sagol canim ama ben onu hicbir zaman hor görmedim...o ortaokul bitirememis ben üniv bitirdim.maddi durumum onun durumundan cok daha iyiydi(o avrupada büyüdügü halde)ben türkiye sartlarinda emekli annebabaninn kizi oldugum halde...ama bunlarin hicbirini sözkonusu etmedim..bir kere bile baskalkmadim..ama o elini gözüne sokardi mutlaka..mesela bana üniv okumussun ama hicbir b.k bilmiyorsun demisti.seneler oldu ama hic unutamadim...oysa o bir b..k biliyor olsaydi bana o laflari sarfetmezdi.o asagilik duygusu yasamasin diye hep onu taktir ettim..vaay kocacim cok zekisin nasil basardin hayret...kimse eline su dökemez falan gibi övgülerde bulundum bazen cok aptalca buldugum böbürlenmelerine bile hakediyorsun böbürlen tabi dedim...ama bunlari eziklik hissetmesin ailesinin sacmasapan dolduruslarina kanmasin diye yaptim.tek istedigim bize saygi ve sevgi dolu bir es baba olmasiydi..olmadi ama..ne yaptimsa olmadi..onu terkettigimde aile büyükleri geldiginde bana hüseyin söyle iyidir böyle akillidir..ickisi yok kumari yok evine bagli...dedim evet hesi dogru ama evde neler cektigimi ben bilirim..simdi hepsini tek tek anlatirdim size ama birincisi cocugumun babasi ikinciside terbiyem elvermez..bazi seyler ahlak sinirlarini bile asiyor dedim ve sustum herkes sus pus olmustu..allakim o sessizlik nekadarda derindi ne kadarda korkutucuydu..herkes birbirinden korkuyordu bir laf söyleyecek diye..kaynanam esimde ordaydi tabi..o milletini toplayip kapima elpence divan gelirken benim ne anam babam oldu yanimda ne bir esim dostum..yapayalniz verdigim savas o kadar zor geldiki..kendimi kendim savundumdaha önceki mesajların birinde birisi yazmış ya sen bu adama fazlasın gibilerinden diye.aynennnnnnnnn katılıyorum.maşallahın var Allah nazardan saklasınhamarat becerikli anaç bir kadınsın.artın çok ve bu artılar eşine fazla geliyor sanırım.taşımakta zorlanıyor ve olmadık şekilde acısını çıkartmaya çalışıyor.kadının kendinden biraz daha geride olmasını istiyor çoğu erkek:)) seninki de bu model heralde.benimki de az biraz böyle de ordan çıkardım bu yorumu.ama ben asla senin kadar becerikli değilim ama kendi çapımda fena deilimdir.
cnm çok yüz vermişsin sen de. zaten şımarık yetişmiş sen de şımartmışsın. adam şimdi kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyordur. o yüzden bu kadar üzüyordur seni. ben senin kadar yapamam. yapmak istesem de yapamam yani. ben çok kırılganımdır. eşiminde farkında olduğunu sanıyorum. ama dediğin gibi bazı insan anlamayınca anlamaz. en iyisi sen artık kendinden ödün verme diyorum ama sen yapamazsın. fedakarlık kanına işlemiş sanırım:)) en iyisi Allah kocanın aklını başına getirsin. mutlu mesut yaşayın. sana hayran kaldım şu yazdıklarını okuyunca. Maşşallah valla sana..
Duyum yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm inşallah düzelirsiniz.
Bu arada kilo çizelgemi yapıyorum ama buraya ekleyemiyorum
ohoooooooo kamilecim naptin sen yadünkü menüm
sabah:1 simit
ara:yarım tabak kısır (okulda etkinlik yapıldı pastalar börekle havada uçuştu valla)
öğle:2 dilim ekmek salata ve karpuz
ara:1 etipuf
akşam:2 dilim ekmek 1 balık salata ve 3-4 kaşık çorba
bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek yumurta domates 2 zeytin
ara:2 dilim pasta 1 dilim kek 1 tane cips 2 b gazoz
öğle:karpuz
akşama zeytinyağlı taze fasulye salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
aralar beni mahvetti bu hafta okulda ful etkinlik yapıyo sınıflar davet ediyolar aslında bugün 3 sınıfa gitmedim ama 4. süne yaklandık ve veeeeeee olan olduı gördüğünüz üzere birde regl olmam gerekiyodu 2 gün geçti olmadım hamile kalmaktan çok korkuyorum ne olur dua edin daha kızım büyümeden Rabbim beni imtihan etmesin bununla
aferin sana hadi bakalimin darisi aksam menüsüne olsunkızlar şimdiki yedğim öğle yemeğini sölyorm :) tavuklu salata burger kıngten söeldim ynaına ayrn :)
aferin sana hadi bakalimin darisi aksam menüsüne olsun
sagol canim güzel sözlerin icin..yahu senin su söyledigin lafin yarisini herif söylese köle eder beni kendine köle..ama o tam tersine hakaret ediyor bana...bende nerdeyse pisman olcam cokmu uzattim diye az bile ediyorum aslinda ....kilonun en fazlasini benim bu son numarada aldim en zayif dogan bebegimde bu oldu...yemisimde yemisim ama sadece kendime yemisim:)) 83 le hamile kalmistim dogumdan sonra 104 düm..allahim o 3lü rakamlari görmek beni beynimden vurmustu...eee yer icer yatarsan olacagi buydu .hazir elimde güzelde bahane vardi hamileydim ye babam ye...
