daha önce diyetisyene gitmedim canım...bakalım onuda denemek istiyorum...
utanarak sıkılarak ezilip büzüleek yazıyrm ilk ve berbat menümü
sabah3 dilim ekmek patates kızartması salatalık domates yoğurt
ara:2 tane büyük kurabiye 1 dilim ekmek arası kbak yemeği
öğle:yarım tabak makarna
ara:1 kurabiye
akşam:2 tane dolma çorba salata yoğurt
ara:1 küçük şeftali 3-4 tane minik üzüm
sabahtan batırdım aslında yazmıyım dedim ama yazmazsam kendimi toplayamayacam o yüzden en doğrusu yazıp fırça yemek ve toparlanmak dedim
ya bu aralar pek kimsecikler ğramıyo buraya yine valla bakıp bakıp kimse olmayınca bende yazmyrm nerelerdesiniz ya masivam senden başka kimsecikler olmuyo genelde ama maşallah burayı terketmiyon ve kiloları süper veriyn çok özenyrm senin istikrrına
Ben 38 yaşındayım iki oğlum var.89 kiloyum.her sabah diyete girip öğlen bozanlardanım.ama şimdi kesin kararımı verdim.zayıflayıp özgüvenimi tekrar kazanacağım.eşimle 16 yıllık evlilikten sonra boşanma sürecine girdik.kendimi iyice salmak istemiyorum.en azından çocuklarım ve kendim için zayıflayıp güzelleşmek istiyorum.umarım başarılı olurum.
hg cnm aramıza zor bir dönemdesin allah yardımcın olsun kolylık versin bende arkadaşım gibi diyetisyeni daha mantıklı buldum azıcık şartlarsan kendini oluyor emin ol buraya yediklerini yazacağını düşün kendini ona göre şartla o zaman ister istemez az yiyorsun :)Ben 38 yaşındayım iki oğlum var.89 kiloyum.her sabah diyete girip öğlen bozanlardanım.ama şimdi kesin kararımı verdim.zayıflayıp özgüvenimi tekrar kazanacağım.eşimle 16 yıllık evlilikten sonra boşanma sürecine girdik.kendimi iyice salmak istemiyorum.en azından çocuklarım ve kendim için zayıflayıp güzelleşmek istiyorum.umarım başarılı olurum.
cnmmmmmmmmm bugünden itibaren menünü görmek istiyorum bennnnnnnnn atlatma olur mu 0 kaçamakla kapatalım bu haftayı cuma günü vermiş olarak görecez kendimizigünaydınlarrrrrrrr
sayfalar hiiiç ilerlememiş.nerelerdesiniz kızlar yaaa.
biliyosunuz geçen hafta ananemi kaybettim.kendimi toparlamaya çalışıyorum.yaşadığımız ailevi problemler de tuzu biberi oldu.anannemle ilgili bizleri üzen pek çok şeyi vefatıyla birlikte öğrenmek yıkıcı oldu.şöyle söyleyeyim annem sağ olsaydı bunları öğrendiğinde kahrından ölürdü...
neyse kendimi toplamam lazım artık... tartıya çıkmıyorum ama kilo aldığımı biliyorum malesef(
aksi gibi bugün de yakın akrabalarımın düğünü var.neyse bişeyler uydurup giycez artık.akşam hazırladım ama giyip bakmadım nereleri sıkıyor nereler pörtlüyor filan.valla kilolarımdan öyle bi bıktım ki artık.azıcık fazla yesem şişiyorum.
bu cuma bildirim yapayım artık.bugünden itibaren de menüleri yazayım mecburen.
azıcık fazla kaçırmakla kilo alıyorum ya nefret ediyorum.çok az yemem lazım benim.yani tatlı çikolata filan hiç yememem ve yemekleri de bildiğimiz 4 kaşık 6 kaşık hesaplarıyla ölçülü yemem lazım.asla fazlasını yakmıyor bünyem yaaaaaa.
