80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıc: 85.7
gecen hafta: 81
bu hafta: 80.5
giden 500 gr
toplam giden: 5.200
boy 1.73

spor 30 dk 80 mekik tam hatirlamiyorum

ayyyy bibaktimki zayiflamisim hemen yazdim acaba yetistimi bildirime

cnm arkadaşım seni tebrik ederim
beni geçin kiloda bende bu hafta sadece 200 gr verebildim adetliyim diye ama olsun
bu haftada devam edlim istersen gerçi kilolar bir değil ama olsun genede daha motive oluyoruz süpersiiiiiiiiiiiiiNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
slm kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm... tatil bitti. gerçi pek tatil denemez birtakım problemlerden ötürü( olsun yine de memleketim de olmak güzeldı. bu arada tayinimiz de çıktı. yani eşiminki çıktı ve kendi memleketimize. artık ben de eş durumu yaparım:)) kardeşimin de okulu bitmişti o da geldi. o yüzden tatili azıcık uzattım. 1 haftaydı oldu 2 hafta.. bu arada beni gören herkes şoka girdi resmen. nasıl yaptın bunu diyen diyeneydi. hatta ilaç mı kullandın diyenler bile oldu. bazıları beni kardeşlerimle karıştırdı. çünkü artık kardeşimin small beden gömleklerini, tişörtlrtini, 36 beden pantolonlarını giyebiliyordum. gerçekten kilo vermek çok güzel bir duyguymuş isteyen herkes tadar inş bu duyguyu. ve bunun üzerine herkes yedirmeye başladı. ilk zamanlar karşı koymayı başardım, kilo vermeye devam ettim. ama sonra saldım. yemeye başladım. etler, hamur işleri, köfteler, fastfoodlar, tatlılar. yani tozuttum. ama dedimki kendime madem yiyorsun bari spor yap da kilonu koru. hergün 1 saat yürüyüş yaptım. suyumu, yeşilçayımı mutlaka içtim. beyaz ekmek yemedim zaten yeterince yiyordum herşeyi. kilo çizelgem 62,900 de kalmış. bu sabah 61,900 ü gösterdi tartı. karar verdim artık biraz kaçamaklar yaparak diyetime devam edeceğim. çünkü bu kilonun benim için ideal olduğunu düşünüyorum. verirsem iyi olur ama vermezsem de üzülmeyeceğim.
kamile 72 lere düştüğünü telden okudum. ve mutluluğunu seninle paylaştım:))
bi de yeni gelenler maşallah baya azimliler dilerim hedeflerine ulaşana kadar daim olur bu azimleri. eskiler sizde baya salmışsınız yaz geldi hadi bi silkelenin.
mavisam seninde diyet tarzını çok beğeniyorum. yavaş yavaş kararlı bi şekilde kiloların gidiyor ne güzel..
duyum ve devran yarışınız çok zevkli stressiz görünüyor. bence devam edin böyle.
kaptan irem doğum günün kutlu olsun. mutluluk yağmurları altında sırılsıklam olman dileğiyle...
unuttuklarım kusura bakmayın biraz hızlı bi dönüş oldu benimki:))

dünkü menüm

sabah 2 dilim k.ekmek 1 dilim b.peynir domates salatalık 1 tatlı k.bal

ara yok

öğlen 1 tabak z.yağlı taze fasülye 1 kase yoğurt

ara 5 erik

akşam 4 ızgara köfte bol salata 1 bardak ayran

2 lt su 1 fincan y.çay

hoşgeldin canım tekrardan aramıza ne güzel tatilde kilo bile verip gelmişsin ben ise alıp geldim
sen yine aramızda ol menülere güzel yorumlarını kat

hoşgeldin canım tekrardan aramıza ne güzel tatilde kilo bile verip gelmişsin ben ise alıp geldim
sen yine aramızda ol menülere güzel yorumlarını kat

hoş bulduk cnm. saol cnm. elbette aranızda olmaya devam edeceğim. sizleri göremesem de tensel temasımız olmasa da yürekten temas sürekli var aramızda. hepinizi seviyorum ve sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi. sanırım sen antepliydin. antep e gidip kilo almadan dönmek zor. ben de antepliyim de ordan tahmin ediyorum:)) ben de ilk zamanlar tuttum kendimi ama sonra saldım. verdiğim kiloda spordan kaynaklı. sen de sıkma canını o kilolar daha oturmamıştır çabucak gider daha fazlası da gider hem.

