80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kamilecim okulun son günleri oluyo malesef bööle şeylerr... çağırıyolar yemesen çocuklara ayıp oluyo mecburen tıkınıyosun bişiler zaten nefsimiz de aç bahanesi de hazır gidfiyo işte boğazdan aşağı pişmanlığı çok ama olmadan da olmuyo işteee..

adamin biri essekten düsmüs acilar icinde doktor cagirin demisler adamda yok yok bana essekten düsmüs birini cagirin halimden o anlar demis...onun gibi sende ayni durumda oldugundan yaziyorsun tabi hos hos

kızlar şimdiki yedğim öğle yemeğini sölyorm :) tavuklu salata burger kıngten söeldim ynaına ayrn :)

harikasın harikasın harikasın.. insan isterse burgerdan da sağlıklı beslenebilirmiş demekki. seni tebrik ediyorum. tavsiyem akşama da yemek yerden sebze tercih etmenden yanadır cnm.. başaracaksın hadi bakalım..

sen o arkadaşın bi ,ilginçti yaaa hala ilginçlikleri devam ediyor haaa:)))

canim merak ettim sen calisiyormusun ne is yapiyorsun birde memleketin neresi sakincasi yoksa yani deyiver

canım ya kilo çzelgesi eklıormda herşey tamam ama kullnıcı kontrl panelnde imza yernı bulamadm nerde acaba ?

kullanıcı kontrol paneline tıkladıktan sonra gelen sayfanın sol tarafında profil düzenle var. orayı tıkla cnm. gelen sayfadan tek tek aşağılara doğru oku. çizelge kısmını görürsün. onun karşısındaki boş texe yapıştır çizelgeni ve kaydet var en altta kaydete bas ve bitsinnn..

adamin biri essekten düsmüs acilar icinde doktor cagirin demisler adamda yok yok bana essekten düsmüs birini cagirin halimden o anlar demis...onun gibi sende ayni durumda oldugundan yaziyorsun tabi hos hos

yok kısss benim veletler geçen hafta terk ettiler beni hatta tüm okul terk etti geçen hafta bi tek ben mezuniyet yaptımmm onda da yedim tabiii faecede resimleri vardı işte o kadardı menü:))1 dilim yaş pasta:)

teşkkr ederm yaptm sanrım :)

yok kısss benim veletler geçen hafta terk ettiler beni hatta tüm okul terk etti geçen hafta bi tek ben mezuniyet yaptımmm onda da yedim tabiii faecede resimleri vardı işte o kadardı menü:))1 dilim yaş pasta:)
iyi iste sen kazasiz belasiz atlatmissin..bazen terkedilmekte ise yariyor yani haa

• dünkü menüm . sabah dört tane biskuvi ve kahve
  • öglen dört bes tane tavuk kuzartmasi kücüklerin den .salata .
  • ikindi iki dilim kasar biraz zeytin ,peynir
  • aksam yarim pizza yogurt

benim esímde antepli..dolayisiyla annemde ..esim dayiminoglu oldugundan:)) gecen yaz oradaydik..

hımm desene hemşeriyiz:)) ben de yeni geldim izinden. eşimin tayini çıktı gaziantep'e. ben de eş durumundan tayin istedim dün. sanırım antep yolları görünüyor:)) güzeldir antep. görülmesi gerek diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…