Cok üzüldüm canim hakkinda hayirlisi olsun canimkizlar oyle moralim bozukki ne diyet kaldi ne keyif suan elmde bi bavul babamin evine donuyorum bir gunde butun hayatim yon degistirdi iyiki ailem var onlar olmasa ne yapardim destek cikmasalar oyle uzgunumki bukadar emek bukadar capa sevgi nerde? biinsan hepmi suclu olur ben sanki hayali sorun uretiyorum abim yengem esim ailesi oturdu konusuldu sonuc hayali gulihan adam kafam sandalye atiyordu hemde isyerinde bu hakmidir sudan bir sebep icin insana senin agzini burnu kirarim deyip sandalye atilirmi kafasina ben neyapcami bilmiyorum sevgi var ama kafam oyle karsikki gunlerce uyumak istiyorum Allahim bana dogru yolu gostersin insallah
saoll cnm arkdasm aa sen de izmirdemsnnn valla araştrdm cnm smyrna yattı en çok aklma ...ben suhendan hnmı sectm daha çok açklama yapıo edıo daha guleryuzlu dedler oyle de hakikaten ...sizn neydi cnm sorun ?tüp tutmamıştı demi cnm yanlş hatrlamıosam hayırlısı cnmmm allah hepmze tez zamanda nasip etsn inşşş çok saol cnm kafama bşey tklrsa sorarm tabii çok tşkkrrr
cnmm kaderdaşz desene Allah tez zamanda nasip etsnnn hepmzee inşşş sperm var cnm ama hareket azz morfoloji de iiydi bu son yaptrdgmzda o da düşük çıktı bende bi problem yok şu anda rahm filminden sonra kesnlşçk tabii sizn ne cnm sorun?
tatlım sen su içmiyormusun:44:iyi akşamlar bugün çok dertleşmişsiniz Rabbim herkese derman versin
bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 tatlı k.bal
domates salatalık
öğle 1 büyük kase ton balıklı salata
ara 4 kayısı
akşam 1 kase semizotlu yoğurt
1 dilim k.ekmek
ara 10 tane fındık
tatlım sen su içmiyormusun:44:
yazmayı mı unuttun yoksa
kızlar bakın size ne anlatıcammm dün akşam geç saattte 10 gibi filan eve geldik bizim arabayı park ettiğimiz yer doluydu kapının girişine salon camının altına bıraktık normalde yatak odasının camının altına bırakıyoduk 1. kat evimiz kontrollü olsun diye neyse çıktık yukarı gece hep beraberdik zaten geç yattım neyse sabah yatıyorum bööle bi ses geldi arkasından çocuk çığlığı geldi dedim bi araba çocuğa çarptı heralde balkona çıktım bişey görünmüyo ama karşıdan kadınlar bizim bahçeye bakıyolar ah vah ediyolar salon camına koştum camı açar açmaz bi alev topuyla karşılaştımmmm ne olduğu da görünmüyooo eşime gittim çığlık çığlığaaaa arabamız yanıyo diye kalktı camdan baktı bizim değil diyo ama ben onu anlamıyorummm panik içinde ara polisi ara itfaiyeyi ara diyorum sakinleşemedim ya bi müddet ...
dün eve geldikten sonra eşim ipodunu unutmuş arabaya inmişti o sırada çocuklardan biri top atmış burda top oynuyolar diye arabayı eski yere zar zor skıkıştırmışşş verilmiş sadakamız varmışşş ya bizim yanına park ettiğimiz araç yanmış bizim aracın yerine park eden arabada sol taraf haşattt ucuz atlattıkkkk
kızlar bakın size ne anlatıcammm dün akşam geç saattte 10 gibi filan eve geldik bizim arabayı park ettiğimiz yer doluydu kapının girişine salon camının altına bıraktık normalde yatak odasının camının altına bırakıyoduk 1. kat evimiz kontrollü olsun diye neyse çıktık yukarı gece hep beraberdik zaten geç yattım neyse sabah yatıyorum bööle bi ses geldi arkasından çocuk çığlığı geldi dedim bi araba çocuğa çarptı heralde balkona çıktım bişey görünmüyo ama karşıdan kadınlar bizim bahçeye bakıyolar ah vah ediyolar salon camına koştum camı açar açmaz bi alev topuyla karşılaştımmmm ne olduğu da görünmüyooo eşime gittim çığlık çığlığaaaa arabamız yanıyo diye kalktı camdan baktı bizim değil diyo ama ben onu anlamıyorummm panik içinde ara polisi ara itfaiyeyi ara diyorum sakinleşemedim ya bi müddet ...
dün eve geldikten sonra eşim ipodunu unutmuş arabaya inmişti o sırada çocuklardan biri top atmış burda top oynuyolar diye arabayı eski yere zar zor skıkıştırmışşş verilmiş sadakamız varmışşş ya bizim yanına park ettiğimiz araç yanmış bizim aracın yerine park eden arabada sol taraf haşattt ucuz atlattıkkkk
canım çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış hakikaten
Allah korumuş öbür türlü de olabilirdi çok üzüldüm
verilmiş sadakanız varmış lafı tam size göre olmuş..geçmiş olsun..
