80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün bizimki on kere özür diledi ama affetmedim..dil yaralarini bilirim uzatmaya degmez dedim herzaman karsindaki hatasini bilir de özür dilerse ama cocuklarimin yaninda bana hakaret etmesi benim icin dil yarasindanda öte..bu yüzden affedemedim..son özür dileyisinde beni sevmiyormusun dedi.sevmiyorum dedim.gercektenmi dedi gercekten dedim..birakti birden beni...iceri oturdu aciktim dedi.bende bak basinin caresine dedim..normalde iki elim kanda olsa yemegini sererdim önüne..gitti dolapta yarim tabak makarna buldu birde konserve balik aldi yanina oturdu yedi..bir baktim yukardan yastik yorganini getirmis..benim kiza basimin caresine bakayim kizim anneni rahatsiz etmemyeyim burda yatayim demezmi...normalde en karsi oldugum sey..bir yatak o kisi tam gözden cikana kadar ayrilmaz..ne kadar kavga olursa olsun ayni yatakta yatmali insan diye düsünürüm bunuda bilir.hiiic sesimi cikarmadim..aldim kizi odasina koydum bende odamda biraz tv bakip uyudum.gece 12 gibi son numaram ciglik cigliga..bir korktum..gittim odasina nooldu kizim ..anne korkuyorum burda yatmak istemiyorum deyince hazir herifte yok gelsin yanimda yatsin dedim..normalde yanimda hic cocuk yatirmadim yatirmamda..uykuya dalar en cok geri yatagina birakirim...yanimda yatti..gece 2 gibi bir ciglik ama varya korkudan nefesim kesildi..cocuk kucagimda tirtir titriyor..nooldu kizim ...dolabin üzerinde esimin sazlari vardi.siyak kilif icinde..onlari gösteriyor..anne gelecekler beni yiyecekler diye..herhalde gündüzden ablalari yada abisi bunu korkutmuslar tahminim...dedim kizim onlar babanin sazlari..bak isigi acayimda gör.bir bagirdi acmaaaaaaaaa isigi acmaaaaaaaaa normalde korkan cocuk isigi ac der bizimki babasi kilikli ters iste..birde bagiriyor yorgani üstüme ört iyice anne tam ört sonrada bana saril..yahu bir insan bunu ancak o cocugu öldürmek isterse yapar..mümkünü yok bogulur :) neyse isigi actirmiyor bagiriyor beni yiyecekler diye...bafayi cikardi yorganin icinden banam nerde dedim baban ise gitti..yok beni babama götür ben korkuyorum..caresiz aldim kizi asagi indim...bizimki koltukta uyuyor tabi dedim kiz korkuyor yaninda yatsin..aldi kizi yatti gece 4 gibi dedim gideyim kizi yatagina koyayim..daracik koltuk esim zaten kilolu cocukta pelus battaniyesine sarilarak yatar herzaman..terler hasta olur..gercektende kiz su icinde kalmisti.aldim kizi basladi gene ciglik atmamya banada gelsiiiin babamda gelsin....dedim cik cocukla yat korkuyor seni istiyor..simdi belkide sanacakki yataga gelsin diye yaptim ama allah biliyor ya cocugun kirizi tuttu..neyse sabaha karsi bes gibi kiz uykuya daldi aldim yatagina koydum...bende yatagin kenarina kivrildim yattim...sabah kalkip ise gitti.yorganinida koltugun arkasina katlayip koymus..esasinda onun yatak toplama huyu asla yok..acaba cocuklar anlamasin diyemi yapmis öyle bilmiyorum.kiz korktu onun yüzünden acaba bize görünmeyen birseyler cocugami göründü diyede kendi kendimi korkutup uyuyamadim

