80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ezer çiğner yutarım seniii ama o zamn 150 kilo olurummmm vazcaydımmmm
unuturmuyum hiiic..veremeyen 48 bedene ciksin dermisiiiim:)

ooooowwww bu kötü oldu be yaaaa

cnm kaptanmmm bnmm bana çook destek oluosn bu surecte saoll cnmm bnmm gelnce vercm hemen hberi inşş bi çırpıda btsn gtsn yarın sonucu da ii olsn inşşş
çeklcemm foto evt şimdi gyncm brazdan sadece şık bi topz yaptrdm elbsem de oyle zaten sade brazdn makyajımı da yaparm bu akşam inşşş çok keyfli gecerrr

cnm kaptanmmm bnmm bana çook destek oluosn bu surecte saoll cnmm bnmm gelnce vercm hemen hberi inşş bi çırpıda btsn gtsn yarın sonucu da ii olsn inşşş
çeklcemm foto evt şimdi gyncm brazdan sade şık bi topz yaptrdm elbsem de oyle zaten sade brazdn makyajımı da yaparm bu akşam inşşş çok keyfli gecerrr

bizi bizden iii anlayan olmaz canım benim buna eşlerde dahil onların işi neki:))))))

bizi bizden iii anlayan olmaz canım benim buna eşlerde dahil onların işi neki:))))))

aynenn oyle cnmm aynenn oylee eşler ble uyuzlk yapıo ama bu forumda oyle guzel destekler gördüm ki Allah hepnzinn gönlüne göre vercekk inşşş bi gun bayram yeri olcak hepmz içinnn ben inanıorm ki içimizi titreten ahh olsa dedgmz şey gun gelck olcak sonra unutcz bu gunleri gtcekkk ...

arkadasim ya mesajini okurken agladim resmen...insanin hic yüzünü görmedigi inmdir cinmidir hicbir fikrinin olmadigi ruhunun sadece kiloverme topigindeki birkac sohpetten taniyarak kiyisindan gectigi bir insanin kendisi icin bunlari hiisedip yazmasi gercekten duygulandirici birsey..ayni zamandada gururlandirici...ama senin söyledigin seyleri bende cok hissettim..yani bu adamin bana iki numara kücük oldugunu..onun sevgi ve saygidan yoksun 6 cocuklu bir ailenin tek erkek evladi olarak sadece erkektir yapar serbestigiyle yetistiginden beni anlamadigini düsünüyorum...beni kaybederse ne kaybettiginin farkinda olacakmi bilmiyorum cünkü biz cocuk meselesi yüzünden zaten bir hafta kesintisiz kavga etmeden duramadik...olasi bir ayrilikta o özgürlügünü geri alacak bende insanligimi...ona: ya adam sen ne yapiyorsun karinin cocuklarinin degerini bil kaybetme o senin hayatarkadasin bak onca cilene genede yuvam dedi..hep evinde cocuklariyla kendini resmen adamis size..bilincli yetistirdigi cocuklar terbiyeli ahlakli..saygili...kendine gel..hayat arkadasinsa ona destek ol..minicik seyle bile deligibi asik olmaya hazir kadin...degerini bil diyecek bir yakini yokki malesef..onun cevresindekiler sadece yak yik kendini ezdirme sen erkeksin ne isi gücü ne destegi yapsin iste..ez boynunu sana söz gecirmesine izin verme...cocuklari sakin ha simartma yarin tepene cikarir..sert ol senden korksunlar..oo öznur cok yaman kadin seni harcar aman ha aman diyecek tipler malesef zatende hep bu yüzden dengesiz davranislari....insan neyin icinde büyürse o rengi alir..o böyle bir ailenin evladi...ona asla aileni at kimseyi umursama demedim.ama ona evlilkte saygi olmazsa sevgi b..k yemis bir halta yaramiyor..lütfen saaygili ol bana diye cok dedim..aslinda esimle yakin akrabayiz...ama o kadar uzak dünyalarin insanlariymisizki....evet büyük savas veriyorum.umudum yok degil..ama o kadar yavas o kadar olumsuz ilerliyorki olgunlasmasi cok ama cok yillar alacak..o zaman babam misali anlayacak herseyi..10 senedir hep acilar hep gözyaslari evet kolay olmuyor gencligimden bir halt anladigim yok ama yasliligimda cok mutlu olacagim hissediyorum yeterki yüce mevlam bana evlat acisi tattirmasin...simdi yazdiklarimi gözden gecirdimde kendimlede övünmüsmüyüm ne:))) yok ama..ben sadece ayakta kalabildigimle övünüyorum ötesi yok...

