80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide al dualarina benide lütfeeeeeeeeeeeeeeen ama dua ederken aman diim karistirma isimleri bende 4 tane cocuk zaten var..neme lazim ikiz falan hamile kalirmisim

yok yok seni karştrmam sana allah sağlık versn çocuklarnı huzurla mutlulukla büyüt herşey o guzel kalbne göre olsn inşş die dua edermmm cnmm bnmmmm

sesimi soluğumu kestinnnnn:)

amin canım işalllah herşey çok çokkk iyi gider histereskopide anestezi var süper bişey o yaaa:)) bittikten sonra görüntülerini iste kayıt yapıp yapmadıklarını sor girmeden önce

yok yok seni karştrmam sana allah sağlık versn çocuklarnı huzurla mutlulukla büyüt herşey o guzel kalbne göre olsn inşş die dua edermmm cnmm bnmmmm
ay ay canim benim kiminin duasi kiminin parasi diyorlar ya duayi senden kurtardik parayida kaptan versinnnnnnnnnn

:)))))))) cok pisimdir

demi ya kaptnm aneztezi çok ii hiç aneztezi almadm haff korku var ama agrı sancı çekmekten uyumak iidr heralde ...tmm tmm cnm sorarm peki histeroskopide tüplere bakmıolar mı dr bana rahmn yapısına baklıo dedi ...bi de tüpten once yaplması ii demi rahmi detaylı bi şeklde incelıo cunku...

sen o anestezileri bana sor....4 defa dogum icin bir kerede kurtaj icin ..full narkoz aldim.o bayilma anina hastayim ya..öyle tatli geciyorsunki kendin´den..gözlerin sakince kapaniyor..aslinda sesleri hayal meyal duyuyorsun ama o bayginlik hali..ay ay dogumun en cokta bu tarafini sevdim ben:))

nasl anlattı ya şimdi hemen bayılasım geldi vallaaa kaptnmn dedigi gibi aneztezili olması çok ii çunku çok sanclı oluomş histeroskopi normalde

hiiiiçççç korkmana gerek yok koldan damar yolu açılıyo ordan ilacı veriyo 10 sn içinde vücut uyuşuyo güm gidiyosun bi balıyosun yataktasınnnnn:)
yok canım tüplere bakılan işlemin adı hsg ne kadara yapıyolar bana yaptıklarında 4 denemeydi rahmi 2ye bölen bi perde varmış onu kesmişler doktor şansımı %80 arttığını sölemişti ve o dnemede ilk defa tutmuştuuu kan tahlillleri filan yapıldı mı

ohh vallaaa içim rahatladı saolsnn cnmmm bnmmm
500 tl cnm histeroskopi ,yapldı kan tahliileri hormonlar falan ii fsh sınırda ama ultrason görntlerinde yumrtlar çok dedi dr o da şaşrdı braz ama dördncü gün yapldı tahlil ondan olblrmş...

kan pıhtılaşma testini de sorsana canım bi o uzun süren bi test kısa sürede çıkmış olamaz ve önemli bişey çoğu yapmıyo ilk denemelerde işini garantiye al anlaşamalı olan hastaneye 50 liraya yaptırdım hastanem 600 istemişti

tmm cnm soraymm onu ben bu gttgmdee olmadı gder yaptırırım ben de anlşmalı bi hast.de gerçi burası da tahlilleri anlşmalı yaptı ama du bakalm ne dicekler...

simdi muhabbete gireyim diyorum ama konuyla uzaktan yakindan alakam yok ööyle sustum kaldim:) valla benim yumurtaliklarda pek kötüymis. cöpe attim...yumurtalar hep sallaniyor dolabi acinca... asilama islemini yaptirmadim valla.komsunun iti isirdi isirmasinada sosyete oldugundan gururla salladim isirilan kolumu

canlarımm ben yatıormmm inanın aklmdasnzz hepp.... ugrucam ara ara sizi hberdar ederm gelşmelerdennnn hepnzn Allah gönlüne göre versn inşşşşşşş
kaptnmm çok yardmcı oldun saoll kafama taklnca bşey sorarm sana çokk saol ben inanıorm ki az kaldı bebişlermzee kavuşçzz hepmzzz dualarmdasnnn
herkeseeeeeeeeeeeeee

ohooooooooooooo daha karpuz kescektik yaaaaaa

yaaaa bende böööle susuturdum seni işteeee:)))

ii geceler canım kolay gelsin şimdidennnn herşey güzel olacak benim dualalrımda seninleeeee

neyse canlarim bende kacarim...of ya gene bütün sairligim üzerimde...ben yatarim artik pijamam üzerimde

HERKESE GÜNAYDINNNNNNN
GÜZEL HABERLER ALIP SAĞLIKLI KİLOLAR VERMEK DİLEĞİYLEEE

valla ona cok kisi talip..biliyorsun bin kisi talip olur bir kisi alir ha ne dersin cekiselimmi
EVET CNM HERKES TALİP BENDE BU HAFTA BAKALIM NE OLACAK
olur çekişelim rekabet iidir insanı tetikler tmm

tatlım tedavin hayırlı olsun
ınşlhh rabbim sağlıklı, hayırlı,eli ayağı düzgün evlatlar nasip eder sana
benimde bebişim yokevlada hasretim
sizin sorun tam olarak nedir spermleriniz var mı cnm

Tedavin hayirli olsun canım bende gecen sene smyrnada tüp tedavisi olmustum drum funda hanimda hayirlisi olsun merak ettigin birsey varsa cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…