80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim senin kilo tickerin yok neden
bu arada puan vermek bu sag üsteki terazi işareti olan yerden yapılmıyormu CADIARZU

ben temmuz annelerine üyeydim önceden yapmıştım çizelgemi değiştirmeyede kıyamadım oğluşum içindi ya hani ondan yani
evet ordan yapılıyor terazi olan yerden kime vercen puan kuu
haa ben biraz önce sana vercektim olmadı
ama fatoşa verdim

Vışşş kızlar ne hızlısınız anammmm...
2 el oyun oynadım , kaç sayfa yazmışsınız.
Hadi yatın artık, sabaha spora kalkıcaz yaa..
Bişey kaçırmıyım diye telef oldum ama size yetişmek ne mümkün..kafamçokkarıştı
İyi geceler, bende kaçtım...:a015:

alla alla bende tıklıyorum degerlendir diyo degerlendiriyorum puan felan yok
benim çok düşükde puanım gerçi çok önemli degil sana vercektim ama degerlendir yazdı bende degerlendirdim puan gittimi bilmem kaydirigubbakcemile3

iyi geceler seraycım bende spora çıkıyorum sabah hemde 5 te kalkacağım öğlende uyurum artık bu gece sohbet güzeldi takıldım bende hadi canım by

verilen puan sanırım hemen görünmüyor,ayrıca bende sana daha önce vermişim demekki şimdi veremeyişimin sebebi bu sanırım kontrol panelinden bakarsın bi ara kim vermiş

kizlar bu hafta gene 500 gr vermisim.daha cok bekliyordum ama dun adet gormeye basladim belki ondan siskinligim.ne zaman gorucem ben 70 li numaralari.

kizlar bu hafta gene 500 gr vermisim.daha cok bekliyordum ama dun adet gormeye basladim belki ondan siskinligim.ne zaman gorucem ben 70 li numaralari.

rüzgarım iyi günler demeliyim sanırım sana saat farkından dolayı.verirsin ya ne var sanki hem sen bize göre daha çok koşturuyorsun bebişler nasıllar bu arada geçtimi rahatsızlıkları

lavitacım inan seni anlıyorum, zaman zaman kimseyi gücendirmek istemem ama benim de şüphe ettiğim oluyordu, ama arkadaşların dediği gibi yalan da olsa kendini ilgilendirir kişinin, kendini kandırır. senin şevkin kırılmasın. çok kilo verenler genelde ilk haftada veriyor, bizim gibi uzun zamandır diyet yapanlarda daha sık duraklamalar, yavaşlamalar oluyor. ben kendi adıma resim ekledim, haa tabii inanmak istemeyen ona da inanmaz o ayrı. bence bu nedenle moralini bozma, şevkini kırma. ama gerçekten aşırı zorluk çekiyorsan muhakkak bir endokrinoloğa gözük çünkü bendeki gibi insülin direnci vs. olabilir Allah korusun, o zamanda bir ilaçla hallediyorlar. ben ısrarla söylüyorum ki sağlık engeli olup tıbbi yardım alan, düzenli bir rejimle sağlıklı beslenen ve benim gibi haftada en az 3 gün birer saat yürüyen biri ayda en az 5 kg verir, verir ki ben başardım, evvelden 2 kg zor veriyordum bir ayda. herneyse çenem düştü, amacım nasihat değil, içini ferahlatmak, yanlış anlama e mi?

günaydın kızlarrr....
ayy anacımmm.. gece nolmuş kı öyle.. sevgi,ferda,fatoş kaynatmışlarr... lavitamın da hakkını yiyemem ama :)

1002 de bıraktıp sabah bi açtım 1014.. oyy dedim bii. okudum ama hepsini... yazıcam şimdi tek tek bişiler...

lavita.. cnmm... düşüncelerine aynen katılıyorum.. biliyosun zaten de burdan da belirteyim dedim.. ama kuzum yalan yazan kimi kandırır. ancak kendini.. biz neden şevkimizi kaçıralım kızz... boşver sen.. herkes kendine eder ne ederse..

serayy... sana da aynen katılıyorum cnmm.. her yoplulukta mutlaka birkaç tane çıkıyo pürüz... ama dediğin gibi gerçekte 85 kilo ama bize söylediği yalanlarla 60 a düşmüş görünürse ne olmuş oluyo yani... kendini kandırmış ve aslında dobiş gezerken 60 kiloyum demiş olcak sadece... kişinin kendine zarar sadece...

