80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cevabın için sağol cnm anladım
evet gerçekten zayıflamak istiyorum
birazdan yazacagım tabela derken o ne demek
çok soru sordum ama

KİLO: 83
BOY: 169
BAŞLANGIÇ KİLO: 83
HEDEF KİLO: 70 şimdilik
BEDEN: 46
haydi kızlar inşllh bende sizin gibi kilo veririmmmmmmm
BUGUN BENDE VARIM SİZLERLEEEEEEEEEEEE

Son düzenleme:
Kilo: 83
boy: 169
hedef kilo: 70 şimdilik
beden: 46

insallah verirsin .tabela bir arkadas yapiyo .sekiz kisi var galiba .siralam yapiyo .kim kac kilo verdi .kim kac kilo aldi .hepsini yaziyo.sanki bir yarisma gibi .sonucta haftalik plan ortaya cikiyo .

insallah verirsin .tabela bir arkadas yapiyo .sekiz kisi var galiba .siralam yapiyo .kim kac kilo verdi .kim kac kilo aldi .hepsini yaziyo.sanki bir yarisma gibi .sonucta haftalik plan ortaya cikiyo .

anladım tatlım inşllh bende o tabelaya girmeye hak kazanırımmm

ohhhhhhhhh yandan yandan :))))))))))))) çok mutluyum çooook tam 2.8 kilo vermişim şimdi diyetisyenden geldim ay doktorum çok memnun oldu süpersin maşallahhhh dedi ay çok mutluyum çooook 1.7 kilosu yağdan gitmiş bütün ödem gitmiş üstelik adetimin şuan 3. günündeyim listeye girmeye hak kazandımmı acaba :)))))))) ayyy çok sağolun canım arkadaşlarım bana destekleriniz motivasyonlarınız için canlarım benim şuan 82.9 kiloyum ohhhh bidahaki ölçümde 79 olursun inşallah dedi canım doktorum :))))

başlangıç: 85.7 tarih 01/05/2012
01.05.2012 de: 85.7
bugün: 82.9
giden: 2.8 kg
hedef: 70
boy: 1.73
beden:44
spor: 160 dk

benide listeyeeee alın neolur neolur :))))

Son düzenleme:

cnm çok sevindim
Bende bugün katıldım aranıza
bende kilo veririrm inşllhhhhhhhh

slm kızlar
dünki menüm
sabah biberli yumurta çok az ekmek zeytin, domat, salata
öğlen bir kase lahana çorbası
akşam ise yarım dolma, 4 kaşık yeşil mercimek çorbası, 4 kaşık semiz otu yemeği
2 lt fazla su,30 dak bisiklet

kilo bildirimiimi yapayım ama hiç mutlu değilim çünki tam bir kilo aldım
başlangıç 87
geçen hafta:81
bu hafta 82
gelen 1
toplam giden 5
hedef 70,
spor yok

çok büyük yanlışlar yaptım geçen hafta sonu aldım bu kiloyu ve bir haftadır da veremedim..

inşallah verirsin bende 87 kiloyla başladım 2 ayı geçti 5 kilo verebildim.. senin boyundayım ve senin bedenindeyim hedefimde aynı hadi bakalım kolay gelsin..

canım ne işe yarıya acaba bu bal iksiri ayrıca balzamik sirkesi de ne olaki işe yarıyormuymuş
benim iştahımı kapatacak iksirlere ihtiyacım var yaaa

inşallah verirsin bende 87 kiloyla başladım 2 ayı geçti 5 kilo verebildim.. Senin boyundayım ve senin bedenindeyim hedefimde aynı hadi bakalım kolay gelsin..

sağol evet idealim 70 kilo olmak
bende artık buraya yazacagım hergün ne yadiğimi
üzülme aldıysan verirsin kısa zamanda cnm

cemremcimmm hoşgeldin inşallah verirsin sağlıcakla kilolarını

kızlar ben 2 hafta kilo bildirimi yapamıycam bu hafta dahil ama 2 hafta sonra topikteyim herkes güzel kilo vermiş tebrikler

