hadi bakalim insallah tez zamanda akillica gider kilolarin ama pes etme kararli ol...sen nefsinin degil nefsin senin esirin olsun....simdi bunlari yaziyorum ya birazdan kahvalti yapacagim cokta acim ne bulsam hortumlarim gibime geliyor ama iste sonundaoldu gibi dedigimizi yap yaptigimizi yapma:)))günaydın kızlar :) evet bugun haftalar snra ilk defa tartıldım :) ama bekledğimden iyiydi diyetim bugunden itibaren gayet iyi gidior inş. vericem
sagol canim güzel sözlerin icin..yahu senin su söyledigin lafin yarisini herif söylese köle eder beni kendine köle..ama o tam tersine hakaret ediyor bana...bende nerdeyse pisman olcam cokmu uzattim diye az bile ediyorum aslinda ....kilonun en fazlasini benim bu son numarada aldim en zayif dogan bebegimde bu oldu...yemisimde yemisim ama sadece kendime yemisim:)) 83 le hamile kalmistim dogumdan sonra 104 düm..allahim o 3lü rakamlari görmek beni beynimden vurmustu...eee yer icer yatarsan olacagi buydu .hazir elimde güzelde bahane vardi hamileydim ye babam ye...
ay yemek derken dün cok ac yatmistim ya gece rüyamda babamlarin yanindaydim..babam bidon bidon peynir yapmisti..al kizimm tadina bak dedi bana.bir avuc büyüklügünde peynir verdi.hafif tuzlu birde yufka ekmek islatmisti..dürdüm dürdüm yedim valla..ooooh gercekte yemis kadar oldum cok güzeldi..birde misafir gelmis onlara tavana dev döner takmislardi..yeminle 100o kisi yese yarim olmaz o derece...yani ac yatinca insan böyle seraplarda görüyormus
günaydın kızlar :) evet bugun haftalar snra ilk defa tartıldım :) ama bekledğimden iyiydi diyetim bugunden itibaren gayet iyi gidior inş. vericem
sağol duyumcum haklısın.beklentileri düşüt tutmak lazım.zaten bişey beklediğim yok ta biraz destek olunsa abuk subuk konuşulmasa fena olmazdı.ı
hoşgeldin canım
sağol canım.elbet bakılıyor bir çaresine haklısın.
sağolasın iremcim.valla resmen salak gibi oldu beynim.ordan oraya koşturmaktan.tartılıp bildirim de yapamadım.kusuruma bakma canım ya.
çok güzel tebrikler
destegi gecelim abuk sabuk konusmasalar yeterde artar insana...duymamaya calis bana laf söyleyende benden üstün olsa bari de gül gec...yazmasi kolay oluyor degilmi ..olsun yapmasida kolay olsun...benimkilerde zamaninda cok dirdir ettiler...o kadar zoruma gidiyorduki birde aksam herife söylüyordum oda ailesini atarmi hic karisi dururken..olay büyüdükce büyüyordu..baktim kendimden baska kimseye zarari yok..duymazdan geldim..zavalli kücük insanlar ancak böyle mutlu olabiliyorlar varsin olsunlar dedim..kolay olmadi bir gündede olmadi..ve kestim sesimi..esime hicbirsey yansitmadim..yeride geldi catir catir konustum ama esime hic demedim..bu sefer olay tersine döndü..