ay yemek derken dün cok ac yatmistim ya gece rüyamda babamlarin yanindaydim..babam bidon bidon peynir yapmisti..al kizimm tadina bak dedi bana.bir avuc büyüklügünde peynir verdi.hafif tuzlu birde yufka ekmek islatmisti..dürdüm dürdüm yedim valla..ooooh gercekte yemis kadar oldum cok güzeldi..birde misafir gelmis onlara tavana dev döner takmislardi..yeminle 100o kisi yese yarim olmaz o derece...yani ac yatinca insan böyle seraplarda görüyormus
haklısın canım bugün gitti ama yarından itibaren kanmayacam nefsime valla birinden kaçsam birine yakalanıyrm iki gündürohoooooooo kamilecim naptin sen ya
bari yedin yemesine yariyariya yeseydin...bir dilim pasta bir gazoz gibi...hic degilse yarisini karetmis olacaktin....bak sana bir tip vereyim:yemegi cok istedigin zaman bunu yemen cok cok bes dak.süreceini düsün..hadi sohpet falan 10 dk.olsun..sonucta girtlaktan indikten sonra hicbir tat lezzet duygusu kalmayacak..giden gitmis olacak...10 dak.sonra ha yemissin ha yememissin anliyormusun....bunu düsün bes dakkalik yedigin birsey icin belkide 5 saat yürümen gerekecek e buda mümkün olmadigina göre?!...canim bu hafta hep veda partileri piknikler bitmez ...aman diiim dikkat et..baktin yiyecen tehlike yaklasiyor ondan cok degil 5 dak. önce etiform ye su ic istahin otamatik kapanacak...ama onca lezzetli sey varken insan zaten istahi kapansin istemiyor demi o tadi yasamak istiyor..ama bir idealimiz varsa cabalamaktan baska caremiz yok anlastik degilmi
unuttum yazmayi..canim insallah korktugun gibi olmaz 3-5 gün sasabiliyor bazen kendini ferah tut.hakkinda hayirlisi olsun
ya sorma irem deli oldum bu sabah...kalktigimdan beri nedir bu biktim valla is yapasim geldi bunu kapatimaç tavuk oldun ha dün akşammm:)))
girebilmişsin sonundaaa .. aa dedim sayfalar ne kadar ilerlemiş aynı mesajdan 4-5 göndermiş senin laptop:))
canim herseyin hayiirlisi olsun hakkinda..insallah gönlüne göre olur.dur bakalim bir iki gün daha gecsin bir test falan yaptirirsin..doktora gidersin...haklısın canım bugün gitti ama yarından itibaren kanmayacam nefsime valla birinden kaçsam birine yakalanıyrm iki gündür
ay inş ya valla ödüm kopuyo benim bu adamla bir çocuk daha taşıyabilirmiyim bilmyrm zaten üst düzeyde pinpirikli bi kocam var bi tane daha olursa benim öldüğümün resmidir dua et nolur
dünkü menüm
sabah:1 simit
ara:yarım tabak kısır (okulda etkinlik yapıldı pastalar börekle havada uçuştu valla)
öğle:2 dilim ekmek salata ve karpuz
ara:1 etipuf
akşam:2 dilim ekmek 1 balık salata ve 3-4 kaşık çorba
bugünkü menüm
sabah:2 dilim ekmek yumurta domates 2 zeytin
ara:2 dilim pasta 1 dilim kek 1 tane cips 2 b gazoz
öğle:karpuz
akşama zeytinyağlı taze fasulye salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
aralar beni mahvetti bu hafta okulda ful etkinlik yapıyo sınıflar davet ediyolar aslında bugün 3 sınıfa gitmedim ama 4. süne yaklandık ve veeeeeee olan olduı gördüğünüz üzere birde regl olmam gerekiyodu 2 gün geçti olmadım hamile kalmaktan çok korkuyorum ne olur dua edin daha kızım büyümeden Rabbim beni imtihan etmesin bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?