öncelikle aramiza hosgeldin.kendini tanitiyosun. kilon .boyun . baslangic kilon .hedef kilon ,ve iki hafta her gün menünü paylasiyosun.tabela ya o zaman girebiliyosun .motive olmak istiyosun gercekten tam yerine geldin .yaza kadar gidecek kilolar
Kilo: 83
boy: 169
hedef kilo: 70 şimdilik
beden: 46
haydi kızlar inşllh bende sizin gibi kilo veririmmmmmmm
insallah verirsin .tabela bir arkadas yapiyo .sekiz kisi var galiba .siralam yapiyo .kim kac kilo verdi .kim kac kilo aldi .hepsini yaziyo.sanki bir yarisma gibi .sonucta haftalik plan ortaya cikiyo .
ohhhhhhhhh yandan yandan :))))))))))))) çok mutluyum çooook tam 2.8 kilo vermişim şimdi diyetisyenden geldim ay doktorum çok memnun oldu süpersin maşallahhhh dedi ay çok mutluyum çooook 1.7 kilosu yağdan gitmiş bütün ödem gitmiş üstelik adetimin şuan 3. Günündeyim listeye girmeye hak kazandımmı acaba :)))))))) ayyy çok sağolun canım arkadaşlarım bana destekleriniz motivasyonlarınız için canlarım benim şuan 82.9 kiloyum ohhhh bidahaki ölçümde 79 olursun inşallah dedi canım doktorum :))))
cnm çok sevindimBende bugün katıldım aranıza bende kilo veririrm inşllhhhhhhhh
benim kilo verimi durdu dukan ditei ile
KİLO: 83
BOY: 169
BAŞLANGIÇ KİLO: 83
HEDEF KİLO: 70 şimdilik
BEDEN: 46
BUGUN BENDE VARIM SİZLERLEEEEEEEEEEEE
sabah : bir dilim ekmek peynir domates salatalık
ara : şekersiz çay
öğle : bir tabak az zeytinyaglı balzamik sirkeli salata ( bu sirkeyi tavsye ederm ben de son zamanlarda kullanmya başladm ama sevıorm tadını )
ara : bir dilim börek yarım dilim kek şekersiz çay ( öğleyi ii ki salatayla tutmşm sonradan çıktı cunku bu gezmek)
akşam : dört yk semizotu yemegi dört sıkım çiğköfte marul salatalık biber domates
ara : taze kekik çayı
yatarken : bal iksiri ( bi kaşık balla yarım kaşık zencefili bi anda agzına atıosn buna iksir demeyi sevıorm dergide de boyleydi adı )
spor : yok kaslar dnlensn dedm bugunlk
kızlarrrrrrrrr ben step tahtası aldm hepsiburadadan gelck bi iki gun içindeeesonra evde step yapcm sevıorm bu sporu yahu
inşallah verirsin bende 87 kiloyla başladım 2 ayı geçti 5 kilo verebildim.. Senin boyundayım ve senin bedenindeyim hedefimde aynı hadi bakalım kolay gelsin..
KİLO: 83
BOY: 169
BAŞLANGIÇ KİLO: 83
HEDEF KİLO: 70 şimdilik
BEDEN: 46
BUGUN BENDE VARIM SİZLERLEEEEEEEEEEEE
herkese merhabalar ayyyyyyyyyyy ne güzel kilolar verilmiş maşallah ya hepinize benim tartımın pili bitmiş bitanecik kocacıma al dedim almamış unutmuş ve tartılamadım haliyle belki bi değişim vardır regliminbitmesine az kalmıştı ama neyse bu bhafta yokum yani listede
cemrem hoşgeldin aramıza canım inş senide görürüz listenin en başlarında
gülihan nettin sen ya bi haftada süper valla vediğin kilo öznur sende maşallah ritmi tutturmuşsun sonunda ben ne durumdayım merak ediyorum açıkcası ama senin adına çok sevindim
ben asıl sonundaolduyu merak ediyorum yine bombayı patlatacak iki hafta içinde yeni hedefinede ulaşacak bu kız ben ölecem kıskançlıktan şunun iradesini ALLAH dahada iradesini artırsın o ermiş muradına biz çıkalım kerevetine diyecem bu gidişle darısıda bizim başımıza benim gibilerrin diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?