80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alla alla valla ben çay falan bilmıom sevgicim hem öle bir çay olsa bile bir semaver içmen lazım ki heyecanın yatışsın kaydirigubbakcemile3 canım espiri yapıyorum anlayışına sığınarak :))
ay bu arada buranın sayfaları ne kadar çabuk ilerliyor iki satır yazıyosun diğer sayfaya atlanıo demekki büyük bi foto koysam yarısı bir sayfada yarısı diğer sayfada çıkacak CADIARZUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ferdacım karışmış gibi olmasında canımcım senin çizelge varya hah onu işte bebek bekleyenler daha çok kullanıyor sanırım yani sen bilirsinde düşüncemi söylim dedim :)

anladım benim yumurtlama çok geç oluyo kilo verirsem yumurtalar düzelir babında şey etmiştim kaydirigubbakcemile3 düzeltiyim başka bişey yapıyım

hahahahhaha alemsin ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen foto ekleyeceksen ekle fatoşcum düşünme sayfalar ilerleyecek nasıl bakacaklar diye biz önce yarısına bakarız sonra diğer yarısına bakarız

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay ferda alemsin cano sen oy nasıl güldüm ya nasıl bağdaştırdın gı hahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla sevgi bende öle bi vücüt varki foto koysam ayaklarıma ulaşana kadar kaç sayfa geçer hiç yormım sizi kılomu verim de öle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…