ayyyy kankammm kankammm hiç sevmem ben onu ya :)erik detoksu diye bşey olsa şu erik zayflatsa da boll boll yesek yaa neolur bi kere de tadı çook guzel olan bşey zayflatsaaaa onun kürünü mürünü yapsaaaakkkk
:)))) tabi tabi işine geldi o yüzden dimitebriker canım.inş gününüz iyi geçmiştir.
menüde hafif değişiklikler yapmışsın iyi olmuş.
gün içinde güzel bir menü olmuş.taa gofrete kadar.gündüz yeseydin keşke.
kilonun zararını da çekiyomuşsun bak.geçmiş olsun canım.eminim kilo verdikçe tansiyon problemin ortadan kalkacak.verilemeyecek bir kiloda değilsin verirsin neden olmasın.yeter ki pes etme.
yürüyüş yapabilmen çok iyi olacaktır.menünü genel olarak beğendim ama leblebinin miktar olarak 1 avuç olması yeterli diye biliyorum.biraz fazla olmuş seninki:))
göbeğimden ben de muzdaribim ama bişey yapmıyorum.bel fıtığım var mekik te yasak.canımı sıkıyor benim de
elbiseni iyi günlerde giy canım
yeme içme serbest mi dedin.harika harika.inşallah kazanırsın.
şaka bi yana tememnnimiz bu zaten canım:))
sabah kahvaltıda peynir yumurta yeme şansın yokmuydu.
kahveyi şekersiz tüketiyorsundur heralde.sabah öğünün dışında tercihlerini beğendim canım
gün içindeki menün gayet güzel.sadece akşamki lahmacunlar dikkat çekiyor.lahmacunun kalori değerini bilmiyorum gerçi küçüklermiş:))afiyet olsun
geçmiş olsun bu arada.faranjit öğretmen hastalığıdır.ailemden biliyorum özellikle üniversitede hoca olan kızkardeşim nerdeyse 365 gün faranjitiyle uğraşıyor.
menü çok güzel canım afiyet olsun:))
senin menüyü de çok beğendimm.spor da harika tebrikler canım
fazlalar var tabi bak yazınca kendin de farkediyosun.onları da çıkartıcaksın menüden.çekirdek cips olmayacak.sonra karbonhidrat alımını kısıtlayacaksın.hem börek hem mercimekli yiyecekler bir arada fazla.sabah yumurta ve peynir olmalı kahvaltıda.ekmeği tam tahıllı filan tercih edersen daha çok tok tuttuğunu farkedeceksin.
devam et canım.gitgide menün oturacak.o kilolar da gidecekkkkkkkkkkkk:))
kaptnm çokk geçmiş olsn dinlen bol bol cnm bnmmm
adaşım hiç sıkma canını gtck bu klolar oyle boyle sen ogrendn mi şu engnar suynu yapalm ya onu bi deneyelm ben bugun kekk çayına başlıcam bakalm olmadı engnarı yaparm kekk surekli içlmıo cunku arar vermek gerekıo
kankam çok sevndm cnm bnm konular da kolaylnmş oh maşallahh süperr inşş ii şeyler olcak senn adına sınavdan sonra buna çokk inanıorm benm dyet eh işte bu hafta bldrm yapaöadım ama yne kontroü de elmde tutmaya çalşıormarada kaçamklar olsa da:)))
sonundaoldu nice nice mutlu yıllar size inşş çok guzel olur planlarına göre hazrlarsn sürprizini ...
eranisa cnm ne guzel bak detoks işe yaramş sevndm adına bu ayran çorbası bldgmz soguk ayran mı cnm ben çok severm ayranı da bu kadar sık içeblrmiyim onu blemıorm
kızlar bnm sekzlern vedası var ben de sınıf ogretmnlerym bi elbse aldm mavi boyle hoş ama göbüş çıkıo azcık yasoyle sporda da azcık ugrassam 150 tane falan mekk çeksem gunde bi ayda şu alt karın braz daha toparlanr mı ki ya :44:üst gtti yne de eskisi gibi degl ama kara yaglar gtmıo bi türlü neyse bu ay ben spora daha fazla vereym kendimi belki faydası olur
tebriker canım.inş gününüz iyi geçmiştir.