hadi bakalim insallah tez zamanda akillica gider kilolarin ama pes etme kararli ol...sen nefsinin degil nefsin senin esirin olsun....simdi bunlari yaziyorum ya birazdan kahvalti yapacagim cokta acim ne bulsam hortumlarim gibime geliyor ama iste sonundaoldu gibi dedigimizi yap yaptigimizi yapma:)))
hadi bakalim insallah tez zamanda akillica gider kilolarin ama pes etme kararli ol...sen nefsinin degil nefsin senin esirin olsun....simdi bunlari yaziyorum ya birazdan kahvalti yapacagim cokta acim ne bulsam hortumlarim gibime geliyor ama iste sonundaoldu gibi dedigimizi yap yaptigimizi yapma:)))
verirsin verirsin neden veremeyesin cnm. kilo illet bir hastalık değil çok şükür. sadece irade işi. bir tabak yemek, birkaç aburcubur yiyecek bizlerin iradesini yenemez. bunu hiç unutma cnm. bir zamanlar bu topikte zayıflayan herkes seninle aynı kiloda başladı ve sonuna ulaştı ya da sonuca yaklaşıyor. sen de onşlardan biri olacaksın ben inanıyorum. zaten ilk adımı atabilen herkese inanıyorum ben. gün sonunda güzel bir menü bekliyoruz senden. kulağını çektirme bize:))
günaydın kızlar :) evet bugun haftalar snra ilk defa tartıldım :) ama bekledğimden iyiydi diyetim bugunden itibaren gayet iyi gidior inş. vericem
valla yemedim..aslinda dolapta marol hiyar vardi..oturmaodasindada vardi o hiyardansen öyle aç yatınca biraz üzüldüm cnm açıkçası( dedim ki keşke azıcık yoğurt yeseymiş ya da meyve. ama sanırım yanında çikolata varmış ve o kdar açken yememişsin bunu da okuyunca çok sevindim. dedimki duyum işte bu isterse her şeyi yapar. maşallah iradesine. cuma günü tartıda sana gülümseyecek çok eminim buna. kocana gelince o seni artık iyi tanıyor cnm. affedebileceğini yüreyinin ne kadar geniş ve temiz olduğunu biliyor. o yüzden böyle eziyet ediyor. nasıl olsa affeder diye. bırak sürtsün burnu. ne zaman öfken geçer o zaman affet. kırgınlık kolay geçmez biliyorum o yüzden kırgınlığın geçince demiyorum. ben eşime dedimki evlilik teklifini kabu ederken ve nikahı yaparken. biz insnaız elbet üzülcez bei üzceksin ben de seni. ama sen sen ol beni sakın kırma. bunu unutmayabilirim sana da dönüşü iyi olmazz.. umarım bu sözümü unutmaz. unutmayacak diye şartlandırmıyorum kendimi ama bunu aklından çıkarmamasınıda ümidediyorum..
valla yemedim..aslinda dolapta marol hiyar vardi..oturmaodasindada vardi o hiyardanama asagi inemedigim icin kaldi..bir minik tanecik dogumkontrol hapiyla idare ettim insallah unutmaz canim..benimki verdigi sözleri cok cabuk unutuyor
dün yediklerimi yazayım mı.yani atıştırdıklarımı.
o kadar çok kurabiye atıştırdım ki yuh dersiniz.
bu sinir bende aşırı yeme isteği oluşturuyor.
dün sabah ve öğle öğünleri makul miktarlardaydı ama öğleden sonra tatlı tuzlu kurabiyeler burçak bisküviler havada uçuştu.
bugün ise yeşil çay ve bol su moduna dönmeye çalışıyorum.2 haftadır bitki çayı ve sudan uzak kaldım elimde olmayarak.
kesin 2 kilo filan artım vardır.korkudan tartılamıyorum da:))
valla yemedim..aslinda dolapta marol hiyar vardi..oturmaodasindada vardi o hiyardanama asagi inemedigim icin kaldi..bir minik tanecik dogumkontrol hapiyla idare ettim insallah unutmaz canim..benimki verdigi sözleri cok cabuk unutuyor
dün yediklerimi yazayım mı.yani atıştırdıklarımı.
o kadar çok kurabiye atıştırdım ki yuh dersiniz.
bu sinir bende aşırı yeme isteği oluşturuyor.
dün sabah ve öğle öğünleri makul miktarlardaydı ama öğleden sonra tatlı tuzlu kurabiyeler burçak bisküviler havada uçuştu.
