80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 1 dilim ekmek peynir

ara 1 porsiyon çilek

öğlen 1 tabak pırasa 1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek

ara 3 galete 1 kase yarım yağlı yoğurt

100 gr kadar kıyma buğlama 1 kase yarım yağlı yoğurt 1 dilim ekmek

ara muz bir bardak süt

oldu canim.olmazmi hic:)))

o cayida ilk defa duyuyorum..ay ben burada
enginar kapsulu buldum..hem kolestrolu düsürüyormus hemde yagyakiyormus.esimle iki gündür kullaniyorum..ya söylemesi ayiptir hafif ishal durumlari var..acaba haptan olabilirmi...ha bu aradasenmiydin baska arkadasmiydi bana enginari soran. unuttum ama ben genede simdi cevaplayayim..annem televizyonda duymus ablama önerrmis..sadece yapragini suda kaynatip aklina geldikce iciyorsun.ablam bir haftada 2 kilo verdi o sekilde..bana anlattigi:idrarinda beyaz beyaz birseyler oluyormus..bunlarin yag oldugunu düsünüyor.bir arkadasidaayni yöntemle kilo vermis..onunda idrarinda yaglar varmis...valla ben diyenlerin yalancisiyim..dok aradim enginari ama sararmis yapraklisinin bile tanesi 2 euro..kiyamadim valla ona para vermeye..hadi taze olsa yesil olsa neyse...kiza vitamin bakarken gördüm birden....iki gündür kullaniyorum..asslinda azicikta kacirdim iddeaya ragmen ama cuma sabahi anlariz ise yariyormu
canim benim kelogs dedimse oyle kase kaase sütle degil:)) bir santimlik kare icinde cukulata olan kelogstan..gofretin ufaciklari gibi..sadece ondan bir iki adet götürdüm o kadar.oda ara ögün olsun adi iste:))

aa ne tesadüf seni yakaladım.benim oğlan çizgifilm izlerken azıcık bakayım dedim
kellogsu az bişey atıştırdığını anlamıştım zaten:))sen yemezsin ööle kase kase
eşim az önce elinde büyükkkkk bir paket bitter çikolata ile gelmiş bunu sana aldım ye dedi
yemem dedim kızlar kızar bana
aa dedi o kadar haberleri oluyo mu dedi
oluyo tabi yazıyoruz hepsini dedim bizde böyle dedim
kaldı böyle

deseydin yoksa sen benim haberim olmadan baska haltlar yiyormusun..ben dostlarimin haberi olmadan cukulata bile yemiyorum..

deseydin yoksa sen benim haberim olmadan baska haltlar yiyormusun..ben dostlarimin haberi olmadan cukulata bile yemiyorum..

aynen diyeyim bari konu tekrar açılınca:))
gerçi her anlamda kontrol altında ama tedbiri elden bırakmayacaksın değil mi:))

bana aldığı çikolatayı bölmüş kendi yiyo hey Allahım ya
hani bana aldıydın dedim sadece azıcığını yiyomuşşş

Son düzenleme:
Artık daha az seviyorum seni.. Unutur gibi..ölür gibi daha az..
Yeniden ödetiyorum kendime
Onca aşkın öğretemediğini..
Kolay değildi.. Yalnızca sevgilimi değil.. Evladımı da kaybettim ben.. Kaç acı birden imtihan etti beni..

Bir tek gece vardır insanın hayatında..
Ömür boyu sürer nöbeti..
Bu da öyleydi..
İyi ol..
Sağ ol..
Uzak ol..
Ama bir daha görme beni..

Kahraman TAZEOĞLU

aynen diyeyim bari konu tekrar açılınca:))
gerçi her anlamda kontrol altında ama tedbiri elden bırakmayacaksın değil mi:))
kesinlilleeeeeeeeeeee

bana aldığı çikolatayı bölmüş kendi yiyo hey Allahım ya
hani bana aldıydın dedim sadece azıcığını yiyomuşşş
bunlarin genetigind var kiz bosver yesin:))

kimbilir neler buldun bu şiirde.aklından yüreğinden çok şeyler geçiyor sanırım.

kesinlilleeeeeeeeeeee

bunlarin genetigind var kiz bosver yesin:))

bi acayip oldu
bisürü şey yedi
uzandu kanepeye.
bi de bize kızıyo herşeyi alıyomuş ağız tadıyla bi yemiyomuşus.
oğlan elma yemiyo ben de çikolata:))
elmayı ben yedim çikolatayı kendisi

kimbilir neler buldun bu şiirde.aklından yüreğinden çok şeyler geçiyor sanırım.
canim ya tam isabet olsu bu son sözcüklerin..aklimdan yüregimden gecenlerin merak edilmeyeli hissedilmeeli önemsenmeyeli ne cok zaman olmus meger...meger demiskende bir sarki ekleyelim ortam tam hos olsun:candan ercetinden:ben ne cok hata yapmisim meger.