ezer çiğner yutarım seniii ama o zamn 150 kilo olurummmm vazcaydımmmm

ooooowwww bu kötü oldu be yaaaa
bol keseden atarken iyidi ama demi:) iyisimi 150 kilo olmayi göze alma:))) sertimdirde ha öyle bir lokmada yutamazsin beni:))))))))

kiz resimleri bekleriz face ha ona göre:))

cok sükür girebildim topige..yaklasik 2 saattir acilmadi ya..bakimdamiymis neymis gerci buarada zamani bosa harcamadim...dolaplari döktüm topladim..toka makyaj kutularimi düzenledim...kizimin odasini topladim...tüm gün cene caldim ama bu iki saat icinde hepsinide hallettim

afferin sana becerikli hatun ben bugün oruç tuttum birde boğaz ağrısı eklenince bütün gün kılımı kıpırdatacak halim yoktu valla...
bugünkü menüm;
sabah-öğle:yok
akşam:1 kase buğdaylı yayla çorbası,6 yk etli taze fasulye,1 bardak cola,1 dilim ekmek,biraz yağsız salata
ara:çayın yanında az leblebi,5-6 fındık

canim ya allah orucunu kabul etsin..bak herseyi basariyorumda oruc tutamiyorum..elim ayagim titriyor..bir sinir bir tahammülsüzlük....herhalde bu islerde sinifta kalanlardanim

[tamam o zaman bugünki menüm şuydu

sabah büyük bir bardak nesquikli light süt ve 2 tane diet bisküvi

arada light yoğurt

öğlen kepek ekmekli light ton balıklı sandviç

arada yeşil elma ya da 7-8 tane yeşil erik

akşam ekmeksiz 1 porsiyon yemek

yatarken de 1 bardak süt içeceğim tabi gün boyu bol bol su içtim

sütte light mi

sabah:2 ekmekcik
bir iki catal peynir
bir iki bicak recel
3 adet balik sinitzeli(parmak büyüklügünde)
kahvalti 11.30 da olunca ögle yemegini kim netsin demi:))
aksam.aksamda sayilmazdi aksam üstü desek daha ogru) bir kanat (pane harcliydi önce hasladim sonrada harcla kizarttim) 2-3 kasik pilav
suanda midem zil caliyor ama yemeyecegim...az önce kizimin kelogsundan bir yemek kasigi kadar asirdim ama
2 lt su..

cok kararliyim bu ay 5 kiloyu vericem..bu ay dedimse temmuzun 8 ne kadar yani...gerci menüme bakan pek kararli görmez ama valla en sevdigim yemekti..normalde basinda en az 3 kanat götürürdüm hic yemedim..sadece bir kanatla idare ettim..aslinda bolcada salata vardi ama ben odayi toplarken cocuklar duman etmisler herseyi...fil gibi hortumlamislar:))

İyi aksamlar kizlar bugunku menum

Sabah 2.5dilim ekmek biraz labne zeytin 1 cay kasigi gul receli
Ara yarim seftali
Ara 1 küçük puf
Aksam menemen 1 dilim ekmek salata 1 kucuk dilim baklava
Ara karpuz

3 litre su 35 dkka kosu bandi baskada yok bugun biraz kacamaklar oldu adetliyim ondan tamamen

canim ya ögleni atlamissin yoksa sendemi benim gibi gec kahvalti yaptin..melemenlede bir dilim ekmek yemen müthis basari benim icin..ben melemene ekmegi bandirmazsam doyamam...nerden baksan 3-4 dilim yerim..oda dietteyim diye..sinirsiz 10-13 dilim...yuh dediginizi duyar gibiyim ama yalanmi diim canim yiyorum iste...ay canim melemen istedi yaaaaaaaaaaa..benimde adet zamanim yaklasiyor..normal hesaplara göre 7 sinde ama normalde asiri istah simdiden baslardi bu gün nedense pek hissetmedim..suyumu cok ictigimdenmi herifle limoniyiz ondanmi bilmem

sabah 2 dilim k.ekmek 1 dilim b.peynir 4 zeytin 1 domat.1 salat.

ara yok

öğle 5 ymk k. z.y barbunya 1 kase yoğurt

ara 2 kayısı 1 şeftali

akşam 2 küçük patlıcan dolma 1 kase cacık

2.lt su 1 fincan y.çay 1 saat yürüyüş

Kahvatiyi 12 de yaptim canim dun piknikteydik gunesmi gecti artik Sabah cok gec kalktim ondan melemeni bende cok severim dusun birde esim firindan sicacik ekmek almis gicik ama dayandim ne yapalim artik gidecek bu kilolar baska caresi yok sen neler yapiyon bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…