kız sen kaç yaşındasın? ben öyle düşününenlerdenimmm açıkcası bazen ne kadar zorlarsan zorla olmuyorrrrr bazende imkansız gibi görünen birşey kendiliğinden olu veriyor ben bunun örneğini çok yaşadım çevremdeee evlilik konusunda
çok severım yagları kokulu sabunları falanoda parfümü nasıl yapılıyor
kaliteli birşey düşünüyorsan yağları alkolle karıştırıp birazda kaynatılmış soğutulmuş su karışımı ,ben alkol bulamadığım zamanlarda da yine yağ, kaynağıp soğutulmuş su ve 1 çay kaşığı karbonat karıştırıyorum çok güzel oluyor
22 yasındayım canım
nerdensin cnm sen ne iş yapıyorsun?
çok hos görünüyor genelde hangi yagları tercih ediyorsun peki
konyalıyım ama 7 yıldır eskişehir de yaşıyorum canım özel bir şirkette muhasebeciyim sen ne yapar ne dersin
bende 23 yaşındayım diyarbakırdanım gelecek ay önlisanstan kpss gireceğim konyada okudum ve konyaya aşığım :)
konyayı biliyorsan akşehiri de biliyorsun benim memleketım ah ne zor oluyo dönmek
ayyy oraya gitmedim çok istedim ama nasip olmadıama gideceğimmmm kafaya koydummm bakarsın sen ordayken seni ziyarete gelirim :9
eskişehir muhabbetini burda daha önce yapmıştık herkesi cezbeden bir yanı var sanki türkiyenin bir parçası değil de yurt dışından gelmişş bir yermiş gbi geliyor bana bizden ama bizim gibi değil :) seviyorum orayı bende, d.bakıra beklerim burada bizden ama bizden değilmiş gibiiiii pek sevilmez bura ama burda meşur bi laf vardır diyarbakıra gelen bi nasıl yere geldim diye ağlarmış bide giderken burayı nasıl bırakırım diye ağlarmış :)
doğuya turlar oluyo çok merak ediyorum hiç nasip olmadı i,nşallah gelirim bi çayını içerim canım
Aöf sınavı 8-9 unda ve ben doğru düzgün çalışmadım çalışasım da yok ya
benimkine de az kaldı ve malesef bende çok saldımhiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?