80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar oyle moralim bozukki ne diyet kaldi ne keyif suan elmde bi bavul babamin evine donuyorum bir gunde butun hayatim yon degistirdi iyiki ailem var onlar olmasa ne yapardim destek cikmasalar oyle uzgunumki bukadar emek bukadar capa sevgi nerde? biinsan hepmi suclu olur ben sanki hayali sorun uretiyorum abim yengem esim ailesi oturdu konusuldu sonuc hayali gulihan adam kafam sandalye atiyordu hemde isyerinde bu hakmidir sudan bir sebep icin insana senin agzini burnu kirarim deyip sandalye atilirmi kafasina ben neyapcami bilmiyorum sevgi var ama kafam oyle karsikki gunlerce uyumak istiyorum Allahim bana dogru yolu gostersin insallah

ah bi tanem ne diyeceğimi bilmiyorum
inşllh senin hakkına hayırlısı olur eğer zor gelmezse neden bu duruma geldiniz kısaca anlatırsan
eğer yapamam deersen anlarım cnm çocugunuz varmı yani boşanıyormusun yoksa biraz düşünmek için ailenin yanına gidiyorsun
ya çok sordum ama afedersin cnm:44:

Tedavin hayirli olsun canım bende gecen sene smyrnada tüp tedavisi olmustum drum funda hanimda hayirlisi olsun merak ettigin birsey varsa cevaplarim
saoll cnm arkdasm aa sen de izmirdemsnnn valla araştrdm cnm smyrna yattı en çok aklma ...ben suhendan hnmı sectm daha çok açklama yapıo edıo daha guleryuzlu dedler oyle de hakikaten ...sizn neydi cnm sorun ?tüp tutmamıştı demi cnm yanlş hatrlamıosam hayırlısı cnmmm allah hepmze tez zamanda nasip etsn inşşş çok saol cnm kafama bşey tklrsa sorarm tabii çok tşkkrrr
cnmm kaderdaşz desene Allah tez zamanda nasip etsnnn hepmzee inşşş sperm var cnm ama hareket azz morfoloji de iiydi bu son yaptrdgmzda o da düşük çıktı bende bi problem yok şu anda rahm filminden sonra kesnlşçk tabii sizn ne cnm sorun?

ah cnm ben de ne diecegmi blmıorm hep kadınlara olan oluo şu erkek mlleti yok muu cnm sevıosn anlıorm otur iice düşün ailene gtmen ii olmuş asla bitir et demem yuva kolay kurulmuo ama burnunu iice sürttür onn sana verecegm tek tavsye budur eve de kendini kapatma gez et bırak o uzulsn degmz inan gözyaşlarna ...

selam kızlr kaç gndür ölüyorum hastalıktan anca kendime geldimm ..bayadır girmeyişimn nedeni de bu..nasılsınızzz...çok fena grip oldum ...çarşamba gnüde doktora gidiyorum halen adet olmadım..gidim bi adet olmde vücümdaki o kof şişlikte gitsin..belki az bişe göbşimde gider kyaftelere sıgamıyorum halen ..bu arada 87dydm sonra 85.6 sonra 83.5 bug tartıldım bi baktım 82.8 çıktım az bişe ama çok sevndim yaaa...durmak yok şeyda yola devem dedim kendi kendimeee...

bu arada suesue sen napon cnmm ne zmndadr diyet yaposun nasl kilo verdin bu kdr hedefine ulşmışın maşllhh

saol cnm ocak başndan beri yapıorm cnm ben çok çok sıkı yapmadm ortalama iki klo falan gtti ayda az az gdıo bnm bu sefer ...üç aydır da spor yapıorm sıkılştm da ama kasmıorm inan ki arkdaslarl blrler hatta duyum yanii adaşım çok uyarırdı beni menulerdeşu an tüp bebege başlıcz o yuzden yazmıorm menuleri sadece porsyonları azalttm herşey yıorm okul da btsn iice yavaş yavaş da yürücem bakalm spor btıo cunku bırakıcam artık spor merkzni...