kilonun zararını da çekiyomuşsun bak.geçmiş olsun canım.eminim kilo verdikçe tansiyon problemin ortadan kalkacak.verilemeyecek bir kiloda değilsin verirsin neden olmasın.yeter ki pes etme.
yürüyüş yapabilmen çok iyi olacaktır.menünü genel olarak beğendim ama leblebinin miktar olarak 1 avuç olması yeterli diye biliyorum.biraz fazla olmuş seninki:))
göbeğimden ben de muzdaribim ama bişey yapmıyorum.bel fıtığım var mekik te yasak.canımı sıkıyor benim de
kahveyi şekersiz tüketiyorsundur heralde.sabah öğünün dışında tercihlerini beğendim canım
gün içindeki menün gayet güzel.sadece akşamki lahmacunlar dikkat çekiyor.lahmacunun kalori değerini bilmiyorum gerçi küçüklermiş:))afiyet olsun
geçmiş olsun bu arada.faranjit öğretmen hastalığıdır.ailemden biliyorum özellikle üniversitede hoca olan kızkardeşim nerdeyse 365 gün faranjitiyle uğraşıyor.
fazlalar var tabi bak yazınca kendin de farkediyosun.onları da çıkartıcaksın menüden.çekirdek cips olmayacak.sonra karbonhidrat alımını kısıtlayacaksın.hem börek hem mercimekli yiyecekler bir arada fazla.sabah yumurta ve peynir olmalı kahvaltıda.ekmeği tam tahıllı filan tercih edersen daha çok tok tuttuğunu farkedeceksin.
yok canim ya kesmiyor valla..4.dilim icin bile savsiyorum o derece yani..dedim ya kahvaltida ekmek peynir yumurta ille olacak..aksamlari ekmegi yemedende durabiliyorum aslinda ama sabah beterimcanım ben de dün 77.4 tüm.yani emin olabilirsiniz:))bizde neyse o:))
bu sabah ise 76 lı rakamlara düştüğümü gördüm.dünü hafif ve hareketli geçirmiştim.
yani inanmamazlık yapmayın oldu muuuu.bu rakamı korurmuyum tekrar artarmıyım bilemiyorum şu an
senin dürüstlüğüne hayranım ben zaten:))
yürüyüş çok iyi olmuş.
ay sen alemsin yaa.müthiş bir hayal dünyan var:))
düne göre bugün 76 lı rakamlardayım yukarda da yazdım ama ne olur cumaya kadar görcez.
200 gr.da önemli.bak en azından bir hareket başlamış aşağıya doğru.tebriklerrrrrr
mangolu pilav çok ilginç geldi bana.pişmiş mi oluyo da sen ısıtıyosun sadece.
ekmek biraz fazla tüketiyosun sabah 2 dilim yesen olmuyo mu:))
gecmis olsun canim ya..bilirim faranjit acilarini..eskilerden beri tanisikligimiz var:))KIZLAR dün size yazdıktan sonra boğazım aımaya başladı çoba filan yaptım anam su bile içemez hale geldim yemek yiemedim yutkundukça ağlamaya başladım baktık olmuyo eşim tuttu klumdan hastaneye acile götürdü doktor önce buyrun bayan filan dedi boğazıma baktı hocam faranjitiniz çok ilerlemiş dedi faranjit öğretmen hastalığıya biz de olduk hoca:)))
iğneyi yedim ilaçlarımı aldım şimdi daha iyiyim e acıydı ya su içerken bile her yutkunmada ağladım yaniiii
kaptnm çokk geçmiş olsn dinlen bol bol cnm bnmmm
adaşım hiç sıkma canını gtck bu klolar oyle boyle sen ogrendn mi şu engnar suynu yapalm ya onu bi deneyelm ben bugun kekk çayına başlıcam bakalm olmadı engnarı yaparm kekk surekli içlmıo cunku arar vermek gerekıo
kankam çok sevndm cnm bnm konular da kolaylnmş oh maşallahh süperr inşş ii şeyler olcak senn adına sınavdan sonra buna çokk inanıorm benm dyet eh işte bu hafta bldrm yapaöadım ama yne kontroü de elmde tutmaya çalşıormarada kaçamklar olsa da:)))
sonundaoldu nice nice mutlu yıllar size inşş çok guzel olur planlarına göre hazrlarsn sürprizini ...
