80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aayyy benim diyetiseyenin verdiği menüyü bitirdim üstüne onları yedim sağol canım destegin için 10 gün giçinde sadece dunkacirdim iyiki bu forum varda motive oluyorum sağolun arkadaslar :))))) çok seviyorum burayi

erik detoksu diye bşey olsa şu erik zayflatsa da boll boll yesek yaa neolur bi kere de tadı çook guzel olan bşey zayflatsaaaa onun kürünü mürünü yapsaaaakkkk
ayyyy kankammm kankammm hiç sevmem ben onu ya :)

:)))) tabi tabi işine geldi o yüzden dimi PP çok sağol kankam benimmm

Erkek Dediğin,
Seni Elinin Tersiyle değil Avucunun İçiyle Kavrayacak.
Bileceksin Ki Emin Ellerdeyim,
Başkası Tutamaz Elimi Böyle.
Rahat Olacaksın Yanında,
Çok Konuşmayacak, Beynini Didiklemeyecek.
İnce Olacak; Seni Senin Kadar Düşünecek.

Erkek Dediğin, Sen Onu Merak Ettiğinde
Kendisine Hesap Soruluyor Havalarına Girmeyecek.
Senin İnceliğine Karşı Umursamaz Sözler Sarf Etmeyecek.

Erkek Dediğin, Kadının Sinirini Bozmayacak,
Cinlerini Tepesine Çıkarmayacak, Sanki Sen Onun İçin Varmışsın
Her Ne Zaman İstese Emrine Amadeymişsin, O Ne Yaparsa Yapsın
Her İstediğinde Yanında Elinin Altında Olacakmışsın Tiplerine Girmeyecek.

Erkek Dediğin, Sen Ona Sevgini Hissettirdiğinde,
Sen Ona Kayıtsız Şartsız Asıkmışsın Gibi Havalara Girmeyecek.

Erkek Dediğin, İlgi Gördüğünde İlgiyle,
Sevgi Gördüğünde Sevgiyle Karşılık Verecek.Kaynakwh:

Erkek Dediğin, Sen Onun İçin Kendine Baktığında,
Sırf Ona Daha Güzel Görünmek İçin Giyinip Kuşandığında
Hiçbir Şey Olmamış Gibi Davranmayacak.

Erkek Dediğin, Ruhunu Okşamasını Bilecek.
Romantik Olacak Kimi Gün Habersizce Kucağında
Çiçeklerle Çıkıp Gelecek.
Özel Günleri Unutmayı Marifet Sanmayacak.

Erkek Dediğin, Kayıtsız Olmayacak Senin Bütün Zarafetine Karşı.
Gerçekten Seven Bir Kadın Sevgi Ve İlgi Bekler,
Erkeğine Verdiği Aşkın Karşılığında Küçük Bir Tatlı Söz,
Kısa Bir Mesaj, Bir Çağrı Bile Onu Mutlu Edebilir.

Erkek Dediğin, Bütün Bunları Cebinden Para Harcıyormuş Gibi
Cimrilikle Yapmayacak.

Erkek Dediğin, Ben Aranmayı, Çok Aramayı Sevmem Demeyecek.

Erkek Dediğin, Her Şey Kendi İstediği Gibi Olsun İstemeyecek.
Sadece Kendi Caninin İstemesine Bağlamayacak Her Şeyi.

Erkek Dediğinin, Hissettiğiyle Yaptığı Şey Arasında Uçurum Olmayacak.

Erkek Dediğin, Cesur Olacak Cesur.
Seni Seviyorum Derken Korkmayacak,
Başka Şeylerin Arkasına Gizlenmeyecek.
Seviyorum Deyip Bir Sonraki Perdede Kaçmayacak,
Özlüyorum Diyorsa Gelecek, Kaybetmek İstemiyorum Diyorsa Kaybetmeyecek.

Erkek Dediğin, Aşkına Sahip Çıkacak.
Korkak Olmaz Erkek Dediğin.

Erkek Dediğin, İyi Sevişecek. Koyun Gibi Yatmayacak,
Bir An Önce Su İs Bitse Demeyecek.
Aşksız Yatmayacak Yatağa Ve
Sen Bunu Bileceksin.
Bir Baba Şefkatiyle Seni Alnından Öptüğünde Bileceksin Ki
Sevgisi Geçici Ve Zayıf Değildir.

Erkek Dediğin, Ve Sevgiyle Öptüğünde
Dudaklarından Bileceksin Ki Opusun Tek Sebebi Şehvet Değildir.

Erkek Dediğin, Aldatmayacak. Aldatmak Basitliktir.
Seviyorum Diyorsa Aldatmaz Erkek Dediğin.

