80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim ama ben onu hicbir zaman hor görmedim...o ortaokul bitirememis ben üniv bitirdim.maddi durumum onun durumundan cok daha iyiydi(o avrupada büyüdügü halde)ben türkiye sartlarinda emekli annebabaninn kizi oldugum halde...ama bunlarin hicbirini sözkonusu etmedim..bir kere bile baskalkmadim..ama o elini gözüne sokardi mutlaka..mesela bana üniv okumussun ama hicbir b.k bilmiyorsun demisti.seneler oldu ama hic unutamadim...oysa o bir b..k biliyor olsaydi bana o laflari sarfetmezdi.o asagilik duygusu yasamasin diye hep onu taktir ettim..vaay kocacim cok zekisin nasil basardin hayret...kimse eline su dökemez falan gibi övgülerde bulundum bazen cok aptalca buldugum böbürlenmelerine bile hakediyorsun böbürlen tabi dedim...ama bunlari eziklik hissetmesin ailesinin sacmasapan dolduruslarina kanmasin diye yaptim.tek istedigim bize saygi ve sevgi dolu bir es baba olmasiydi..olmadi ama..ne yaptimsa olmadi..onu terkettigimde aile büyükleri geldiginde bana hüseyin söyle iyidir böyle akillidir..ickisi yok kumari yok evine bagli...dedim evet hesi dogru ama evde neler cektigimi ben bilirim..simdi hepsini tek tek anlatirdim size ama birincisi cocugumun babasi ikinciside terbiyem elvermez..bazi seyler ahlak sinirlarini bile asiyor dedim ve sustum herkes sus pus olmustu..allakim o sessizlik nekadarda derindi ne kadarda korkutucuydu..herkes birbirinden korkuyordu bir laf söyleyecek diye..kaynanam esimde ordaydi tabi..o milletini toplayip kapima elpence divan gelirken benim ne anam babam oldu yanimda ne bir esim dostum..yapayalniz verdigim savas o kadar zor geldiki..kendimi kendim savundum gündüz olsa telefonla konusturacam..gecenin 11.30 da cikti geldiler...na ne desek laf bunlara dönp geliyor...barissakta sizde kurtulsaniz bu mahabbetten insan hem güler hem aglarmi?benim gibilerde oluyor iste

benim gibisine bu zamanda fedakar degil sersem diyorlar ya neeeyyyseeeeeeeeee...amin amiiin

Duyum yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm inşallah düzelirsiniz.

Bu arada kilo çizelgemi yapıyorum ama buraya ekleyemiyorum

sagol canim. sana yardimci olayim...simdi son asamada http kodu varya...onu png yazan yere kadar png de icinde olacak kopy edeceksin..kontrop panelinden cizelge bölümüne yapistiracaksin bu kadar hepsi

sagol canim. sana yardimci olayim...simdi son asamada http kodu varya...onu png yazan yere kadar png de icinde olacak kopy edeceksin..kontrop panelinden cizelge bölümüne yapistiracaksin bu kadar hepsi

bugün bu topikte neler oluyor ya mesaj atamiyorum ya giris yapamiyorum..allah allah bir terslik var ama

bugün bu topikte neler oluyor ya mesaj atamiyorum ya giris yapamiyorum..allah allah bir terslik var ama

dünkü menüm
sabah:1 simit

ara:yarım tabak kısır (okulda etkinlik yapıldı pastalar börekle havada uçuştu valla)

öğle:2 dilim ekmek salata ve karpuz

ara:1 etipuf

akşam:2 dilim ekmek 1 balık salata ve 3-4 kaşık çorba

bugünkü menüm

sabah:2 dilim ekmek yumurta domates 2 zeytin

ara:2 dilim pasta 1 dilim kek 1 tane cips 2 b gazoz

öğle:karpuz

akşama zeytinyağlı taze fasulye salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

aralar beni mahvetti bu hafta okulda ful etkinlik yapıyo sınıflar davet ediyolar aslında bugün 3 sınıfa gitmedim ama 4. süne yaklandık ve veeeeeee olan olduı gördüğünüz üzere birde regl olmam gerekiyodu 2 gün geçti olmadım hamile kalmaktan çok korkuyorum ne olur dua edin daha kızım büyümeden Rabbim beni imtihan etmesin bununla

