80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar :) evet bugun haftalar snra ilk defa tartıldım :) ama bekledğimden iyiydi diyetim bugunden itibaren gayet iyi gidior inş. vericem
hadi bakalim insallah tez zamanda akillica gider kilolarin ama pes etme kararli ol...sen nefsinin degil nefsin senin esirin olsun....simdi bunlari yaziyorum ya birazdan kahvalti yapacagim cokta acim ne bulsam hortumlarim gibime geliyor ama iste sonundaoldu gibi dedigimizi yap yaptigimizi yapma:)))

sen öyle aç yatınca biraz üzüldüm cnm açıkçası( dedim ki keşke azıcık yoğurt yeseymiş ya da meyve. ama sanırım yanında çikolata varmış ve o kdar açken yememişsin bunu da okuyunca çok sevindim. dedimki duyum işte bu isterse her şeyi yapar. maşallah iradesine. cuma günü tartıda sana gülümseyecek çok eminim buna. kocana gelince o seni artık iyi tanıyor cnm. affedebileceğini yüreyinin ne kadar geniş ve temiz olduğunu biliyor. o yüzden böyle eziyet ediyor. nasıl olsa affeder diye. bırak sürtsün burnu. ne zaman öfken geçer o zaman affet. kırgınlık kolay geçmez biliyorum o yüzden kırgınlığın geçince demiyorum. ben eşime dedimki evlilik teklifini kabu ederken ve nikahı yaparken. biz insnaız elbet üzülcez bei üzceksin ben de seni. ama sen sen ol beni sakın kırma. bunu unutmayabilirim sana da dönüşü iyi olmazz.. umarım bu sözümü unutmaz. unutmayacak diye şartlandırmıyorum kendimi ama bunu aklından çıkarmamasınıda ümidediyorum..

günaydın kızlar :) evet bugun haftalar snra ilk defa tartıldım :) ama bekledğimden iyiydi diyetim bugunden itibaren gayet iyi gidior inş. vericem

valla iyi yanı sabh sadce 1dilim kepek ekmeğinin içini yedm aç karnına su içtim yürüyerek geldim şmdi yeşil çay içiom :) evet inş. bu sefer pes etmıcem canlarım :) tamam yapmam inş.. dua edin :) bu sefer nefsme yenilmk yok inş. vericem bu kıloları :)

inş. vericem canım sağol :) inşi. bu sefer pes etmek yok dedğini yaparm yaptğını yapmam inş. :)

aynen canım bu sfer abur cubur yenemıcek beni :) inş. vericem hep iilk adımı atmıştm ama bu sefer daha kararlı gördm kendmi çekmeyin acıyın bana : inş. 70lerde 60larda olanların arasına katılırım

valla yemedim..aslinda dolapta marol hiyar vardi..oturmaodasindada vardi o hiyardan ama asagi inemedigim icin kaldi..bir minik tanecik dogumkontrol hapiyla idare ettim insallah unutmaz canim..benimki verdigi sözleri cok cabuk unutuyor

yahu bende kafa kalmamis..asagi indim kahvalti hazirlamaya..sahanda yumurta yapayim dedim.tavayi koydum ocaga ..sivi yagi alacagima camasirsuyunu almisim tam dökecekten farkettim

dün yediklerimi yazayım mı.yani atıştırdıklarımı.
o kadar çok kurabiye atıştırdım ki yuh dersiniz.
bu sinir bende aşırı yeme isteği oluşturuyor.
dün sabah ve öğle öğünleri makul miktarlardaydı ama öğleden sonra tatlı tuzlu kurabiyeler burçak bisküviler havada uçuştu.
bugün ise yeşil çay ve bol su moduna dönmeye çalışıyorum.2 haftadır bitki çayı ve sudan uzak kaldım elimde olmayarak.
kesin 2 kilo filan artım vardır.korkudan tartılamıyorum da:))

valla yemedim..aslinda dolapta marol hiyar vardi..oturmaodasindada vardi o hiyardan ama asagi inemedigim icin kaldi..bir minik tanecik dogumkontrol hapiyla idare ettim insallah unutmaz canim..benimki verdigi sözleri cok cabuk unutuyor