Hayıırrrrr demeyi çok isterdim ama ne yazıkki evet dertliyim kilo konusunda:18::18:

diyet yaptım tekrar aldım falan filannnn 87 oldum şu an
himm o zaman yolun uzun sayilir.birazda sabirli olman gerekecek..hemen simdi hepsi gitsin dersen daha zararli olursun..ben bize takil biz senin gerekirse kulagini cekeriz hatali beslandiginde:)) günlük menüleri bekliyoruz ona göre...
ii olmana sevndmm cnmm sen dinmdik ayakta duran bi arslansın bence solucan kazm dedgmz kişi bnm tabrmce Allah seni tez zamanda feraha kavuştrcakk inşş inanıorm sular bulanmadan durulmuo bazen...

canim benim iyi sözlerin ve icten inanisin icin cok tesekkür ederim..haklisin sular bulanmadan durulmuyor..mübarek benimkide sel oldu sel...ama durulur elbet...inancim büyük.büyük olmasaydi hicbirsey umurumda olmazdi ve benim üzerimde analik babalik hakki olan isanlarin bile yapmadigi eziyeti yapan adama katlanmazdim..ama inaniyorumki hersey gececek .gecmedigi durumdada vicdanim rahat olacak.cünkü ben bu yuva icin gerektiginden cok daha fazla cabaladim...aslinda mutluluk alisveris olayi gibi..kimi pesin ödüyor aliyor..kimi önce aliyor sonra taksit taksit ödüyor...ben pesin ödeyenlerdenim...cok kiymetli bir mutluluk sahibi olacagim gibime geliyor..baksana öde öde bitmedi bedeli....

canım sende zor dönemler geçiriyorsun galiba hangimiz zor dönemler geçirmiyoruz ki sanki Allah yardımcın olsun.
herkesin derdi farklı derman Allahta hepimize derman versin inşallah

kıyamam ben onuu onlara malum oluo cnm heralde ...tkrar soluorm Allah eşine tez zamanda akıl fikir versn de huzurla yaşayın bundan sonra inşşş affetmeemkler ii yapmşsnn sürtttüürrrrrrrr burnunuuuu

merhaba lar arkadaşlar Allah hepimize kolaylık versin daha önce ki gruplara baktım benim için en uygun yer burası olduğunu düşündüm ben hem kalıcı arkadaş edinmek aynı zaman da birlikte zayıflamak istiyorum 21 yaşındayım hep diyetlerle geçti zamanım çok iyi kilolar verdim ama sonunda hep aldım kilom 83 bundan 1 sene önce 91 den 68 e düşmüştüm nasıl olduğunu anlayamadan 83 oldum sizler le zayıflamak istiyorum

kızlar ben çıkıorm ii bi akşam olcak inşş bu akşam yarın da hastahanedeym dua edn olur mu yarın için bana ii çıksn filmn sonucu çook opyrmm hepnziiiiiiiiiii

canım sende zor dönemler geçiriyorsun galiba hangimiz zor dönemler geçirmiyoruz ki sanki Allah yardımcın olsun.
herkesin derdi farklı derman Allahta hepimize derman versin inşallah
amin camin amiin

kıyamam ben onuu onlara malum oluo cnm heralde ...tkrar soluorm Allah eşine tez zamanda akıl fikir versn de huzurla yaşayın bundan sonra inşşş affetmeemkler ii yapmşsnn sürtttüürrrrrrrr burnunuuuu

kızlar ben çıkıorm ii bi akşam olcak inşş bu akşam yarın da hastahanedeym dua edn olur mu yarın için bana ii çıksn filmn sonucu çook opyrmm hepnziiiiiiiiiii

vall amksadim burnunu süttürmek degil gercekten incindim basbasayken dese bile zoruma giderdi ama anladi nasilsa derdim affederdim..ama cocuklarimin yaninda olmasi beni cok yaraladi..bu yüzden affedemiyorum ya...
insallah canim sonuclarin iyi cikar..iyi cikacak gibide hissediyorum zaten...olmasa bile unutmaki yaradan hakkinda hayirlisi neyse onu verir insana...ama müjdeli haberlerine az kaldi gibime geliyor..kiz gelirim izmire islatiriz beraber bu muhtesen sevinci:))

