80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok üzüldüm canim hakkinda hayirlisi olsun canim

Bende pko var canim evet tüp bebek tutmadi funda hanim cok aciklama yapmiyor hatta konusmuyor bile sadece hemsirelerle muhatab oluyosun ben o yüzden cok sevmedim merkezi umarim sana ugurlu gelir

sabah : 2 dilim ekmek,1 domates,salatalık,maydonoz,biraz labne,dere otu,cay
ara : 4 tane erik
öğle :1 kase çorba, bıraz bulgur pilavı,fırında etli patlıcan , yoğurt
akşam :bol limonlu salata, 2 küçük kandil simidi
çay küçük kurabiye
3 lt su 2 bardak yeşil çay 45 dk spor step

Son düzenleme:
iyi akşamlar bugün çok dertleşmişsiniz Rabbim herkese derman versin

bugünkü menüm
sabah 2 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 tatlı k.bal
domates salatalık

öğle 1 büyük kase ton balıklı salata

ara 4 kayısı

akşam 1 kase semizotlu yoğurt
1 dilim k.ekmek

ara 10 tane fındık

Son düzenleme:
tatlım sen su içmiyormusun:44:
yazmayı mı unuttun yoksa

kızlar bakın size ne anlatıcammm dün akşam geç saattte 10 gibi filan eve geldik bizim arabayı park ettiğimiz yer doluydu kapının girişine salon camının altına bıraktık normalde yatak odasının camının altına bırakıyoduk 1. kat evimiz kontrollü olsun diye neyse çıktık yukarı gece hep beraberdik zaten geç yattım neyse sabah yatıyorum bööle bi ses geldi arkasından çocuk çığlığı geldi dedim bi araba çocuğa çarptı heralde balkona çıktım bişey görünmüyo ama karşıdan kadınlar bizim bahçeye bakıyolar ah vah ediyolar salon camına koştum camı açar açmaz bi alev topuyla karşılaştımmmm ne olduğu da görünmüyooo eşime gittim çığlık çığlığaaaa arabamız yanıyo diye kalktı camdan baktı bizim değil diyo ama ben onu anlamıyorummm panik içinde ara polisi ara itfaiyeyi ara diyorum sakinleşemedim ya bi müddet ...
dün eve geldikten sonra eşim ipodunu unutmuş arabaya inmişti o sırada çocuklardan biri top atmış burda top oynuyolar diye arabayı eski yere zar zor skıkıştırmışşş verilmiş sadakamız varmışşş ya bizim yanına park ettiğimiz araç yanmış bizim aracın yerine park eden arabada sol taraf haşattt ucuz atlattıkkkk

canım çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış hakikaten
Allah korumuş öbür türlü de olabilirdi çok üzüldüm

cnm geçmiş olsn verilmş sadakanız varmş hakikaten araba kundaklanmış mı peki?

canım çok geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış hakikaten
Allah korumuş öbür türlü de olabilirdi çok üzüldüm

verilmiş sadakanız varmış lafı tam size göre olmuş..geçmiş olsun..

cnm geçmiş olsn verilmş sadakanız varmş hakikaten araba kundaklanmış mı peki?

sağolun canlarımmm yok yok araba kundaklanmamış zaten arkası açık küçük pikaplar var ya onlardan adamın şantiye arabasıymış sigortalar kısa devre yapmış çıkan rapor o..

ayyy cnm geçmiş olsun allh korumuş kolay mı arabanın yanması insanın hem maddi hem manevi açıdan çökertir cnm allh sizi hakkatenn korumuş

Dün cok dertleşmişsiniz kizlar okuduklarima çok üzüldüm öznurum senin yasadiklarin çocuklarinin yasadiklari cok üzdü beni bende öz babamdan hem sözlü hemde fiziki şiddete çok maruz kaldim insani okadar cok yipratiyorki simdi baba demek bile istemedigim bir insan suan belki yaptiklarindan cok pisman ama hic önemi yok insan cocuklukta yasadiklarini asla unutamiyor

hoş bulduk cnm teşekkür ederim. ewt güzeldi her şeye rağmen. üzme kendini. ben sana inanıyorum hedeflediğin rakamı göreceksin. önemli olan kararlı bi şekilde diyete devam etmek ve bunu sen zaten yapıorsun olacak olacak cnm motivasyonunu düşürmek yokk..

günaydın kızlar. haftasonunu okudum baya üzücü şeyler yaşanmış. inanın dert hiç bitmiyor. sadece adı değişiyor. unutmayalımki hayat bi sınav gerçekten. hiç zorlanmadan bi sınav hakkıyla verilir mi?? bence HAYIR. bu yaşananlar da hepimizin sınavı. inanı benimde başımda o kadar büyük dertler var ki ahhhh ahhhh(( ama biliyorum ki gün gelecek bi nefes alacağım sizlerde öyle elbette. şu anda yapabileceğimiz en iyi şey Dua edebilmek ve dirayetli olabilmek. bundan daha kötüsü olamaz dediğimiz anlardan bile kötüleri vardır. sakın ümidinizi yitirmeyin. muhakkak geçeck hepsi. hepimize Rabbim güç kuvvet versin bundan daha geri duruma düşürmesin..
ee madem geldim artık menülerimi paylaşayım. biraz dengesiz bu aralar menülerim. çünkü bir misafirhane de kalıyorum. yemek yapma olasılığım sıfır. hep hazır şeylerle düzenli beslenmeye çalışıyorum. ama ne kadar düzenli bilemeyeceğim. dertler yetmezmiş gibi birlikte kaldığım arkadaşımdan aldım bi darbe. zaten psikolojik sorunları vardı iyice sapıttı. şurda tayinimin çıkmasına 2 hafta varyok yaptığı iş miydi değildi tabi ki. ama napalım yaşanması gerekmiş. haftasonu birde taşınma telaşıyla uğraştım anlayacağını(
neyse sabah sabah baya iç kararttım sanırım. dünkü menüm:

sabah-öğlen: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim kavun, 1 kaşık lor, yarım dom, yarım salat, az reçel
ara: 2 küçük galeta, nescafe
akşam: 3 et köfte, 2 kaşık pirinç pilavı, salata
ara: 1 elma
2 litre su, 1 kupa yeşilçay

slm kızlar naslsnzzz ben iimö guzel bi gunn bugunnn bnm sınıfımnn veda gecesi varrrr once spora gidicm sonra da kuaförden ranvdeu alcm bakalm şoyle zarf bi topz ya da at kuyrugu yaptrym dıorm ocne karın seansına gdeym de erisin şu göbşş akşama göbş kalmasın kızlar bı arada ben çok kasmıorm artık ama yne de eskisi gibi degl yedgmden az yıorm klo az da olsa gdıo şimdi tüpten once ne kadar gderse kar tüp braz şişrıomş cunku ilaçlar ...bu arada beşi bi yerde çay içıorm ama bu aktarlarda olanlardan yne paket ama kokusu ble buram buram ot kokuo valla boyle kutu içinde satlıo fiyatı braz daha pahalı ama içinde baya da var ...ii odem attrıo bagrsaklara da yardmcı tavsye ederm...

günaydın kızlar nasılsınız
kaç gündür giremiyordum misafir vardı 4 kişi öldüm bittim yemek yetiştirecem diye tabi diyette hak getire
ama bu hafta liste başı olmuuşum çok mutlu oldum darısı bu haftanın başına
gülihan inan çok üzüldüm söylenmesi gerekenler sölenmiş daha fazla yara deşmiyeyim inan sadece sen değilsin bizde çoooook yaşıyoruz aynı şeyler,i
sonunda oldu hoşgeldin özlemiştim seni yine iki geri bi ileri yaptım ya ben ama sen geldin ya at artık fırçanı bana

slm kızlarrr ben geldmmmmm adaşımm iisnn demi cnm bnmmmmmmmm
süperim süper...o kadar gergin bir pazar gecirdimki gerile gerile dümdüz oldum:)) ya dedim ya bende benzetmesi igrenc ama gercekle cok özdes solucan gibi birseyim...ben topragimda ucuk usulcuk sürünürken(artik sürünmek gibi birsey son zamanlardaki hayatim zaten:)bizim herif dün gene aldi kazmasini(esasinda kazma kendisi ama bu defa sözlerini kasdediyorum:)) vurdu gene üstüme....ee gene ortadan ikiye bölündüm..dün cok sanciliydi kivrindim durdum bir ucumdan birucuma ama kuyrugu olusturdum...igrendigim bakmaya bile tahammülüm olmayan bu solucanlarla birgün bu kadar özdesecegim hic aklima gelzezdi
ama son 10 yilim gercektende böyle gecti...vaybe diyorum kendime kekili gibi:)) way beeeeeeee vay be vay beeeeeeee vay be
sen simdi buna cok yemekmi diyorsun ee benimki ne oluyor acaba:26::26:

canim okuyunca sok oldum ya.simdi buna tesadüfmü deniyor yoksa allahin sevgili kulumu...ben ikinciyi tercih ederim...bosa dememisler herserde bir hayir var diye...hayal edemiyorum seni arabanin yangidini düsünürken esinin arbayi baska tarafa parkettigini ögrendigin hallerini...of ya ne zor bir cümleydi kurana kadar catladim:)) dün gece bende cok korktum dur birazdan anlatayim

ya simdi agziyla kus tutsa unutturamaz degilmi o yillari..ben bunu benim hayvan kocama cok söyledim.ewtme eyleme sen unutacaksin ama onlarin kafasinda bu hareketlerin hic silinmeyecek...insanin kalbi kararmaya görsün...ned iim..bende babami hic unutmam.babam bizi cok severdi onca yokluk yillarinda bile okula en temiz en iyi giyinip gidenlerdendik...ama anneme cok eziyet etti coook.ne tehditler ne dayaklar unutulmuyor iste..hafta sonunu bu gün olmus sevmem hic ..bizim annemizin dayak yedigi kavga ettigi günlerdi haftasonlari.hafta ici ikiside iste oldugu icin sakin gecerdi..yada biz öyle sanirdik. nerden bilebilirdikki cocuk aklimizla biz uyudugumuzda onlar kavga icinde annem gözyaslari icinde...simdi babama baksam melek sanki helede son birkacyildir annemin üstüne titrer sever...ama annem unutmusmudur dersiniz o yillari ...bir türkü vardi ya en sonunda kiymetimi bildin amma neler ettin diye ...iste zaman cok cabuk geciyorailemize yaptigimiz hatalarin aslinda hic ama hic telafisi yok...o bicak yarasi oldumuydu birkere insanin yüreginde izi naparsan yap silinmez...anababalarimiza birsey diyememde yeni annebanalar cocuklarinizin ruhunu koruyun..üstünü iyi giydirip yüregini pislik icinde birakmayin derim baskada birsey demem

ii olmana sevndmm cnmm sen dinmdik ayakta duran bi arslansın bence solucan kazm dedgmz kişi bnm tabrmce Allah seni tez zamanda feraha kavuştrcakk inşş inanıorm sular bulanmadan durulmuo bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…