ezer çiğner yutarım seniii ama o zamn 150 kilo olurummmm vazcaydımmmmanaaaaaaa daha cuma gelmeden cantaladi bu hatun beni ya:)))cantala anam cantala..senin vurdugun yerlerde gül biter..of anam ayaginin altina paspas olayim cigne benievet kafayi yemis vaziyetteyim ben deli degilim birakin beni ben öldürmedim ellerim bogdu..ben yemedim disim isirdi..nihahahahaaaa
saka bir yanada kaptancim bu hafta liste basiyim duyurulur...bu sabah gördüklerim beni yaniltmiyorsa tabi
unuturmuyum hiiic..veremeyen 48 bedene ciksin dermisiiiim:)
sağol canım çok teşekkür ederim
ayyy bende dayak yedim babamdan annemden tokat yerdim ama çok değil sadece bi kere bu çamasır yıkanan eski odun mandallar vardı büyük onunla ayaklarımın altına altına vuruyodu babam kurtardııı ama hatam büyüktüben bi de çok acı biber yedim ağzıma sürdüler yaniii hala acıyı sevmem diyarbakır gibi bi yerde acı yemiyorum yani düşünün:)))
ohhh ohhhh arkadaşımızzzzz fıstık gibi olacak foto bekliyom ama bak ister faceden ister burdannn
hoşgeldinnnn ben kaptan irem
bende duygu ya katılıyorum çocuk direk huzursuzluğu hissetmiş ve bunu yaşamış bence herşey güzel olacak be kuzummmm takma sen kafana bi bakmışsın herşey normale dönmüş
hoşgeldin berivanm sanki sen bikaç hafta önce de gelmiştin topiğimize ööle hatırlıyorummm
ben en çok onu merak ediyorum kolay gelsin canım temiz sonuçlarla çık işallllahhhhh
kaç gündür gözlerim seni aradı doktorla uğraşıyo heralde dedimmm takma canım kafana kendini üzdüğünle kalırsın bu yaştan sonra değişmez o... ama hasta olduğunda da ilk seni beklerler...
hoşgeldinnnnnn......
hani bi ayda 6 kilo veriyoduk noldu sözünden mi döndün sen bakıyımçantalarımmm seniiiii:)))
sen süpersinnn yaaa başka bişey demiyorum sanaaaaa
sağol canım çok teşekkür ederim
ayyy bende dayak yedim babamdan annemden tokat yerdim ama çok değil sadece bi kere bu çamasır yıkanan eski odun mandallar vardı büyük onunla ayaklarımın altına altına vuruyodu babam kurtardııı ama hatam büyüktüben bi de çok acı biber yedim ağzıma sürdüler yaniii hala acıyı sevmem diyarbakır gibi bi yerde acı yemiyorum yani düşünün:)))
ohhh ohhhh arkadaşımızzzzz fıstık gibi olacak foto bekliyom ama bak ister faceden ister burdannn
hoşgeldinnnn ben kaptan irem
bende duygu ya katılıyorum çocuk direk huzursuzluğu hissetmiş ve bunu yaşamış bence herşey güzel olacak be kuzummmm takma sen kafana bi bakmışsın herşey normale dönmüş
hoşgeldin berivanm sanki sen bikaç hafta önce de gelmiştin topiğimize ööle hatırlıyorummm
ben en çok onu merak ediyorum kolay gelsin canım temiz sonuçlarla çık işallllahhhhh
kaç gündür gözlerim seni aradı doktorla uğraşıyo heralde dedimmm takma canım kafana kendini üzdüğünle kalırsın bu yaştan sonra değişmez o... ama hasta olduğunda da ilk seni beklerler...
hoşgeldinnnnnn......
hani bi ayda 6 kilo veriyoduk noldu sözünden mi döndün sen bakıyımçantalarımmm seniiiii:)))
sen süpersinnn yaaa başka bişey demiyorum sanaaaaa
cnm kaptanmmm bnmm bana çook destek oluosn bu surecte saoll cnmm bnmm gelnce vercm hemen hberi inşş bi çırpıda btsn gtsn yarın sonucu da ii olsn inşşş
çeklcemm foto evt şimdi gyncm brazdan sade şık bi topz yaptrdm elbsem de oyle zaten sade brazdn makyajımı da yaparm bu akşam inşşş çok keyfli gecerrr
bizi bizden iii anlayan olmaz canım benim buna eşlerde dahil onların işi neki:))))))
arkadasim ya mesajini okurken agladim resmen...insanin hic yüzünü görmedigi inmdir cinmidir hicbir fikrinin olmadigi ruhunun sadece kiloverme topigindeki birkac sohpetten taniyarak kiyisindan gectigi bir insanin kendisi icin bunlari hiisedip yazmasi gercekten duygulandirici birsey..ayni zamandada gururlandirici...ama senin söyledigin seyleri bende cok hissettim..yani bu adamin bana iki numara kücük oldugunu..onun sevgi ve saygidan yoksun 6 cocuklu bir ailenin tek erkek evladi olarak sadece erkektir yapar serbestigiyle yetistiginden beni anlamadigini düsünüyorum...beni kaybederse ne kaybettiginin farkinda olacakmi bilmiyorum cünkü biz cocuk meselesi yüzünden zaten bir hafta kesintisiz kavga etmeden duramadik...olasi bir ayrilikta o özgürlügünü geri alacak bende insanligimi...ona: ya adam sen ne yapiyorsun karinin cocuklarinin degerini bil kaybetme o senin hayatarkadasin bak onca cilene genede yuvam dedi..hep evinde cocuklariyla kendini resmen adamis size..bilincli yetistirdigi cocuklar terbiyeli ahlakli..saygili...kendine gel..hayat arkadasinsa ona destek ol..minicik seyle bile deligibi asik olmaya hazir kadin...degerini bil diyecek bir yakini yokki malesef..onun cevresindekiler sadece yak yik kendini ezdirme sen erkeksin ne isi gücü ne destegi yapsin iste..ez boynunu sana söz gecirmesine izin verme...cocuklari sakin ha simartma yarin tepene cikarir..sert ol senden korksunlar..oo öznur cok yaman kadin seni harcar aman ha aman diyecek tipler malesefvalla haftasonu yazdıklarını okuyunca sana hayran oldum duyumcum,bu nasıl bir yürek sendeki kocan olacak adam yuva sıcaklığını yaşamamış,şımartmışlar onu boyuna anladığım kadarıyla sen ona 2 beden büyük geliyosun canım...kadınlığın anneliğin ona çoooookkk valla seni kaybederse çok şeyini kaybeder onun için ALlah akıl fikir versinde affettirsin kendini sana yoksa çoookkk ağlar....