bugün ise yeşil çay ve bol su moduna dönmeye çalışıyorum.2 haftadır bitki çayı ve sudan uzak kaldım elimde olmayarak.
kesin 2 kilo filan artım vardır.korkudan tartılamıyorum da:))
canim iyi diyorsunda bu laflar anlayana...bak bana..anam anlamadigim is yok övünmek gibi olmasin...dikisse dikis bacilari hep bana getirir dikis islerini...bir ev haniminda ne ararsan yedigim ekmegin hakki icin hepsi var ben...yetmedi erkek islerinide beceririm..yani koskoca evi ben tek basima boyadim hemde gayet dikkatli ve düzgün..duvar kagitlari kesme cakma ..esim cok beceriklidir tamir islerinde falan...hep eline baktim o yapiyorsa bende yaparim dedim..ikimiz tek basimiza ev tasidik kurduk kimseden yardim istemeden erkek gibi sirtlandim herseyi..ah of demedim...yani öyle basitinden ev tasima degil haaa...laminat yaptim süpürgelik caktim duvarkagidi yaptim..sadece elektirik dösenegine ellemedim teknik bilgi gerektiriyor noolur noolmaz diye..esim bir insaatta calisirdi giderdim ona yardim ederdim duvar kirardim tas tasirdim...gece oldumuda hertürlü ihtiyacina en sosyetik sekilde cevap verirdim...eger abartim varsa su anda agzimdaki ekmek bana zehir zikkim olsun..bunlarida övünmek icin yazmiyorum sakin ha yanlis anlama...ama insan yaranamadimi yaranamiyor iste..gerci ben bunlari yaranmak icinde yapmamistim ya...orasida ayri konu...adam birsey bulamazdi neymis kellepaca yapamiyormusum ciger sevmiyormusumzaten hayat yeterince zor. maddi manevi yoruyor bizi. insan evine gelince huzur bulmak istiyor. onu da bana çok görürse affetmeyebilirim. ben de ona huzursuzluk verirsem o da affetmesin beni. hakkettiğim cezayı çekerim çektiririmde. büyük konuşmakta istemiyorum aslında. ama bu dünyaya bir kere geliyoruz. ailemiz bizleri gözünden sakınırken bir el oğlu hayatı bize zindan etmemeli dediğim gibi biz de onlara. ben her gün herkes mutlu olsun yüzü gülsün herkesin diye dua ederken birinin beni ileri derece üzmesine izin verirsem bu ben olmaktan çıktığım anlamına gelir. dilerim hepimiz için güzel gelecekler yazmıştır Rabbim. bir de biz kadınlar yüzünden güçlü bu erkekler. mesela benim beceremediğim ev işleri falan var. dikiş dikmek gibi. annem hep derki öğren. yarın eloğlu boşamı aldım seni der . ben de anneme derimki ben onu boşa mı aldım?? haklı değil miyim ama. hayat müşterek artık. ben eşime de anlatıyorum bunları:)) bilsin hayat görüşümü yani. ona göre beni kabul etsin ya da etmesin.
yuh diyin diye yazdım zaten:))ben kaçamakları yazmaktan kaçmıyorum biliyosun.yazayım ki kendim de bileyim napıyorum ben:))ya bacim yuh dedirtecek seyi niye yapiyorsunama dürüstlügün icinde ayrica kutluyorum seni dedigin gibi bugün telafi etmeye bak bari
cnm üzülünce veya zorlayınca bişeyleri değiştiremeyeceğimizi anladım ben malesef( o kadar çok problemlerim var ki düşününce beynim uyuşuyor resmen. bu yaşta yüksek tansiyon oluştu ( ben de karra verdim anı yaşayacağım. çok dert edip üzülmeyeceğim. nasıl olsa yaşanacak her neyse onu yaşıyorum. en iyisi kendimi yıpratmamak. sen de öyle yap. bak kiloları ne zorluklarla veriyoruz. hayatın stresine dalıp emeklerini çöpe atma. 2 kilo için 2 hafta dişimizi sıkıyoruz. bunları hatırla bişeyler yemek istediğinde. su akar yolunu bulur. çok dert etme kendine.