cnm geçmiş olsn verilmş sadakanız varmş hakikaten araba kundaklanmış mı peki?
sağolun canlarımmm yok yok araba kundaklanmamış zaten arkası açık küçük pikaplar var ya onlardan adamın şantiye arabasıymış sigortalar kısa devre yapmış çıkan rapor o..
ayyy cnm geçmiş olsun allh korumuş kolay mı arabanın yanması insanın hem maddi hem manevi açıdan çökertir cnm allh sizi hakkatenn korumuşkızlar bakın size ne anlatıcammm dün akşam geç saattte 10 gibi filan eve geldik bizim arabayı park ettiğimiz yer doluydu kapının girişine salon camının altına bıraktık normalde yatak odasının camının altına bırakıyoduk 1. kat evimiz kontrollü olsun diye neyse çıktık yukarı gece hep beraberdik zaten geç yattım neyse sabah yatıyorum bööle bi ses geldi arkasından çocuk çığlığı geldi dedim bi araba çocuğa çarptı heralde balkona çıktım bişey görünmüyo ama karşıdan kadınlar bizim bahçeye bakıyolar ah vah ediyolar salon camına koştum camı açar açmaz bi alev topuyla karşılaştımmmm ne olduğu da görünmüyooo eşime gittim çığlık çığlığaaaa arabamız yanıyo diye kalktı camdan baktı bizim değil diyo ama ben onu anlamıyorummm panik içinde ara polisi ara itfaiyeyi ara diyorum sakinleşemedim ya bi müddet ...
hoş geldin canıııımmmm,ohh sefan olsun insanın sevdikleriyle öyle yiyip içip gezmesi gibi bir lezzet yok hem kiloda almamışsın bak ne güzel...benim diyetim hakkındaki görüşün içinde ayrıca teşekkür ediyorum canım her ne kadar senin tartıda gördüğün rakamları ben halen rüyamda görüyor olsamda
süperim süper...o kadar gergin bir pazar gecirdimki gerile gerile dümdüz oldum:)) ya dedim ya bende benzetmesi igrenc ama gercekle cok özdes solucan gibi birseyim...ben topragimda ucuk usulcuk sürünürken(artik sürünmek gibi birsey son zamanlardaki hayatim zaten:)bizim herif dün gene aldi kazmasini(esasinda kazma kendisi ama bu defa sözlerini kasdediyorum:)) vurdu gene üstüme....ee gene ortadan ikiye bölündüm..dün cok sanciliydi kivrindim durdum bir ucumdan birucuma ama kuyrugu olusturdum...igrendigim bakmaya bile tahammülüm olmayan bu solucanlarla birgün bu kadar özdesecegim hic aklima gelzezdislm kızlarrr ben geldmmmmm adaşımm iisnn demi cnm bnmmmmmmmm
sen simdi buna cok yemekmi diyorsun ee benimki ne oluyor acaba:26::26:ayy kızlar ben bu ara fazlamı yiyo bilmiyom ama çok garipleşti neden böle oldu bilmiyom sanrım geç kaktığım içinn
sabah ayran 1 salata 2 kepekli bisküvi
ara 4 erik
öğlen 2 dilim ekmek dmatesli biberli bi yemek iştegelin yemeği deriz biz
akşam 1 kepçe çorba 4 yk patates yemeği salata
ara 7 tane vişne
canim okuyunca sok oldum ya.simdi buna tesadüfmü deniyor yoksa allahin sevgili kulumu...ben ikinciyi tercih ederim...bosa dememisler herserde bir hayir var diye...hayal edemiyorum seni arabanin yangidini düsünürken esinin arbayi baska tarafa parkettigini ögrendigin hallerini...of ya ne zor bir cümleydi kurana kadar catladim:)) dün gece bende cok korktum dur birazdan anlatayimkızlar bakın size ne anlatıcammm dün akşam geç saattte 10 gibi filan eve geldik bizim arabayı park ettiğimiz yer doluydu kapının girişine salon camının altına bıraktık normalde yatak odasının camının altına bırakıyoduk 1. kat evimiz kontrollü olsun diye neyse çıktık yukarı gece hep beraberdik zaten geç yattım neyse sabah yatıyorum bööle bi ses geldi arkasından çocuk çığlığı geldi dedim bi araba çocuğa çarptı heralde balkona çıktım bişey görünmüyo ama karşıdan kadınlar bizim bahçeye bakıyolar ah vah ediyolar salon camına koştum camı açar açmaz bi alev topuyla karşılaştımmmm ne olduğu da görünmüyooo eşime gittim çığlık çığlığaaaa arabamız yanıyo diye kalktı camdan baktı bizim değil diyo ama ben onu anlamıyorummm panik içinde ara polisi ara itfaiyeyi ara diyorum sakinleşemedim ya bi müddet ...
