sevgicim ben yatıyorum konuşmak çok güzeldi arkadaşım çooook memnun oldum öpt ii geceler
teşekkür ederim senin kilo tickerin yok neden
bu arada puan vermek bu sag üsteki terazi işareti olan yerden yapılmıyormu CADIARZU
sevgicim ben yatıyorum konuşmak çok güzeldi arkadaşım çooook memnun oldum öpt ii geceler
gidiyomusun canım sevgi gözükmüyo cıktımı acaba bende cıkıyım yarın görüşürüz artık
iyi geceler
78 kiloyum canım kaçırmışım msjınıyok sevgi kendimle çok barışığım espürü yaptımmm zemuszemus sen şimdi kaç kılosun
ben temmuz annelerine üyeydim önceden yapmıştım çizelgemi değiştirmeyede kıyamadım oğluşum içindi ya hani ondan yani
evet ordan yapılıyor terazi olan yerden kime vercen puan kuu
haa ben biraz önce sana vercektim olmadı
ama fatoşa verdim
iyi geceler ferdacım sanada by
verilen puan sanırım hemen görünmüyor,ayrıca bende sana daha önce vermişim demekki şimdi veremeyişimin sebebi bu sanırım kontrol panelinden bakarsın bi ara kim vermişalla alla bende tıklıyorum degerlendir diyo degerlendiriyorum puan felan yok
benim çok düşükde puanım gerçi çok önemli degil sana vercektim ama degerlendir yazdı bende degerlendirdim puan gittimi bilmem kaydirigubbakcemile3
iyi geceler sevgi byyy
seray selam kaçırdın kaynattık biz neyse yarın devam ederiz artık
sanada iyi geceler
kizlar bu hafta gene 500 gr vermisim.daha cok bekliyordum ama dun adet gormeye basladim belki ondan siskinligim.ne zaman gorucem ben 70 li numaralari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?