idaaya gelince sen istersen rahatlıkla verirsin 5 kilo çok değil 37 günde tamda verilecek bir kilo ayrıca. sana güveniyorum başarıcağına eminim hatta....
bol keseden atarken iyidi ama demi:) iyisimi 150 kilo olmayi göze alma:))) sertimdirde ha öyle bir lokmada yutamazsin beni:))))))))ezer çiğner yutarım seniii ama o zamn 150 kilo olurummmm vazcaydımmmm
ooooowwww bu kötü oldu be yaaaa
cnm kaptanmmm bnmm bana çook destek oluosn bu surecte saoll cnmm bnmm gelnce vercm hemen hberi inşş bi çırpıda btsn gtsn yarın sonucu da ii olsn inşşş
çeklcemm foto evt şimdi gyncm brazdan sadece şık bi topz yaptrdm elbsem de oyle zaten sade brazdn makyajımı da yaparm bu akşam inşşş çok keyfli gecerrr
cok sükür girebildim topige..yaklasik 2 saattir acilmadi ya..bakimdamiymis neymisgerci buarada zamani bosa harcamadim...dolaplari döktüm topladim..toka makyaj kutularimi düzenledim...kizimin odasini topladim...tüm gün cene caldim ama bu iki saat icinde hepsinide hallettim
canim ya allah orucunu kabul etsin..bak herseyi basariyorumda oruc tutamiyorum..elim ayagim titriyor..bir sinir bir tahammülsüzlük....herhalde bu islerde sinifta kalanlardanimafferin sana becerikli hatun ben bugün oruç tuttum birde boğaz ağrısı eklenince bütün gün kılımı kıpırdatacak halim yoktu valla...
bugünkü menüm;
sabah-öğle:yok
akşam:1 kase buğdaylı yayla çorbası,6 yk etli taze fasulye,1 bardak cola,1 dilim ekmek,biraz yağsız salata
ara:çayın yanında az leblebi,5-6 fındık
[tamam o zaman bugünki menüm şuydu
sabah büyük bir bardak nesquikli light süt ve 2 tane diet bisküvi
arada light yoğurt
öğlen kepek ekmekli light ton balıklı sandviç
arada yeşil elma ya da 7-8 tane yeşil erik
akşam ekmeksiz 1 porsiyon yemek
yatarken de 1 bardak süt içeceğim tabi gün boyu bol bol su içtim
canim ya ögleni atlamissin yoksa sendemi benim gibi gec kahvalti yaptin..melemenlede bir dilim ekmek yemen müthis basari benim icin..ben melemene ekmegi bandirmazsam doyamam...nerden baksan 3-4 dilim yerim..oda dietteyim diye..sinirsiz 10-13 dilim...yuh dediginizi duyar gibiyim ama yalanmi diim canim yiyorum iste...ay canim melemen istedi yaaaaaaaaaaa..benimde adet zamanim yaklasiyor..normal hesaplara göre 7 sinde ama normalde asiri istah simdiden baslardi bu gün nedense pek hissetmedim..suyumu cok ictigimdenmi herifle limoniyiz ondanmi bilmemİyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah 2.5dilim ekmek biraz labne zeytin 1 cay kasigi gul receli
Ara yarim seftali
Ara 1 küçük puf
Aksam menemen 1 dilim ekmek salata 1 kucuk dilim baklava
Ara karpuz
3 litre su 35 dkka kosu bandi baskada yok bugun biraz kacamaklar oldu adetliyim ondan tamamen
Bu hafta bende 1.cilige talibimm bakalim nasil olacek
canim ya ögleni atlamissin yoksa sendemi benim gibi gec kahvalti yaptin..melemenlede bir dilim ekmek yemen müthis basari benim icin..ben melemene ekmegi bandirmazsam doyamam...nerden baksan 3-4 dilim yerim..oda dietteyim diye..sinirsiz 10-13 dilim...yuh dediginizi duyar gibiyim ama yalanmi diim canim yiyorum iste...ay canim melemen istedi yaaaaaaaaaaa..benimde adet zamanim yaklasiyor..normal hesaplara göre 7 sinde ama normalde asiri istah simdiden baslardi bu gün nedense pek hissetmedim..suyumu cok ictigimdenmi herifle limoniyiz ondanmi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?