eranisa cnm ne guzel bak detoks işe yaramş sevndm adına bu ayran çorbası bldgmz soguk ayran mı cnm ben çok severm ayranı da bu kadar sık içeblrmiyim onu blemıorm
ÖZNUR SPOR YAPIYO BENCE DURMADAN ONDAN BURALARA UĞRAMIYO BİSİKLET PEDALI CEVİRİYODUR O:))) AAA AŞAĞIDAYMIŞŞŞŞdünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+2 kk peynir+çay
ara:1 kutu light süt+yeşil çay
öğle:yrm kase çorba-3 kaşık mantartlı et sote+4kaşık pilav
ara:1 elma-şekersiz kahve-beşi bi yerde çay
akşam:1 kase çorba-1 tabak zeytinyağlı kabak+3 kaşık kadar karnıbahar-2 dilim ekmek+1 küçük kase yoğurt-bir lokma peynir
ara:3-4 çilek
akşam yemeğinde doymak bilmedim ya.yemekten sonra dişlerimi fırçaladım hemen de daha fazla atıştıramadım:))
öznurcum nerlerdesinn
yoğunsun yine heralde
aferin kıssss süper menüüü sen bu hafta hepimizi solluyca sanırsammmm napsam ne etsemmmmmmm:44::44:sabah:3 dilim ekmek,peynir recel,bir dilim salam,biriki kasik sebze
ara:kizimin cukulatali kelogsu
ögle:bir tavuk burger
ara:kizimin cukulatali kelogsu sadece birkasik
aksam:mangalda 3 kanat bir köfte patlican domates
1 saat yürüyüs
sabah:3 dilim ekmek,peynir recel,bir dilim salam,biriki kasik sebze
ara:kizimin cukulatali kelogsu
ögle:bir tavuk burger
ara:kizimin cukulatali kelogsu sadece birkasik
aksam:mangalda 3 kanat bir köfte patlican domates
1 saat yürüyüs
çikolatalı kellogsla ara öğün yapmasaydın menüyü beğenebilirdim:)) ama yine de iyi bence.spor da var oh oh:))yok canim ya kesmiyor valla..4.dilim icin bile savsiyorum o derece yani..dedim ya kahvaltida ekmek peynir yumurta ille olacak..aksamlari ekmegi yemedende durabiliyorum aslinda ama sabah beterim(mangolu pilav banada ilginc geldi..hatta ilk gördügümde sacmalik tatli tuzlu bir arada olurmu dedim ama denemelik bir pakette aldim...tavada 3-4 dakika kavuruyorsun o kadar.pismis hazir yemek zaten..ama süper tadi varmis gercekten.
