80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya gayet güzel vermişsin ya 90 kilodan 75 kadar gelmısın valla cok kıskanıyorum zaten yapı olarak almaya
meyili isen ipin ucunu bir gün bile bırakmak yeterli oluyo ay çok imreniyorum size Allahım inşallah banada nasip ederde
artık kurtulurum bu kilolardan bir 70 göresem daha hiç birşey istemıyorum zaten sanırım birazda kilo yüzünden daha buyaşta
yüksek tansiyon hastası olduğum ortaya çıktı ilaç kulanıyorum çok sağolun desteğiniz için inanın bu haftayı sizin sayenizde sizin
azmınızı görerek daha rahat geçirdim hırslandım onlar başarmış bende başarıcam dedim çok sağolun

kaptnm çokk geçmiş olsn dinlen bol bol cnm bnmmm

adaşım hiç sıkma canını gtck bu klolar oyle boyle sen ogrendn mi şu engnar suynu yapalm ya onu bi deneyelm ben bugun kekk çayına başlıcam bakalm olmadı engnarı yaparm kekk surekli içlmıo cunku arar vermek gerekıo

kankam çok sevndm cnm bnm konular da kolaylnmş oh maşallahh süperr inşş ii şeyler olcak senn adına sınavdan sonra buna çokk inanıorm benm dyet eh işte bu hafta bldrm yapaöadım ama yne kontroü de elmde tutmaya çalşıormarada kaçamklar olsa da:)))

sonundaoldu nice nice mutlu yıllar size inşş çok guzel olur planlarına göre hazrlarsn sürprizini ...

eranisa cnm ne guzel bak detoks işe yaramş sevndm adına bu ayran çorbası bldgmz soguk ayran mı cnm ben çok severm ayranı da bu kadar sık içeblrmiyim onu blemıorm

kızlar bnm sekzlern vedası var ben de sınıf ogretmnlerym bi elbse aldm mavi boyle hoş ama göbüş çıkıo azcık ya soyle sporda da azcık ugrassam 150 tane falan mekk çeksem gunde bi ayda şu alt karın braz daha toparlanr mı ki ya :44:üst gtti yne de eskisi gibi degl ama kara yaglar gtmıo bi türlü neyse bu ay ben spora daha fazla vereym kendimi belki faydası olur

selam kızlar herkesin keyifler yerinde galiba irem dışında iremcim geçmiş olsun umarım bugün daha iyisindir
eranisa detoks sende tam etksini göstermiş maşallah canım ya ben regldönemimde yaptığım içinmi nedir sadece 1 kg vermiştim ama aysonu bir kere daha yapmayı düşünüyorum,
bugünkü menüme gelince;

sabah:2 dlim ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biraz krem peynir
ara:2 avuç sarı leblebi
öğle: 5 yk tavuklu mantar sote,1 dilim ekmek,1 küçük hazır ayran
ara yok
akşam:4 yk tas kebabı,5-6 kaşık yoğurt,1dilim ekmek,salata
ara:acıkırsam meyva yicem

bu arada bu haftayı sıkı tutuyorum cumaya kadar hergün 45 dk yürüyüş hedefim,bugünkü yürüyüşümü yaptım geldim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dileriiiiiimmmmmm

şimdi iyi bişey demişinde kendimi boş hissettim ilahi bir mesajmıdır nedir ya buuuuuuuuuuuuuu
:))))))))) ay sen ölme emiiii nasıl güldümmm birşey diyeyim miii banada sabah tanımadığım bir numara attıııı bende o şüpheyi yaşadım sonra dedim ki gülüp geçmelik bu mesajjjj elimde tek komik o vardı onu yazdımmm yarın daha özenli davranacağım söz DDD

canım beim sağolll yokluğun hissediliyor haberin olsunnnn

waaallla pestilim çıkmış giiydiii görmeyin halimi bugün iyiyim yine

akşamları iyice günün yorgunluğu ile ortaya çıkıyo heralde
beniii şımartın özleyin diyeee gelmedim zatennnn ben PPPP ama geldim artıkkkkkkk sizsizlşk yaramıyor bana anladımmm :)

sağoll gülüm benimmm bi kazanayım kk da parti vereceğim sallayacağım burayı hiç masraftan kaçmayacam söz DDD yeme içme serbest

Kizlar ben listeyi hic goremedim hangi sayfada acabaa??
canım yardımcı olmak istedim ama benim sayfalarım da mesaj sayısı 40 ben şuan 2200 lerde filanım sizin daha yüksektir son sayfa sayınız demi ??
cumartesi ayın 5 inde yayınlamıştım saat 13 gibi ordan yakalayabilirsin belkiii
yap yappp kuzum mutlka olur sınıf öğretmenleirini şımmmmşıııık görsünlerrr:)
iremcim çok geçmiş olsun canım...ben şehirden ayrılınca hep hasta oluyon sen ya...( arkadaşlarımı arayablirim canım istersen...
evet adşım yaaaa ayrılma sen burdannn diyarbakırın havası değişiyo demekki sen gidinceee:))
yaramazzzzz tabii ama sen çok mu geziyon bakammmm dışarda görmeyeyimmm seni ama göreyim bi kere sonra yine görmeyeyimmm ders çalış:))

