80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım kızmakta hakısın tabıkı şimdi onu yediğim için akşam yemeğim giti tarçınıda deniyeceğim ya tatlıyı çok seviyorum can istemesi dışında bide sevme var ama işte 85 kilo olupta çikolata yemeye hakım yok :) böyle şeyler yapıcağımı bildiğim için zaten bu forumdan hiç ayrılmıyorum :) motivasyonum kaybolmasın diye:)

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

The Bikini Abs Workout- - YouTube

kızlar bu videoları da yapın derim basit gibi gözüküyor ama çok etkili.10 dk da ter su içinde kalıyor insan. videodaki bayan bir videoyu 3 kez yapmayı öneriyor gün içinde ama ben 3 videoyu 1 kez yapıyorum. haftanın 3 günü. dans eder gibi sıkılmadan yapıyorum ..ani hareketlerden kacının bu arada benm ilk zamanlar yanlarım belim sızlıyordu

gülihan öncelikle aramıza hosgeldin. cikolata krizlerini ve seni cok iyi anlayabiliyorum. ama miden belli süre sonra otomatige baglayıp tatlı istemeyecek ben önceden kavanoz kavanoz nutella yerdim. gecen yıl 90dan 78e düstüm 5ayda kafada bitirilince yapılmayacak sey yok kendine inan. cikolatakrizlerimi de hafta bir tatlı yiyerek kesmeye calısıyordm ilk zamanlar yada haftada iki minik cikolata ile. tatlıya ck zaafım olmasına ragmen belli süre sonra önüme gelen o görsel yeni beni die bagıran seyleri canımın cekmedigini fark ettim sen de yapabilirsn inan :)))

haa spor da cok önemli bu arada kilo verirken. ben bıraktm 7 kg aldım suan yine basladım bu sefer azimliyim sporu hayatımdan cıkarmayacagıma. güzel bir fizik ve en önemlisi saglıgımız icin fedakarlık yapıyoruz.

sen de birden kesme cikolatayı sonra tam tersi krize girip bozabilirsin ama herseyden ye az az yemekleri de. :))))))) aramıza hosgeldin.

sen burdan ayrılma kiloların senden ayrılsın:)) hergün 1 çay kaşığı düzenli olarak tüket tarçını zaman geçtikçe önünde çikolata yeseler bile canın istemeyecektir. bunu beynine sürekli söle o da alışsın zayıf bi hatun olacağına:))
bak annem aşırı tatlı hastasıdır. 1 tepsi kadayıf yiyebilir. 50 yaşında kadın dediki kilo aldım ben diyet yapcam. halbuki kilosuda iyiydi. 57 kilodan 51 e düştü. bizim yaşlarımız daha genç metabolizmamız daha hızlı. daha renkli şıkır şıkır giyinme zamanımız biz neden yapamayalım ki??

bugünkü menüm:
sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 kaşık lor
öğlen: 1 kase lorlu makarna, 1 kase salata
akşam: salata, yoğurt, çorba
ara: 1 yeşil elma
2,5 litre su, 2 kupa yeşilçay, 2 şekersiz çay.

• menüm sabah tost bir tane
  • öglen bbezelyeli patetesli yemek,salata
  • askam .bir tabak cilek.elma
iki litreye yakin su,
kendini çok aç bırakıyosun canım ya.böyle vücut savunmaya geçer.ara öğün yap.elma ve yanına birkaç fındık badem olabilir.
akşam tek meyve ile olmaz.kaç gün dayanıcaksın buna.kahvaltını sağlam yap.tam tahıllı kepekli ekmek tok tutar.yumurta olabilir.
genelde senin menülerinde eksikler oluyor canım:))yoğurt süt ekle.

spor güzel-bitki çayları güzell ama aynı gün etipuf-çikolata olmamış.kraker ise tuzlu tercih etme bence:))galeta olabilir tuzsuz kepekli galetalar var

ailecek hepinize geçmiş olsun canım.benzer geceleri küçük çocuğu olan hepimiz yaşadık ne kadar zor bilirim.o halde işe gitmek asla kolay değil.kendine iyi bak eşinin ve yavrunun sana ihtiyacı var.
ama hergün kornet olmamalı menüde.arkadaşların mı aklını çeliyor:))bi taneden bişey olmaz diye.
Zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
başlamışsın bile canım.aramıza katıl menülerini paylaş faydası olur devamı için
afiyet olsun canım.gün içinde dengelenebilir aslında.kahvaltı önemli öğün tabi çok çok ta abartmamak kaydıyla:))