bilgen... ayy cnmm hamişsin hee.. dikkat et kendine.. bu erken dönemlerde istirahat çok önemli.. bol bol dinlen ki bebişin sana iyice yapışsın.. bende düşük yaşadım ve korkusunu hala atabilmiş değilim.. seni çoook iyi anlayabiliyorum.. ama inşallah bi daha böyle bi sorun ve olay yaşamazsın da bebeğini sağlıkla doğurursun cnmm. bizi gelişmelerde haberdar et ama tamam mı canmm... kızz topik uğurlu geldi diyosun da bi sana bulaştı demekki.. ben 2 ayı geçti buraya geleli daha tık yok :) 5-6 arkadaşta da öyle valla.. dur kız yoksa bizde senin arkandan sırayla gelmeyelim.. ayy inşallah.. rabbim bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip eder inş..

aylin.. lavitanın söylediklerini neden üstüne alındın ki anlamadım.. geçmişi okudum başka da alınan olmamış valla... dicem şimdi olay çıkçak yine.. yanlış anlama kuzum emi bu söylediklerimi.. bi tartışma üzüntü konusu daha olmak istemiyorum çünkü.. dünden beri başım çatlıyo resmen....ama lavita genel konuşmuş bence.. sen dğruları yazıyosan sorun yok demektir..

calvin_clain... fatoşcum hoşgeldin aramıza cnmm.. adın bolbol geçmiş dün gece kaydirigubbakcemile3 ayy ne güldüm hee... inş. sende burda kalıcı olursun ve kiloların tıkır tıkır geri gelmemek üzere gider cnm..

sevdemer... cnm valla öyle hee 70 lere ne kaldı şurda.. yetişiyom sana kız sositososito .. cnm bende muhasebe bölümü mezunuyum.. daktilo,bilgisayar çoook kullandım... bende yeni evliyken gircektim adliyede sınava ama hamile kaldığımı öğrenince eşim göndermedi olsun kızıma öğretirim bende... ayy sen 90 kelime deyince özledim valla daktilomu hee... anname gidiyorum hemen... ordaydı benimki.. accık hasret gideriim... hııı bi dipnot: bende dk.da 120 fln. yazıyorum ona göre.. gel bi gün kapışalım :roflol:

flatlinerscim.. cnmm sana da katılıyorum.. lavitamın düüncelerine bende sık sık kapılıyorum.. yani inş. herkes doğru yazıyo ve gerçekten bol bol kilo veriyodur tabi ama ne biliimm. amaan işte neyse... kimse üstüne alınmasın yine.. sonuçta veremediğimiz haftalar da oluyo.. etabolizma arada yavaşlıyo.. ama doğruyu yazanlar asıl kazananlar bence... kendileri için.. buaya fazla yazıla ne karına demi ama... valla sana imreniyorum bu arada.. ne güzel bi değişim.. rsimlerin haalaa gözümünönüne geliyo.. bende öyle olcam diyorum sık sık.. idealimsin :)))) tebrikler...

bize günaydın sana iyi geceler o zman rüzgarım hee :)))))

cnmm
kilonu
geçen hafta------
şimdiki kilo-------
bu hafta giden----- şeklinde yazarsan handeryaya kolaylık olur cnmm. kızz zaten liste yapmaya uğraşıyo bide hesap yapmasın demi cnımm....

amanınnn ne döktürmüşüm ama .. alahtan geçişi okurken cvp yazcaklarımı not alıyorum.. yoksa bu kadar şeyi nasıl aklımda tutarım demi ama :)) ayy not alıyorum dedim ama sanki bu kadar şeyi kağıda yazıyomuşum gibi olduu.. tabi sadece isimler ve hatırlamamı sağlıcam 1 kelimelik özet.. sonrası buraya yazarken bol bol çıkıyo valla benden :))))

elayy.. kııı nirdesin..? geçmiştemi kaldın anamm... gece bol bol kaynatmışbizim kızlarr... çabucak oku da gel kı.. anneme gitçem .. gitmeden 2 çift laf edelim.. :)) günaydın demeyi unutuyodum.. günaydın tatlımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…