80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla protestoya devam ediyorum..yemegimi yaptim üst kata ciktim..ben ciktim hemen arkamdan esim isten eve geldi..bende birdaha inmedim..oda cikmadi..yani 6 senedir ilk defa ayni evin icinde olupta birbirimizin yüzünü görmemis olduk 24 saat icinde..tamda 24 saat olmadi ama sabaha kadar hesaplarsak gecer bile ama sakin vede kararli olmaya calisiyorum..maksadim uzatmak degil ama aklimdan cikaramiyorum cocuklarimin yaninda bagira bagira hakaretlerini ....böyle devam etsin bir zaman bakalim neler olacak...:26::26::26::26:

De kiz birincilik olmasada en azindan 1 1.5 kilo vermeliyim ya artik
bacim 1.5 kilo verince otamatik birinci olursun ..vallahi bu sabah tartildigimda 1 kilo vermis gibi gözüküyordum...eger tarti yanilmadiysa (ki son zamanlarda cok dengesizlesti) tabiki...korkumdan bir daha tartilmadim..bakalim cumaya kadar durmam ama carsambadan öncede tartilmayacagim.b u sitresle giderse zaten veririmde..biz keyfimiz yerinde olunca cok yiyoruz cünkü..gece yarisi mc donatsa gittigimiz cok olmustur...hafta sonlari genelliklede disarda yapiyoruz kahvaltiyi e haliylede cok kaciyor..böyle bir hafta gitse eminim 2 kilo veririm...ama ruhende bitiyorum oda ayri mesele

Off canim ya ayni ev icinde kusluk cok zor insanlar neden kendi yaptiklarini anlamazlar benim dedem ve ananenem ayni evde 5 sene kus durdular ve barismadan annanem oldu dedem yikildi resmen tam bir sene sonrada onu kaybettik insanlar bazi seylerin kiymetini anca kaybedince anliyor

5 sene küslükmü..yok kiz o kadarina dayanaman ben..ben küslügü hic sevmem esasinda..eskiden dögüsürdük hatta canimi acitirdi bogmaya bile kalkmisti.ama hep ben aman küslük olmasin aman cocuklar gerilmesin aman aramiza sogukluk girmesin...ya benden sogursa ya baskasina giderse diye bir saat sürdürmez gider barisirdim..hakliyken özür diledigim cok oldu benim.hatta beyefendi elini öptürürdü ah.o yillari hatirladikca cok üzülüyorum...ben yapiyi olmaya calistikca o yikici oldu..e bende sabirtasi degilimki gün geldi patladim...simdiyse hakaret etti diye yüzüne bile bakmiyorum..nerdeeeen nereye..ne vardi yani beni bu hallere getirtmeseydi...hatasinin farkinda belki 10 kez özür diledi ama benim gönlüm küstü bir kere gurur meselesimi yaptim nedir..amaaaaaaaaaaaan ne olursa hakkimizda hayirlisi olsun.

hadi hadiiii yan çizme bakalımmmmm hemen kırmızı kart haftasını yapıştır:)))) noldu iddanaaaaaa

ideam sonuna kadar sekerim...hesaplarimda yanilmiyorsam cumartesi adet olucam bir gün önce tartilmak demek hemen hemen bir kilo su toplamak demek...ben buna ragmen cok gayret edecegim..bu ay hedefim 5 kilo 5 senle temmuzum 7 sinde görüselim canim bak gör neymis iddealasmak:)) basaracagim artik beynime tam yerlestirdim...cumaya ödem toplamis olurum korkusundan birincilige oynayamiyorum ama bu kilomdan bir gram bile cikmamissam zaten vermisim demektir dur sen dur...hatta söyle diyelim gelecek cumaya yani bu cuma degil sonraki cumaya en az 2 kilo gitmis olacak üzerimden..hatta 3 e bile zorlayabilirim..nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

he he heeeeeeeeeeee:)))) inanıyom inanıyom ben sanaaa:)))))))))

titresim kemerimide cikarayim unutmadan ..sabah aksam söyle bir titrerim dardayim aneeeeeeeeeeeeeey aneeeeeeeeeeeeeeey allah rahmet eylesin

cikti internetten..kapatti geri..mesaj falan hak getire..insan hem sevinir hem üzülürmü ayni anda oluyor iste

"Makyajını silmeden yatan kadın;
ya bunu unutacak kadar çok mutludur,
ya da hiç umursamayacak kadar mutsuz."

-| Pinkfreud |-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…