ferdacım karışmış gibi olmasında canımcım senin çizelge varya hah onu işte bebek bekleyenler daha çok kullanıyor sanırım yani sen bilirsinde düşüncemi söylim dedim :)
saat gece yarısını geçti ya ondandır
alla alla valla ben çay falan bilmıom sevgicim hem öle bir çay olsa bile bir semaver içmen lazım ki heyecanın yatışsın kaydirigubbakcemile3 canım espiri yapıyorum anlayışına sığınarak :))
ay bu arada buranın sayfaları ne kadar çabuk ilerliyor iki satır yazıyosun diğer sayfaya atlanıo demekki büyük bi foto koysam yarısı bir sayfada yarısı diğer sayfada çıkacak CADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece yarısını geçti ama sana etki etmiyor anlaşılan uyanık seniiiianladım benim yumurtlama çok geç oluyo kilo verirsem yumurtalar düzelir babında şey etmiştim kaydirigubbakcemile3 düzeltiyim başka bişey yapıyım
sen foto ekleyeceksen ekle fatoşcum düşünme sayfalar ilerleyecek nasıl bakacaklar diye biz önce yarısına bakarız sonra diğer yarısına bakarızalla alla valla ben çay falan bilmıom sevgicim hem öle bir çay olsa bile bir semaver içmen lazım ki heyecanın yatışsın kaydirigubbakcemile3 canım espiri yapıyorum anlayışına sığınarak :))
ay bu arada buranın sayfaları ne kadar çabuk ilerliyor iki satır yazıyosun diğer sayfaya atlanıo demekki büyük bi foto koysam yarısı bir sayfada yarısı diğer sayfada çıkacak CADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooo süper olmuş eline sağlıkdegiştirdim bakıyım olmuşmu CADIARZU
gece yarısını geçti ama sana etki etmiyor anlaşılan uyanık seniiii
o da bize denk geliyor demekki kendimizi şanslı bulmamız lazım bu konudahahahah yok yok 12 den sonra bana anca dank ediyo biraz geç oluyo ama idare ediyoz zemuszemus
valla sevgi bende öle bi vücüt varki foto koysam ayaklarıma ulaşana kadar kaç sayfa geçer hiç yormım sizi kılomu verim de öle kaydirigubbakcemile3
o da bize denk geliyor demekki kendimizi şanslı bulmamız lazım bu konuda
valla sevgi bende öle bi vücüt varki foto koysam ayaklarıma ulaşana kadar kaç sayfa geçer hiç yormım sizi kılomu verim de öle kaydirigubbakcemile3
hahahah evet ben özellikle gece nete girmeye özen gösteriyorum kaydirigubbakcemile3
ooo süper olmuş eline sağlık
iyi yapıyorsun kociş ne diyor bu konuya peki bazılarınınkiler bozuluyor mesela örnek çok uzağa gitmeye gerek yok sevgi diye birininki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?