80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yine kimsecikler yok ama ben yinede menümü yazayım;

sabah:biraz menemen,biraz labne,1 poğaça
ara:5 badem
öğle:domates sosunda biber,az bişey tavuk göğsü,1 kase yoğurt,2 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:1 porsiyon kadar sebzeli misket köfte,salata,2 dilim ekmek,
ara:2 salkım üzüm(çok oldu farkındayım),1 salatalık, 10 tane kadar şekerli leblebi

utanarak sıkılarak ezilip büzüleek yazıyrm ilk ve berbat menümü

sabah3 dilim ekmek patates kızartması salatalık domates yoğurt

ara:2 tane büyük kurabiye 1 dilim ekmek arası kbak yemeği

öğle:yarım tabak makarna

ara:1 kurabiye

akşam:2 tane dolma çorba salata yoğurt

ara:1 küçük şeftali 3-4 tane minik üzüm

sabahtan batırdım aslında yazmıyım dedim ama yazmazsam kendimi toplayamayacam o yüzden en doğrusu yazıp fırça yemek ve toparlanmak dedim

ya bu aralar pek kimsecikler ğramıyo buraya yine valla bakıp bakıp kimse olmayınca bende yazmyrm nerelerdesiniz ya masivam senden başka kimsecikler olmuyo genelde ama maşallah burayı terketmiyon ve kiloları süper veriyn çok özenyrm senin istikrrına

evet demirbaşı oldum buranın canım:) farkettimki buraya yazmayınca salıyorum kendimi bende döndüm sahalara napayım:))teşekkür ayrıca ederim evet baya verdim elh.başkalarının gözünden nasıl bilmiyorum ama ben hala kendimi aynada çok cüsseli görüyorum nedense... pek memnun değilim görüntümden yani bu yüzden topiğe tam gaz devam inşallah

Ben 38 yaşındayım iki oğlum var.89 kiloyum.her sabah diyete girip öğlen bozanlardanım.ama şimdi kesin kararımı verdim.zayıflayıp özgüvenimi tekrar kazanacağım.eşimle 16 yıllık evlilikten sonra boşanma sürecine girdik.kendimi iyice salmak istemiyorum.en azından çocuklarım ve kendim için zayıflayıp güzelleşmek istiyorum.umarım başarılı olurum.

aslında akapuntura gitmek istiyorum.en azından motivem artsın diye.avrupa yakasında önerebildiğiniz uygun yerler varsa paylaşırmısınız.umarım bende zayıflarım.zayıflayamazsın diyenlere kapak olur inşallah.

günaydınlarrrrrrrr
sayfalar hiiiç ilerlememiş.nerelerdesiniz kızlar yaaa.
biliyosunuz geçen hafta ananemi kaybettim.kendimi toparlamaya çalışıyorum.yaşadığımız ailevi problemler de tuzu biberi oldu.anannemle ilgili bizleri üzen pek çok şeyi vefatıyla birlikte öğrenmek yıkıcı oldu.şöyle söyleyeyim annem sağ olsaydı bunları öğrendiğinde kahrından ölürdü...
neyse kendimi toplamam lazım artık... tartıya çıkmıyorum ama kilo aldığımı biliyorum malesef(
aksi gibi bugün de yakın akrabalarımın düğünü var.neyse bişeyler uydurup giycez artık.akşam hazırladım ama giyip bakmadım nereleri sıkıyor nereler pörtlüyor filan.valla kilolarımdan öyle bi bıktım ki artık.azıcık fazla yesem şişiyorum.
bu cuma bildirim yapayım artık.bugünden itibaren de menüleri yazayım mecburen.
azıcık fazla kaçırmakla kilo alıyorum ya nefret ediyorum.çok az yemem lazım benim.yani tatlı çikolata filan hiç yememem ve yemekleri de bildiğimiz 4 kaşık 6 kaşık hesaplarıyla ölçülü yemem lazım.asla fazlasını yakmıyor bünyem yaaaaaa.
güzel bi hafta olsun inş.toplaşın bakalım morale ihtiyacım varrrrrr:))

Canım hoşgeldin.Bence akapunktur yerine diyetisyene git.Ethica inicrli de bakırköyde diyetisyene gitmiştim ben memnun kaldım.İstersen adını veririm.Öyle aç falan bırakmıyor seni....