gecmis olsun canim ya..bilirim faranjit acilarini..eskilerden beri tanisikligimiz var:))
anacim bende canimi SIKMYAYIM diyorumda olmuyor..bu sabah gene tartildim.77.3 ciktim.herhalde kirmizi kart siskinligim basladi..elikulaginda bugün yarin gelir..ay cumadan önce gelsede bari siskinlik azalsa:))
sabah evden 2 dilim ekemk arasına peynir koysan işe gidince yeme şansın olmuyo mu.simit 4 dilim ekmeğe eşit.lokum ve kornet aynı gün fazla olmuş akşam menün güzel olmuş.günaydıııııııııııııınlar nasılsınız bakalım millet ben dün kaçırdım yine ama napalım
dünkü menüm
sabah:1 simit kahvaltı yapamadım evde
ara:2 lokum
öğle salata 3 dilim ekmek
ara:1 kornet
akşam:ıspanak salata yoğurt ve çorba 1 dilim ekmek
ara: 1elma
biliyorum abartı üstü ama oldu sinir oluyorum kendime dayanamadım arkadaşların ısrarına lokum ve kornette akşam çoooook pişman oldum ama işş işten geçti bugün kahcvaltımı evde yaptım daha dikkatli olcam zaten tartımın pili bitmiş aldıklarımıda göremedim
pilav fazla olmuş canım.nohutta karbonhidrat sonuçta.ikisini bir arada tüketeceksek miktarlarını azaltmamız lazımmeraba canlar
hemen yine dünki menümü vereyim çıkma vaktim geldi bu aralar çok giremiyorum
sabah domates, salatalık, zeytin,bir kaç lokma kek
arada lahana çorbası
öğlen de birşey yemedim
5 gibi bir tabak nohut ve bir tabak kadar pilav yedim salata
pilav fazla kaçtı biliyorum yine tutamadım kendimi çok güzel olmuş kaç aydır yemiyordum
2 lt kadar su içtim
kızlar size bir sorum olcak dün akşam adetim başladı cuma günü tartılcam diyetisyende randuvum var kilo vermemı nasıl etikler şişlik filan oluyo diyorlar çok farklı şeyler duyuyoruz bilgisi olan paylaşsın lütfen:)
adet döneminde vücut su tutar.benim bildiğim ve kendimde gözlediğim 1-1,5 kilo farkedebiliyor.çoğunlukla artış gördüm kilomda ama eğer diyetimi sıkı tuttuysam yediklerime dikkat ettiysem özellikte vucutta su tutan tuzdan tuzlu yiyeceklerden kaçındıysam kilo artışı görmediğim zamanlar da oldu.
bi de özel günler çayı var.birkaç ay kullandım adet döneminde.ödem attırıcı.marketlerde görürsün.bu 2 günde deneyebilirsin.ben adet olacağım hafta başlayıp bitene kadar içiyodum.geçen ay denk gelip alamadım.yoksa her ay kullanmaya çalışıcam.
adetin bitimine doğru çözülüyor vücuttaki ödem.cumaya kadar bir kısmını atabilirsin.başka bitki çayları da içebilirsin.
ne güzel bak güzel bitkiler kullanıymuşsun zaten.tartın dijital olsa daha net takip edebilirdin ama problem değil.canım hep yardımcısın bana :) tansiyon sorunum olduğu için 10 gündür tuzsuz yemeye başlamıştım zaten karnımda hafif bir şişlik vardı ama 10 gündür ödem atırıcı bitki çayları içiyordum sanırım onların faydası oldu tartıda çok minicik bir oynama var digital olmadığı için tam göremiyorum geçen aylarda adet düzensizliği sorunu vardı 15 20 gun adetten once hergün 1-2 fincan civan perçemi içtim şuan üç aydır adettim çok düzenli çok şükür birde adet olunca çok sancı olunca aslanpençesi içiyorum yarım saatte ağrılarım hafifliyo ve sanırım hem adet söktürüyo hemde ödem attırıyo yani tavsiye ederim ilaç içmeye gerek kalmıyo ayyyyy çok sağol çok yardımcı oluyosun bana kafanızı şişiriyorum çooook soruyorum ama
ne güzel bak güzel bitkiler kullanıymuşsun zaten.tartın dijital olsa daha net takip edebilirdin ama problem değil.
yeni arkadaşların mesajlarını özellikle cevaplamaya çalışıyorum.her zaman olmuyo tabi.vaktim varsa üşenmiyorum yazmaya çalışıyorum.
kopup gitmeyin diye.:))
sen de kilo vermeyi çok istiyosun ve bence başaracaksın:))
90 kilo iken beden kitle endeksim 30 du ve ben 1.derece obezmişim.
şimdi 77 kilo ile fazla kiloluyum.