selamlarr.......
nasılsınız bakalım.epeydir uğrayamadım.sağlık problemleri ile uğraşmaktan ve sokak sokak gezip ev aramaktan yorgun vaziyetteyim.bi de oğlum hasta oldu üstüne.
bugün işe başladım.burada da herşey birikmiş.öğle arası bi bakayım dedim.geçmişe bakarım kısaca bi neler yapmışsınız.
diyet düzenim bozuldu malesef.dengesiz besleniyorum.az bişey artım vardı en son.bi daha tartılamadım ne oldum bilmem:))
bu hafta evimin satışı kesinleşecek ben ev bulamıyorum elimdeki paraya uygun.bir kurulu düzeni bozup yenisini kurmak fikri çok geriyor beni.resmen köşeye sıkışmış gibi hissediyorum.ev bulunacak okula yakın olacak çoçuğa bakacak insan lazım yrm gün.kayınvaldenin pe k niyeti yok.var gibi gösteriyo gerçi.ama oğlum 5.5 yaşına geldi.ilk defa geçen hafta 2 gün 3 er saat baktı.ben dr.gittiğimde.varın hesap edin.taktım işte buna.işin içinden çıkamıyorum.neden bizi bu kadar yalnız bıraktın neden hep ben bakamam dedin diye de söyledim yüzüne.ve affetmiyorum da dedim.çünkü dul görümcemin 3 tane çocuğunu ilkokul ortaokul bizzat ilgilenerek okutmuş insan.ilgi dediğim şöyle anneleri çalışıyor bu çocukları kahvaltı ettiriyor okula götürüyor veli toplantılarına gidiyır akşamları karanlıklarda alıyor yemeklerini pişiriyor yediriyor hastalandıklarında dr a götürüyor.kırtasiyeye bile bunu gönderdiklerini biliyorum.biz hiç bir destek görmedik oğlumu ateşliyken bile kreşe göndermek zorunda olduğum zamanlar oldu.işte bu düşünceleri kafamdan silemiyorum bir türlü.resmen taktım.neden bizden bir manevi destek esirgendi neden 2 saat te olsa benim çocuğuma bakılmadı.hep dedi ki bana sen halledersin sen halledersin.böyle denile denile dert sahibi oldum ben.sinirlerim laçka.bedenim laçka.bu yaşta fıtıkla uğraşıyorum ağlayanım yok.ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.geçen dedim ki kayın valideme oğlun evde hiç yardım etmiyo ben çok yoruluyorum dedim o daha yeni ameliyat oldu ağrısı vardır dedi.......
üfff neyse ben fazla uzatmadan kısa keseyim işler beni bekler..........

Anne baba olmak icin insanlar egitim gormeli bende dahil yada kafan gelmiyorsa dunyaya cocuk getirmeyeceksin biz 5 kardesiz birde hic elimden tutup gezdirdigini ne istiyosun diye bile sormazdi o ne isterse o olacak olmazsa dayagi yersin ben 11 yasindayken sen cok kilo aldin su aygiri gibi oldun demisti o ani hala su an gibi hatirliyorum sevmedigimiz yemekleri pisirtir zorla yediridi o yemek secen cocuk sevmezmiş cok caliskan bir cocuk olmama ragmen kiz cocugunu okutmam deyip okuldan almisti ne aglamistim simdide uzgunum ilkokul mezunuyum yazarken bile utaniyorum ama bu benim degil onun ayibi yeter artik bu mevzu kendimi daha fazla o insan icin uzmek istemiyorum

hepsi neysede bir insanin okuma hakkinin elinden alinmasina dayanamiyorum üstelik insan gurur duyar okumus cocugu olursa....ama canim iste bazi seyleri biz secemiyoruz secilmis verilmis kararlarla yönlendiriliyor hayatimiz..ama o zaman elinde degildi simdi basar..hirs yap kendine gece okullarina falan git ne bileyim iste hayat sartlarini bilmedigimden söylemesikolay oluyorda..