ya simdi agziyla kus tutsa unutturamaz degilmi o yillari..ben bunu benim hayvan kocama cok söyledim.ewtme eyleme sen unutacaksin ama onlarin kafasinda bu hareketlerin hic silinmeyecek...insanin kalbi kararmaya görsün...ned iim..bende babami hic unutmam.babam bizi cok severdi onca yokluk yillarinda bile okula en temiz en iyi giyinip gidenlerdendik...ama anneme cok eziyet etti coook.ne tehditler ne dayaklar unutulmuyor iste..hafta sonunu bu gün olmus sevmem hic ..bizim annemizin dayak yedigi kavga ettigi günlerdi haftasonlari.hafta ici ikiside iste oldugu icin sakin gecerdi..yada biz öyle sanirdik. nerden bilebilirdikki cocuk aklimizla biz uyudugumuzda onlar kavga icinde annem gözyaslari icinde...simdi babama baksam melek sanki helede son birkacyildir annemin üstüne titrer sever...ama annem unutmusmudur dersiniz o yillari ...bir türkü vardi ya en sonunda kiymetimi bildin amma neler ettin diye ...iste zaman cok cabuk geciyorailemize yaptigimiz hatalarin aslinda hic ama hic telafisi yok...o bicak yarasi oldumuydu birkere insanin yüreginde izi naparsan yap silinmez...anababalarimiza birsey diyememde yeni annebanalar cocuklarinizin ruhunu koruyun..üstünü iyi giydirip yüregini pislik icinde birakmayin derim baskada birsey dememDün cok dertleşmişsiniz kizlar okuduklarima çok üzüldüm öznurum senin yasadiklarin çocuklarinin yasadiklari cok üzdü beni bende öz babamdan hem sözlü hemde fiziki şiddete çok maruz kaldim insani okadar cok yipratiyorki simdi baba demek bile istemedigim bir insan suan belki yaptiklarindan cok pisman ama hic önemi yok insan cocuklukta yasadiklarini asla unutamiyor
sagol canim..buralara takildigina göre sendede kilo problemi var gibi gibi
süperim süper...o kadar gergin bir pazar gecirdimki gerile gerile dümdüz oldum:)) ya dedim ya bende benzetmesi igrenc ama gercekle cok özdes solucan gibi birseyim...ben topragimda ucuk usulcuk sürünürken(artik sürünmek gibi birsey son zamanlardaki hayatim zaten:)bizim herif dün gene aldi kazmasini(esasinda kazma kendisi ama bu defa sözlerini kasdediyorum:)) vurdu gene üstüme....ee gene ortadan ikiye bölündüm..dün cok sanciliydi kivrindim durdum bir ucumdan birucuma ama kuyrugu olusturdum...igrendigim bakmaya bile tahammülüm olmayan bu solucanlarla birgün bu kadar özdesecegim hic aklima gelzezdi
ama son 10 yilim gercektende böyle gecti...vaybe diyorum kendime kekili gibi:)) way beeeeeeee vay be vay beeeeeeee vay be
sen simdi buna cok yemekmi diyorsun ee benimki ne oluyor acaba:26::26:
canim okuyunca sok oldum ya.simdi buna tesadüfmü deniyor yoksa allahin sevgili kulumu...ben ikinciyi tercih ederim...bosa dememisler herserde bir hayir var diye...hayal edemiyorum seni arabanin yangidini düsünürken esinin arbayi baska tarafa parkettigini ögrendigin hallerini...of ya ne zor bir cümleydi kurana kadar catladim:)) dün gece bende cok korktum dur birazdan anlatayim
ya simdi agziyla kus tutsa unutturamaz degilmi o yillari..ben bunu benim hayvan kocama cok söyledim.ewtme eyleme sen unutacaksin ama onlarin kafasinda bu hareketlerin hic silinmeyecek...insanin kalbi kararmaya görsün...ned iim..bende babami hic unutmam.babam bizi cok severdi onca yokluk yillarinda bile okula en temiz en iyi giyinip gidenlerdendik...ama anneme cok eziyet etti coook.ne tehditler ne dayaklar unutulmuyor iste..hafta sonunu bu gün olmus sevmem hic ..bizim annemizin dayak yedigi kavga ettigi günlerdi haftasonlari.hafta ici ikiside iste oldugu icin sakin gecerdi..yada biz öyle sanirdik. nerden bilebilirdikki cocuk aklimizla biz uyudugumuzda onlar kavga icinde annem gözyaslari icinde...simdi babama baksam melek sanki helede son birkacyildir annemin üstüne titrer sever...ama annem unutmusmudur dersiniz o yillari ...bir türkü vardi ya en sonunda kiymetimi bildin amma neler ettin diye ...iste zaman cok cabuk geciyorailemize yaptigimiz hatalarin aslinda hic ama hic telafisi yok...o bicak yarasi oldumuydu birkere insanin yüreginde izi naparsan yap silinmez...anababalarimiza birsey diyememde yeni annebanalar cocuklarinizin ruhunu koruyun..üstünü iyi giydirip yüregini pislik icinde birakmayin derim baskada birsey demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?