az yememe ragmen gitmiyoki .her seyi denedim .az az sik sik yedim .nasil metobalizma benim ki bilemicem.zamanin yedik yedik cikolta tatli hastasiyim.kilolar yapisti simdi git desem de gitmiyo
hepimiz çikolata hastasıyız.şu benimolar varya paketin hepsini 2 dakikada yerim ben.asla bi tane yetmez.üstüne de başka şeyler.ama elimi sürmüyorum kendimi frenleyemiyorum çünkü.şimdi herşeyi deneme meselesine gelince aynen yaşadık yaşıyoruz.geçtiğimiz haftalardan bir hafta gayet dikkatli menülerim vardı 0 kaçamak.ve sonuç ben tartıda + çıktım.o an tartıyı parçalayabilirdim.hislerimi anlıyosun mutlaka.ama asıl mesele orda işte sen kilolarından daha inatçi olacaksın.diyetine devam ettiğin takdirde O KİLOLARIN ERİYECEĞİNE OLAN İNANCINI ASLA YİTİRMEYECEKSİN.olsun diyeceksin elbet bu rakamlar değişecek diyeceksin.dengeli ve sağlıklı beslenip te hareketli bir yaşam sürdürebilirsek zayıflamamak için hiçbir neden yok.önce buna kendimizi ikna edelim canım.bak ne güzel menülerini yazıyosun paylaşımda bulunuyosun.yapman gereken devamlılık sağlayabilmek ve menülerinde gerekli düzeltmeleri yapmak.:))

şimdi sana kızmamız lazım
alınma tamam mı canım ama erken pes etmek yok.çok canım çekti bir bahane aslında.
insan tatlı yedikçe canı tatlı çeker. o paketi yedikten sonra belki sana da yetmedi.ardından başka tatlılar yeme isteği duymuş bile olabilirsin.
neyse telafi ediceksin artık.her kaçamağın bir bedeli var.telafi edilmezse rtartıda intikamları acı oluyor:))

amin canım Allah kabul etsin dualarınızı

hay maşallah annene ay allahım 51 kilo bide ya kabus gibi bende vercem bendeee bütün ömrüm 44 bedenlerle uğranşarak geçti artık 36 geçtim ya bir 38 beden giysi olmak istiyorum boyumda 173 uzun ama tatdını çıkaramıyorum en önemlisi eşim benle gurur duysun beğensin istiyorum artık bişeyede başladın bitirdin desin sağol desteğin için Allah razı olsun bende menumu yazayımda fazladan bişey yiyemiyeyim bugun :)
menü
kahvaltı 1 dilm ekmek 1 tatlı kaşığı reçel biraz peynir 5 biyerde zayıflama çayı bol su
ara 1 porsiyon çilek
1 tabak zeytinyağli kereviz yarım kase domates çorbası 1 dilim ekmek
(biskrem bistik 125 kalori bir fincan kahve )
ara üç gallete
akşam bir kase yarım yağlı yoğurt
ara bir bardak süt
2.5 su 45 dakika spor 50 adet mekik
çoooook heycanlıyım yarın saat 9 da doktorda randevum var acaba ne diyecek benim tartıma göre vermişimde onunkinde ne çıkacak ilk işim hemen buraya yazmakkkk altakı imzamı değiştirip zaferimi kutalmakkkkk :)))) inşallah

Aksama mutlaka yapı-cam simdi kayinvalidemlere gidicez yemege gelincede menumu yazarım ama simdiden bir cornet yedim haftada bir tatli hakkim var onun için

Biskirem olmasa güzel bir menü ama aksam cok az yogurtla doycanmi kiz drun tartisi evdeki tartidan daha az oluyo benim oyle oluyor canim daha az çikiyorum