kızlar benide aranıza alcakmıısınız beraber diyet yapalım menu verin banada 2 aya düğünm var zayflamam lazım :S ltfenn

İnsan bu tur laflarla buyuyunce hep kendisini basarisiz istediklerini yapamayacagini dusunuyor biri bana bagirarak konussa tirsiyodum benim eltim bundan cok faydalanmistir ama sagolsun esim beni hep korudu laf soyletmedi kendide bazen uzdu ama hic bagirmadi simdi daha iyiyim ama ondan nefret ediyorum gercekten ama birtek bana degil butun kardeslerime yapti erkek kardesim var onuda cok dovmustu simdi kocaman adam elleri titriyo 23 yasinda yasli bir adam gibi elleri titriyo bunlarin hesabini nasil verir. Bilemem ama artik benim icin cok onemli bir insan degil

benim ortanca kiziminda psikolojisi bozuldu ya bu baba baskisi yüzünden...adamlar ilac veriyorlar kiza ..halbuki ilac benim evdeki kazma kocam..o yapti o cesaretlendirecek bunu cok iyi biliyorum ama yok adamda o his yokki

kızlar farklı bişi tartışıorsunuz ama dün pazar süprizinde zyaflatan çay formulu veridler bende denicem yazıyorum buryaa adam baya kılo vermş deneyenler varmı kızlar denedkten sonra size tekrar yazıcam

Mate çayı – iştah kesici Çoban çökerten – Diyet yapanlarda görülen halsizlik ve siniri yok ediyor.. Kekik – Beyaz toz kekik olacak bilye kekik olacak Barut ağacı kabuğu Yeşil çay – ödem attırır Sinirli ot – Bağırsakları rahatlatır Biberiye – yağ yakıcı özelligi var Funda yaprağı Cinnema bitkisi – Hindistandan özel bir sarmaşık bu Önemli notlar : Asla kaynatmayacaksın Aç karnına içeceksin

Hazırlanışı : Bir su bardağının içine parmak ucu ile bir tutam koyacaksın Yeşil çayı diğerlerine göre 2 kat fazla koyacaksın Cinnema bitkisinden de sadece 2 yaprak koyacaksın … Daha sonra bardak içerisindeki bu karışımın üstüne sıcak suyu ekle 6 – 7 dakika bırak demlensin ve içilecek duruma gelsin Ne zaman içmeliyim ? Aç karnına ve yemeklerden önce içmelisiniz … Sabahları kalkar kalkmaz aç kar

canim dikkat et her bitki her bünyeye iyi gelmiyor...ama dene bakalin ise yararsa en azindan bilmis oluruz..ama ben sana cok siradan ama cok etkili bir yöntem vereyimmi: az ye cok hareket et..bir iki ay duraklasada illede gidiyor..benden söylemesi...

ah ah bunları bılıorz ama ne yapalım br umut beklıyor kapıda cnaım yaa bu 5i bir yerde çayına eklenmş btkıler 5ibryede içmiştm br ara iyi gelmşti şimdi denicem gene bakalm yazarım sonçları inş.. br anönce şu kılolardan kurtulmk istiorm yaa

selam kizlar bu cai nerden bulacaz .zayiflayacagiz diye ölmeyelim ..coban cökerten falan cayii

onu bende zaman zaman iciyorum..ama sunu farkettim o caylar direkt ishal ediyor..su kaybindan zayifladim saniyorsun...ben o cayi tuvalet zorlugu yasadigimda iciyorum..icinde sinameke oldugundan bagirsaklar yumusuyor..baksana zencefilin faydasi cok varmis yag yakmaya..bir arada zencefil ictim..ama öyle devamli bir bitkisel cözümden korktum bünyemi sarsar diye..yada bagimlilik yapar falan iste...her ay dgisiyorum bitki cayini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…