zaten hayat yeterince zor. maddi manevi yoruyor bizi. insan evine gelince huzur bulmak istiyor. onu da bana çok görürse affetmeyebilirim. ben de ona huzursuzluk verirsem o da affetmesin beni. hakkettiğim cezayı çekerim çektiririmde. büyük konuşmakta istemiyorum aslında. ama bu dünyay bir kere geliyoruz. ailemiz bizleri gözünden sakınırken bir el oğlu hayatı bize zindan etmemeli dediğim gibi biz de onlara. ben her gün herkes mutlu olsun yüzü gülsün herkesin diye dua ederken birinin beni ileri derece üzmesine izin verirsem bu ben olmaktan çıktığım anlamına gelir. dilerim hepimiz için güzel gelecekler yazmıştır Rabbim. bir de biz kadınlar yüzünden güçlü bu erkekler. mesela benim beceremediğim ev işleri falan var. dikiş dikmek gibi. annem hep derki öğren. yarın eloğlu bboşamı aldım seni der . ben de anneme derimki ben onu boşa mı aldım?? halı değil miyim ama. hayat müşterek artık. ben eşime de anlatıyorum bunları:)) bilsin hayat görüşümü yani. ona göre beni kabu etsin ya da etmesin.

ya bacim yuh dedirtecek seyi niye yapiyorsun ama dürüstlügün icinde ayrica kutluyorum seni dedigin gibi bugün telafi etmeye bak bari

zaten hayat yeterince zor. maddi manevi yoruyor bizi. insan evine gelince huzur bulmak istiyor. onu da bana çok görürse affetmeyebilirim. ben de ona huzursuzluk verirsem o da affetmesin beni. hakkettiğim cezayı çekerim çektiririmde. büyük konuşmakta istemiyorum aslında. ama bu dünyaya bir kere geliyoruz. ailemiz bizleri gözünden sakınırken bir el oğlu hayatı bize zindan etmemeli dediğim gibi biz de onlara. ben her gün herkes mutlu olsun yüzü gülsün herkesin diye dua ederken birinin beni ileri derece üzmesine izin verirsem bu ben olmaktan çıktığım anlamına gelir. dilerim hepimiz için güzel gelecekler yazmıştır Rabbim. bir de biz kadınlar yüzünden güçlü bu erkekler. mesela benim beceremediğim ev işleri falan var. dikiş dikmek gibi. annem hep derki öğren. yarın eloğlu boşamı aldım seni der . ben de anneme derimki ben onu boşa mı aldım?? haklı değil miyim ama. hayat müşterek artık. ben eşime de anlatıyorum bunları:)) bilsin hayat görüşümü yani. ona göre beni kabul etsin ya da etmesin.

cnm üzülünce veya zorlayınca bişeyleri değiştiremeyeceğimizi anladım ben malesef( o kadar çok problemlerim var ki düşününce beynim uyuşuyor resmen. bu yaşta yüksek tansiyon oluştu( ben de karra verdim anı yaşayacağım. çok dert edip üzülmeyeceğim. nasıl olsa yaşanacak her neyse onu yaşıyorum. en iyisi kendimi yıpratmamak. sen de öyle yap. bak kiloları ne zorluklarla veriyoruz. hayatın stresine dalıp emeklerini çöpe atma. 2 kilo için 2 hafta dişimizi sıkıyoruz. bunları hatırla bişeyler yemek istediğinde. su akar yolunu bulur. çok dert etme kendine.

dün sabah ve öğle öğünleri makul miktarlardaydı ama öğleden sonra tatlı tuzlu kurabiyeler burçak bisküviler havada uçuştu.
bugün ise yeşil çay ve bol su moduna dönmeye çalışıyorum.2 haftadır bitki çayı ve sudan uzak kaldım elimde olmayarak.