bildirimimi veriyorum
baslangic:82.6
gecen hafta 77.5-6(enim olamadim ya 77.5 miydi 77.6 miydi...
bu hafta:76.4
giden 1100-1200 gr..(valla iremcim han hangisini istiyorsan onu yazarsin artik:))
birde yarismamizin bildirimini yapiyorum:
baslangic:77.3
bugün:76.4
giden:900 gr..:119: :118:
allahim cok sükür bir ay sonra tartida eksi görebildim...kizlar aslinda bogazimi cok kisamadim..abartmadimda ama..su enginar kapsulunun faydasi olmus olabilirmi...gerci 4 gün oldu daha baslayali ama en azindan bagirsaklari yumusatti..belkide onun hafifligidir olsun eksi görünsünde nasil görünürse görünsün..ay yok yok bu dilegimi geri aliyorum..yahu allah korusun bacam koparmis nerden baksan 50 kilo eksik görünür..helede but kismindaki yaglari hesaplayacak olursak yok yok bir yerime birsey olmadan eksi görünsün diyerek düzeltiyorum dilegimi:)))) hayydiri gubbak cemileeeeeeeeede nasil nasil edeliiiiim biz bu isiiiiiiiii

kilo bildirimim
baslangic:90.5
gecen hafta 77.4
bu hafta:75.7
giden 1700gr.
toplam giden:14.8
hedef:68 oldu artıkkkkkkkkkk​

75 rakamını görmeyeli 3.5 sene oldu.bugün bu sabaha nasipmiş:))inşallah daha da düştüğünü görürüm.
işte olay bu rakamdan sonra başlıyor benim için.ben kendimi 75 altı rakamlarda hiç görmedim.
seneler önce işe başladığımda bir rahatsızlık yaşamıştım kısa sürede çok zayıflamıştım.muhtemelen 70 e düşmüştüm ama o tarihte tartım yoktu.biyerde de tartılmayı hiç düşünmemiştim ne garip.ama o dönem kilo benim kafamda en son problemdi öyle söyleyeyim.
kendi yarışmamız için de başlangıç 77.4 tü pazartesi sabah.benim bünye bi acayip toptan düştü kiloları:)) (haftasonunda ve öncesinde wc sorunum vardı hafta içinde o düzeldi tartıyı önemli oranda etkilemiş olmalı)

Son düzenleme:
bildirim kızlar;
baslangic:86,4
gecen hafta 76,9
bu hafta:75.8
giden 1100 gr
toplam giden:10,6

75 ne güzel rakam yaaa bak bak doyamadım sabah tartıya rabbim 65 leride gösterir inş.hepimize yaa...
yarışmaya gelince kızlar bugün tartıda az çıkmak ve yarışmayı kazanmak uğruna dün açlıktan heba olup gidecektim bu gencecik yaşımda beeee yinede sabah aç karnına tartıldım fotosunuda çektim olur ya kaybedersem diye...sonuçları merakla bekliyorum nerdesiniz kızlaaarrrrr

Son düzenleme:
herkese merhabalar ayyyyyyyyyyy ne güzel kilolar verilmiş maşallah ya hepinize benim tartımın pili bitmiş bitanecik kocacıma al dedim almamış unutmuş ve tartılamadım haliyle belki bi değişim vardır regliminbitmesine az kalmıştı ama neyse bu bhafta yokum yani listede

cemrem hoşgeldin aramıza canım inş senide görürüz listenin en başlarında

gülihan nettin sen ya bi haftada süper valla vediğin kilo öznur sende maşallah ritmi tutturmuşsun sonunda ben ne durumdayım merak ediyorum açıkcası ama senin adına çok sevindim

ben asıl sonundaolduyu merak ediyorum yine bombayı patlatacak iki hafta içinde yeni hedefinede ulaşacak bu kız ben ölecem kıskançlıktan şunun iradesini ALLAH dahada iradesini artırsın o ermiş muradına biz çıkalım kerevetine diyecem bu gidişle darısıda bizim başımıza benim gibilerrin diyeyim

İlahi Kamile sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün e mi:)) bugün moralim çok bozuktu sayende güldüm. baya gerginim sürekli bişeyler yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi. gerçi kahvaltımı abarttım ama öğlenle birleştirdim. sen de o irade var ben inanıyorum. sadece gizli duruyor. biraz zorlarsan kendini çıkacaktır ortaya. ben sana inanıyorum. gelelim bomba işine. valla ben artık bomba patlatamam herhalde. yavaşlayacak kilo vermem. şimdi bildirimimi yapacağım cnm..

Bildirim

baslangic:82
gecen hafta 64.2
bu hafta:62.9
giden 1300 gr
toplam giden:19.1
hedef:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…