80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar kilom 82.5 aç karna .

kilo vermek istiyorum azimliyim bu sefer destege ihtiyacım var.doğru yeremi geldim ?ban ayol gösterebilecekmisiniz?

kilo vermek istiyorum azimliyim bu sefer destege ihtiyacım var.doğru yeremi geldim ?ban ayol gösterebilecekmisiniz?
bundan daha dogru yer olamazdi herhalde..bende bu topige geldigimde 82.6 ydim..ondan öncesinde cok verdimde bu topige bu kilayla basladim..arada cok fark yok gibi ama yillarca 70leri görmeyen biri icin 30 kilo gibi geliyor valla:)

bundan daha dogru yer olamazdi herhalde..bende bu topige geldigimde 82.6 ydim..ondan öncesinde cok verdimde bu topige bu kilayla basladim..arada cok fark yok gibi ama yillarca 70leri görmeyen biri icin 30 kilo gibi geliyor valla:)

teşekkürler cevap için.
ben 80 li kilolara yeni çıktım .boyum 173 boyda uzun olaunca kötü duruyor 80 li kilolar sevmedim ben :2:75 iyi bana yakışıyordu çok zayıf olmadım hiç hayatımda yakışmıyor bana hortlak gibi oluyorsun diyorlardı .o yüzden 70 ile 75 arası iyi.zaten diyetisyenler falanda hep ideal kilomun 68-69 oldugunu söylüyorlar

:))) e hazir görevi üstlenmisken bir demet gül al gel tekrardan özür dile söz ver adam olacsgina ay benimde hala bu adamdan umudum varya pes diyorum baska sey demiyorum
kız bu adam senin buraya girdiğini filan biliyodur ha nickini de... hepsini okumasınnnnn!!!!

hoşgeldin canm tam yeriiii...

kız bu adam senin buraya girdiğini filan biliyodur ha nickini de... hepsini okumasınnnnn!!!!

hoşgeldin canm tam yeriiii...

zaten biliyor.ama nerede hangi oda falan onlari birde kullanici adimi sifremi bilmiyor..hos olmaz elbette..ama yazdiklarimin hepsi adim kadar dogru okumasi onun kendi cirkin tarafiyla yüzyüze gelmesi olur cok cok..yahu sütcüyle tüpcüyle oynasiyorda onuda buraya yaziyor degilm ya en kötü ihtimalle inceldigi yerden kopar..incelecegi kadar inceldi zatende neeeyseeeeeeeeeeeeee

biz zamanlar bendede seninki kadar olmasa boy vardi...ama zamanla kücülmüsüm..suanda 163 cm mim..lafa bak su anda ..sanki 2 dak.sonra degisecek canim gayret edersen kolaylikla verirsin hazir boyda var ceylan gibi olursun insallah

biz zamanlar bendede seninki kadar olmasa boy vardi...ama zamanla kücülmüsüm..suanda 163 cm mim..lafa bak su anda ..sanki 2 dak.sonra degisecek canim gayret edersen kolaylikla verirsin hazir boyda var ceylan gibi olursun insallah

hadi inşallah ben birazdan yatıcam.bana yarın için beslenmemde ne önerirsiniz.uyguladıgını bir diyet varmı?yada başka herhangi bişey

hadi inşallah ben birazdan yatıcam.bana yarın için beslenmemde ne önerirsiniz.uyguladıgını bir diyet varmı?yada başka herhangi bişey
canim burda hercesidi var..bitkisel takilan-sok diet yapan...sahsen kendim özel bir diet uygulamiyorum.aksamlari biraz hafif atlatmaya calisiyorum..bol su günlük yürüyüs..herne kadar bir haftadir yürümedimsede:))) tatli ve tuzlulardan uzak durmaya calis aslinda hepsi bildigin seyler ya..özel bir taktik bilmiyorumki az ye cok su ic bol bol yürü hepsi bu

tamam .teşekkürler .yarından itibaren burdaım.iyi geceler.

ben laptopta kayıtlı unutmuşummm açıktı ama okumuyodu garibim hakkını yemiyim şimdi..:)

...
çokk guzel geçti cnmm ya Çocuklarmla öğretmn arkdslarmla ....braz buruk enn yaramazlarna ble sarldım durdum ayrlık zor şey gerçektenn ....

bunlar tatli ayrilik..birde yillar sonra bulussan acayip hos olur:) isallah fazla kacirmamissindir yemekleri falan

bunlar tatli ayrilik..birde yillar sonra bulussan acayip hos olur:) isallah fazla kacirmamissindir yemekleri falan

mrk edıosnnn dimiii ne yıo edıom diee hehehehe ya ben de ne yüzsüzm hee ne menu yazıom edıom ama burdan da ayrlmıom he yok valla kovsanz gtmem bu ara menu sormayn bana neolur aslnda inan çok abartmıorm üç kaşk plav vardı iki köfte bi de bi parça tavuk ekmeksz bunları yedm işte ...şu beşi bi yerde çayını ihmal etmıorm odem attrıo galba o bugun 72.4 çıktm

fazla kasma kendini zaten...hatta ufak tefek cok sevdigin seylerden atistir(bunlari bu topikte yazacsgim aklima gelmezdi:)) kendini mutlu ve rahat hisset..biliyorsun beyin herseyi yapiyor...insan beyniyle dokunmadigi kasigi hareket ettiriyor...hadi duygucum mutluluk hormonu salgilayici seyler yap...sonrada bize tatli bir müjde ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…