Aldatıyorsa Sevmiyor Demektir.

Erkek Dediğin, Yakışıklı Olacak, Çekici Olacak Ama
Bundan Çok Daha Öte Bir Şey...

Erkek Dediğin, Zeki Olacak. Kadının Küçük Yalanlara,
Bahanelere İnanmayacağını, Kendisini Kendi Gibi Tanıdığını Bilecek.
Kadının Zekasını Küçümsemeyecek Kadar Zeki Olacak.Kaynakwh:
Zeki Olacak, Seni Bir Hamur Gibi Karmasını Bilecek, O Hamura Kendisini Katmasınıda.

Erkek Dediğin, Değerlerini Bir Anlık Hevesler Uğruna Satmayacak.
Namussuzluğunu, Ahlaksızlığını Ancak Ve Ancak Seninle Yataktayken
Kullanacak.
Yan Gözle Hatun Kesmeyecek, Üstüne Sevgili Edinmeyecek.

Erkek Dediğin, Önce Sevecek. Kendini Sevmeyen Erkekten
Kimseye Hayır Gelmez.
Bir Bakarsın Ki Yıllar Sonra Bu Adamla
Ne Yatağa Sığıyorsun, Ne Toprağa...
Koluna Girip Gezmesini Bileceksin Gururla Koynuna Alıp Sevişmesini De.

Erkek Dediğin, Babalığını Da Bilecek, Ana-Babaya Hürmet Etmeyi,
Kadir Kıymet Bilmeyi, Vefakarlığı, Fedakarlığı. ..

Erkek Dediğin, Seni Koruyacak,Kuşatacak .
O Nerede Olursa Olsun Seni Koruyacağını Bileceksin.

Pısırık Olmayacak Erkek Dediğin.

Erkek Dediğin, Erkek Olacak Güzelim.
Seni Sadece Sen Olduğun İçin Sevecek.
Parayla Pulla, Kariyerle, Güçle, Kimin Ne Dediğiyle Hareket Etmeyecek.
Hem Sevgilin, Hem Arkadaşın Olacak . .

günaydıııııııııııııınlar nasılsınız bakalım millet ben dün kaçırdım yine ama napalım

dünkü menüm

sabah:1 simit kahvaltı yapamadım evde

ara:2 lokum

öğle salata 3 dilim ekmek

ara:1 kornet

akşam:ıspanak salata yoğurt ve çorba 1 dilim ekmek

ara: 1elma

biliyorum abartı üstü ama oldu sinir oluyorum kendime dayanamadım arkadaşların ısrarına lokum ve kornette akşam çoooook pişman oldum ama işş işten geçti bugün kahcvaltımı evde yaptım daha dikkatli olcam zaten tartımın pili bitmiş aldıklarımıda göremedim

teşekkür ederim cnm çok saol. planlarımı pek gerçekleştiremesem de umduğumdan çok daha güzel oldu:))

ben inanıyorum o gece çok güzel olacaksın gözlerini senden ayıramayacak hepsi:))

ewt cnm değiştiriyorum böle. elimden geldiğince farklı olsun diyorum bünye şaşırsın ama en fazla bu kadar değişiklik yapabiliyorum şartlar zorlu bende:)

yok canim ya kesmiyor valla..4.dilim icin bile savsiyorum o derece yani..dedim ya kahvaltida ekmek peynir yumurta ille olacak..aksamlari ekmegi yemedende durabiliyorum aslinda ama sabah beterim(mangolu pilav banada ilginc geldi..hatta ilk gördügümde sacmalik tatli tuzlu bir arada olurmu dedim ama denemelik bir pakette aldim...tavada 3-4 dakika kavuruyorsun o kadar.pismis hazir yemek zaten..ama süper tadi varmis gercekten.

gecmis olsun canim ya..bilirim faranjit acilarini..eskilerden beri tanisikligimiz var:))

anacim bende canimi SIKMYAYIM diyorumda olmuyor..bu sabah gene tartildim.77.3 ciktim.herhalde kirmizi kart siskinligim basladi..elikulaginda bugün yarin gelir..ay cumadan önce gelsede bari siskinlik azalsa:))

sabah:3 dilim ekmek,peynir recel,bir dilim salam,biriki kasik sebze
ara:kizimin cukulatali kelogsu
ögle:bir tavuk burger
ara:kizimin cukulatali kelogsu sadece birkasik
aksam:mangalda 3 kanat bir köfte patlican domates
1 saat yürüyüs

ÖZNUR SPOR YAPIYO BENCE DURMADAN ONDAN BURALARA UĞRAMIYO BİSİKLET PEDALI CEVİRİYODUR O:))) AAA AŞAĞIDAYMIŞŞŞŞ
aferin kıssss süper menüüü sen bu hafta hepimizi solluyca sanırsammmm napsam ne etsemmmmmmm:44::44:

çikolatalı kellogsla ara öğün yapmasaydın menüyü beğenebilirdim:)) ama yine de iyi bence.spor da var oh oh:))
sizin orda ekmek dilimleri zar gibi filan mı .tahıllı ekmek yemiyomusun.bak çavdar ekmeği çok tok tutuyor denemediysen dene
ben de bugün 77.2 yim.76 lı rakam uşmuşşşşş gitmiş.2 günde bişeyleri değiştirebilmeyi umuyorum yine de:))

sabah evden 2 dilim ekemk arasına peynir koysan işe gidince yeme şansın olmuyo mu.simit 4 dilim ekmeğe eşit.lokum ve kornet aynı gün fazla olmuş akşam menün güzel olmuş.

meraba canlar
hemen yine dünki menümü vereyim çıkma vaktim geldi bu aralar çok giremiyorum
sabah domates, salatalık, zeytin,bir kaç lokma kek
arada lahana çorbası
öğlen de birşey yemedim
5 gibi bir tabak nohut ve bir tabak kadar pilav yedim salata
pilav fazla kaçtı biliyorum yine tutamadım kendimi çok güzel olmuş kaç aydır yemiyordum
2 lt kadar su içtim

kızlar size bir sorum olcak dün akşam adetim başladı cuma günü tartılcam diyetisyende randuvum var kilo vermemı nasıl etikler şişlik filan oluyo diyorlar çok farklı şeyler duyuyoruz bilgisi olan paylaşsın lütfen:)

pilav fazla olmuş canım.nohutta karbonhidrat sonuçta.ikisini bir arada tüketeceksek miktarlarını azaltmamız lazım

adet döneminde vücut su tutar.benim bildiğim ve kendimde gözlediğim 1-1,5 kilo farkedebiliyor.çoğunlukla artış gördüm kilomda ama eğer diyetimi sıkı tuttuysam yediklerime dikkat ettiysem özellikte vucutta su tutan tuzdan tuzlu yiyeceklerden kaçındıysam kilo artışı görmediğim zamanlar da oldu.
bi de özel günler çayı var.birkaç ay kullandım adet döneminde.ödem attırıcı.marketlerde görürsün.bu 2 günde deneyebilirsin.ben adet olacağım hafta başlayıp bitene kadar içiyodum.geçen ay denk gelip alamadım.yoksa her ay kullanmaya çalışıcam.
adetin bitimine doğru çözülüyor vücuttaki ödem.cumaya kadar bir kısmını atabilirsin.başka bitki çayları da içebilirsin.

canım hep yardımcısın bana :) tansiyon sorunum olduğu için 10 gündür tuzsuz yemeye başlamıştım zaten karnımda hafif bir şişlik vardı ama 10 gündür ödem atırıcı bitki çayları içiyordum sanırım onların faydası oldu tartıda çok minicik bir oynama var digital olmadığı için tam göremiyorum geçen aylarda adet düzensizliği sorunu vardı 15 20 gun adetten once hergün 1-2 fincan civan perçemi içtim şuan üç aydır adettim çok düzenli çok şükür birde adet olunca çok sancı olunca aslanpençesi içiyorum yarım saatte ağrılarım hafifliyo ve sanırım hem adet söktürüyo hemde ödem attırıyo yani tavsiye ederim ilaç içmeye gerek kalmıyo ayyyyy çok sağol çok yardımcı oluyosun bana kafanızı şişiriyorum çooook soruyorum ama

90 kilo iken beden kitle endeksim 30 du ve ben 1.derece obezmişim.
şimdi 77 kilo ile fazla kiloluyum.
68 olursam ancak normal sınırlara giriyorum.
ben 2.hedefimi 68 seçerek isabetli davranmışım.bu 9 kilo da gitmeli:))
sağlık sitesinde gezinirken gözüme çarptı.
burda demek istediğim şu ki obez olmak ne kadar da kolayyy görelim bilelim.
hem rakamlar hem kıyafetler hızla büyüyüyor.

o yüzden işi sıkı tutmak lazım
kilo vermeyi ciddiye almak lazım
pes etsek te devam edebilmek lazım
çevremizden destek görmemiz lazım
göremiyorsak ta bizim sitemiz gibi sitelerin çok ama çok faydası var
iyi ki var kk
asla kilo veremem dediğim çok oldu.bu işin kolayı.
hemen pes etmek ve kendimizi tatlılara çikolatalara gömmek çok ta zor değil.
alırsın bi torba aburcubur geçersin tv karşısına
hipnotize olmuş gibi yutarsın paket paket
sıkıntıların acıların gerginliğin geçsin diye beklersin hazımsızlık çeken midenle kıvranırken
geçen bişey yoktur aksine artan bir sıkıntı-derin bir pişmanlık-içten hissedilen bir kendinden nefret duygusu
uyumak istersin hem de hemen
kendinle daha fazla yüzleşmemek için
çünkü ancak uykuda unutursun bütün herşeyi...