• menüm .kahve ve biraz tatli ekmek
  • öglen makarna ve yogurt
  • ara elma,ve armut
  • aksam .corba ve ispanak yemegi .cok az ekmek,salata
  • kahve
  • iki litreye yakin su

kalkar kalkmaz 2 adet kuru kayısı
kahvaltı: 1 haşlanmış yum 2 kk peynir bol sebze 2 dilim ekmek
ara yarım avuç kuru üzüm
öğlen kıymalı yumurta 3 çatal makarna 1 dilim ekemk
ara yarım muz
ara 2 kuru kayısı
yemekten yarım saat önce sirkelli ballı su
akaşam 2 küçük lahmacun yarım kase yoğurt
akşam çay su bitki çayı
3 litre su

yok kız bilgisayar kursum park ormanın karşısında gittik görmeişler gibi resim çektik DDD yoksa gezmiyom valla

bu günkü menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin marul
ara 1 elma 3 kasık yogurt
öğlen 1 küçük tabak yesil fasulye 1 küçük kase ince bulgurlu bol yeşillikli salata yanii kısır
ara çilek yarım dilim ekmek 1 parca peynir
akşam yarım lavaş patlıcan 3 köfte bol közlenmiş domates 2 bardak ayran
ara küçük kase mısır 2 acık çay

2 litre su 30 dakika koşu bandı 25 mekik 2 saat ütü bugünüm böyle geçti kızlar ama bittim çok uykum var gidip yatak en iyisi hepinize bol sporlu günlerrrr

sabah: bi bucuk dilim kadar ekmekle
peynirli sandviç bir bardak süt
domates salatalık
ara : yok
öğle : bir kase çorba dört adet sarma
salata
ara : iki tane yeni dünya üç tane erik
akşam : bir porsiyon kanat ızgara salata ayran
ara : bi kase erik
spor : 40 dk fitness
200 mekik
gdecek gdecek bu göbüş gdeceeeek

erik detoksu diye bşey olsa şu erik zayflatsa da boll boll yesek yaa neolur bi kere de tadı çook guzel olan bşey zayflatsaaaa onun kürünü mürünü yapsaaaakkkk

aaaaaa misafirlige gitmez olsaydım
sabah 1dilim ekmek peynir 1tatlı kaşığı reçel
ara 1armut
öğlen patlican kozleme kasık yoğurt 1dilim ekmek
1kase yarım yağlı yoğurt 3 gallete
100 gr tavukgogsu yarım yağlı yogurt 1dilim ekme
ışte süpriz misafirlik çıkınca
2.5 litre Su 2kupa meyveli cay
4-5 mercimek köftesi 3kasık yogurtcorbasi
4-5 kasık yeşil mercimek yemeği
3 lokmalik börek
ve çay biraz kuru üzüm çok az kabak çekirdeği iki tane cips aaaaaa yazinca ne çok oldu ya rejim yapıyorum dedim olmuyo bugun regl başladı offff ama gene iyi dayandim normalde daha çok yerdim

Son düzenleme:
dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir+çay
ara:1 kutu light süt+yeşil çay
öğle:yrm kase çorba-3 kaşık mantartlı et sote+4kaşık pilav
ara:1 elma-şekersiz kahve-beşi bi yerde çay
akşam:1 kase çorba-1 tabak zeytinyağlı kabak+3 kaşık kadar karnıbahar-2 dilim ekmek+1 küçük kase yoğurt-bir lokma peynir
ara:3-4 çilek
akşam yemeğinde doymak bilmedim ya.yemekten sonra dişlerimi fırçaladım hemen de daha fazla atıştıramadım:))
öznurcum nerlerdesinn
yoğunsun yine heralde

tebriker canım.inş gününüz iyi geçmiştir.
menüde hafif değişiklikler yapmışsın iyi olmuş.

gün içinde güzel bir menü olmuş.taa gofrete kadar.gündüz yeseydin keşke.

kilonun zararını da çekiyomuşsun bak.geçmiş olsun canım.eminim kilo verdikçe tansiyon problemin ortadan kalkacak.verilemeyecek bir kiloda değilsin verirsin neden olmasın.yeter ki pes etme.

yürüyüş yapabilmen çok iyi olacaktır.menünü genel olarak beğendim ama leblebinin miktar olarak 1 avuç olması yeterli diye biliyorum.biraz fazla olmuş seninki:))

göbeğimden ben de muzdaribim ama bişey yapmıyorum.bel fıtığım var mekik te yasak.canımı sıkıyor benim de
elbiseni iyi günlerde giy canım
yeme içme serbest mi dedin.harika harika.inşallah kazanırsın.
şaka bi yana tememnnimiz bu zaten canım:))

• menüm .kahve ve biraz tatli ekmek
  • öglen makarna ve yogurt
  • ara elma,ve armut
  • aksam .corba ve ispanak yemegi .cok az ekmek,salata
  • kahve
  • iki litreye yakin su
sabah kahvaltıda peynir yumurta yeme şansın yokmuydu.
kahveyi şekersiz tüketiyorsundur heralde.sabah öğünün dışında tercihlerini beğendim canım
gün içindeki menün gayet güzel.sadece akşamki lahmacunlar dikkat çekiyor.lahmacunun kalori değerini bilmiyorum gerçi küçüklermiş:))afiyet olsun
geçmiş olsun bu arada.faranjit öğretmen hastalığıdır.ailemden biliyorum özellikle üniversitede hoca olan kızkardeşim nerdeyse 365 gün faranjitiyle uğraşıyor.
menü çok güzel canım afiyet olsun:))
senin menüyü de çok beğendimm.spor da harika tebrikler canım

fazlalar var tabi bak yazınca kendin de farkediyosun.onları da çıkartıcaksın menüden.çekirdek cips olmayacak.sonra karbonhidrat alımını kısıtlayacaksın.hem börek hem mercimekli yiyecekler bir arada fazla.sabah yumurta ve peynir olmalı kahvaltıda.ekmeği tam tahıllı filan tercih edersen daha çok tok tuttuğunu farkedeceksin.
devam et canım.gitgide menün oturacak.o kilolar da gidecekkkkkkkkkkkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…