yaaa bugün kimse girmemiş yaa
bari bende bugün ki menümü yazayım
SABAH: 2 tane pogaça ( ben yaptım küçük pogaça ) biraz labne, çay
ÖĞLE : 2 tane dolma biber, 2 kaşık şehriye salatası
AKŞAM: 1 kase yoğurtlu ıspanak
40 dk spor 100 mekik,3 lt su 3 fincan yeşil çay
eşimle gelince şekersiz çay 4 tane fındık

Son düzenleme:

Gercekten iki lokma yedim wallahi l

Bugunku menum

Sabah 1 küçük parca bukme domates salatalik
Ara salatalik
Öğlen 1 parca ekmek bir avuç nohut haslanmis disardayken buzlaş ictim
Ara cilek bir parca katmer
Aksam 1 kase nohut salata 1 dilim ekmek
Ara dondurma

2.5 litre su 2.5 saat carsi gezdimmm oda spor sayilabiler

Kizlar herkes cok zayiflamissin diyo artik giyisilerimdende belli oluyor cok mutluyummmmmm

ne güzel bi şey dimi herkes sana aaaaaaaa zayıflamışsın demeleri
inşllh daha da çok sağlıklı zayıflarsınınnnnnnnnnnnnnnn

sabah:yaklasim 3 dilim kol böregi
ögle:bir dilim kek
ara:carsida eglence vardi..kizimin pommesendan birkac tane asirdim
aksam:2 dilim kepek ekmegi
ara: 3 dilim karpuz

hanımlar ben aranıza yenikatıldım,diet olunca konu hemen sormak istedim,kaç günde ve kaç kg verdiniz,acil zayıflamalıyım,gebelik düiünüyorum dr zayıfla dedi

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] nerdeeeee [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] aleyna84 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] spor mekik yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok denecek kadar az [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulihan [/TD] [TD] 85.7 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 5.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 30 dak 80 mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] cemrem29 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] mekik plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] masivam [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120 dak yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] yeşil034 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79.3 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 6.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 120dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 76.1 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 8.4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] twist yürüyüş mekik masaj aleti [/TD] [/TR]

[/table]

hanımlar ben aranıza yenikatıldım,diet olunca konu hemen sormak istedim,kaç günde ve kaç kg verdiniz,acil zayıflamalıyım,gebelik düiünüyorum dr zayıfla dedi

hoşgeldin canım tam yerine geldinn:))9

wallla kişinin azmine metabolizma hızına göre değişiyor azmin bol olsunnnn

ellerine sağlık cnm
kısmetse önümüzdeki hafta 1.ciliğe talibimmmmmmmmmmmmm

kimse yok mu
cevap yazan yok
canim son zamanlarda kimseler yok malesef ( ama ben hep varim nihaha haaaaaa topigin belalisiyim bir bulastim bir daha cikmadim:))

ellerine saglik kaptanim kendimide 3.siralarda grdüm ya dahada ölmem:)) ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hicbir vakit

ellerine sağlık cnm
valla ona cok kisi talip..biliyorsun bin kisi talip olur bir kisi alir ha ne dersin cekiselimmi

ellerine sağlık cnm
dur bakalımmmm ben varımmm bu haftaaa her ne kadar bu akşam hamburger menüüü yemiş olsamda ben varımmmm

aha biri daha çıktı savulun uleynnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…