80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya süper bir kariyim ben yaaaaaaaaa derdimle bile insanlari dertlerinden uzaklastirabiliyorum..oy bu adam bana kurban olsun:)))))))) olmasin defolsun yeter....olmazki ama..3-4 gün konusmayiz sonra kedi gibi yanasmaya baslar..gitmez hayatimdan ....belkide gider bellimi olur:26: ya aslinda adam öyle cevresine falan zarar verecek kötü bir insan degil.bilakis cok yardim sever güler yüzyü anlayisli hosgörülü...ama bu evin disinda..adam eve girdimiydi evin havasindanmidir nedir canavara dönüsüyor ya...kendi oglu bile SIKCA elestiriyor..babam neden böyle diye..yazik o cocugada....anasinin yaninda kalamadigi gibi babasinin yanindada hep mutsuzluk hep kavgadögüs...ama söy babasi gitsin hayatimdan ben onu pasalar gibi büyütürüm....duyuyormusun allahim söz bak valla billa söz..kendi istemedikce ben basimin taci yaparim zaten yaptimda yani babasi gitti danasi niye kaliyor demem o acidan yani..banada bir erkek evlat olmus olur .kizlarimin abisi olarak korur kollar onlari..

neyse canlarim kusura bakmayin sizinda kafanizi bozdum ama sagolun beni dinleyip desteklediginiz icin..vallahi icim rahatladi biraz fazla agladim basim agriyor ama hicdegilse sakinlestim..fazla sakinlesmeden su evi toparlayayim bari sonra geri gelirim by by

Allah o dört masumun ve senn güzel yüregne göre nasip etsn herşey o adama da Allah kısa zamanda akıl fikir versin inşşşşşşşş ozel bi kadınsın sen bunu hiç unutma sana bşey soyluosa karşıdaki o senn degl onn karakterndedir artık aglama neolur gt toparla evi tmm ama uzme artık kendini tmm mı ben burdaym menu paylşmasam da yanınızdaym hepnzn siz de bnm yanmdasnz Allah razı olsun hepnzdennnnnnnnnnn

canim benim ya sen ne kadar iyi yürekli duygulu bir insansin böyle..bosa dememisler allah sevdigi kula SIKINTI verirmiski daha cok allah desin..hosuna gidermis sevdigi kulun allah demesi...ya bana bukadar SIKINTI vermesede ben genede allah desem...olmazmi olmaaaz bu islerin pazarligi olmaz ..adam geldi özür diledi benden ama para etmedi valla affedemiyorum..cocuklarimin yaninda bagira bagira hakaret etti ya aklimdan cikmiyor..ben bu kadar kindar degildim ya hele bu odun kocam özür dilesin hemengevserdim nooldu bana:26: insani duygularimimi kaybediyorum nedir

