kızlar selam nasılsınız ben 1 haftadır yazamıyorum kayınvalidemler bizde kaynımın düyünü var hazırlık falan belim kopuyo şuan
yarın kuran okutuyorum başta ALLAH rızası için bide niyetim vardı hayırlısıyla hamile kalabilmem için ALLAHIM İNŞALLAH kabul eder
haber veriyim dedim kızlar böyle arada gelip haber veririm sizlere kusuruma bakmayın lütfen
kızlar selam nasılsınız ben 1 haftadır yazamıyorum kayınvalidemler bizde kaynımın düyünü var hazırlık falan belim kopuyo şuan
yarın kuran okutuyorum başta ALLAH rızası için bide niyetim vardı hayırlısıyla hamile kalabilmem için ALLAHIM İNŞALLAH kabul eder
haber veriyim dedim kızlar böyle arada gelip haber veririm sizlere kusuruma bakmayın lütfen
beni de yegenim in dügünün din eki foto karesi iyice morelimi bozdu .bir de annem in sözleri önü bol kesim gece elbisesi giymistim. annem e herkes hamile mi diye sormus.nasil morelim bozuldu.yine haziranin sonun da esimin kuzenin dügünü var .cok az zamanim kaldi.ne kadar kilo versem benim icin o kar.sabah lari kahvalti vaktim olmuyo .cocuklari okula götür .söyle böyle.bir de kahve istahi kesiyo galiba .canim bir sey istemiyo.zorlada olmuyo .meyvaya cok yüklendim bugünler de .kacamak hic yapmadim bu hafta .insallah bir kilo daha giter bu hafta .kilo vermek gercekten cok zormus.burda hava da kapali yürüyüys yapamam .cok sikici bugünn
yedim malesef yok bana aferim filan :) olsun aksam yemeğini sadece yoğurt yiyecem hesapladım şimdi kalorisini :)))) 125 kalori 100 gr tavuk eti 150 kalori imiş çok canım cekti dayanamadım yedim( sporda yapcam inşallah akşam 10 gün içinde tek tatlım :) buda sevindirici
yedim malesef yok bana aferim filan :) olsun aksam yemeğini sadece yoğurt yiyecem hesapladım şimdi kalorisini :)))) 125 kalori 100 gr tavuk eti 150 kalori imiş çok canım cekti dayanamadım yedim( sporda yapcam inşallah akşam 10 gün içinde tek tatlım :) buda sevindirici
beni de yegenim in dügünün din eki foto karesi iyice morelimi bozdu .bir de annem in sözleri önü bol kesim gece elbisesi giymistim. annem e herkes hamile mi diye sormus.nasil morelim bozuldu.yine haziranin sonun da esimin kuzenin dügünü var .cok az zamanim kaldi.ne kadar kilo versem benim icin o kar.sabah lari kahvalti vaktim olmuyo .cocuklari okula götür .söyle böyle.bir de kahve istahi kesiyo galiba .canim bir sey istemiyo.zorlada olmuyo .meyvaya cok yüklendim bugünler de .kacamak hic yapmadim bu hafta .insallah bir kilo daha giter bu hafta .kilo vermek gercekten cok zormus.burda hava da kapali yürüyüys yapamam .cok sikici bugünn
diyete ilk basladigin zamanlar ufak tefek kacamaklar oluyo.zaman la diyet havasina iyicene girersin .üzülmee.
canım çok meyvede kilo aldırır mesela aralarda 1 porsiyon meyve var şuan benim diyetimde bir dilim ekmek ararsına bir dilimde peyniri koyup uyandıktan sonra 1 saat içinde yemeye çalışırsan çok ii olur oda kahvaltı gibi olur metobolizman çalışır ben saatli yemenin gerçekten kilo verdiğine inanıyorum 2.5 3 saat ara ile tabiki ara öğünlerde dahil tam akşam yemeği saatine kadar denk gelen bir zaman dilim oluyo sürekli yiyomuş gibi hise kapılıyosun çok ii oluyo aç değilim diyosun içinden piskolojik olarakta iyi oluyor azim edersen olur arkadaşım hıç sıkma canını bi bakmışsın istediğin kilodasın ben kaç kere zayıfladım ama dikkat etmedim geri aldım malesef
bende eskiden kilo lu degildim .ne bileyim ben de anlayamadim birden kilo almaya basladim.diyetisyen esligin de mi veriyosun kilolari ..
haklısın canım ben bayadır patatesli yumurta falan yemiyorum ama dün okulda yaptık mecburen yedim cornet konusundanefsime ve arkadaşlara yeniliyorum haklısın bu ilaçların bana iyi geleceğine eminim yorguluğum bitkinliğim hat safhada galiba bahane üretiyrm kilo alma konusunda dikkat edicem inş canım senin gibi bi irade yok bende ne yazıkki istikrar konusunda sıkıntı yaşıyorumseni her okuduğumda gaza geliyorum inş devamlı olur
günaydın canım kolay gelsin
evet kraker dışında menü güzel canım
çok az be akşam özellikle sıkıntı olmuyormu
buyur gel canım aramıza emin ol kararlı olduktan sonra başarılamayacak bişey yok ortada
evet aralar çok ana öğünler az olmuş canım
iyidir öznurcum sen nasılsın bakalım bugün
aaaayy canım arkadaşlarım en sonunda yenildim :)))) yarın diyetisyene gidicem ama ama dayanamdım artık öyle çok canım tatlı istediki gitim markete formun çikolatalı biskivisi vardı onu alcaktım bulamadımyoktu bende baktım baktm o olmaz bu olmaz şu omlaz derken biskrem buldum ama tabiki koca paket değil biskrem bistik denen mahsum küçücük pakettekinden aldım valla şeker komasına girmiştim artık 125 kalorilik çikolatalı çibiklarımı yemiş bulundum afiyetle :))))))))))) şimdi vicdan azabım ve ben burdayız suçlu olarak :))))) desem valla yalan olur okadar özledimki 10 gündür çikolata yemeyi anlatamam
cnm kendin için bahane üretmemeyi öğrenmelisin aslında öğrenmeliyiz. yazık değil mi vücudumuza. bahane ararsak çok.
ailemden çok uzak bi yerdeyim
bulunduğum yer köy gibi kepek ekmek bile yok
düğün tarihim ertelendi
maddi sıkıntılar yaşıyorum
kardeşimle küsüm
babam rahatsız
ev arkadaşımla konuşmuyorum bir odanın içinde tek kelime etmeden yaşıyorum
sabah erkenden işe geliyorum
doğru dürüst besleneceğim bi lokanta yok
.........
((((
yani çok sıkıntılarım var. ama diyetimi yapmama hiçbiri engel olamayacak. çünkü yiyince bu sıkıntılar çözüm bulmayacak belki daha da artacak.. o yüzden bahanelere yer vermeyelim. sabah 15 dk erken uyansan kahvaltı için yeterli. çocukları götürüp geitirken yanına al bi elma ara öğün olur. kahve iştahını kapatıyorsa zararlı gıdalar gördüğün an iççç. bunlara dikkat etmezsek sonumuz iyi değil. dün umuts çok güzel bir paylaşımda bulunmuştu. çok beğendim. nolduğunu anlamadan kilo alıp gideriz valla. kendini bi salla şöyle. hazirana kadar neden 5 kg vermeyesin. tabiki verebilirsin.
sagol canim moralsiz zamanin da moral verdigin icin .memur sun galiba anladigim kadariyla .verecegim insallah gidecek kilolar .hepimiz zaman zaman sikintilar yasiyoruz .her günümüz de mükemmel gecmiyo .ama sükredelim saglimiz yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?