bulamadım.bulunca söylerim ben sanazonguldağın bir yemeğini yapmıştı birisi tvde oo ne güzel görünüyordu ama adını unuttum[/QU
adı neydi acaba ben pek bilmiyorum buranın yemeklerini ben aslında zonguldagın ilçesi alaplıdayım
bu arada ferda ben oluyorum:lepi:
hahaha siz beni güldürdünüz ya kızlar gece gece allahta sizi güldürsün emiiii[/QUOTE
amin hepberaber gülelim fatoş gerçekten muhabbeti güzel olna biri fazla bişey demeyimde şımarmasın sırnaşık şey
memnun oldum ferdacım,tam üstüne bastın alaplının bir yemeğiydi ama unuttum adını bi deftere yazmıştım bulamadım.bulunca söylerim ben sana
aa alaplı demek ımmm ne olabilir acaba neyse sen bak bana söyle bende merak ettim şimdi
ok canımaa alaplı demek ımmm ne olabilir acaba neyse sen bak bana söyle bende merak ettim şimdi
hehehehe msn de çat çat yazışmaya benzemez tabi, heyecanını yatıştır sevgieminim çok zordur ya kendimi o klavyenin başın da ddüşünemiyorum bile kalpten giderdim galiba:1no2:
oyyyy terledim valla -tatlicadiarzu-
valla şımarmıcam ferda söz veriyorum hadi iki kelam daha et alkisalkisalkis
hehehehe msn de çat çat yazışmaya benzemez tabi, heyecanını yatıştır sevgi
içimden bi ses çok güzel geçicek diyo
valla yıllardır yazıyorum kızlar ama bi türlü sınavlarda yapamıyorum yani hep yanlış oluyor çok çıkıyor hatta. şimdi yanımda biri olsa dakika tutsa bile heyecanlanıyorum bildiğiniz bir çay falan varmı heyecan yatıştıracak
ay yok görmedim hemen bakıyorum sayfalar hızlı ilerliyo nasılda gözümden kaçtı yahuferdacım çizelgenle ilgili görüşümü söylemiştim okumadınmı kuu o mesajımı
canım ıhlamurun sakinleştirici özelligi var ama çokda sakinleştirirse hiç ii olmaz
saat gece yarısını geçti ya ondandıray yok görmedim hemen bakıyorum sayfalar hızlı ilerliyo nasılda gözümden kaçtı yahuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?