canim iyi diyorsunda bu laflar anlayana...bak bana..anam anlamadigim is yok övünmek gibi olmasin...dikisse dikis bacilari hep bana getirir dikis islerini...bir ev haniminda ne ararsan yedigim ekmegin hakki icin hepsi var ben...yetmedi erkek islerinide beceririm..yani koskoca evi ben tek basima boyadim hemde gayet dikkatli ve düzgün..duvar kagitlari kesme cakma ..esim cok beceriklidir tamir islerinde falan...hep eline baktim o yapiyorsa bende yaparim dedim..ikimiz tek basimiza ev tasidik kurduk kimseden yardim istemeden erkek gibi sirtlandim herseyi..ah of demedim...yani öyle basitinden ev tasima degil haaa...laminat yaptim süpürgelik caktim duvarkagidi yaptim..sadece elektirik dösenegine ellemedim teknik bilgi gerektiriyor noolur noolmaz diye..esim bir insaatta calisirdi giderdim ona yardim ederdim duvar kirardim tas tasirdim...gece oldumuda hertürlü ihtiyacina en sosyetik sekilde cevap verirdim...eger abartim varsa su anda agzimdaki ekmek bana zehir zikkim olsun..bunlarida övünmek icin yazmiyorum sakin ha yanlis anlama...ama insan yaranamadimi yaranamiyor iste..gerci ben bunlari yaranmak icinde yapmamistim ya...orasida ayri konu...adam birsey bulamazdi neymis kellepaca yapamiyormusum ciger sevmiyormusumhep bir mizmizlik hep bir memnuniyetsizlik...yahu onuda ananbacvin iyi yapiyor git orda ye..istese seve seve yaparlar...sevmedigim seyi nasil pisirebilirimki tadina tuzuna bile bakamam... yani lafi anlayana diicen anlamayana nefes harcamaktan baska birsey degil
canim iyi diyorsunda bu laflar anlayana...bak bana..anam anlamadigim is yok övünmek gibi olmasin...dikisse dikis bacilari hep bana getirir dikis islerini...bir ev haniminda ne ararsan yedigim ekmegin hakki icin hepsi var ben...yetmedi erkek islerinide beceririm..yani koskoca evi ben tek basima boyadim hemde gayet dikkatli ve düzgün..duvar kagitlari kesme cakma ..esim cok beceriklidir tamir islerinde falan...hep eline baktim o yapiyorsa bende yaparim dedim..ikimiz tek basimiza ev tasidik kurduk kimseden yardim istemeden erkek gibi sirtlandim herseyi..ah of demedim...yani öyle basitinden ev tasima degil haaa...laminat yaptim süpürgelik caktim duvarkagidi yaptim..sadece elektirik dösenegine ellemedim teknik bilgi gerektiriyor noolur noolmaz diye..esim bir insaatta calisirdi giderdim ona yardim ederdim duvar kirardim tas tasirdim...gece oldumuda hertürlü ihtiyacina en sosyetik sekilde cevap verirdim...eger abartim varsa su anda agzimdaki ekmek bana zehir zikkim olsun..bunlarida övünmek icin yazmiyorum sakin ha yanlis anlama...ama insan yaranamadimi yaranamiyor iste..gerci ben bunlari yaranmak icinde yapmamistim ya...orasida ayri konu...adam birsey bulamazdi neymis kellepaca yapamiyormusum ciger sevmiyormusumhep bir mizmizlik hep bir memnuniyetsizlik...yahu onuda ananbacvin iyi yapiyor git orda ye..istese seve seve yaparlar...sevmedigim seyi nasil pisirebilirimki tadina tuzuna bile bakamam... yani lafi anlayana diicen anlamayana nefes harcamaktan baska birsey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?