canım cok yanıyo yazlarınz yorumlarını ıcın Allah razıolsun çok karışık kafa midem bulanıyor başım dönüyor birde grip olmuşum sormayın dun ve bugun yemegı kacıdım yapmak ıstemıyorum ama nere gtsm sıgmyorum bız bırbırımızı severek evlendık abım benı ona vermek ıstemedi tam ıkı sene evlenmek ıcn ugrastı ben yurtdısında yasıyordum abıme yengemı ezerek ona evlendım annembabam pek ses etmedı yaşlılarzaten garıpler buncaemek var benım evlılıgıde benım madı durumum ıyı ıdıonunkı orta sıkıntılar vardı aılesıne benım aılem bır cop dahı ıstemedı bende ben malı seven bir ınsan degılım zaten bana bır cıkolata alsın gelsın mutu olurum evım ustumuze yagmur yagdı bosver dedım sogukta olduk kısları bosver dedım ev rutubete maf oldu bosver dedım Allah sahıt sıkayet etı ısem para yok azyerız dedım yenıevlı ıken sadece bırleptop ıstedım aılemıozluyorum goruslım dıye aldı sonrada kardeslrıvar ust kata oyun oynmak ıcın ıstedıler bende vermek ıstemıyorum dedm sanan ben malımı sanamı sorcam kıme vercemı dedı senın agzını kırarım dedı 1 ay oncede konusup anlastk bıdaha yapmıcam saygılı olucm dedı bana gecınmeyegonlum olması bulaflarn ustune evın ısı yapıp sesızce yatarmıydım sesımı cıkarmadm uyudum ertesı gn ben bı kac gun once ıs bulcm musade edersen calıscam dedı tamam dedi calısmayı Allah bılıyo sevmem tesetuluyum bıde zor oluyo benm ıcın ama bır haftadırhergece sayıklıyor borclarınd bahsedyor fılan dukkamız ıslemıyr parasal sıkıntı varbede dedım bıyerde calısırevın ıhtıyacnı karsılarm sadece nıyetım bydu cv hazırldım bır ton yere basvurdum sonra ıs budum ben vazgectım sen bızım dukkanda calıs yeter dedı dedım bı oylebıboyle konusmasana ozamn buyuk sırketolursa belkı dedıbende genebyer bulunca hemde onun ıs yerının sokagına bı baksın dıye aradm vay sen gerı zekalısn anlamıyosun soyle boyle dedı dedıtabı bende bagırdım dur sen gelıyorum eve dedı evdedegılım dukkandayım dedım tamam dedı ofıse gırdı sen ne dıyon ne sacmalıyon dedı ne dcem be dedım sandalyeyı aldı kafama atıyodu gerıcekıldı neler saydı bana ara abını gelsı bıtsıbu ıs benı abımdemı aldın sen dedım sanıyokı abım yurtdsında tamda abım ogun tatıl ıcıngelmıstı abım burda al benı gotur ne derdın varsa anlt dedım yok kendın gıt ded defoldu gıtı ben ısyernde 3 saat agladım otagı aradı onu bır ton kızdı senın aklından zorunmu var kadını oldurcemı dıye aglamm dındı sustum ben eve gıdıyorum dedım gıtım bavulumu hazırladım anahtarı bıyere bıraktım cktım abın yann ne kotu bısey sevdıgın adam ıcın terk etıgn abının ellerıne aglıyarak donmek ne kotu yarabım ama gene sahıp cıktılar Allah razıolsun sonra benı aldılar ger donduk eve onu cagıdır aılesını abım benı cagırıyormuun buyur dedı ve malum konusmlar odedı bendedım aileme rezıloldum rezıl sonra benı aldılar gulihanın yer beli babasının evınde bısure ordakalsın gelırozrunu dıler alırsın dedı uzatmıyayım ve burdayım Allahım ben smdı ne yapayım ustelık bu ılk degıl coksınırlı sıkıntsı vr aılesı bosadıgı ıcın 3 cocuk ve annesıne obakıyr elımden gelenı yaptım acım demedı tokum demedm soyleyın allah rızasııcın ben bunu sadece susmadıgım ıcın kafama sandaye yemeye hakımmı vardı hakmı etmım bunu tamam huysuzdum ama uzaktangelmstım destege ıhtıyacım vrdı yanlızdım amakocam hep aılem kardeşlerım dedıyo hep ben hor goruluyorm ben sımdı ne yapayım gelcekmı yanıma dıye merak edıyrum gelırsene dıyecegımı bımıyorum ck zordurmdaım

bugün evdeyim diye oruç tutatayım dedim. Az kaldı iftaraf kızlara bi bakayım dedim. Ne çok yaramız var ne kadar çok. gözümde bi damla yaş takıldı . bugün hepimizin bildiğim kadarı ile dertlerinden kurtulması için dua etmiştim. Ama bir daha yüksek sesle en çten şekilde yazmak isterrim içimizi ferahlatır belki diye. Allah hepimize sevdiklerimizle önce sağlık sonra beraberinde huzur, evinde huzursuzluk olanlara tez amanda çözüm, çocuk isteyenlere hayırlıs evlatlar, iş arayanlara hayırlı bir iş, gecim sıkıntıusı olanlara derman, kimseye anlatamadığı dertleri olanlara sabır ve hepimize kalbimzin gözü ile en ama en güzel secimleri yapabilme şuuru versin bizi sevgisizlik ve yalnızlıkla sınamasın inşallah...