68 olursam ancak normal sınırlara giriyorum.
ben 2.hedefimi 68 seçerek isabetli davranmışım.bu 9 kilo da gitmeli:))
sağlık sitesinde gezinirken gözüme çarptı.
burda demek istediğim şu ki obez olmak ne kadar da kolayyy görelim bilelim.
hem rakamlar hem kıyafetler hızla büyüyüyor.
o yüzden işi sıkı tutmak lazım
kilo vermeyi ciddiye almak lazım
pes etsek te devam edebilmek lazım
çevremizden destek görmemiz lazım
göremiyorsak ta bizim sitemiz gibi sitelerin çok ama çok faydası var
iyi ki var kk
asla kilo veremem dediğim çok oldu.bu işin kolayı.
hemen pes etmek ve kendimizi tatlılara çikolatalara gömmek çok ta zor değil.
alırsın bi torba aburcubur geçersin tv karşısına
hipnotize olmuş gibi yutarsın paket paket
sıkıntıların acıların gerginliğin geçsin diye beklersin hazımsızlık çeken midenle kıvranırken
geçen bişey yoktur aksine artan bir sıkıntı-derin bir pişmanlık-içten hissedilen bir kendinden nefret duygusu
uyumak istersin hem de hemen
kendinle daha fazla yüzleşmemek için
çünkü ancak uykuda unutursun bütün herşeyi...
nerden çıktı bunlar demeyin.bu durumdaydım pek çoğumuz gibi
ipin ucunu bıraksam masesef yine bu durumda olabilme potansiyelim var
böyle olmayalım
yiyeyek acılar silinmiyor beynimizden
yiyerek sorunlarımızı halledemiyoruz
aksine üstüne sorun ekliyoruz
kendimizi bilelim
kilo almanın sonu yok bilelim
kendimizi mecbur hissedelim
hissedelim ki kolay pes etmeyelim
tökezlesek de doğrulup devam edelim
oldumu canılarım
canım gerçekten çok güzel ifade etmişsin yüreğine sağlık insanı yeniden motive edecek bir yazı olmuş
saoll cnm bugun bozdm ama braz :))) puflar falan grdi bugun araya :)))tebriker canım.inş gününüz iyi geçmiştir.
ayyyy kankammm kankammm hiç sevmem ben onu ya :)
gerçekten mi kankam ama sende drek erkçi bi potansiyel goruormben ben de ne bleym sevıorm boyle tabak tabak hep yiesm gelıo btti erklerm almam lazm yne
:)))) tabi tabi işine geldi o yüzden dimiPP çok sağol kankam benimmm
ah cnmm çok tşk ederm inşş bakalm mekklere yognlştm bu arateşekkür ederim cnm çok saol. planlarımı pek gerçekleştiremesem de umduğumdan çok daha güzel oldu:))
ben inanıyorum o gece çok güzel olacaksın gözlerini senden ayıramayacak hepsi:))
ewt cnm değiştiriyorum böle. elimden geldiğince farklı olsun diyorum bünye şaşırsın ama en fazla bu kadar değişiklik yapabiliyorum şartlar zorlu bende:)
anlıorm adaşım ister istemez insan takıo kafaya ama ben inanıorm kısa sürede toparlanacagınayok canim ya kesmiyor valla..4.dilim icin bile savsiyorum o derece yani..dedim ya kahvaltida ekmek peynir yumurta ille olacak..aksamlari ekmegi yemedende durabiliyorum aslinda ama sabah beterim(mangolu pilav banada ilginc geldi..hatta ilk gördügümde sacmalik tatli tuzlu bir arada olurmu dedim ama denemelik bir pakette aldim...tavada 3-4 dakika kavuruyorsun o kadar.pismis hazir yemek zaten..ama süper tadi varmis gercekten.
gecmis olsun canim ya..bilirim faranjit acilarini..eskilerden beri tanisikligimiz var:))
anacim bende canimi SIKMYAYIM diyorumda olmuyor..bu sabah gene tartildim.77.3 ciktim.herhalde kirmizi kart siskinligim basladi..elikulaginda bugün yarin gelir..ay cumadan önce gelsede bari siskinlik azalsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?