80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok severım yagları kokulu sabunları falan oda parfümü nasıl yapılıyor

kaliteli birşey düşünüyorsan yağları alkolle karıştırıp birazda kaynatılmış soğutulmuş su karışımı ,ben alkol bulamadığım zamanlarda da yine yağ, kaynağıp soğutulmuş su ve 1 çay kaşığı karbonat karıştırıyorum çok güzel oluyor

çok hos görünüyor genelde hangi yagları tercih ediyorsun peki

çok hos görünüyor genelde hangi yagları tercih ediyorsun peki

kayısı yada şeftali, kavun, portakal yada limon deniyorum aslındaaaa fesleğen, limon, biberiye karıştırmıştım bi kere de fena olmamışdı:) bizim okulda parfüm dersimiz vardı bunları parfüm olarak yapmıştım ben baktım oda konusu daha uygun oluyor

eskişehir muhabbetini burda daha önce yapmıştık herkesi cezbeden bir yanı var sanki türkiyenin bir parçası değil de yurt dışından gelmişş bir yermiş gbi geliyor bana bizden ama bizim gibi değil :) seviyorum orayı bende, d.bakıra beklerim burada bizden ama bizden değilmiş gibiiiii pek sevilmez bura ama burda meşur bi laf vardır diyarbakıra gelen bi nasıl yere geldim diye ağlarmış bide giderken burayı nasıl bırakırım diye ağlarmış :)

doğuya turlar oluyo çok merak ediyorum hiç nasip olmadı i,nşallah gelirim bi çayını içerim canım

İYİ AKŞAMLAR kızlaarrr,herkes iyidir umarım,diğer kızlar güniçinde gelmiş ama sonundaoldu,duyum nerdesiniz kızlar bi ses verin ya bakın toplandık yine diyor ve hemmen bugünkü menümü yazıyorum;
sabah:2 dilim ekmek, yumurta salatası,domates,salatalık
ara: yok
öğle:1 tavuk baget,2 dilim ekmek,bir kase yoğurt
ara:1 elma
akşam:az sebzeli köfte,1 salkım üzüm,2 dilim ekmek
ara: badem yerim heralde,
bugün ekmek çok kaçtı kızlar daha doğrusu bu ara hep böyle malesef birde reglim yaklaştı şimdiden dengelerim değişti bu kadar yememe rağmen hep açtım bugün ve hala açım((

selam kızlar geçen sene bu zamanlar bende bu topikteydim
belki eskilerden kimse kalmamıştır
6 kilo verdim sonra hamile oldum ve doğum yaptım
şimdi 2,5 aylık bir oğlum var
ben yine diyet yapmak istiyorum
emzirdiğim için çok sıkı yapamam ama en azından yavaşta olsa kilo vermek istiyorum
şuan 87 kiloyum

gündüzleri fazla giremiyorum.küçük oğlum beni çok oyalıyor.bugün sağlıklı beslenmenin ilk günü.fazla başarılı değil ama yinede paylaşayım..

sabah geç kalktım peynir,4 zeytin,domates,salatalık,1dilim tam buğday ekmeği,çay.
akşam 5 gibi 1baget,2 dilim ekmek
akşam 8gibi 1 tabak makarna.
2litre su
saçma bir menü oldu galiba.inşallah düzene sokarım...

iki gündür giremedim..esimin dayisinin oglu öldü..tipki filmlerdeki gibi gecenin bir yarisi ayni anda ev vede cep telefonlarimiz caldi...yüregim kafesinden ucacak gibi korkularla kalktim yataktan..tam o siralarda bana resmen öldügü anlari yasatanrüya görüyordum....ondan bir gün öncesine kizim bir rüya görmüs..anlatti ne demek anne dedi..dedim her rüya anlam tasimaz.ama senin rüyan anlam tasiyanlardan biri olmus ise aileden biri ölecek kizim...allahtan hakkimizda hayirlisi demistim...gece apartopar cenaze evine gittik..sabaha kadar yakarmalar agitlar...ama onlarin acisinin neanlama geldigini bilmek insani daha bir baska yikiyor..ölen kisinin yakinlari sanki bendim..esi sanki bendim..esimin öldügü güne gittim..kizkardesleri sanki bendim..kardesimin öldügü güne gittim..anasi sanki anamdi..anacigimin daha 24 yasinda topragfa verdigi ogula yaktigi agitlari yasiyordum onun her cirpinisinda...iyi degilim dostlar.ölen kisiyi sadece birkac kere görmüslügüme ragmen,,hatta gecmiste bana yaptigi düzeysiz bir kelime yüzünden agzini topla..her yerde herlaf konusulmaz kadin var kiz var utan biraz dedigim kisi icin saatlerce agladim..he sadece onami..degil..kendi kocama..kendi kardesime anama ablama...ve onun geridew yikik viran biraktigi insanlara...cenaze namazinda nerdeyse bayilacak kadar dermansizlastim...benki bir saat ac kalamayan kadin kahvalti niyetine az önce bir dilim peynir ekmek yedim..bu ne aci...araba sürüyorum ..arabanin motor sesi kadinlarin agiti gibi geliyor kulagima.eve geldim..cocuklarimi uyutup gidecegim geri..buzdolabinin sesi agit...rüzgar agit..hrsey agit yakiyor...ne olursa olsun ölüm gercekten zor..kim olursan ol ..ister giden ister kalan...ama sunu cok iyi biliyorumki herkes zamanla unutacak ...zaman zaman aci duysalarda güncel hayatlari devam edecek...ama o ananin yüregi yarya...iste o yürege hic sönmeyecek bir ates düstü iste..tipki benim anam gibi..allahim evlat acisi yasayan tüm analarin yüregini serinlet yarabbim...isyanim yok hasaaaaaaaaaaaaaaaaaa...verdinse derdi bir bildigin bir layigin var elbet.AMA SÖZÜM ODUR KI: BENI ANAMIN ACISINI TAM HISSEDECEK KADAR ACILARLA SINAMA YARABBIM.yasatma desem haksizlik olur..sen kurdun bu düzeni sen verdin tüm dengeleri..ama su nacizane aciz kuluna verdigin aciya dayanacak sabir direnecek saglik ver yarabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…