Veeee bana gelince gezme mevsimim hala bitmedi şimdi de sırada 2 günlük gezmem var.Tam ne güzel bünyem alışıyor sağlıklı beslenmeye haydaa bir tatil daha bozuluyor ondan sonra.Heralde kızlar ben perşembeye kadar yazamam.Tatiilerde kilo aldım şu başlangıç kiloma bari geri döneydim

hg cnm aramıza zor bir dönemdesin allah yardımcın olsun kolylık versin bende arkadaşım gibi diyetisyeni daha mantıklı buldum azıcık şartlarsan kendini oluyor emin ol buraya yediklerini yazacağını düşün kendini ona göre şartla o zaman ister istemez az yiyorsun :)

cnmmmmmmmmm bugünden itibaren menünü görmek istiyorum bennnnnnnnn atlatma olur mu 0 kaçamakla kapatalım bu haftayı cuma günü vermiş olarak görecez kendimizi

herkeslere günaydın güzel bir gün olması dileğiyle ayy kızlr dün çok kötü bişey oldu kayınpederim benim biraz dengesizdir köyde düğünde kavga etmiş onu dövmek için 5 kşi girişmiş eşimde babasını dövdüklerini görünce ne kadar babası haksızda olsa daynamamış ve oda girmiş bi tanesine diyo adamın biri elimi tutmasa attığım taş kesin öldürecekti diyo çok korktum Allah korumuş ya adama bişey yapsaydı zaten karşı tarafı zar zor ikna etmişler davadan vazgeçirmek için neredeyse öğretmenliğide tehlikeye girecekti çok korktum anlatamam ALLAH İNSANI SEVDİKLERİYLE İMTİHAN ETMESİN
başın sağolsun canım ya çok üzüldüm Allah annene ani gani rahmat etsin mekanı cennet olsun inş üzme kendini hepmiz gideceği ebedi istirahatgah orası ne yazıkki herşeye rağmen hayat devam ediyor kendini salma devam

çok şükür allahıma yaaa gerçekten bir anlık öfkeyle insanlar bütün öümrlerini bitirebiliyorlar amin cnm aminnnn neyseki tatlıya bağlanmış

başınız sağolsun canım;Rabbim rahmet eylesin ananenede,senin ve hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...

ahh şu kavga merakı nedir bazı insanlardaki ya benimde kardeşim öyledir bayılır kavga gürültüye atlar en ufak bir olay görse içine,bak sadece kendilerine değil yakınlarınada zarar veriyolar ama... Rabbim koruşumuş eşini Allah korusun ya bir anlık öfkeyle korktuğu başına gelseydi(sadaka verin canım,kaza belayı def eder rabbim yaşatmasın kimseye böyle şeyler birdaha inşallah...

merhaba kızlarrrrrrrrrr
bayağıdır bu topiğe giremedim bayram,seyran hiç uğrayamadım
nasipse tatile gidecegim dönüşe diet ve menü listemle burtdayım
kilom aynı aşağı yukarı hadi alsam 1 kilo alırım amaaaaaaaaa
asla öle btatildeyim ye iç yapmam
kısmetse tatil dönüşü görüşürüzzzzzzzzzzz

eğlenceye dinlenmeye tatile doy ama sakın yemeklere doyma :) iyi tatiller cnm benimmmm

Maydanoz adı gibi her şeye maydanoz oluyor ama kötü de olmuyor hani. Çünkü kilo verme ve ödem atma konusunda pek çok sebzeden çok daha üstün özellikleri var. Çünkü en etkili ödem söktürücü bitki maydanoz. Maydanozun ne suyu ne de çayı, direkt kendisini yemek gerekiyor.

Maydanozu sofralarınızdan eksik etmeyin
Sabah uyanır uyanmazbir bardak ılık su içiyoruz
Kahvaltıdan 15 dakika önce yarım bağ, ince saplı doğal köy maydanozunu çiğ olarak yiyoruzİsterseniz rondoya atın, azcık da limon sıkıp çay bardağına koyup için. Kıvamı akıcı yapmak için maydanozu rondodo çekerken içerisine yarım çay bardağı ılık su ekleyebilirsiniz.

Salatalarda, yemeklerin yanında, pek çok et yemeği ile birlikte sürekli maydanoz tüketmenizi tavsiye ediyor uzmanlar..

Ayrıca maydanoz ve limon püresi cilt ve saç güzelliği açısından da faydalı. Maydanoz cildi besliyor ve parlatıyor

günaydınlar canlarımmmmmmmmmm çok özledım valla sizleri yaptım tatilimi geldik ne zor gelıyo işe gelmek ama olsun bunada şükür yanlız 1,2 kılo almıs bulunmaktayım bu hafta verecegım inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…