Son düzenleme:

hımm yazvaş yavaş gitsin ama baya yol katetmişin ben bi zayıflıyorum sonra bişelr olo hop bırkıyorum...kasımda 72 kiloya kadr inmiştim hamile kaldım bebğimi düşürdüm sonra geri geldiler..şimdi doktora gideicem tedeviye başlıcm..kilo veriyorum yine....biraz zor oluyo...duruyorum..her az bırkckmış gbi oluyorum..ama bugn frketm azda olsa kilo vermişim ..o yzden tekrrdan başdlım.....
rabbm inşllh tüp bebkte de yüzüne güler cnm benm

saoll cnm arkdasm ii dlkelern için aminnnnnnnnn inşşşşş cnmmm...bu topk bana ii geldi cnm eskden ben de bırakrdm hep.... çok geçmiş olsn bu arada tez zamanda gelsn minigin yne sana ve isteyen herrkese inşş zor bi sürec hakikaten ...tedaviyle mi hamiş kalmştın dogal mı gelmşti cnm ? bebişin gelene kadar ne kadar verrsen kar cnm çok kasma kendini kastıkça da yiesi gelıo insann yasaklar cazip gelıo çok yormyn aşırı tempolu olmayn sporları tavsye ederm o da çok yardmcı cunku...

canim öncelikle sakin ol..sevgi bazen hicbir ise yaramiyor..arada saygi olmazssa olmuyor ne yaparsan yap...aile icinde olmamasi gereken seyler malesef zaman zaman yasaniyor senin durumun gibi..hele ben neler neler yasadim bir bilsen...daha bu sabah cocuklarimin yaninda bana hakaret etti...sabah bir sey söyledi bende bu benim karakterime yakismaz dedim..bana ne dese iyi :varmiki? bu söylenirmi hemde cocuklarimin yaninda..önce sen saygi duyacaksinki cocuklarinda saygi duymayi ögrensin...bende ne diorsun sen dedim ...bana saka yaptim dedi..bende bu tür sakalar yapma lütfen dedim.yaparik karim degilmisin dedi..yahu karinim diye git sokak ortasinda yüzüme tükür o zaman...olurmu hic...karinim diye özellikle yapmamasi icin rioca ettigim seviyesiz sakalari yapmasimi gerekiyor.yok ben yaparim dedi..bende yapamazsin dedim..sonra birden bir kükredi..karaktersizsin iste...budefa saka degil gercek söylüyorum karaktersiiiiiiiiiz diye bagirmazmi..beynime kan sicradi..yaziklar olsun sana dedim..baska bir laf bulamadim...asil karaktersiz sensin asagilik herif diyesim geldi ama demedim.kendimi o seviyeye dürüremezdim...cikti disari.bende cocuklari hazirlamistim yüzmeye gidecektik..cocuklar sok oldu...aldim cocuklari ciktim. ben arabaya giderken adam arkamdan daha bagiriyordu karektersiz diye...cocuklar oh yüzdü eglendi bende yüzdüm ama onun sesi kulaklarimdan cikmadi..elimde olmadan gözlerim daliyor kan beynime cikiyordu...benim kivircik kiz yanima gelip anne yüzmek sitrese iyi geliyor degilmi bunu hep yapalim demezmi...evet ona iyi gelmisti belliydi ..ama ben nefes bile alamiyordum...halada öyle...ama hic cevap vermedim arkamdan karaktersiiiz diye bagirdiginda..arabaya binene hatta motoru calistirana kadar bagiriyordu..dedigim gibi canim bazen hic ama hic haketmedigimiz seyleri yasatiyorlar....aslinda bu lafin üstüne yeniden evime gelmek gururumu incitti...bu lafi yutmusum kabul etmisim gibi oldu..ama öfkeyle kinle hareket etmek istemedim.ben gelince defoldu gittide biraz nefes aldik...saglikli düsün bazen yürümeyecek seyi zorlamaninda hic anlami olmuyor..bizi incitmekten baska birseye yaramiyor..keske valizimi alipta ailemin yanina gidebilmek gibi bir lüksüm olsaydi benimde(((14:

ben de pko vr...polistikover.çok tedavi oldum kaç tane doktr değiştrdim..olmadı..en son bi doktra gtiim o ara kilo verdim..verdiği ilç önceden kulndığım ilçtı.dedim yine olmıcak..boşuna bu süreç..o ay hamile kaldım..işte...sonra merdiven düştüm kokrum fln derken rızkı yokmuş keseyi görmeye gtcem gnn ertesi sabahı kayebttm bebğimi..o gnden beri doktra gmedim..şimdi gidecem ama adt olmyı beklyodum olmuyodu..iki cy oldu nerdeyse şimdi doktora gtcem işte

cnmmm bnmm tkrar çok geçmiş olsun kader kısmet gerçekten bazı şeyler insann kontrolnde gelşıo allah saglıklı sıhhatli bi şeklde versn tkrar bebişini sımmsıkı tutunsun bu sefer annesineee inşşşşşşşşşşşş

ahh be adaşım neler yaşıosn yaşıo yaşıorzz ben de bugun sinir oldum bnmkne okuln kahvaltısı vardı herkes eşiyle gelmşti dedm sen de gel orda kafasına güneş geçmiş şemsye geç gelmş bi de kalblkmş açk büfe onnda iki dk bekledi die bi sürü tıngırdadı insanlarn onnde allahtan arkdaslarm samimiydi masada ve blıorlardı onn huysuzlugu haklı falan dedler aksamalar oldu die ben tam yern dibine grmştm ki onlar rahatlatı saolsn onlarn yannda dio bi daha getrme beni hiç bi org. die tmm dedm sustum sonra ..gitti cinleri allahtan da çok uzatmadı ...bi de eve geldk halıcıyla konşyrm yıkamaya vermştm o salak da bi getremedi halıları mı nasl bagrıo adam duydu abi nie bagrıo dio dedm haklı sen bana uycan ben çalşan insanm yarın da bnm sınıfın veda gecesi var salı gunu hast.deym getrceksn çarşma beşte getr dedm tmm dedi kapattm teli dıo gidip basayım halıcıyı dedm bana bi iilk yapmak istıosan işime karşma gtti yattı şimdi ...saolsn baya renk katıo hayatma off yok anam hepsi aynı bunlarn

ama sennkne de çokkk kızdmmmm boyle dedgi tüm kötü sozler ona gtsn ii yapmşsn bir olmamakla...hepsi ayrı antika işteee

Son düzenleme:

canim o cesit huysuzluklari hep var..gün icindeki mizmizliklarini anlatsam varyxa kendininmkine elhamdülillah dersin..hayatta öyle degilmi..aslinda söyle disardak baksak ne cekiyorsun bacim defet gitsin deriz hic öyle tiplere tahammül edemem deriz..ama basimiza daha betiri gelir kuzu kuzu cekeriz nedir anlamadimki...asesini ararsan cekecek dermanim kalmadi benim..ama cekip gidecek yeni kavgalarla bogusacak halimde yok..neyin dogru olduguna karar veremiyorumki onu yapayim

amin cnm aminn inşllh rabbm tüm isteynelre bebiş verir...
bu arada tüm erkekler aynı ben buna inndım..değişk olanı da kesnlikle erkek değildr. şüphem var o konuda
erkek deikelrimz kesnllkle aynılar

neyse ben hazir bu kadar üzgün ve öfkeliyken evi toplayayim biraz.malum moralim bozuk oldugunda acayip is cikiyor elimden..kisacik zamanda cok iyi temizlik yapiyorum...durumdan faydalanmak lazim degilmi:)) eeeh onca gözyasinin üstüne bu cümlelerde cikiyorsa agzimdan pes bana dogrusu.ama bu benim öküz kocamin dedigi gibi karektersizlikten degil billahssa karekterimin güclülügünden geliyor...kendimlede övünmesem catlar ölürüm ya neeeyse

offf neler olmuş ööle sen biraz sakin ol yinede... git biraz annenlerde kal ama kendi kendine düşün ne tahriklere ne de aşırı sakinleştirmelere gelme anlatabildimmi bilmiyorum üzme kendini
geçmiş olsun canım bende diyodum nerde bu kız diye istikrarlı başlamıştı diye