nerden çıktı bunlar demeyin.bu durumdaydım pek çoğumuz gibi
ipin ucunu bıraksam masesef yine bu durumda olabilme potansiyelim var
böyle olmayalım
yiyeyek acılar silinmiyor beynimizden
yiyerek sorunlarımızı halledemiyoruz
aksine üstüne sorun ekliyoruz
kendimizi bilelim
kilo almanın sonu yok bilelim
kendimizi mecbur hissedelim
hissedelim ki kolay pes etmeyelim
tökezlesek de doğrulup devam edelim
oldumu canılarım

Son düzenleme:
ne güzel bak güzel bitkiler kullanıymuşsun zaten.tartın dijital olsa daha net takip edebilirdin ama problem değil.
yeni arkadaşların mesajlarını özellikle cevaplamaya çalışıyorum.her zaman olmuyo tabi.vaktim varsa üşenmiyorum yazmaya çalışıyorum.
kopup gitmeyin diye.:))
sen de kilo vermeyi çok istiyosun ve bence başaracaksın:))

Allahım Allahım bu kulunun hayırlı tüm dileklerini kabul eyle yarabim :))) internet çıktığından beri gerçekten çok aktiv bir şekilde kulanmaktayım birazda işimden ve merakımdan dolayı hata eşimle bile internet ortamında tanıştık sayırılır:) ama şu çok ilginçtirki şurda yazılan iki kelime insana dünyaları verebiliyor üstelik hiç tanımadığın insanlardan aynı amaç için destek almak okadar güzel okadar güzelki yıllarca kilo vermek için uğraştım heran yer saniye pes etme kapasıtem var çünkü yemegi seviyorum ve sizinde dediğiniz gibi her canım sıkıldığında üzüldüğümde yanlızlık his etiğimde kendimi buzdolabının onunde çikolata şeker yerken buldum sonra ise pişmanlıktan okadar ağladımkı :) eşim ile kilo aramızda bir sorun olmasına rağmen adam 3 senedir güzellikle söyleyip parasal desteğini hiç çekmeden yardımcı olasına rağmen diyet yaparken gizli gizli yemek yiyorudum sonrada gene sıkıntıyı ben çektim ama artık böyle değil bu formun sayesinde ilk 10 günümü çok azımlı geçirdim sağolun canım arkadaşlarım sakın vazgeçmeyin arada kaçırsanızda ertesi gün hemen diyete devam edin sonuçta nefis var göz var can istıyo ama zayıflamak eeeen eeenn önce insana özgüven veriyo mutluluk veriyo inşallah herkez hedefine ulaşır

canım gerçekten çok güzel ifade etmişsin yüreğine sağlık insanı yeniden motive edecek bir yazı olmuş

canım gerçekten çok güzel ifade etmişsin yüreğine sağlık insanı yeniden motive edecek bir yazı olmuş

içimden geçenleri, hislerimi yazdım canım beğenmene sevindim
kilo verme süreci çok sancılı.
çok uç duygularda gezebiliyor insan.
bugün de bu duygulardayım.
bazı günlükleri okuyorum başka sitelerde filan.
kilo gelmiş 120-130 a.o insanların yazdıkları birer ibret.
nasıl olduğunu anlamadan 80 kiloysan 90 -90 san 100 oluyosun sonrasında da mücadele etmek için güç bulamıyorsun.
morbit obezliğe dayanıyosun.
gerçekten üzülüyorum
işte bunu bilelim tedbirimizi alalım
kilomuzu elimizden geldiğince normal sınırlara çekelim.

bugünkü menüm
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kaşık lor, 1 domates
öğlen: haşlama tavuk göğsü, salata, yoğurt
ara: 1 mandalin
akşam: çorba, salata, 1 galeta
ara: 1 yeşil elma
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.

saoll cnm bugun bozdm ama braz :))) puflar falan grdi bugun araya :)))

ah cnmm çok tşk ederm inşş bakalm mekklere yognlştm bu ara guzel geçmiş gununuz sevndm cnm ...
anlıorm adaşım ister istemez insan takıo kafaya ama ben inanıorm kısa sürede toparlanacagına btki çaylarndan yardm alalım ben bugun akşam kekk çayına başlıcam yag yakıcıymş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…