güzel bi hafta olsun inş.toplaşın bakalım morale ihtiyacım varrrrrr:))
günaydınlarrrrrrrr
biliyosunuz geçen hafta ananemi kaybettim.kendimi toparlamaya çalışıyorum.yaşadığımız ailevi problemler de tuzu biberi oldu.anannemle ilgili bizleri üzen pek çok şeyi vefatıyla birlikte öğrenmek yıkıcı oldu.şöyle söyleyeyim annem sağ olsaydı bunları öğrendiğinde kahrından ölürdü...
neyse kendimi toplamam lazım artık... tartıya çıkmıyorum ama kilo aldığımı biliyorum malesef(
aksi gibi bugün de yakın akrabalarımın düğünü var.neyse bişeyler uydurup giycez artık.akşam hazırladım ama giyip bakmadım nereleri sıkıyor nereler pörtlüyor filan.valla kilolarımdan öyle bi bıktım ki artık.azıcık fazla yesem şişiyorum.
azıcık fazla kaçırmakla kilo alıyorum ya nefret ediyorum.çok az yemem lazım benim.yani tatlı çikolata filan hiç yememem ve yemekleri de bildiğimiz 4 kaşık 6 kaşık hesaplarıyla ölçülü yemem lazım.asla fazlasını yakmıyor bünyem yaaaaaa.
herkeslere günaydın güzel bir gün olması dileğiyle ayy kızlr dün çok kötü bişey oldu kayınpederim benim biraz dengesizdir köyde düğünde kavga etmiş onu dövmek için 5 kşi girişmiş eşimde babasını dövdüklerini görünce ne kadar babası haksızda olsa daynamamış ve oda girmiş bi tanesine diyo adamın biri elimi tutmasa attığım taş kesin öldürecekti diyo çok korktum Allah korumuş ya adama bişey yapsaydı zaten karşı tarafı zar zor ikna etmişler davadan vazgeçirmek için neredeyse öğretmenliğide tehlikeye girecekti çok korktum anlatamam ALLAH İNSANI SEVDİKLERİYLE İMTİHAN ETMESİN
başın sağolsun canım ya çok üzüldüm Allah annene ani gani rahmat etsin mekanı cennet olsun inş üzme kendini hepmiz gideceği ebedi istirahatgah orası ne yazıkki herşeye rağmen hayat devam ediyor kendini salma devam
günaydınlarrrrrrrr
herkeslere günaydın güzel bir gün olması dileğiyle ayy kızlr dün çok kötü bişey oldu kayınpederim benim biraz dengesizdir köyde düğünde kavga etmiş onu dövmek için 5 kşi girişmiş eşimde babasını dövdüklerini görünce ne kadar babası haksızda olsa daynamamış ve oda girmiş bi tanesine diyo adamın biri elimi tutmasa attığım taş kesin öldürecekti diyo çok korktum Allah korumuş ya adama bişey yapsaydı zaten karşı tarafı zar zor ikna etmişler davadan vazgeçirmek için neredeyse öğretmenliğide tehlikeye girecekti çok korktum anlatamam ALLAH İNSANI SEVDİKLERİYLE İMTİHAN ETMESİN
başın sağolsun canım ya çok üzüldüm Allah annene ani gani rahmat etsin mekanı cennet olsun inş üzme kendini hepmiz gideceği ebedi istirahatgah orası ne yazıkki herşeye rağmen hayat devam ediyor kendini salma devam
merhaba kızlarrrrrrrrrr
bayağıdır bu topiğe giremedim bayram,seyran hiç uğrayamadım
nasipse tatile gidecegim dönüşe diet ve menü listemle burtdayım
kilom aynı aşağı yukarı hadi alsam 1 kilo alırım amaaaaaaaaa
asla öle btatildeyim ye iç yapmam
kısmetse tatil dönüşü görüşürüzzzzzzzzzzz
eğlenceye dinlenmeye tatile doy ama sakın yemeklere doyma :) iyi tatiller cnm benimmmm
günaydınlar canlarımmmmmmmmmm çok özledım valla sizleri yaptım tatilimi geldik ne zor gelıyo işe gelmek ama olsun bunada şükür yanlız 1,2 kılo almıs bulunmaktayım bu hafta verecegım inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?