kızlar şimdiki yedğim öğle yemeğini sölyorm :) tavuklu salata burger kıngten söeldim ynaına ayrn :)
kamilecim okulun son günleri oluyo malesef bööle şeylerr... çağırıyolar yemesen çocuklara ayıp oluyo mecburen tıkınıyosun bişiler zaten nefsimiz de aç bahanesi de hazır gidfiyo işte boğazdan aşağı pişmanlığı çok ama olmadan da olmuyo işteee..
kızlar şimdiki yedğim öğle yemeğini sölyorm :) tavuklu salata burger kıngten söeldim ynaına ayrn :)
kamilecim simit faslımız gene başlamış ve aburcuburlar. olmadı hem de hiç olmadı. bak ben de bugün simit yedim. ama ekmeği tüketmedim henüz en fazla akşama 1 dilim yerim. sen ekmekte de sınır tanımamışsın aynı gün içerisinde. kısır puf derken menün dolmuş taşmış. duyumunda dediği gibi form falan ye su iç meyve ye yoğurt ye.. böyle hafif şeyler ye ki hayır demesi kolay olsun. hele o pasta 2 dilim sonra kek bide 2 bardak gazoz. çok fena. bak bugün noldu. benim iş arkadaşım hep diyetimi sabote etmeye çalışıyordu hatırlıyorsan ilk buraya yazmaya başladığımda anlatmıştım. tatlılar, börekler, çörekler getirip duruyordu. bundan bişey olmaz, yakarsın deyip duruyordu. erkek kendisi. bugün bana kilo mu sordu. dedim 60. dediki kilo vermekle iyi yaptı. kilolu insan işe yaramaz kilo iyi değil tanker gibi olup çıkardın falan diye bana adam resmen tanker dedi yaa. bir bayanla böyle konuşulur mu hiççç?? hani ben yakardım yediklerimi, hani yediklerimden bişey olmazdı?? yani demek istediğim çevrenin ısrarlarını boşver. kırılırlar diye düşünme. içten içe bizim için neler düşünüyorlar bugün görmüş oldum. derhal toparlan ve bi daha salma. özel durumun içinse Allah dan hayırlısını diliyorum senin için. içini ferah tut. hayırlısı neyse o olur.
canım ya kilo çzelgesi eklıormda herşey tamam ama kullnıcı kontrl panelnde imza yernı bulamadm nerde acaba ?
canım ya kilo çzelgesi eklıormda herşey tamam ama kullnıcı kontrl panelnde imza yernı bulamadm nerde acaba ?
canim merak ettim sen calisiyormusun ne is yapiyorsun birde memleketin neresi sakincasi yoksa yani deyiver
çalışıyorum cnm. memurum ben. gaziantepliyim aslen ama hakkaride görev yapıyorum.
hadi ya antepin neresinden
adamin biri essekten düsmüs acilar icinde doktor cagirin demisler adamda yok yok bana essekten düsmüs birini cagirin halimden o anlar demis...onun gibi sende ayni durumda oldugundan yaziyorsun tabi hos hos
kullanıcı kontrol paneline tıkladıktan sonra gelen sayfanın sol tarafında profil düzenle var. orayı tıkla cnm. gelen sayfadan tek tek aşağılara doğru oku. çizelge kısmını görürsün. onun karşısındaki boş texe yapıştır çizelgeni ve kaydet var en altta kaydete bas ve bitsinnn..
iyi iste sen kazasiz belasiz atlatmissin..bazen terkedilmekte ise yariyor yani haayok kısss benim veletler geçen hafta terk ettiler beni hatta tüm okul terk etti geçen hafta bi tek ben mezuniyet yaptımmm onda da yedim tabiii faecede resimleri vardı işte o kadardı menü:))1 dilim yaş pasta:)
hep sonundaoldu diyoruz sana ismini sölemişmiydin yoksa ben mi hatırlamıyorummm???????
benim esímde antepli..dolayisiyla annemde ..esim dayiminoglu oldugundan:)) gecen yaz oradaydik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?