biz senle sohbet etmedik sanırım cnm. öncelikle hoş geldin. biraz geç oldu kusura bakma:) ben arada kızıyorum kızlara dayanamayacağım sana da kızacağım. bak o kadar nefsinle savaş veriyorsun emek veriyorsun sonra bir çikolataya yenik düşüyorsun. yazık değil mi sana. şeker komasına girmezdin emin olabilirsin. canın tatlı istediğinde 1 bardak süte tarçın dök iç. ben süt içemiyorum meyveye döküp tüketiyorum. 3 aydan beri bir lokma tatlı yemedim dayanabildim de. istersek hepimiz yapabiliriz. isteyelim lütfen. ama bu tarçın işini hergün yap. bir süre sonra canın tatlı istemicek. dene bence..
merhaba canım kızmakta hakısın tabıkı şimdi onu yediğim için akşam yemeğim giti tarçınıda deniyeceğim ya tatlıyı çok seviyorum can istemesi dışında bide sevme var ama işte 85 kilo olupta çikolata yemeye hakım yok :) böyle şeyler yapıcağımı bildiğim için zaten bu forumdan hiç ayrılmıyorum :) motivasyonum kaybolmasın diye:)
kendini çok aç bırakıyosun canım ya.böyle vücut savunmaya geçer.ara öğün yap.elma ve yanına birkaç fındık badem olabilir.iki litreye yakin su,
- menüm sabah tost bir tane
- öglen bbezelyeli patetesli yemek,salata
- askam .bir tabak cilek.elma
spor güzel-bitki çayları güzell ama aynı gün etipuf-çikolata olmamış.kraker ise tuzlu tercih etme bence:))galeta olabilir tuzsuz kepekli galetalar varsabah : bir dilim kızarmş ekmek bi kk peynir bir bardak süt bir domates
ara :dört adet etiform
öğle : maalesef yok
ara: yarım paket cubuk kıraker bir ayran
bir etipuf
akşamustu : bir parça çikolata( 60 kalori ama bugun araları abarttm farkındayım)
akşam : balık ızgara salata
akşam : mısır püskülü çayı
taze kekik çayı
bal iksiri( bi ç.k zencefil bir tatlı kaşğı bal) bugun spor dergisi aldm orda vardı aslnda guzel bi diyet de koymşlar ama durmadan avakado ve ananas var içinde avakadoyu sevmıorm ananas da her zaman aldgmz bşey degl o yuzden ben ufak ufak tüyolar aldm kendmce bir de abru şallıını çay tarifi var onu da denicem bakalm...
spor : 40 dk spor
250 mekik
ailecek hepinize geçmiş olsun canım.benzer geceleri küçük çocuğu olan hepimiz yaşadık ne kadar zor bilirim.o halde işe gitmek asla kolay değil.kendine iyi bak eşinin ve yavrunun sana ihtiyacı var.günaydın kızlar dün berbat bir geceydi hem kocam hastalandı hem kızım sabaha kadar uyumadı ne derdi var blmyrm yine dişmi çıkıyo ne ama ikisinin arasında mekik dokudum resmen hem çoooooooook yorgun hem de çok uykusuzum çocuklar gözüme bi farklı görünüyo şimdi ders bile işkence gibi geliyo hayırlısıyla bugünü bi bitirseydik
dünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek 2 yumurta yoğurt maydonoz zeytin 2 b çay
ara:1 b nescafe
öğle salata 2 dilim ekmek az patatesli yumurta okulda yaptık
ara:1 cornetne yazıkki
ara:1 b nescafe
akşam:1 dilim ekmk az tavuk sote az kabak yemeği 2 kaşık çorba bol salata ve yoğurt
ara:1 elma 2-3 antep fıstığı
2.5 litre su 2 b adaçayı
bu arada dün doktorada gittim hem b12 iğnesi hemde kan hapı verdi durumum baya kötüymüş iki türlü kansızlık birden varmış bu ilaçlar bana kilo aldırır ama nasıl yapcam bilmiyorum
başlamışsın bile canım.aramıza katıl menülerini paylaş faydası olur devamı içinZayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
afiyet olsun canım.gün içinde dengelenebilir aslında.kahvaltı önemli öğün tabi çok çok ta abartmamak kaydıyla:))ben geldiiiiimnaber fistiklar
süper bir kahvalti yaptim süpeeeeeer ama günlük toplam kalorinin yarisi gitmistir..geri kalanla tün günü cikarmam lazim.. nasil olacak bu is:)) bol su iceyim doktorada yürüyerek gideyim aksamda yürüyüse cikayim..o zaman dengeler.hayal kurmasi iyi oluyor tabi tok karna
hepimiz çikolata hastasıyız.şu benimolar varya paketin hepsini 2 dakikada yerim ben.asla bi tane yetmez.üstüne de başka şeyler.ama elimi sürmüyorum kendimi frenleyemiyorum çünkü.şimdi herşeyi deneme meselesine gelince aynen yaşadık yaşıyoruz.geçtiğimiz haftalardan bir hafta gayet dikkatli menülerim vardı 0 kaçamak.ve sonuç ben tartıda + çıktım.o an tartıyı parçalayabilirdim.hislerimi anlıyosun mutlaka.ama asıl mesele orda işte sen kilolarından daha inatçi olacaksın.diyetine devam ettiğin takdirde O KİLOLARIN ERİYECEĞİNE OLAN İNANCINI ASLA YİTİRMEYECEKSİN.olsun diyeceksin elbet bu rakamlar değişecek diyeceksin.dengeli ve sağlıklı beslenip te hareketli bir yaşam sürdürebilirsek zayıflamamak için hiçbir neden yok.önce buna kendimizi ikna edelim canım.bak ne güzel menülerini yazıyosun paylaşımda bulunuyosun.yapman gereken devamlılık sağlayabilmek ve menülerinde gerekli düzeltmeleri yapmak.:))az yememe ragmen gitmiyoki .her seyi denedim .az az sik sik yedim .nasil metobalizma benim ki bilemicem.zamanin yedik yedik cikolta tatli hastasiyim.kilolar yapisti simdi git desem de gitmiyo