çocuklarn var be cnmm çok zor karr vermek bak bizde çocuk yok ama kolay degl oyle bi karr vermek işte ... evde çok yapmıo bana ama insan içine grmek istemıo ona gezeym tozaym hep ikimz olalım ama oyle de olmaz ki benm de bi cevrem var sonçta ...kıyamıorm da şantylerde çalşmş etmş çok da arkdası olmamş tek çocuk bi de ...zaten yengecler hep boyle adamları bulrmş ona yardm etsn die ...degştği noktalar var mı kesnlkle var ama yoruo işte ...kadınlarn işi çokk zor hakikaten ama ben seni ayrı koyuyorum dört çocuk bi de gurbet ...allah yardmcn olsun hakkında ne hayırlısya senn ve çocuklarnn o olsun inşşşşşşşşşşş

inşllh cnm tez zamanda kavuşursun bebişine inşllhhhhh
bizim sorun azosperm eşim bizim menide hiçççççççççç sperm yokkkkkkkk
ne ölü ne diri ne tane hiç hiçççççççççççç
6 senedir bekliyorum ama............
hakkımıza hayırlısı olsun cnm
olsun az sperminiz olsun genede var bizde yokkkkkk
inşllh o spermler senin anne olmanı nasip eder

Son düzenleme:

allh yardımcın olsun cnm benmmm...allh yüzüne gülsün senn...herkesn ayrı derdivr en zoruda eşten gelen saygısızık cnm benm gerçekten rabbm yardımcın olsun..dar gnnde elinden tutsun senn kuzum

valla duygucum tamam 4 cocuk ama bunlarin ikisi zaten benim ilk evliligimden..olasi bir bosanmada birak üzülmeyi zil takip oynayacak vaziyetteler cünkü herseyin farkindalar..bu adam kizlarima birak mutluluk vermeyi kabus oldu kabus..diger oglan adamin ilk esinden..ona sadece bu yuvada yasama hakki var diye bakiyorum yani esasinda annesi sokaga atti.esirgeme kurumuna vermek isteedi.ben istemiyorum deseydim simdi devlet bakiyor olacakti.ama ben bu yuva onunda yuvasi ..bu adam kizim babasiysa onunda babasi sahipsiz kalmasin dedim yuva sicakliginda büyüsün dedim..yarin birgün katil hirsiz sapik olmasin dedim...dördüncü cocuk yani son numaram zaten bizim ortak bebegimiz..ama babaaya acayiiim düskün..gün icinde babami istiyorum diye ciyak ciyak bagiran aglayan bir tip..telefonu acip babacim ben seni cok özledim tez gel diyem bir tip..iste elimi kolumu baglayan bu yerböcegi....kese ciksa gitse bu evden..o olmadiginda biz daha mutluyuz huzurluyuz..o gitse ve ben dört cocugumla huzurla yasasam..onun hayin düsüncelerinden ben olmak istedigim gibi bir anne bile olamiyorum..emin oldugum tek sey var oda bu adamin hayatimizdan cikmasini istemem...ama bütün sülalesi burada yasiyor..kimseyle dögüsecek cekisecek halim yok..ailem yanimda olsaydi gözünün yasina bile bakmazdim..ama hoskoca ülke ve yapayalniz olmak ne demek biliyormusun...söyle oturupta bir kahve icip dertlesecegim birtek dostumun bile olmamasi hersiyimi ailemi arkadaslarimi dostlarimi herseyimi ben orada biraktim

ayy cnm sağol..evet ıstikrarlıyım am abu ara ekmek elimden süşmüyor ona bi çare bulmm lazım..birde havalar ısındı 6 öğün yemek zor geliyor...uyku ztn geç kalkıyorum..neysek bu hafta benmki gececi...sabah erken kalkıyorum....bende kendime çay yaptım şimdi yeşil çay biberiye kekik kiraz sapı mısır pükülü kabuk tarçından ..ohh nis gbi içim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…