Biskirem olmasa güzel bir menü ama aksam cok az yogurtla doycanmi kiz drun tartisi evdeki tartidan daha az oluyo benim oyle oluyor canim daha az çikiyorum

doydum bile :)) bitanede galete yedim yanına artık nedek biskrembistik yerken iyi idi:) mecbur doydum Allahım ağzından bal damlıyo inşallah daha az çıkarım :))) çok heycanlıyım çok

haklısın canım nedesen haklısın onan öyle güzel geliyoki insana ama inşallah tartıyı etkılemez iradesizlik etim ama akşamda aç kaldım tarçını denicem inşallah fayda eder

selam kızlar ne güzel muhabbetler edilmiş geçmişi yeni okudum ve menümü yazmaya geldim.dün çok yemiştim o yüzle gelip menü yazamazdım bugün telafi etmeye çalıştım inş.yarın tartıyı etkilemez dünkü kaçamak(

sabah:1 haşlanmış yumurta,2 dilim kepek ekmek,biraz labne,2 yeşil biber
ara:1 elma
öğle:1 kase tavuk çorbası,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:5 badem
akşam:1 kase yoğurt,salata
ara:1 avuç leblebi

hafif olmuşmuuuuu yorum bekliyorum:)))

bugunku menum

Sabah 1 dilim ekmek labne zeytin
Ara 1 elma
öğlen 1 dilim ekmek tavada yumurta peynir acik cay domates
Ara cornet
Aksam 4 kasik nohut 3 kasik bulgur salata yogurt
Ara erik salatalik

2 litre su 1 saat yürüyüş baskada yoook

kızlar nasılsnızzzz ben var ya ben cozuttum yaaaa ben yükleyecem tartı fotosunu öyle görünüyo durummm

dünden beri yani tam 24 saatttşr evde net yoktu anam zaman geçmedi yaaaaa:)) ne zormuş netsizlik hayatımda ne büyük yeri varmış meğersemmm

sabah : bir dilim ekmek peynir domates salatalık
ara : şekersiz çay
öğle : bir tabak az zeytinyaglı balzamik sirkeli salata ( bu sirkeyi tavsye ederm ben de son zamanlarda kullanmya başladm ama sevıorm tadını )
ara : bir dilim börek yarım dilim kek şekersiz çay ( öğleyi ii ki salatayla tutmşm sonradan çıktı cunku bu gezmek)
akşam : dört yk semizotu yemegi dört sıkım çiğköfte marul salatalık biber domates
ara : taze kekik çayı
yatarken : bal iksiri ( bi kaşık balla yarım kaşık zencefili bi anda agzına atıosn buna iksir demeyi sevıorm dergide de boyleydi adı )
spor : yok kaslar dnlensn dedm bugunlk

kızlarrrrrrrrr ben step tahtası aldm hepsiburadadan gelck bi iki gun içindeee sonra evde step yapcm sevıorm bu sporu yahu

çarşamba menü
sabah
2 d.ekmek
peynir zeytin

öğle
sulu köfte
tavuklu mantar
pilav
1 tane dolma

ara
tatlı

akşam
sebze yemeği
salata
1 d.ekmek

dünkü menü
sabah
2 d.ekmek
haşlanmış yumurta
zeytin

öğle
c.flakes meyve

ara
fındık

akşam
tavuk patates

ara
kek

spor: 35
dk

GÜNAYDIN KIZLAAARRRRRRRRRRR

İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM

başlangıç: 89 tarih 11/11/11
geçen hafta: 74.5
bu hafta: 73.5
giden: 1 kg
hedef: 67
boy: 1.70
beden:42
spor: 70 dk

• günaydin kizlar ben de bildirimi yapayim
  • baslangic 90
  • gecen hafta 88
  • bu hafta 87,200
  • giden 800 gr.
  • hedef simdilik 80
  • hafta nin üc günü 1 saat yürüyüs.

• günaydin kizlar ben de bildirimi yapayim
  • baslangic 90
  • gecen hafta 88
  • bu hafta 87,200
  • giden 800 gr.
  • hedef simdilik 80
  • hafta nin üc günü 1 saat yürüyüs.

cnm bende sıze katılmak ıstıyorum kısaca su bıldırılerı banada anlatırmısın cnm
ne yedıgıumıde mı yazıcam şimdiden teşeekkür ederim cnm

cnm bende sıze katılmak ıstıyorum kısaca su bıldırılerı banada anlatırmısın cnm
ne yedıgıumıde mı yazıcam şimdiden teşeekkür ederim cnm

öncelikle aramiza hosgeldin.kendini tanitiyosun. kilon .boyun . baslangic kilon .hedef kilon ,ve iki hafta her gün menünü paylasiyosun.tabela ya o zaman girebiliyosun .motive olmak istiyosun gercekten tam yerine geldin .yaza kadar gidecek kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…