ohoooooooo kamilecim naptin sen ya

bari yedin yemesine yariyariya yeseydin...bir dilim pasta bir gazoz gibi...hic degilse yarisini karetmis olacaktin....bak sana bir tip vereyim:yemegi cok istedigin zaman bunu yemen cok cok bes dak.süreceini düsün..hadi sohpet falan 10 dk.olsun..sonucta girtlaktan indikten sonra hicbir tat lezzet duygusu kalmayacak..giden gitmis olacak...10 dak.sonra ha yemissin ha yememissin anliyormusun....bunu düsün bes dakkalik yedigin birsey icin belkide 5 saat yürümen gerekecek e buda mümkün olmadigina göre?!...canim bu hafta hep veda partileri piknikler bitmez ...aman diiim dikkat et..baktin yiyecen tehlike yaklasiyor ondan cok degil 5 dak. önce etiform ye su ic istahin otamatik kapanacak...ama onca lezzetli sey varken insan zaten istahi kapansin istemiyor demi o tadi yasamak istiyor..ama bir idealimiz varsa cabalamaktan baska caremiz yok anlastik degilmi

unuttum yazmayi..canim insallah korktugun gibi olmaz 3-5 gün sasabiliyor bazen kendini ferah tut.hakkinda hayirlisi olsun

kızlar şimdiki yedğim öğle yemeğini sölyorm :) tavuklu salata burger kıngten söeldim ynaına ayrn :)

aç tavuk oldun ha dün akşammm:)))
girebilmişsin sonundaaa .. aa dedim sayfalar ne kadar ilerlemiş aynı mesajdan 4-5 göndermiş senin laptop:))

haklısın canım bugün gitti ama yarından itibaren kanmayacam nefsime valla birinden kaçsam birine yakalanıyrm iki gündür
unuttum yazmayi..canim insallah korktugun gibi olmaz 3-5 gün sasabiliyor bazen kendini ferah tut.hakkinda hayirlisi olsun

ay inş ya valla ödüm kopuyo benim bu adamla bir çocuk daha taşıyabilirmiyim bilmyrm zaten üst düzeyde pinpirikli bi kocam var bi tane daha olursa benim öldüğümün resmidir dua et nolur

aç tavuk oldun ha dün akşammm:)))
girebilmişsin sonundaaa .. aa dedim sayfalar ne kadar ilerlemiş aynı mesajdan 4-5 göndermiş senin laptop:))
ya sorma irem deli oldum bu sabah...kalktigimdan beri nedir bu biktim valla is yapasim geldi bunu kapatim ama isleri herifin geldigi saate denk getirecem ki yüzyüze gelmeyeyim birseylerle ugrasayimda zaman gecsin

canim herseyin hayiirlisi olsun hakkinda..insallah gönlüne göre olur.dur bakalim bir iki gün daha gecsin bir test falan yaptirirsin..doktora gidersin...

kamilecim simit faslımız gene başlamış ve aburcuburlar. olmadı hem de hiç olmadı. bak ben de bugün simit yedim. ama ekmeği tüketmedim henüz en fazla akşama 1 dilim yerim. sen ekmekte de sınır tanımamışsın aynı gün içerisinde. kısır puf derken menün dolmuş taşmış. duyumunda dediği gibi form falan ye su iç meyve ye yoğurt ye.. böyle hafif şeyler ye ki hayır demesi kolay olsun. hele o pasta 2 dilim sonra kek bide 2 bardak gazoz. çok fena. bak bugün noldu. benim iş arkadaşım hep diyetimi sabote etmeye çalışıyordu hatırlıyorsan ilk buraya yazmaya başladığımda anlatmıştım. tatlılar, börekler, çörekler getirip duruyordu. bundan bişey olmaz, yakarsın deyip duruyordu. erkek kendisi. bugün bana kilo mu sordu. dedim 60. dediki kilo vermekle iyi yaptı. kilolu insan işe yaramaz kilo iyi değil tanker gibi olup çıkardın falan diye bana adam resmen tanker dedi yaa. bir bayanla böyle konuşulur mu hiççç?? hani ben yakardım yediklerimi, hani yediklerimden bişey olmazdı?? yani demek istediğim çevrenin ısrarlarını boşver. kırılırlar diye düşünme. içten içe bizim için neler düşünüyorlar bugün görmüş oldum. derhal toparlan ve bi daha salma. özel durumun içinse Allah dan hayırlısını diliyorum senin için. içini ferah tut. hayırlısı neyse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…