bi acayip oldu
bisürü şey yedi
uzandu kanepeye.
bi de bize kızıyo herşeyi alıyomuş ağız tadıyla bi yemiyomuşus.
oğlan elma yemiyo ben de çikolata:))
elmayı ben yedim çikolatayı kendisi

dedim ya genlerinde var..istesede anlayamazlar:)) bizde dün geceden beri küsüz.bu aksam gözleme vede ispanakli sac böregi yaptim..büyük kizla haber saldim yiyecekmi diye..tafra yapacak ya yok dedi..bende icimden cokta umrumdasin diyerek devam ettim..baktim yarim saat sonra geldi mutfaga..ben hala un hamur ugrasirken önce bir gözleme aldi isirdi hosuna gitmis olacak bir tanede öteki eline aldi gitti.sonra mutfaga geldi.iki tane önüne koydu bes saniyede yuttu.sonra bir tane daha aldi..yemem diyen adam bes gözleme yedi ......iyikide ac degilmis dedim icimden..ac olsa cocuklara ekmek arasi yapmak zorunda kalacakmisim diye

şarkıyı çok severim
sen boşa bişey yazmıyosun
takip ediyorum ben seni:))
şaka bi yana yaşadıklarının ağırlığı ve doluluğu var üzerinde.
fal bakıyo gibi oldum demi öznur cümleye böyle başlayınca

eşinin küsme huyu çok kötü canım yaaa
çok sık oluyor gibi:))
bu da yorar gereksiz yere
zaten yeterince sorumluluğunuz var çocuklarınızı kastederek söylüyorum
bi de bu küslükle başetmek kolay değil
küçük şeyleri uzatmamayı becerebilsek keşke

he valla.laf aramizda bende iyi fal bakarim ha..yani eglencesine bildigimden degil..cok atarim cokta tuttururum:)) ay fal demisken ablamla bir maceramiz olmustu onu anlatayim sana..antalyada yazliktayyiz..ben daha bu öküzle evlenmemistim..(bugün küsüm ya öküz odun der dururum..sen bakma böyle dedigime severimde keratayi:))ablamla balkonda oturmus cocuklari öyle uykusuna koymus kahve muhabbeti yapiyorduk..pek girgir samataydik o yillarda..belimizi bükenler yoktu...o sirada capraz karsidaki yazlikta kadinla adam dögüsmeye basladi..allahim hersey net duyuluyor...kavgalari hayyli sürdü...neyse biriki gün sonra biz gene balkonda kahvefali muhabbetindeyiz kadinda görünce geldi banada banada hesabi..yaptim bir kahve..kapat bakayim falina dedim..olayi bildigimiz icin saydimda sayim..kadin dehset icinde beni izledi:)) bir baktim ertesi gün 5-6 kadin cikip gelmzemi.yazlik 80 dairelik yarisi bos.gerisi dolu..ayyiptir diye geri ceviremedik tabi..ay birine bir attim bir attim..tam isabet oldu...ertesi gün haber salmislar .bizim yakinlar var gelmek istiyor diye..dedik kusura bakmasinlar...babamiz kizdi..fal mal bakamiyoruz artik:))yoksa gidisat hic iyi olmayacakti..mecbur yalan söyledik..

ay sorma ya..kadindan beter..sabah uzatmayayim diye gittim canim kocacim amaninda küsmüsmü..karisida üzmüsmü...adam bana ne dese iyi hadi kahvalti hazirlada yiyek...yani o anda b...k ye diyesi geliyorya insanin sabir öznur dedim sabir....gittim hazirladim..adamda tripler tafralar aynen devam icimden dedim sen istedin bunu..bende egdim yüzümü.. nereye kadar giderse artik..yoruldum ya...cocuk büyütmek bu adamla evlilik yürütmekten daha kolayy vallahi...

"Güçlü olmaya benden daha çok ihtiyacın var.
Çünkü haksız olduğunu, Kalbinin bir yerinde biliyorsun."

Murathan Mungan

çok komikmiş yaa
tutturman da iyi.
sen de var demekki biraz falcılık
ben anlamam hiç.bakan olursa baktırmayı severim o ayrı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…