80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsin canım inş niyetin hasıl olur eğer benim okuyabileceğim bişeyler varsa yasin falan bende okurum

allah kabul etsin kurani ni .bizler icinde dua et .insallah hamile kalirsin.yer gök dua ile .rabbim sana da nur topu gibi bir evlat verir.

canım çok meyvede kilo aldırır mesela aralarda 1 porsiyon meyve var şuan benim diyetimde bir dilim ekmek ararsına bir dilimde peyniri koyup uyandıktan sonra 1 saat içinde yemeye çalışırsan çok ii olur oda kahvaltı gibi olur metobolizman çalışır ben saatli yemenin gerçekten kilo verdiğine inanıyorum 2.5 3 saat ara ile tabiki ara öğünlerde dahil tam akşam yemeği saatine kadar denk gelen bir zaman dilim oluyo sürekli yiyomuş gibi hise kapılıyosun çok ii oluyo aç değilim diyosun içinden piskolojik olarakta iyi oluyor azim edersen olur arkadaşım hıç sıkma canını bi bakmışsın istediğin kilodasın ben kaç kere zayıfladım ama dikkat etmedim geri aldım malesef

diyete ilk basladigin zamanlar ufak tefek kacamaklar oluyo.zaman la diyet havasina iyicene girersin .üzülmee.

aaaaaaaaa olmamaış bu işte ama neyse telafi edersin inş akşama

canım çok meyvede kilo aldırır mesela aralarda 1 porsiyon meyve var şuan benim diyetimde bir dilim ekmek ararsına bir dilimde peyniri koyup uyandıktan sonra 1 saat içinde yemeye çalışırsan çok ii olur oda kahvaltı gibi olur metobolizman çalışır ben saatli yemenin gerçekten kilo verdiğine inanıyorum 2.5 3 saat ara ile tabiki ara öğünlerde dahil tam akşam yemeği saatine kadar denk gelen bir zaman dilim oluyo sürekli yiyomuş gibi hise kapılıyosun çok ii oluyo aç değilim diyosun içinden piskolojik olarakta iyi oluyor azim edersen olur arkadaşım hıç sıkma canını bi bakmışsın istediğin kilodasın ben kaç kere zayıfladım ama dikkat etmedim geri aldım malesef

diyete ilk basladigin zamanlar ufak tefek kacamaklar oluyo.zaman la diyet havasina iyicene girersin .üzülmee.

nur topu gibi bebişin olsun inşallah hayırlı evladın olsun Mevlitiinizi Allah kabul etsın canım ooohh zayıflamış arkadaşımızda bebiş istıyo işte benim hayalım önce zayıflamak sonra bebiş:))

bende eskiden kilo lu degildim .ne bileyim ben de anlayamadim birden kilo almaya basladim.diyetisyen esligin de mi veriyosun kilolari ..

bende eskiden kilo lu degildim .ne bileyim ben de anlayamadim birden kilo almaya basladim.diyetisyen esligin de mi veriyosun kilolari ..

evet 1 mayısta başladım diyetisyene yarında kontrolum var ben ömür boyu şişmandım:) ama 3 senedir vermek için uğraşıyorum geçensenelerde de akapunktura gitim ama ozaman okadar kararlı ve istekli değildim şimdi daha istekliyim kararlıyım :)

cnm kendin için bahane üretmemeyi öğrenmelisin aslında öğrenmeliyiz. yazık değil mi vücudumuza. bahane ararsak çok.
ailemden çok uzak bi yerdeyim
bulunduğum yer köy gibi kepek ekmek bile yok
düğün tarihim ertelendi
maddi sıkıntılar yaşıyorum
kardeşimle küsüm
babam rahatsız
ev arkadaşımla konuşmuyorum bir odanın içinde tek kelime etmeden yaşıyorum
sabah erkenden işe geliyorum
doğru dürüst besleneceğim bi lokanta yok
.........
((((

yani çok sıkıntılarım var. ama diyetimi yapmama hiçbiri engel olamayacak. çünkü yiyince bu sıkıntılar çözüm bulmayacak belki daha da artacak.. o yüzden bahanelere yer vermeyelim. sabah 15 dk erken uyansan kahvaltı için yeterli. çocukları götürüp geitirken yanına al bi elma ara öğün olur. kahve iştahını kapatıyorsa zararlı gıdalar gördüğün an iççç. bunlara dikkat etmezsek sonumuz iyi değil. dün umuts çok güzel bir paylaşımda bulunmuştu. çok beğendim. nolduğunu anlamadan kilo alıp gideriz valla. kendini bi salla şöyle. hazirana kadar neden 5 kg vermeyesin. tabiki verebilirsin.

cnm ayçaya yazdım bazı şeyler. onları sana da söyledim farzet. ben bu iradeyi sonradan yakaladım. sen de yapabilirsin. bi cornete nefsimizi teslim etmeyelim. okulda mecbur değildin öyle empoze etme beynine kepekli bi tost yeseydin. yada form bisküvi falan. çare çok. çözüm üretelim lütfen. bide kansızlığa yeşil mercimek iyidir. hafta da 2 kere tüketmeni tavsiye ederim. halsizliğin içinde 1 sade sodaya limon sık iç. haftada 1 kere yap. halsizliğini alır.

biz senle sohbet etmedik sanırım cnm. öncelikle hoş geldin. biraz geç oldu kusura bakma:) ben arada kızıyorum kızlara dayanamayacağım sana da kızacağım. bak o kadar nefsinle savaş veriyorsun emek veriyorsun sonra bir çikolataya yenik düşüyorsun. yazık değil mi sana. şeker komasına girmezdin emin olabilirsin. canın tatlı istediğinde 1 bardak süte tarçın dök iç. ben süt içemiyorum meyveye döküp tüketiyorum. 3 aydan beri bir lokma tatlı yemedim dayanabildim de. istersek hepimiz yapabiliriz. isteyelim lütfen. ama bu tarçın işini hergün yap. bir süre sonra canın tatlı istemicek. dene bence..

sagol canim moralsiz zamanin da moral verdigin icin .memur sun galiba anladigim kadariyla .verecegim insallah gidecek kilolar .hepimiz zaman zaman sikintilar yasiyoruz .her günümüz de mükemmel gecmiyo .ama sükredelim saglimiz yerinde

sagol canim moralsiz zamanin da moral verdigin icin .memur sun galiba anladigim kadariyla .verecegim insallah gidecek kilolar .hepimiz zaman zaman sikintilar yasiyoruz .her günümüz de mükemmel gecmiyo .ama sükredelim saglimiz yerinde

sen de sağol cnm. ewt memurum. doğru önemli olan sağlık. arada sağlık sorunlarım da olmuyor değil(yüksek tansiyon). inşallah vereceksin sen kendine inan yeter. bizler zaten inanıyoruz sana.(yine topik adına konuştum ama öle tahmin ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…