şimdi sana kızmamız lazımaaaayy canım arkadaşlarım en sonunda yenildim :)))) yarın diyetisyene gidicem ama ama dayanamdım artık öyle çok canım tatlı istediki gitim markete formun çikolatalı biskivisi vardı onu alcaktım bulamadımyoktu bende baktım baktm o olmaz bu olmaz şu omlaz derken biskrem buldum ama tabiki koca paket değil biskrem bistik denen mahsum küçücük pakettekinden aldım valla şeker komasına girmiştim artık 125 kalorilik çikolatalı çibiklarımı yemiş bulundum afiyetle :))))))))))) şimdi vicdan azabım ve ben burdayız suçlu olarak :))))) desem valla yalan olur okadar özledimki 10 gündür çikolata yemeyi anlatamam
amin canım Allah kabul etsin dualarınızıkızlar selam nasılsınız ben 1 haftadır yazamıyorum kayınvalidemler bizde kaynımın düyünü var hazırlık falan belim kopuyo şuan
yarın kuran okutuyorum başta ALLAH rızası için bide niyetim vardı hayırlısıyla hamile kalabilmem için ALLAHIM İNŞALLAH kabul eder
haber veriyim dedim kızlar böyle arada gelip haber veririm sizlere kusuruma bakmayın lütfen
hay maşallah annenesen burdan ayrılma kiloların senden ayrılsın:)) hergün 1 çay kaşığı düzenli olarak tüket tarçını zaman geçtikçe önünde çikolata yeseler bile canın istemeyecektir. bunu beynine sürekli söle o da alışsın zayıf bi hatun olacağına:))
bak annem aşırı tatlı hastasıdır. 1 tepsi kadayıf yiyebilir. 50 yaşında kadın dediki kilo aldım ben diyet yapcam. halbuki kilosuda iyiydi. 57 kilodan 51 e düştü. bizim yaşlarımız daha genç metabolizmamız daha hızlı. daha renkli şıkır şıkır giyinme zamanımız biz neden yapamayalım ki??
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
kızlar bu videoları da yapın derim basit gibi gözüküyor ama çok etkili.10 dk da ter su içinde kalıyor insan. videodaki bayan bir videoyu 3 kez yapmayı öneriyor gün içinde ama ben 3 videoyu 1 kez yapıyorum. haftanın 3 günü. dans eder gibi sıkılmadan yapıyorum ..ani hareketlerden kacının bu arada benm ilk zamanlar yanlarım belim sızlıyordu
hay maşallah anneneay allahım 51 kilo bide ya kabus gibi bende vercem bendeee bütün ömrüm 44 bedenlerle uğranşarak geçti artık 36 geçtim ya bir 38 beden giysi olmak istiyorum boyumda 173 uzun ama tatdını çıkaramıyorum en önemlisi eşim benle gurur duysun beğensin istiyorum artık bişeyede başladın bitirdin desin sağol desteğin için Allah razı olsun bende menumu yazayımda fazladan bişey yiyemiyeyim bugun :)
menü
kahvaltı 1 dilm ekmek 1 tatlı kaşığı reçel biraz peynir 5 biyerde zayıflama çayı bol su
ara 1 porsiyon çilek
1 tabak zeytinyağli kereviz yarım kase domates çorbası 1 dilim ekmek
(biskrem bistik125 kalori bir fincan kahve )
ara üç gallete
akşam bir kase yarım yağlı yoğurt
ara bir bardak süt
2.5 su 45 dakika spor 50 adet mekik
çoooook heycanlıyım yarın saat 9 da doktorda randevum var acaba ne diyecek benim tartıma göre vermişimde onunkinde ne çıkacak ilk işim hemen buraya yazmakkkk altakı imzamı değiştirip zaferimi kutalmakkkkk :)))) inşallah
Biskirem olmasa güzel bir menü ama aksam cok az yogurtla doycanmi kiz drun tartisi evdeki tartidan daha az oluyo benim oyle oluyor canim daha az çikiyorum
şimdi sana kızmamız lazım
alınma tamam mı canım ama erken pes etmek yok.çok canım çekti bir bahane aslında.
insan tatlı yedikçe canı tatlı çeker. o paketi yedikten sonra belki sana da yetmedi.ardından başka tatlılar yeme isteği duymuş bile olabilirsin.
neyse telafi ediceksin artık.her kaçamağın bir bedeli var.telafi edilmezse rtartıda intikamları acı oluyor:))
- günaydin kizlar ben de bildirimi yapayim
- baslangic 90
- gecen hafta 88
- bu hafta 87,200
- giden 800 gr.
- hedef simdilik 80
- hafta nin üc günü 1 saat yürüyüs.
cnm bende sıze katılmak ıstıyorum kısaca su bıldırılerı banada anlatırmısın cnm
ne yedıgıumıde mı yazıcam şimdiden teşeekkür ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?