canim iyi diyorsunda bu laflar anlayana...bak bana..anam anlamadigim is yok övünmek gibi olmasin...dikisse dikis bacilari hep bana getirir dikis islerini...bir ev haniminda ne ararsan yedigim ekmegin hakki icin hepsi var ben...yetmedi erkek islerinide beceririm..yani koskoca evi ben tek basima boyadim hemde gayet dikkatli ve düzgün..duvar kagitlari kesme cakma ..esim cok beceriklidir tamir islerinde falan...hep eline baktim o yapiyorsa bende yaparim dedim..ikimiz tek basimiza ev tasidik kurduk kimseden yardim istemeden erkek gibi sirtlandim herseyi..ah of demedim...yani öyle basitinden ev tasima degil haaa...laminat yaptim süpürgelik caktim duvarkagidi yaptim..sadece elektirik dösenegine ellemedim teknik bilgi gerektiriyor noolur noolmaz diye..esim bir insaatta calisirdi giderdim ona yardim ederdim duvar kirardim tas tasirdim...gece oldumuda hertürlü ihtiyacina en sosyetik sekilde cevap verirdim...eger abartim varsa su anda agzimdaki ekmek bana zehir zikkim olsun..bunlarida övünmek icin yazmiyorum sakin ha yanlis anlama...ama insan yaranamadimi yaranamiyor iste..gerci ben bunlari yaranmak icinde yapmamistim ya...orasida ayri konu...adam birsey bulamazdi neymis kellepaca yapamiyormusum ciger sevmiyormusum hep bir mizmizlik hep bir memnuniyetsizlik...yahu onuda ananbacvin iyi yapiyor git orda ye..istese seve seve yaparlar...sevmedigim seyi nasil pisirebilirimki tadina tuzuna bile bakamam... yani lafi anlayana diicen anlamayana nefes harcamaktan baska birsey degil

ya bacim yuh dedirtecek seyi niye yapiyorsun ama dürüstlügün icinde ayrica kutluyorum seni dedigin gibi bugün telafi etmeye bak bari
yuh diyin diye yazdım zaten:))ben kaçamakları yazmaktan kaçmıyorum biliyosun.yazayım ki kendim de bileyim napıyorum ben:))

sağol canım.üzülmeden olmuyor keşke becerebilsek.çok hassas ve herşeyi kayaya takan bir insan modeli olarak yine de kendimi iyi tutuyorum.herkesin olduğı gibi tonla sorunum var ki bir kısmı gerçekten çok ciddi.(burada yazdıklarım dışında)öyleyken yine de diyet yapmaya çalışmam da bir başarı diyerekten kendime moral vermeye çalışıyorum.ama çooook haklısın emeklerimi de çöpe atmamam lazım.sonuçta bi de kilo aldım diye oturup üzülücem.hele ki 78 i geçersem daha da üzülürüm. neyse işteyken moralim bozuk olsa da yeme düzenim daha bi belli. en azından menüleri yazarım tekrar.yrndan itibaren:))

daha önceki mesajların birinde birisi yazmış ya sen bu adama fazlasın gibilerinden diye.aynennnnnnnnn katılıyorum.maşallahın var Allah nazardan saklasınhamarat becerikli anaç bir kadınsın.artın çok ve bu artılar eşine fazla geliyor sanırım.taşımakta zorlanıyor ve olmadık şekilde acısını çıkartmaya çalışıyor.kadının kendinden biraz daha geride olmasını istiyor çoğu erkek:)) seninki de bu model heralde.benimki de az biraz böyle de ordan çıkardım bu yorumu.ama ben asla senin kadar becerikli değilim ama kendi çapımda fena deilimdir.

yarim saattir topige giremiyorum ya sizinde basiniza geldimi...baglanmadi bir türlü mesajlarin dengesiz gidisinden aslinda kuskulanmistim ama benim leptopun azizligi dedim ama her yere girdi buraya girmedi ayol

cnm çok yüz vermişsin sen de. zaten şımarık yetişmiş sen de şımartmışsın. adam şimdi kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyordur. o yüzden bu kadar üzüyordur seni. ben senin kadar yapamam. yapmak istesem de yapamam yani. ben çok kırılganımdır. eşiminde farkında olduğunu sanıyorum. ama dediğin gibi bazı insan anlamayınca anlamaz. en iyisi sen artık kendinden ödün verme diyorum ama sen yapamazsın. fedakarlık kanına işlemiş sanırım:)) en iyisi Allah kocanın aklını başına getirsin. mutlu mesut yaşayın. sana hayran kaldım şu yazdıklarını okuyunca. Maşşallah valla sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…