canim yaaaaaa zor durum kolay degil.allah yardimcin olsun.ben tam anlamadim sen simdi yurtdisindamisin ...ne kadardir evlisin,cocugun varmi, canim sebep ne olursa olsun siddet göstermeye haklari yok...bunu böyle bil...bu ilk degil üstelik diyorsun...insan her kavgada birsey ögreniyor degilmi...ben bugün ablama anlattimda bugünkü yasadiklarimi...hayret ettim gösterdigim sabira..bir zamanlar bende huysuz vede sinirliydim ...herlafa mutlaka bir cevabim vardi...zamanla ögreniyor insan hayati...simdi o yillarim icin cok üzgünüm keske simdiki sakinligim o zamanlar olsaydi bu kadar yipranmasaydik... bence gelir özrünü diler önemli olan senin ne istedigin

cnm yaşadıgın kolay şeyler değil seni anlıyorum benim eşimde anneci ah ahhh bi biilsen
ama sen ne istediğine karar ver ki o gelince sağlam durasın cnm
sana ne desem olmaz yaşayan sensin hakkında hayırlı şeyler dilerim arkadaşım bi düşün taşın

uc yılık evlıyım cocugum yok ailem yurtdısında ama burda babamın evı var bekar ablam var yanlız yaşıyo onun yanındayım abımde yurtdısında ıdı tatıle gelmıstı denk geldı bensaygı ve herseferınde kardeşlerım annem demek yerin bikerede karım desın neolur kayınvalıdem bıle benı savunur da o savunmaz cok canımacıyo evımde yabancı gıbı oturdum bosancakmısın dıyo yengem bılmıyorum cok sevıyorum onu ama canım cok acıyo dedım kalbımkırık kanatlarım kırık bosansan dıyorum ıcımı kocama bır bosluk kaplıyo ya gelmezse dıye uzuluyorum hıc aramadı kendını haklı goruyo gelse ne yapcm bılmıyorum evlılık ne agırmıs ne sabırmıs yarabım tek bıldıgı o aramzsa arama onunca canı yansın ozur dılesın banabıdaha boyle yapmasın ıstıyoum bıyanımdabu kacıncı artk hayatıı kurdıyo korkuyorum

himm simdi anliyorum o aramaadikca sen daha bir zayif hissediyorsun kendini sanirim.simdi olayin icinde olmadigimizdan sana saglikli bir tavsiyede bulunmamiz imkansiz.evliligi sen yasadin sen taniyorsun adami..degermi degmezmi sen karar vericen...ama bu böyle gelmis böyle gider diyorsan bu addam degismez diyorsan hazir herseyde su yüzüne cikmisken kes at..canin yanar elbette ayrilik kolaymi..ama sancilar diner birgün..sadece kafanda yankilari kalir..ama degisir hatasini anlar inancim var diyorsan birdaha dene...bende kocami cok sevdim..eskisi kadar olmasada hala sevggim var ama sevgiyle hareket etme derim..mantiginla hareket et..ben degisecegine inandim degistide...ama mutlu olmamiza yetmiyor..bir evlilikte saygi yoksa asla ama asla olmuyor..ee 30.40 yasindaki adamada saygiyi ögretemeyecegine göre...keske ben evden ayrildigimda bitirmis olsaydim...sonradan cok pisman oldum...birde araya ikiciklik girdi...mesela ben cocuklarim var diye altinlarimi vermemistim..oda ondan sonra birdaha bana altin almadi..evimize ne istesem alirdi..artik kirk dereden bahane getiriyor.hatta ilk aylarda niye yapayimki ya gidersen dye saka yollu laf vuruyordu...keske o zaman bitseydi..hazir %100 hakliyken o köpekler gibi pismanken o zaman bitecekti..o zamanlar bitemeyen artik hic bitemiyor...ama yürümüyorda..o yüzden iyi düsün degermi degmezmi..:44:

ah bi bilsem benım vicdanım rahat ben elimden gelen herşeyi yaptım ama içim çok bürük ailemin yanında hep yapıcıkonuştu yanibarışırız olmazsa artk birbirimizi kırmayız daha fazla gibi konuşu demışki annesine ben bu vebalı nasıl taşırım demiş inanin bir köprünün ortasındayım ya ona gidicem ya yeni bir sayfaya gidicem yada köprüdendüşücem ben bana yavrsın ozur dilsin affet desin pişmnım desin istıyorum o ıse benı kışkırtı benım gozum dondu dıyor canım sagol ılgılendıgınız ıcın herkezi çok uzdum cok herkez benım ıcn endıselendı oyle mutsuzumkı amasabırla oturca aramıca sormucam evde birbaşına nsl benım canımı yaktı ıse onunda canı acısın inşallah kalbınebır taş otursunda yasın ıcı benım her gozyasımın hakınısorcam onu sokaklarda aglıya aglıya sefıl gıbı yollarda gezdım ona hakımı helaletmıyorum erkek dıye ustumde gucunu kulanması ne cahılık bırde üniverste mezunu cahıl desen cahıle hakaretolur

valla canim evliligin okulu olsaydi üniversitesini okumus olmasi ve böyle davranmasi beni sasirtirdi.ama evliligin okulu yok..insan yasadikca ögreniyor.benimki ortaokulmezunu bende üniv.bitirdim.ama aramizdaki anlasmazliklar aramizdaki diplomatik egitim farki degil kisisel egitim farkindan geliyor.ayyricada istatistik yapmislar üniv.müzunu evli ciftler daha cok tartisiyor daha fazla siddet gösteriyor vede daha cok bosanmalarla sonuclaniyormus.herne olursa olsun güclü ol..elbet birgün arayacak..o zamana kladar aramasini bekleme..cik dolas biryerlerde otur birseyler ye ic..disardaki hayatin icinde düsün..kendini daha güclü ve kararli hissedeceksin.kendi hatalarinida gözden gecir

• menüm sabah iki dilim ekmek.biraz peynir.kahve
  • öglen bir tabak makarna ve yogurt salata
  • iki dilim kucuk kek,cay
  • aksam seftali,biraz kornflakes

bu hafta bildirim yapama dim artik haftaya zaten gram oynamadii .hic bir seyei kafani za takmayin kizlar .her sey gelip gecici ..bugün varsak yarin yokuzz .

ayy kızlar ben bu ara fazlamı yiyo bilmiyom ama çok garipleşti neden böle oldu bilmiyom sanrım geç kaktığım içinn
sabah ayran 1 salata 2 kepekli bisküvi
ara 4 erik
öğlen 2 dilim ekmek dmatesli biberli bi yemek işte gelin yemeği deriz biz
akşam 1 kepçe çorba 4 yk patates yemeği salata
ara 7 tane vişne

kızlar çok üzüldüm yazdıklarınıza yaranızı deşmek istemiyorum sunu yap bunu yap da diyemiyorum insan başına gelmeyen hiçbişey için içten yorum yapamaz bence Allah kimseye en baştada size yaşatmasın bu durumlarııı...

hayalipapatya hoşgeldin listeye dahil olabilmek için 2 hafta boyunca bildirim ve düzenli menü bildirimi yapmak gerekiyor canım aklında olsun ayrılma burdan

duyguuu naptın canımmm nasıl geçti
sonuç belli oldu muuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…